Gość: sceptyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:16 kampania wyborcza - nawet smioerć brata rogera sie niektorym przydała, ohyda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olhado Re: Pamięci brata Rogera IP: *.206.112.31.telsat.wroc.pl 24.08.05, 12:28 No tak, po rozpoczęciu się kampanii wyborczej wszyscy politycy (szczególnie ci aktualnie urzędujący) powinni się pochować w piwnicach i nie wychylać, bo cokolwiek zrobią, zaraz ktoś ich opluje, że wykorzystują to do kampanii wyborczej. Czy to naprawdę wina naszych polityków, że ta wredna kobieta postanowiła brata Rogera zabić akurat teraz, w czasie trwania kampanii wyborczej w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
sapere Re: Pamięci brata Rogera 24.08.05, 13:40 Gość portalu: Olhado napisał(a): > No tak, po rozpoczęciu się kampanii wyborczej wszyscy politycy (szczególnie ci > aktualnie urzędujący) powinni się pochować w piwnicach i nie wychylać, bo > cokolwiek zrobią, zaraz ktoś ich opluje, że wykorzystują to do kampanii > wyborczej. Czy to naprawdę wina naszych polityków, że ta wredna kobieta > postanowiła brata Rogera zabić akurat teraz, w czasie trwania kampanii wyborcze > j > w Polsce? Wyglada na to, ze "sceptyk" chcialby aby tablice odslanial straznik miejski lub sprzataczka - bo oni zapewne nie kandyduja, choc "sceptyk" zapewne i tak wyniuchalby jakis wyborczy podstep. Ja osobiscie jestem dumny z tego, ze Brat Roger ma swoja tablice w naszym miescie, a fakt, ze odslanial te tablice m.in. wiceprezydent Jaroslaw Obremski wcale mnie nie razi. Uwazam ze mial do tego prawo nie tylko jako wiceprezydent naszego miasta, lecz rowniez jako osoba, ktora wydatnie pomogla w organizacji obu Europejskich Spotkan Mlodych, organizowanych we Wroclawiu przez Wspolnote z Taize. A co do tego mam pewnosc podbudowana osobista "recenzja" br. Marka. Ot co! PS. Na margiesie dodam tylko jedno zastrzezenie: odsloniecie tablicy nie musialo kolidowac z transmisja uroczystosci pogrzebowych Fr.Rogera, ale moze chodzilo o symboliczna rownoleglosc zdarzen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no comment Re: Pamięci brata Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:28 > Wyglada na to, ze "sceptyk" chcialby aby tablice odslanial straznik miejski lub > > sprzataczka - bo oni zapewne nie kandyduja, choc "sceptyk" zapewne i tak > wyniuchalby jakis wyborczy podstep. > Ja osobiscie jestem dumny z tego, ze Brat Roger ma swoja tablice w naszym > miescie, a fakt, ze odslanial te tablice m.in. wiceprezydent Jaroslaw Obremski > wcale mnie nie razi. tyle ze w tekscie mowa o Jackiewiczu a nie Obrębskim Odpowiedz Link Zgłoś