Dodaj do ulubionych

Potyczki Jerry'ego Springera

IP: proxy / 204.48.22.* 21.01.03, 10:52
Czasami przeglądając kanałay trafię na program "Potyczki Jerry'ego Springera"
na kanale CLUB. Czy Waszym zdaniem Ci wszyscy goście są podstawieni czy oni
naprawdę tak sie zachowują ? Cały program jest przesiąknięty ciągłymi
obelgami, kłótniami, bijatykami pomiędzy zaproszonymi do studia gośćmi.
Żenujący program !
Obserwuj wątek
    • martynka22 Re: Potyczki Jerry'ego Springera 22.01.03, 01:19
      taka jest ameryka - a swoją drogą wydawałą mi się nie możliwe , że tacy
      ludzie istnieją, ale moja kumpela która regularnie jeździ do stanów, mówi , że
      ten program jest szalenie popularny. i cos jesszcze - Jerry Springer skończył
      studia prawnicze i bodajże socjologiczne , przez szereg lat był adwokatem , a
      teraz szmirę robi
      • Gość: eszte Re: Potyczki Jerry'ego Springera IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.03, 01:39
        martynka22 napisała:
        > taka jest ameryka - a swoją drogą wydawałą mi się nie możliwe , że tacy
        > ludzie istnieją, ale moja kumpela która regularnie jeździ do stanów, mówi ,
        że
        > ten program jest szalenie popularny. i cos jesszcze - Jerry Springer skończył
        > studia prawnicze i bodajże socjologiczne , przez szereg lat był adwokatem , a
        > teraz szmirę robi

Z tego co kojarze to przez jakis okres byl nawet burmistrzem (lub radnym).
        Najbardziej mnie rozsmiesza, ze na koniec programu (w ktorym byly np: wyzwiska,
        bicie) Jerry przyjmuje postawe mentora i w kilku zdaniach poucza. :)

K
        R
    • Gość: abc czy takie zachowanie jest możliwe? IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.03, 10:38
      Gość portalu: A. napisał(a):

> Czasami przeglądając kanałay trafię na program "Potyczki Jerry'ego Springera"
      > na kanale CLUB. Czy Waszym zdaniem Ci wszyscy goście są podstawieni czy oni
      > naprawdę tak sie zachowują ? Cały program jest przesiąknięty ciągłymi
      > obelgami, kłótniami, bijatykami pomiędzy zaproszonymi do studia gośćmi.
      > Żenujący program !

Czy to naprawde sa autnetyczne przypadki??? MAm wrażenie , że jest to
      sfingowane. Moja wiara w człowieka jest tak wielka, że nie wyobrażam sobie
      takich imbecyli jacy tam wystepuja. Plują na siebie, biją się , wyklinaja,
      wyciagają najbardziej imtymne szczegóły z życia... ile im musieli zapłacić za
      tę szopki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka