Dodaj do ulubionych

Kręcą Wrocław

IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 22.08.05, 22:36
Piknie :)
Obserwuj wątek
    • smakosz_buraka Ale będzie wstyd ! 22.08.05, 22:56

• Gość: Rafis Re: Ale będzie wstyd ! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 22.08.05, 23:06
        czyli jednak ujęli Cie w kadrze? :)
        • smakosz_buraka Re: Ale będzie wstyd ! 22.08.05, 23:10
          Gość portalu: Rafis napisał(a):

> czyli jednak ujęli Cie w kadrze? :)

Oczywiście jako przeciętnego Wrocławianina. Akurat stałem i sikałem w uliczce w
          Rynku. Zaskoczyli mnie ale wywiadu udzieliłem :)
          • Gość: tia Re: Ale będzie wstyd ! IP: *.server.ntli.net 22.08.05, 23:17
            > Oczywiście jako przeciętnego Wrocławianina

ale sobie slodzisz buraczku;-)
      • maria73 Re: Ale będzie wstyd ! 23.08.05, 13:29
        cóż za kultura dyskusji !!!
        Ludzie z drzew zeszliście ??
        • smakosz_buraka Re: Ale będzie wstyd ! 23.08.05, 13:34
          maria73 napisała:

> cóż za kultura dyskusji !!!
          > Ludzie z drzew zeszliście ??

Uważaj bo jeśli masz inne zdanie niż Rafis z X to zaraz zaczną z ciebie drwić i
          obrzucać wulgarnymi epitetami. Tak jak mnie to spotkało w tym wątku. Zwykłe
          bydło i tyle.
    • kasia_rowerowa Re: Kręcą Wrocław 22.08.05, 23:00
      kiedyś widziałam program o Tatrach w Travel Ch. Seria banałów i półprawd. Czy
      terz bedzie podobnie?

kasia_rowerowa
    • smakosz_buraka Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im coś! 22.08.05, 23:08
      To będzie numer! Pokażą walącą się Halę Ludową! Niech jeszcze pokażą piękne
      wrocławskie stadiony wszak takich zrujnowanych cudów nie ma żadne miasto w
      Europie a i w Ameryce Południowej by było trudno znaleźć :)

Czy może ktoś ich zawieźć na Karmelkową i Krakowską? Takie drogi w Europie były
      w średniowieczu a u nas jeszcze się zachowały! Turyści będą walić z całego
      Świata aby to zobaczyć bo to bardziej ciekawe niż Rynek.
      • Gość: Rafis czy jest na forum lekarz? IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 22.08.05, 23:18
        prosze o interwencje mamy do czycnienia z nagłym atakiem kompleksów. Najlepiej
        niech zajmie sie nim kklement :)
        • smakosz_buraka Re: czy jest na forum lekarz? 22.08.05, 23:20

> czy jest na forum lekarz?
          > prosze o interwencje mamy do czycnienia z nagłym atakiem kompleksów. Najlepiej
          > niech zajmie sie nim kklement :)

Dlaczego chcesz aby lekarzem zajął się kklement? :)))
      • Gość: tia Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c IP: *.server.ntli.net 22.08.05, 23:23
        wlasnie, niech pokaza wszystkie plusy i minusy

podstawa to obiektywizm
        • smakosz_buraka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 22.08.05, 23:25
          Gość portalu: tia napisał(a):

> wlasnie, niech pokaza wszystkie plusy i minusy
          > podstawa to obiektywizm

Aby uściślić uważam, że Karmelkowa, Krakowska i wymienione przeze mnie obiekty
          to plusy, bo takich historycznych atrakcji turystycznych nie ma żadne miasto w
          Europie. Jestem z tego dumny!
          • Gość: . Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 23:27
            Skoncz trollowac, durniu.
            Przestalo to juz byc slodkie.
            I nie smieszy nawet.
            Niepotrzebnie zapychasz lacza.
            • smakosz_buraka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 22.08.05, 23:32
              Gość portalu: . napisał(a):

> Skoncz trollowac, durniu.
              > Przestalo to juz byc slodkie.
              > I nie smieszy nawet.
              > Niepotrzebnie zapychasz lacza.

Przepraszam ale ja piszę o faktach. Czy uważasz że któraś z wymienionych przeze
              mnie pozycji nie jest w stanie zadziwić turysty? Ja uważam że to co wymieniłem
              jest godne zaprezentowania, bo o takie perełki na prawdę trudno gdziekolwiek.

MAM PRAWO DO WYRAŻANIA SWOICH OPINII JAK KAŻDY NA FORUM.
              ZGADZAĆ SIĘ Z NIMI NIE TRZEBA A ZABRANIAĆ MI PISAĆ TYM BARDZIEJ.
      • Gość: donka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.05, 23:33
        buraku!!

zrób cos żeby było lepiej, a nie tylko narzekaj-posprzątaj swoją buraczaną
        zagrodę!

gdyby tak wszyscy dbali o swoje otoczenie, a mniej marudzili czy wytykali to by
        i droga z kostki byłaby dużo lepsza!

"jak mówi księga Syracha: nie miej ręki wydłużonaj do brania, a do dawania
        skróconej" -ludzie nie bądźcie nastawieni tylko konsumcyjnie!
        • smakosz_buraka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 22.08.05, 23:34
          donka masz rację ale ja jestem tylko burakiem jak wielu na tym forum (w tym
          wątku też jest wielu a nie tylko ja) i nie wymagaj od nas za wiele.
          • Gość: Rafis widze, że nie tylko ja IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 22.08.05, 23:40
            mam uczulenie na nieudaczników :)
            • smakosz_buraka Re: widze, że nie tylko ja 22.08.05, 23:47

> mam uczulenie na nieudaczników :)

Nieudacznik dlatego że mam inne zdanie na pewne tematy niż ty i nie potrafisz
              zaakceptować ludzi którzy mają inne spojrzenie na rzeczywistość niż ty? Jeśli
              tak to jesteś dla mnie właśnie przykładem typowego zarozumiałego buraka, który
              wszystko wie najlepiej i nie dopuszcza do siebie innych opinii. Na tym właśnie
              polega Rafisie buractwo którego ty jesteś symbolem na tym forum. Cechą takiego
              buraka jest to, że i tak nie pojmie o co chodzi.
              • Gość: Rafis Re: widze, że nie tylko ja IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 22.08.05, 23:59
                tu nie chodzi o zdanie tylko o Twoje kompleksy...
                np jesli zobaczysz smieci na ulicy Wrocławia to zaczniesz mówic ze miasto
                brudne i syf a jak pojedziesz na wycieczke do Paryza i zobaczysz 3 razy wiecej
                smieci na ulicy to powiesz ze to oznaka wielkomiejskosci tego miasta.
                Na tym własnie polega kompleks.
                • smakosz_buraka Re: widze, że nie tylko ja 23.08.05, 00:03
                  Nie mam kompleksów ale uważam jak wyżej napisałem że przez film będzie wstyd.
                  Mam chyba prawo tak uważać i taki komentarz wpisać na forum a ty od razu
                  dowcipkujesz że pewnie mnie ujeli w kadrze i wysyłasz do lekarza. Później
                  wychodzą takie głupie niepotrzebne pysówki jak w tym wątku.
              • Gość: donka Re: widze, że nie tylko ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 00:03
                smakosz_buraka napisał:
                Cechą takiego buraka jest to, że i tak nie pojmie o co chodzi.
                >
                to pora w końcu doszkolić się -wiesz buraki szybko gniją jak się ich nie
                przetworzy (czyt.uświadomi), więc uważaj!
                • smakosz_buraka Re: widze, że nie tylko ja 23.08.05, 00:09
                  Gość portalu: donka napisał(a):

> to pora w końcu doszkolić się -wiesz buraki szybko gniją jak się ich nie
                  > przetworzy (czyt.uświadomi), więc uważaj!

Cały czas staram się tutaj uświadomić wielu że nie są pępkami świata i żyją
                  wśród nich ludzie o innych poglądach i mają prawo do wyrażania ich na forum
                  • Gość: donka Re: widze, że nie tylko ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 00:28
                    smakosz_buraka napisał:

> Cały czas staram się tutaj uświadomić wielu że nie są pępkami świata i żyją
                    > wśród nich ludzie o innych poglądach i mają prawo do wyrażania ich na forum

chodzi o to,aby zacząć od siebie, przestać krytykować, nie hamować rozwoju
                    miasta taką zaściankowoscią - a ty buraku, właśnie taką paplaniną przyczyniasz
                    sie do tego!

..bo rzecz nie w gadaniu ,ale w czynach..

pora samemu coś zrobić dla Wrocławia, nie sądzisz?

ps. myśle,ze dzieciak jeszcze z Ciebie, więc tym bardziej powinieneś przyłożyć
                    się do roboty :-D
            • rasyf Re: widze, że nie tylko ja 23.08.05, 10:48
              Rafis napisał:
              > mam uczulenie na nieudaczników :)

To w takim razie musisz miewać silną reakcję alergiczną kiedy patrzysz w lustro.
              Jak dla mnie jesteś kwintesencją-symbolem nieudacznictwa.
              • smakosz_buraka Re: widze, że nie tylko ja 23.08.05, 10:53
                rasyf napisał:

> To w takim razie musisz miewać silną reakcję alergiczną kiedy patrzysz
                > w lustro.
                > Jak dla mnie jesteś kwintesencją-symbolem nieudacznictwa.

Rafis napisz teraz szybko że rasyf to mój kolejny nick. Już nie mogę się
                doczekać i padnę z śmechu :)))
              • Gość: heniek Re: widze, że nie tylko ja IP: 213.58.129.* 23.08.05, 18:49
                No brawo, brawo rasyf.
                Przeczytaj to co ponizej. To Twoje.
                Rasyf=hipokryta

Re: Jak mieszka się we Wrocławiu?
                Autor: rasyf
                Data: 02.08.2005 21:55 + dodaj do ulubionych wątków

--------------------------------------------------------------------------------
                Po czym poznać typowego prostego Polaczka? Po tym, że jak nie jest w stanie
                przytoczyć racjonalnych argumentów to od razu obraża i gnoi przeciwnika o
                odmiennych poglądach. A w tym wypadku również imię pasuje jak ulał.

• smakosz_buraka Re: widze, że nie tylko ja 23.08.05, 20:06
                  > Po czym poznać typowego prostego Polaczka? Po tym, że jak nie jest w stanie
                  > przytoczyć racjonalnych argumentów to od razu obraża i gnoi przeciwnika o
                  > odmiennych poglądach. A w tym wypadku również imię pasuje jak ulał.

O! To dokładnie o Rafisie i panu X :)
          • Gość: X [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.05, 23:45
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • smakosz_buraka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 22.08.05, 23:49
              Gość portalu: X napisał(a):

> smakosz_buraka niedługo cię zamkną debilu jeden. A następnym razem naszczaj
              > sobie na ten swój głupi łeb. Albo naszczaj swojej matce i ojcu na ich twarze,
              > będą mieć urynoterapię.

Następny który nie może się pogodzić z tym że są ludzie na świecie którzy mają
              inny zdanie. Czy wy należycie do bojówek faszystowskich?
            • smakosz_buraka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 22.08.05, 23:51

> smakosz_buraka niedługo cię zamkną debilu jeden.

Z przykrością cię informuję że system totalitarny się skończył i nie muszę mieć
              takiego samego zdania jak ty. Pojąłeś? Czy za trudne?
              • Gość: . Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 23:59
                Ale twoje poglady (zawsze odwrotne) znamy juz, wiec nie musisz sie nimi obnazac przed nami, przed
                milionami sluchaczy.
                Oczywiscie ze nikt ci nie zabrania wyrazania swoich opinii gdziekolwiek.
                Ale nie wiem czy zauwazyles ze nie jestes mile widziany w tym miejscu ze swoimi pogladami.
                Czy potrafisz to uszanowac?
                Obawiam sie ze nie.
                Sprawia ci przyjemnosci sikanie w publicznym miejscu. I o ile nie jest to zabronione, o tyle jest
                niesmaczne.
                Wiec puknij sie czasem w ten swoj buraczany leb i pomysl zanim napiszesz.
                Chyba ze sprawia ci to przyjemnosc, takie sikanie. To inna sprawa. Sikaj dalej.
                • smakosz_buraka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 23.08.05, 00:08

> Ale twoje poglady (zawsze odwrotne) znamy juz, wiec nie musisz sie nimi
                  > obnazac przed nami, przed milionami sluchaczy.
                  No co ty! To jest forum dla ludzi o różnym spojrzeniu na Świat. Chcemy tu
                  wprowadzić dyskryminację?

> Oczywiscie ze nikt ci nie zabrania wyrazania swoich opinii gdziekolwiek.
                  > Ale nie wiem czy zauwazyles ze nie jestes mile widziany w tym miejscu
                  > ze swoimi pogladami.
                  Jak mi się gdzieś nie podoba to sobie idę i proponuję to również innym.

> Czy potrafisz to uszanowac?
                  A czy ty potrafisz uszanować moje zdanie?

> Sprawia ci przyjemnosci sikanie w publicznym miejscu. I o ile nie jest to
                  > zabronione, o tyle jest niesmaczne.
                  Nie sikałem nigdy w Rynku ale jak ktoś mi robi głupie uwagi to mu głupio
                  odpowiadam

> Wiec puknij sie czasem w ten swoj buraczany leb i pomysl zanim napiszesz.
                  Ty również
                  • Gość: . Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 00:12
                    Brakiem kultury jest odpowiadac pytaniem na pytanie.
                    Wiec jesli nie podoba ci sie ze ktos nie szanuje twoich pogladow to idz sobie dalej i nie zatrzymuj sie
                    nad nimi. Nie szkoda ci czasu i energii na te cala horde bydla ktora mysli inaczej niz ty?
                    Mnie by bylo szkoda.
                    I od razu odpowiadam ci dlaczego zatrzymuje sie nad toba.
                    Bo jestes jednostka.
                    Dosc mocno odosobniona w swoim spojrzeniu na swiat.
                    I to odosobnienie w pojmowaniu swiata tak mocno mnie frapuje.
                    Zreszta, nie tylko mnie (pozdr Rafis) :)
                    Wiec?
                    Jaka jeszcze odpowiedz od ciebie?
                    Czy juz tylko pukanie sie w leb nam zostalo? (33 punkt zasad erystyki)
                    • smakosz_buraka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 23.08.05, 00:16
                      Odpowiedzią jest nazwa mojego nicku i to co napisane pod
                      • Gość: Rafis Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 23.08.05, 00:19
                        Na tym forum byłem już od samego początku i nie zamierzam z niego odchodzić
                        > teraz.

to ze byłes to wiem tylko dlaczego cały czas zakładasz nowe nicki i próbujesz
                        pokazać, że niby ktos inny tez podziela te Twoje poglądy? Nie uwazasz z e to
                        żałosne? Moż ekilka osób da sie nabrac ale przeciez samego siebie nie oszukasz!
                        • smakosz_buraka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 23.08.05, 00:22
                          W tym wątku jak i na tym forum(od wielu tygodni) piszę pod jednym nickiem i
                          powiem ci że g... mnie to obchodzi czy ty w to wierzysz.
                          • Gość: Rafis Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 23.08.05, 00:26
                            to zacznij wreszcie uzywac innych bo dawno nie było np mapa4 :)
                            • smakosz_buraka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 23.08.05, 00:27
                              żałosny jesteś
                              • Gość: . Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 00:28
                                u welcome
                • porque Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 23.08.05, 00:08
                  Czy burak w czyms sklamal? On tylko rozsmakowal sie w naszym miescie, jak
                  wszyscy inni. A moze widzi wiecej, gdyz nie nosi rozowych okularow...
                  • Gość: Rafis Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 23.08.05, 00:17
                    o prosze kolejny nick został wyciagnięty z szafy :)
                    Ciekawe kto następny napisze? stawiam na map4 lol
                    • smakosz_buraka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 23.08.05, 00:20

> o prosze kolejny nick został wyciagnięty z szafy :)
                      > Ciekawe kto następny napisze? stawiam na map4 lol

Rafis myślę że dla nas wszystkich powinieneś otworzyć obozy koncentracyjne no
                      bo jak można mieć inne zdanie niż ty? Tak nie wolno!
                      • Gość: . Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 00:26
                        Powtarzam ci po raz kolejny, uszanuj zdanie innych to byc moze uszanuja twoje.
                        Ale ty twardy jestes.
                        Zupelnie jak pastewny, a nie cwiklowy.
                        • smakosz_buraka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 23.08.05, 00:31

> Powtarzam ci po raz kolejny, uszanuj zdanie innych to byc moze uszanuja twoje.
                          > Ale ty twardy jestes.
                          > Zupelnie jak pastewny, a nie cwiklowy.

A kto zaczął tą dyskusję? Ja skomentowałem tylko informacje o kręceniu filmu a
                          inni zaczęli mi dokuczać głupimi wpisami bo nie cieszę się tak jak oni.
                          Przecież ja w swoim pierwszym wpisie nawet Rafisa nie tknąłem. To on oraz inni
                          zaczęli komentować moje wpisy. Więc kto tutaj nie szanuje czyjegoś zdnia??????
                          To chyba wy mojego bo mi wasze opinie na temat filmu wiszą.
                      • Gość: Łos_bimbacz Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 00:30
                        Smakoszu przekroczyłeś zasady etykiety forum i dziwisz się, że obrywasz po
                        naci. Dla przypomnienienia:
                        1. czcij rynek i ostrów swój
                        2. dolewaj oliwy do magii
                        3. pod żadnym prektekstem nie wymawiaj nazwy: Krakowska, karmelkowa i
                        klecińska. jest dla pkt. 3 wyjątek: jeżeli zredagujesz post " świetne wieści,
                        już za 5 lat skończy się remont w/w", to możesz użyć imiom zakazanych.
                        4.okazuj szacunek sternikom i nie wywyższaj innych sterników ponad
                        sterników swoich.
                        Jeśli się zastosujesz, to zyskasz sympatię. Ja już się próbuję
                        zaadaptować:))))
                        • Gość: . Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 00:32
                          Losiu, marny trud Twoj.
                          Przecie wiadomo ze buraki to okazy niereformowalne, skupione na swej, jak to sie poetycko wyraziles,
                          naci, i nie zajmuja swego czasu dostosowaniem tonu wypowiedzi do reszty spoleczenstwa (czyt.
                          autocenzura).
                          • smakosz_buraka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 23.08.05, 00:34

> Losiu, marny trud Twoj.
                            > Przecie wiadomo ze buraki to okazy niereformowalne,

Trafiłeś w sedno! Wreszcie pojąłeś że takich jak ty zreformować sie nie da!
                            Jako smakosza cieszy mnie to podwójnie.
                        • smakosz_buraka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 23.08.05, 00:32
                          Gość portalu: Łos_bimbacz napisał(a):

> Smakoszu przekroczyłeś zasady etykiety forum i dziwisz się, że obrywasz po
                          > naci.

Ja obrywam???? To inni robią z siebie faszystów bo chcą linczować ludzi o
                          innych pogladach.
                          • wari Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 23.08.05, 00:39
                            Ale pierdy !!! Trzeba się przeogromnie nudzić i/lub mieć problemy z głową, żeby
                            prowadzić tak żałosne dialogi.
                            • smakosz_buraka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 23.08.05, 00:43
                              wari napisał:

> Ale pierdy !!! Trzeba się przeogromnie nudzić i/lub mieć problemy z głową,
                              > żeby prowadzić tak żałosne dialogi.

Jakie forum takie dialogi. Normalnych ludzi na tym forum nie uświadczysz.
                          • Gość: Rafis Buraki maja ciezko we Wrocławiu IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 23.08.05, 00:39
                            Kazde forum regionalne ma swoich buraków jednak we Wrocławiu ich ilosc jest
                            bardzo mała i maja bardzo ciezki zywot bo jak narzekac w miescie gdy co chiwle
                            cos buduja, remontują, przyjezdza coraz wiecej turystów, pojawia sie kolejna
                            inwestycja itp. Mozna wpasc w kompleksy.

:)
                            • smakosz_buraka Re: Buraki maja ciezko we Wrocławiu 23.08.05, 00:42
                              Rafis nie przejmuj się. Ty robisz za 10 buraków.
              • Gość: X Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 11:02
                smakosz_buraka napisał:

> Gość portalu: X napisał(a):
                >
                > > smakosz_buraka niedługo cię zamkną debilu jeden.
                >
                > Z przykrością cię informuję że system totalitarny się skończył i nie muszę
                mieć
                >
                > takiego samego zdania jak ty. Pojąłeś? Czy za trudne?
                >

A co ma do tego system totalitarny debi**? Zamkną cię, bo psychicznie chorzy
                zawsze są izolowani od społeczeństwa. Wyraz wspłczucia dla twoich rodziców, że
                spłodzili takiego debi**. Robili cię na parapecie z gwożdziami?
                • smakosz_buraka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 23.08.05, 11:09

> A co ma do tego system totalitarny debi**? Zamkną cię, bo psychicznie chorzy
                  > zawsze są izolowani od społeczeństwa. Wyraz wspłczucia dla twoich rodziców,
                  > że spłodzili takiego debi**. Robili cię na parapecie z gwożdziami?

Gratuluję! Ale ubaw się z oszołomów zrobił :))) Tego się nie spodziewałem.
                  Zamiast sobie pogadać jak ludzie to dostają gorączki i się pieklą :)))
                  • Gość: X Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 11:13
                    smakosz_buraka napisał:

> Gość portalu: X napisał(a):
                    >
                    > > A co ma do tego system totalitarny debi**? Zamkną cię, bo psychicznie cho
                    > rzy
                    > > zawsze są izolowani od społeczeństwa. Wyraz wspłczucia dla twoich rodzicó
                    > w,
                    > > że spłodzili takiego debi**. Robili cię na parapecie z gwożdziami?
                    >
                    > Gratuluję! Ale ubaw się z oszołomów zrobił :))) Tego się nie spodziewałem.
                    > Zamiast sobie pogadać jak ludzie to dostają gorączki i się pieklą :)))
                    >
                    >

Jak ludzie? Przecież ty nie jesteś człowiekiem.
                    • smakosz_buraka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 23.08.05, 11:15

> Jak ludzie? Przecież ty nie jesteś człowiekiem.

O! A w tym momencie to już zaczyna się faszyzm! Wszystko zaczynam rozumieć.
                      Bojówki też jakieś macie?
      • Gość: Ktos!!! Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 18:29
        Ale jestescie żałosni!!! Nasze miasto jest sliczne tylko trzeba to dojrzeć. Ta
        walaca się hala to jedna z pamiatek historycznych!!!!! Ogólnie nasze miasto ma
        pełno budowli o których ty nawet nie wiesz i nie wiesz nawet co się z nimi
        wiąże!!! Najpierw się zapoznaj z historia Wrocławia a potem sie wypowiadaj się
        ze jest to waląca się wieś zabita deskami!!!! <zdenerwowany>
        • smakosz_buraka Re: Co jeszcze pownni nakręcić? Zaproponujmy im c 23.08.05, 18:45
          Gość portalu: Ktos!!! napisał(a):

> Ale jestescie żałosni!!! Nasze miasto jest sliczne tylko trzeba to dojrzeć.
          > Ta walaca się hala to jedna z pamiatek historycznych!!!!!

To prawda. Pamiątki historyczne są śliczne pod warunkiem że o nie się dba a o
          wymienione przeze mnie obiekty i ulice nie dba nikt. Za każdym razem gdy
          wchodzę do Hali to się zastanawiam czy mi coś na głowę nie spadnie a o
          stadionach i Karmelkowej to już szkoda gadać. WSTYD I TYLE.

• smakosz_buraka Nic nie poradzicie! Wstyd i tak będzie 23.08.05, 00:39
      Nic nie poradzicie! Wstyd przez ten film i tak będzie. Smutne to i musicie się
      z tym pogodzić.
      • smakosz_buraka Re: Nic nie poradzicie! Wstyd i tak będzie 23.08.05, 00:41
        I módlcie się aby w filmie nie wspomnieli o tym jak bardzo tolerancyjni są
        mieszkańcy Wrocławia!
      • Gość: donka Re: Nic nie poradzicie! Wstyd i tak będzie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 00:43
        Chyba nie zauważyłeś ,co ostanio napisałam,więc kopiuje to co juz napisałam....

smakosz_buraka napisał:

> Cały czas staram się tutaj uświadomić wielu że nie są pępkami świata i żyją
        > wśród nich ludzie o innych poglądach i mają prawo do wyrażania ich na forum

chodzi o to,aby zacząć od siebie, przestać krytykować, nie hamować rozwoju
        miasta taką zaściankowoscią - a ty buraku, właśnie taką paplaniną przyczyniasz
        sie do tego!

..bo rzecz nie w gadaniu ,ale w czynach..

pora samemu coś zrobić dla Wrocławia, nie sądzisz?

ps. myśle,ze dzieciak jeszcze z Ciebie, więc tym bardziej powinieneś przyłożyć
        się do roboty :-D
        • smakosz_buraka Re: Nic nie poradzicie! Wstyd i tak będzie 23.08.05, 00:45
          Donka gadasz tutaj najsensowniej. Wezmę to sobie do serca.
      • Gość: . Re: Nic nie poradzicie! Wstyd i tak będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 00:44
        Oby sie twoje slowa w rozdeptanego buraka zamienily.
        Tymczasem lece i zostawiam cie z twoim wstydem, zupelnie obnazonego.
        Mam inne ciekawsze zajecia niz uzeranie sie z jakas przykra w odbiorze klawiatura.
        Pa!
        • smakosz_buraka Re: Nic nie poradzicie! Wstyd i tak będzie 23.08.05, 00:46
          Daj spokój! Nie odchodź! Mam nadzieję że jutro wrócisz.
          Pa!
      • the_sound_of_silence Wstyd, jak wstyd... 23.08.05, 00:51
        ja tam naiwnie liczę, że na brud nasz i tak polecą zachodnie brudasy (z góry
        przepraszam urażonych niepoprawnością polityczną wyrażenia co go użyłam).
        Jest szansa, że niedługo dojdziemy do ich, zachodniego poziomu brudu :).
        • Gość: donka Re: Wstyd, jak wstyd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 01:12
          burakusie:niby ze wezięłeś sobie do serca moje słowa....ale co widzimy-dalej
          stoisz w poprzek dla samego przekorstwa

tylko nie potrzebnie podszywasz się pod płeć żeńską-przeciez wszyscy wiedzą,ze
          to ty burak-widzisz za mało przykładasz się;-)

oj mało wydajny jesteś-jak ty sobie poradzisz. tyle jeszcze jest do zrobienia w
          naszym miescie np.roboty publiczne:-)

ps. tylko musiał bys uwazac zeby Cię nie przejechali -Ci co inwestują w rozwój-
          jak będziesz blokował drogi do przyszłości...
          • the_sound_of_silence Re: Wstyd, jak wstyd... 23.08.05, 01:50

> burakusie:niby ze wezięłeś sobie do serca moje słowa....ale co widzimy-dalej
            > stoisz w poprzek dla samego przekorstwa
            >
            > tylko nie potrzebnie podszywasz się pod płeć żeńską-przeciez wszyscy wiedzą,ze
            > to ty burak-widzisz za mało przykładasz się;-)

Pomyłka, droga pani, sound of silence jest/była/zamierza być kobietą.

> oj mało wydajny jesteś-jak ty sobie poradzisz. tyle jeszcze jest do zrobienia w
            >
            > naszym miescie np.roboty publiczne:-)

to już chyba kolejny popis nietolerancji/chamstwa/innych negatywnych zjawisk
            występujących w społeczeństwie w stronę szanownego "burakusa" - jak zdążyłam
            zauważyć przyglądając się dyskusji, w - na pierwszy rzut oka - połowie postów w
            tym wątku.

> ps. tylko musiał bys uwazac zeby Cię nie przejechali -Ci co inwestują w rozwój-
            >
            > jak będziesz blokował drogi do przyszłości...

Nie wiem do czego droga pani teraz bije, ja tam nigdzie nie powiedziałam, że sam
            fakt kręcenia/emitowania/czegokolwiek innego mi nie odpowiada.
            Chciałam jedynie wskazać na rzecz, którą wcześniej czy później także szanowna
            pani zauważy.

Radzę przede wszystkim zrewidować swoje możliwości detyktywistyczne - więcej nie
            powiem, bo chcę żyć!

Pozdrawiam.
          • smakosz_buraka Ale jaja! Wam już odbija! Donka zawiodłaś mnie! 23.08.05, 06:40

> burakusie:niby ze wezięłeś sobie do serca moje słowa....ale co widzimy-dalej
            > stoisz w poprzek dla samego przekorstwa

Ale jaja! Wam już odbija! Ha! Ha! Ha! Wydaje wam się że jak ktoś ma inne zdanie
            niż wy to oznacza że to cały czas jedna i ta sama osoba! Do głupoty Rafisa już
            przywykłem ale ty mnie zawiodłaś!
    • map4 Ja w temacie obiektywności. 23.08.05, 08:32
      " Pokażemy, jak naprawdę Wrocław wygląda, ale nie będziemy kręcić slumsów czy
      blokowisk ".

Ja rozumiem, że od artysty trudno wymagać znajomości zasad logiki, ale można
      chyba wymagać zdrowego rozsądku ?

Jeśli z jednej strony obraz ma być kompletny, a z drugiej świadomie będzie w nim
      brakować kilku elementów, to jak nazwać takie działanie ?
      Propagandą ?
      • smakosz_buraka Re: Ja w temacie obiektywności. 23.08.05, 08:33
        map4 czy jesteś pewien że nie jesteś smakoszem_buraka, bo Rafis uważa że ja to
        ty a ty to ja :)
        • Gość: Musaszi Re: Ja w temacie obiektywności. IP: 5.6.1D* / 195.75.14.* 23.08.05, 08:57
          Ze swojej strony ciesze sie, ze filmowcom nie przyszlo do glowy czekac, az we
          Wroclawiu wszystkie Krakowskie i Karmelkowe zostana wyremontowane, jak
          wypieszcza Brochow, kiedy zalataja wszystkie dziury w ulicach a Kozanow
          zostanie zamieniony w dzielnice willowa. Mysle, ze w Europie, nie mowiac o
          Polsce, jest wystarczajaco wiele odstraszajacych miejsc ktorymi ekipa Travel
          Channel moglaby sie zajac, a skoro zdecydowali sie przyjechac do Wroclawia to
          widocznie nie jest tak tragicznie. Smakoszu Buraka, podejrzewam ze z twoim
          nastawieniem zawsze sobie znajdziesz jakas Krakowska, bo ulic we Wroclawiu
          dostatek, a jesli juz kazdy m2 asfaltu bedzie gladki i pozbawiony dziur, to
          penwie przerzucisz sie na drogi gruntowe, a pozniej drogi ktorych nie ma, ale
          moglyby byc. Nie wiem ile polskich miast widziales, ale moze czestsze podroze
          zmusilyby cie do refleksji, ze w tym fe Wroclawiu naprawde cos sie zmienia i
          przy odrobinie entuzjastycznego spojrzenia w przyszlosc jakas nadzieja cie
          natchnie, ze za 2-3 lata i Krakowska sie zmieni, tak jak i wiele innych miejsc.
          Nie musisz sie stawac naczelnym malkontentem forum ,zeby podkreslic swoja
          indywidualnosc, aczkolwiek prawo do odmiennosci jak najbardziej
          zachowujesz...moja prosba, nie marudz tyle bo sobie zycie zmarnujesz.
          • smakosz_buraka Re: Ja w temacie obiektywności. 23.08.05, 09:04
            Gość portalu: Musaszi napisał(a):

> Smakoszu Buraka, podejrzewam ze z twoim
            > nastawieniem zawsze sobie znajdziesz jakas Krakowska, bo ulic we Wroclawiu
            > dostatek

Zgadzam się Musaszi. Ja tylko jestem przeciwwagą dla oszołomstwa tego forum
            które wszystko widzi przesłodzone i cudowne jakby byli na prochach(np Rafis). W
            ich wykonaniu jest to nie mniej mdłe niż moje marudzenie. Do tego ja przy
            okazji np tego wątku wskazuję pewne braki w tym mieście tak aby przypadkiem
            komuś się nie wydawało że już wszystko jest zrobione i możemy spocząć na
            laurach. A ty braków jeszcze trochę jest i trzeba o nich mówić bo z Ratusza
            oprócz Rynku nic nie widzą.
        • map4 Re: Ja w temacie obiektywności. 23.08.05, 09:32
          smakosz_buraka napisał:

> map4 czy jesteś pewien że nie jesteś smakoszem_buraka, bo Rafis uważa że ja to
          > ty a ty to ja :)

Rafis do tej pory uważa, że pojęcie "obsługa długu publicznego" zawiera w sobie
          zarówno spłatę odsetek, jak i rat kapitałowych. Przy takiej jego wiedzy raczej
          ziębi mnie, co uważa Rafis.
          Następny punkt: kiedyś przyłapałem go na walce na dwa fronty: raz odpisywał mi
          jako niezalogowany Rafis a raz jako zalogowany Wrocławczyk. Nie dziwne więc, że
          swoją nikczemną miarą próbuje oceniać innych. Mnożenie nicków to świat jego
          codzienny, nie wymagaj więc od niego za dużo ...

Z buraków lubię tylko zasmażane i tylko do mielonego - w przeciwieństwie do
          Ciebie. Po nicku sądząc, lubujesz się we wszystkich możliwych potrawach
          buraczanych. Raczej nie jestem tobą - gdyby tak było, wiedziałbym coś o tym :-)

Wrócmy może jednak do tematu: jak to jest z obiektywnością rzekomych filmowców ?

Mam również pytanie dodatkowe. Nie znam "travel channel" - opiszcie mi tą
          stację. Czy to jest solidne dziennikarstwo, czy też to, co teraz jest kręcone
          będzie wstawką emitowaną pomiędzy dwoma blokami z reklamami biur podrózy ?

Czasami walcząc z bezsennością zdarzy mi się wrzucić jakiś "Dauerwerbesendung",
          na którym to wciskają mi fantastyczne i fantastycznie tanie podróże - np.
          tydzień w 5* tureckim hotelu z samolotem za 299 Euro, "zapominając" przy tym o
          położeniu hotelu - 5 km od plaży, za to dwa od lotniska, All Inclusive bez
          napojów, czy też zapominając wspomnieć, że to dokładnie ten hotel, który miesiąc
          temu wysadziła Al Kaida i że w związku z tym w niektórych pokojach śmierdzi
          jeszcze trochę trotylem.

Takie wstawki robi się, żeby nakręcić tele-sprzedaż. Zaraz potem pojawia się
          reklama - np. "fantastycznie tani weekend we Wrocławiu,
          samolot+hotel+przewodnik+autobus" za 249 Euro.
          W rzeczywistości turyści przylecą z kolanami pod brodą RyanAir'em, zostaną
          zakwaterowani w jakichś akademikach, catering otrzymają z "Eurest'u" albo
          dostaną bony do "Misia" a przewodnik będzie mówił tylko po polsku.

Pytam więc znawców: co to za zwierz, ten "travel channel" ?
          • Gość: X Re: Ja w temacie obiektywności. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 11:05
            map4 przeżuwasz czy roztrząsasz?
            • smakosz_buraka Re: Ja w temacie obiektywności. 23.08.05, 11:11

> map4 przeżuwasz czy roztrząsasz?

Widzę że z tymi co pisują jak ludzie też rozmawiać nie potrafisz. Ciekawy
              poziom prezentujesz. Nie przejmuj się my jesteśmy tolerancyjni i głupotę
              wybaczamy :)))
              • Gość: X Re: Ja w temacie obiektywności. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 11:14
                Od kiedy map4 jest człowiekiem?
                • smakosz_buraka Re: Ja w temacie obiektywności. 23.08.05, 11:17

> Od kiedy map4 jest człowiekiem?

Też tak jak Rafis reprezentujesz Platformę Obywatelską? Jeśli tak to ładną
                  opinię im wystwiasz :)))
                  • Gość: X Re: Ja w temacie obiektywności. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 11:21
                    Pierd*** PO i inne partie i partyjki. Głupi ćwoku, myślisz, że jak tępię takich
                    debili jak ty, to muszę być z jakiejś partii? Widać wyrażnie, jakim jesteś
                    psycholem. Jaką wymyślisz jeszcze teorię spiskową? Że w dzieciństwie
                    uprowadzili cię kosmici i zrobili ci lobotomię mózgu?
                    • smakosz_buraka Re: Ja w temacie obiektywności. 23.08.05, 11:23

> Pierd*** PO i inne partie i partyjki. Głupi ćwoku, myślisz, że jak tępię
                      > takich debili jak ty,

Jak tępisz???? Na razie to dostałeś białej gorączki i spazmów :)))
                • map4 Re: Ja w temacie obiektywności. 23.08.05, 12:04

> Od kiedy map4 jest człowiekiem?

Fantastyczna, merytoryczna dyskusja.

Na razie zapychasz gazetowy serwer.
                  Może powiesz coś na temat ?
                  • Gość: X Re: Ja w temacie obiektywności. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 13:02
                    Gazetowy serwer zapychasz ty i ten wacek burak. Jesteś człowiekiem? To
                    udowodnij to.
                    • smakosz_buraka Re: Ja w temacie obiektywności. 23.08.05, 13:09
                      Ma udowodnić tak jak ty udowadniasz swoje człowieczeństwo? :))) Przezabawny miś
                      z ciebie :)
                      • Gość: X Re: Ja w temacie obiektywności. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.05, 13:18
                        Od kiedy takie śmierdzące, tchórzliwe gó.. jak ty umie pisać? Zajmij się
                        lepiej swoim konikiem, bo ci ucieknie.
                      • Gość: Musaszi Travel Channel - thank you. IP: 5.6.1D* / 195.75.14.* 23.08.05, 13:23
                        Pozostaje tylko podziekowac Travel Channel za spowodowanie kolejnej
                        blyskotliwej dyskusji na forum. Ale przynajmniej dowiedzielismy kto co mysli o
                        kim... wedlug mnie wypadlo zalosnie.
                        • smakosz_buraka Re: Travel Channel - thank you. 23.08.05, 13:25
                          Gość portalu: Musaszi napisał(a):

> wedlug mnie wypadlo zalosnie.

Według mnie też.
                          A ja wyraziłem tylko swoją opinię o pomyśle nakręcenia filmu. Ale obracając się
                          w takim towarzystwie jak Rafis i inne IKSY to czego można się spodziewać?
    • Gość: i bardzo dobrze Re: Kręcą Wrocław IP: 195.136.189.* 23.08.05, 15:08
      Wrocław to misto godne uwagi, wielu mieszkańców tylko nie dostrzega jego uroków,
      gdyz maja je na codzień... Dumny jestem, ze Wroclaw to teraz MOJE MIASTO!

Zapraszam na bloga: wroclawzwyboru.blox.pl/html
      • Gość: tia Re: Kręcą Wrocław IP: *.server.ntli.net 23.08.05, 21:50
        i tak trzymac

Wroclaw dla wroclawian
    • Gość: Realistka Re: Kręcą Wrocław IP: *.neurosoft.pl 24.08.05, 11:50
      Czy smakosz_buraka to przypadkiem nie jest nowa ksywka Łosia_bimbacza?
      Dostrzegam uderzające podobieństwa...

Pzdr.
      • smakosz_buraka Re: Kręcą Wrocław 24.08.05, 11:53
        Tak! Łoś bimbacz to jeden z moich 215 nicków na tym forum. Nie wiem czy wiecie
        ale ZAWSZE rozmawiacie tylko ze mną. Nikt oprócz mnie i jeszcze może z 5 osób
        nie zagląda na to forum.
        • Gość: Rafis kręcą kolejny film we Wrocłąwiu! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 24.08.05, 12:01
          Kręcą film we Wrocławiu

Dzięki ekipie niemieckich filmowców Wrocław na kilka dni zamienia się w Berlin.
          Pod wrocławską Halą Ludową powiewały flagi radzieckie i enerdowskie. Z udziałem
          ponad 150 statystów kręcono scenę ze zjazdu młodzieży socjalistycznej w
          Berlinie w 1974 roku.

Choć kręcony przez niemiecką telewizją film opowiada o miłości. To tłem są
          wydarzenia historyczne mające wpływ na głównych bohaterów.

Wszystkie zdjęcia do filmu kręcone będą kręcone w Polsce. Między innymi w
          Otmuchowie, gdzie niewielkie jezioro udawać będzie Balaton. Film wyemitowany
          zostanie w przyszłym roku przez niemiecką telewizję. Trafi też do niemieckich
          kin. Czy będzie można go obejrzeć w Polsce tego jeszcze nie wiadomo.

• Gość: Rafis Wrocław promowany w 95 krajach!!! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 24.08.05, 12:01
          .: Wrocław zagości w telewizorach w 95 krajach świata. :.
          23 sierpnia 2005 - 18:09

Miasto te promocję zawdzięcza filmowi kręconemu od wczoraj na wrocławskim
          rynku.

Na początku października Wrocław zagości w telewizorach w 95 krajach świata w
          tym w większości krajów europejskich, azjatyckich i północnoafrykańskich.
          Miasto te promocję zawdzięcza filmowi kręconemu od wczoraj na wrocławskim
          rynku. Jak tłumaczy Michał Borejko z telewizji travel channel producenta filmu,
          Wrocław stanowi wciąż nieodkrytą atrakcję dla zagranicznych turystów - trzeba
          go tylko zachęcająco przedstawić. Miastu poświęcone będą dwa programy: jeden
          ogólny o mieście drugi zaś tylko o ogrodzie japońskim, który jak twierdzą
          angielscy dziennikarze, jest dla nich samych niespodzianką i ewenementem na
          skalę europejską. sikora

Radio Ram

• map4 Re: Wrocław promowany w 95 krajach!!! 24.08.05, 14:30

> Miasto te promocję zawdzięcza filmowi kręconemu od wczoraj na wrocławskim
            > rynku. Jak tłumaczy Michał Borejko z telewizji travel channel producenta filmu,

O której telewizji mówisz ?

travel.discovery.com/
            www.travelchannel.co.uk/
            www.jasons.co.nz/new-zealand-motels.htm
            www.dishnetwork.com/content/programming/channels/index.asp?NetwID=50368
            www.travelchannel.ch/
            www.hickerphoto.com/travel-channel.jsp

dalej już nie chciało mi się szukać.
            Co to za stacja telewizyjna ?
      • smakosz_buraka Re: Kręcą Wrocław 24.08.05, 12:00
        Realistko najwyższy czas się pogodzić z tym że coraz więcej osób uważa was za
        przygłupów i drze z was łacha. Sami jesteście winni swojego buractwa i ludzie
        wam je wtykają.

Możecie się pocieszać dalej że to tylko cały czas jedna i ta sama osoba zmienia
        nick. Wy lubicie różowe okulary tak więc i w tym wypadku możecie je założyć i
        tłumaczyć sobie własną głupotę jak chcecie.
      • Gość: Łoś_bimbacz dementuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:00
        1. nie wstydzę się ksywki
        2.nie mam czasu na tak intesywną obecność jak smakosz
        3. niestety mniejszą odporność na tajną broń X
        • smakosz_buraka Re: dementuje 24.08.05, 13:17
          To nic nie pomoże że dementujesz. Oni wiedzą swoje. Wszyscy dla nich jesteśmy
          tylko jedną osobą. Jakoś pocieszać się muszą :)
          • Gość: tepe Re: dementuje IP: 84.242.161.* 25.08.05, 12:49
            Bardzo miło sobie piszecie. Szkoda czasu. Może byście gdzieś się spotkali i spokojnie sobie poubliżali??
            • smakosz_buraka Re: dementuje 25.08.05, 12:51
              Czy ja komuś ubliżam. To Rafisowi nie podobają się moje komentarze i ciągle mi
              ubliża. Do niego pisz.
    • Gość: przegrzmot Kreca PGR Klecina...???! IP: *.dyn.iinet.net.au 26.08.05, 15:30
      Smakoszu !

Podziwiam Twoja cierpliwosc,w walce z uwypuklonymi burakami na tym forum.

...I jednoczesnie chyle czola: przed prawdziwymi,przednimi,obiektywnymi,
      wspanialymi Wroclawiakami.

Ja sie zmylem z W-wia 25 lat temu.(Juz czuje jak posypia sie inwektywy pod moim
      adresem)...

Powiedz mi Smakoszu! prosze,co z tym PGR-em,- beda krecic ?!

I - czy jeszcze istnieje "ruskich smietnik" - naprzeciw starych koszarow.?!
      I - czy wille na Oporowie,(szczegolnie przy Trentowskiego)nie sa juz takie
      zgnojone przez naszych "WSPANIALYCH" braci ?!!! - ktorzy je opuscili ?!!

A Karmelkowa sie cieszmy,wszak jeszcze nasi rodacy brukowcow nie rozkradli.

...i tu ekipa filmowa ma pole do dzialania:zliczyc krzywizne brukowcow,
      ...calkiem od zarania.

P.s. Smakoszu !
      Skrobnij cos do mnie,jesli masz ochote ...

Jeszcze jedno:
      P.s.
      Jaka szkoda,ze "zaorali cukrownie i smierdzace splawy"...

...choc tego ziomkowie chyba by chetnie nie pokazywali,
      wszak to ich historia i ich smierdzacy smrod.
      • Gość: ben Re: Kreca PGR Klecina...???! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 20:52
        a gdzie teraz mieszkasz przegrzmocie jesli mozna wiedziec?:)
        • Gość: przegrzmot Re: Kreca PGR Klecina...???! IP: *.dyn.iinet.net.au 29.08.05, 05:56
          W Australii.Pozdrawiam.
    • Gość: oo Re: Kręcą Wrocław IP: *.crowley.pl 29.08.05, 08:12
      :-)
    • Gość: Julian Kosik Re: Kręcą Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:49
      Pozdrawiam, zapraszam na moją stronę www.kosik.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka