elaw2 29.08.05, 16:27 Ja tak krótko i zwięźle: gdzie we Wrocławiu można kupić dziecku fajny worek na kapcie do przedszkola? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: worek na kapcie 29.08.05, 21:52 A nie mają "służbowych"? :) W naszym przedszkolu były jednakowe dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
tafasola Re: worek na kapcie 30.08.05, 08:12 To chyba tylko w Waszym :-). We wszystkich znanych mi przedszkolach sprawy worków leżą w gestii rodziców. Kupić można w Smyku, zapewne w hipermarketach też, albo wziąć kawałek mocnego materiału i uszyć, czasowo wyjdzie na to samo, co wycieczka do przybytku konsumpcji. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: worek na kapcie 30.08.05, 12:25 No tak, mam małe doświadczenie po jednym tylko do tej pory przedszkolaku... :) Odpowiedz Link Zgłoś
elaw2 Re: worek na kapcie 30.08.05, 10:51 Fakt, o Smyku nie pomyślałam! Nie, w naszym przedszkolu rodzice kupują worki i to dwa. Jeden na obuwie, drugi na dodatkowe ubranka. Muszę tez nabyć jasiek, ale płaski, poszwę na niego i poszwę na kołdrę 150x200. I parę innych rzeczy, ale to temat na osobny poemat. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: worek na kapcie 04.09.05, 14:24 Worek kupilam w Auchan. Za niecale 5 zlotych. Mysle, ze te rzeczy mozesz dosc tanio kupic w kazdym wiekszym markecie. Bo Smyk to drogi jednak jest... Odpowiedz Link Zgłoś