ich 29.08.02, 05:27 Pozdrawiam wszystkich wrocławian posiadających te piękne, niezależne i intrygujące zwierzątka.Czekam na przybycie do mojego domku drugiego kotka,musi tylko wyzdrowieć. -- Gosia i kociak Marcel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STrup Obrzydliwe kocury IP: *.chem.uni.wroc.pl 29.08.02, 12:36 ich napisała: > Pozdrawiam wszystkich wrocławian posiadających te piękne, niezależne i > intrygujące zwierzątka.Czekam na przybycie do mojego domku drugiego > kotka,musi tylko wyzdrowieć. > > -- > Gosia i kociak Marcel A ja zwracam uwagę posiadaczom kocurów, że - jeśli nie są wykastrowane - to znaczą teren śmierdzącym moczem oraz nocami wydają z siebie straszliwe dźwięki. Albo więc kocura proszę w nocy trzymać w zamknięciu, albo go unieszkodliwić u najbliższego weterynarza. Podobnie - właścicielom kotek (sam mam kotkę) - zwracam uwagę, że jeśli jej się nie zabezpieczy, to grozi nam co jakiś czas przykry obowiązek uśpienia małych koteczków. Osobiście od lat stosuję lek Provera 5 miligramów, kosztuje kilka złotych paczka, która starcza na ponad pół roku. Jedna tabletka dokładnie co tydzień. Sąsiedzi stosowali zastrzyki, ale chyba jest to gorsze rozwiązanie, bo ich pupilka jest własnie kotna. Statystyka też jest przeciw zastrzykom, bo to już drugi taki przypadek wpadki na mojej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: Obrzydliwe kocury 29.08.02, 20:43 > A ja zwracam uwagę posiadaczom kocurów, że - jeśli nie są wykastrowane - to > znaczą teren śmierdzącym moczem oraz nocami wydają z siebie straszliwe > dźwięki. > Albo więc kocura proszę w nocy trzymać w zamknięciu, albo go unieszkodliwić u > najbliższego weterynarza. nic takiego u siebie nie zaobserwowałem :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: Kochane koteczki 29.08.02, 14:45 Mój kochany koteczek (a dokładniej koteczka) jest piękny, ale i niestety potwornie głupi. Cóż mam na to pradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
ich Re: Kochane koteczki 29.08.02, 18:23 dr_jekyll napisał: > Mój kochany koteczek (a dokładniej koteczka) jest piękny, ale i niestety > potwornie głupi. Cóż mam na to pradzić? Gosia Nic.Tylko ja kochać za to jaka jest, a nie za to co potrafi lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś