Dodaj do ulubionych

Gdzie dobry ortopeda ??

IP: *.e-wroc.com 28.08.05, 22:21
Szukam dobrego ortopedy, najlepiej sportowego ortopedy znajacego sie na
urazach kolana.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Gdzie dobry ortopeda ?? IP: *.Rozanka.WROC.PL / *.ip.WRO.Korbank.PL 29.08.05, 10:31
      Ortopeda Dr.ANDRZEJEWSKI specjalizuje się w urazach kolana.
      Tel.3253446 do rejestracji.
      • Gość: karolina Re: Gdzie dobry ortopeda ?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.05, 11:26
        w jakich okolicach Wrocławia przyjmyje ten lekarz?
        na kasę chorych?
        • Gość: agulka Ostrzegam przed dr Tokarczukiem!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.08.05, 12:32
          O dr Andrzejewskim słyszałam same dobre rzeczy, ale nie byłam u niego.
          Przyjmuje w Euromedicare na Pilczyciach. Kolega bardzo go chwalił.
          Ostrrzegam natomist przed dr TOkarczukiem, który pracuje w Medixie na
          Grabiszyńskiej. Poszłam do niego ze spuchniętym i bolącym kolanem, a on
          powiedział mi, że mam w kolanie za dużo płynu i zmiany o char chondromalacji.
          Nie wyjaśnił co to jest, ani od czego, kiedy usiłowałam dociec dr Tokarczuk
          powiedział mi, ze jestem wścibska. Zapisał leki za 200zł i kazał spadać. Za
          wizytę zapłaciłam 80zł oraz osobno ( !!) za USG 60. Zapisał mi ARTYHYL za
          jedyne 180zł lioton 1000na opuchliznę i coś jeszcze , ale nie pamiętam.
          PO kilku dniach opuchlizna i ból powiększyły się, więc koleżanka poleciła mi dr
          Domanasiewicza, który prywatnie przyjmuje w hotelu MOnopol, a pracuje w
          szpitalu w Trzebicy. Kiedy do niego przyszłam, dowiedziałam się, ze sprawa z
          kolanem jest b. powazna i natychmiast ściągnął mi z niego płyn ( BOLAŁOOOO) i
          zdziwił się, ze Tokarczuk nie uczynił tego. Powiedział, ze gdybym pochodziła
          sobie jescze kilka dni z tym płynem w kolanie, to mogłabym mieć nieodwracalne
          zmiany w chrząstce. Z moim kolanem jest już w porządku, ale boję się uprawiać
          sport ( który kiedyś czynnie uprawiałam). Ta opuchlizna wynikła z przeciążenia
          kolana i odłamania się kawałka chrząstki, która spowodowała stan zapalny (
          opuchlizna była taka, ze nie mogłam ubrać spodni).
          Nie wiem, czy mogę polecić Domanasiewicza, mnie pomógł i koleżance również( nie
          wiem czy pomoże TObie). ALe przed dr Tokarczukiem OSTRZEGAM.
          • Gość: Marcin_ Re: Ostrzegam przed dr Tokarczukiem!! IP: *.e-wroc.com 29.08.05, 16:14
            Dzieki za info.
            Zaraz bede probowal sie dostac do ktoregos z tych lekarzy.

A ja prawie rok temu skrecilem sobie kolano i na pogotowiu zalozono mi gips na
            3 tygodnie a pozniej prawie 2 miesieczna rehabilitacja. Ale kolano juz nie
            wrocilo do normalnosci i ostatnio je przeciazylem i teraz boli.
            A zeby bylo smieszniej moj ubezpieczyciel SIGNAL IDUNA 2 razy stwierdzil ze to
            nie bylo NNW i nie mam trwalego uszczerbku na zdrowiu i nie nalezy mi sie
            odszkodowanie.
            • Gość: Agulka Re: Ostrzegam przed dr Tokarczukiem!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.05, 19:51
              Z ubezpieczycielami jest tak, ze jak nie zawalczysz, to nie dostaniesz nic.
              Powinieneś się odwołać, jeżeli druga instancja nie przyznałaby odszkodowanie,
              to zostaje sąd.
              Pozdrawiam i życzę zdrowia. Napisz później, do którego lekarza trafiłeś i jakie
              miałeś wrażenia z wizyty
              • Gość: Marcin_ Re: Ostrzegam przed dr Tokarczukiem!! IP: *.e-wroc.com 09.09.05, 00:32
                No i bylem w koncu u dr Andrzejewskiego, mam nie bawic sie w aikido, nie
                zapisywac sie na tenisa, nie chodzic po gorach, nie plywac zabka i mam znowu
                chodzic na rehabilitacje a w przyszlosci jak sie nic nie poprawi to operacja.
                No coz.
                A lekarz sprawia wrazenie osoby profesjonalnej, polecam.
    • Gość: Marcin_ Re: Gdzie dobry ortopeda ?? IP: *.e-wroc.com 13.09.05, 11:23
      A co sadzicie o panie Czamarze? Ponoc jedne z najlepszych fachowcow od kolan.
      Ale za to sie niezle ceni :(
    • Gość: Kasia Re: Gdzie dobry ortopeda ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.19, 12:25
      ja polecam ze swojego doświadczenia doktora Mateusza Patkowskiego. Przyjmuje w Orthos w Komorowicach. miły, kontaktowy, trafna diagnoza, dobrze dobrana metoda leczenia. zapomniałam o dolegliwościach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka