undyna 19.08.05, 09:24 Mam trzy miejsca w aucie do Bielawy na regałowisko, udostępnię za zrzutę na paliwo, jadę dzisiaj po pracy (18-19) z Wrocławia, kto chętny? Na pytania dodatkowe odpowiem w tym wątku do godz. 14-15:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alex Re: Bielawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 09:48 Opowiedz coś o sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Bielawa 19.08.05, 10:02 nie była to propozycja matrymonialna, żeby o sobie opowiadać jadę do Bielawy z moim facetem, mam 33 lata, nigdy nie miałam stłuczki samochodowej, jeżdżę do 110km/min (wariant oszczędnościowy), radio w samochodzie nie działa, to wydaje mi się wszystkie istotne w tym wypadku informacje, aha obliczyłam przejazd w obie strony na 32 zł do podziału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Bielawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:22 Fajnie się dałaś podpuścić, do zobaczenia w Bielawie - będzie extra pogoda i muza naraz - już się cieszę, ale jadę jutro... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorey Jakas dziwna jestes IP: *.devs.futuro.pl 19.08.05, 10:44 szukasz kolegow, nowych znajomych? czy moze nie masz kasy na paliwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margie Re: Jakas dziwna jestes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:08 Nie rozumiem czasem Was, forumowiczów... Undyna chce komuś ułatwić życie, a kwestia podziału kosztów jest najbardziej naturalna na świecie... A nikt nie pomyślał, że po prostu fajnie jest pojechać na ciekawą imprezę z nowo poznanymi ludźmi?? I kto tu jest dziwny. Undyna, życzę miłej zabawy pod górami, gdzie ostatnio za przyczyną mego lubego często bywam:) Odpowiedz Link Zgłoś