Dodaj do ulubionych

Ważą się losy trenera Zagłębia Lubin

IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.08.05, 23:19
W Zagłębiu można wyczuć tumiwizizm skoro nikt nie podejmuje albo sie obawia
podjąć meską decyzje ! Trwanie w błedzie jest rónie złe jak nic nie robic !
dlamnie osobiście sama myśl o zwolnieniu tego dyletanta Beska jest
wiadomością dobra a gdyby jeszcze Kubota przepędzić to już było by
równoznaczne z występami niemal w pucharach : - )))))))) już po kilku meczach
po nastaniu Beska czułem ze nic z jego pracy nie będzie ! ( puścili chłopa do
biura to wypił atrament )prowadzenie zespołu pierwszo ligowego nawet na
Polskie warunki to nie taka prosta sprawa ! mam nadzieje że jego nastepcą
bedzie czlowiek z doświadczeniem którego praca zacznie przynosić efekty !!
POLSKA DLA POLAKÓW !!! :- )))
Obserwuj wątek
    • Gość: ZuluGula Coś może drgneło ! ----------- czas IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.08.05, 23:21
      W Zagłębiu można wyczuć tumiwizizm skoro nikt nie podejmuje albo sie obawia
      podjąć meską decyzje ! Trwanie w błedzie jest rónie złe jak nic nie robic !
      dlamnie osobiście sama myśl o zwolnieniu tego dyletanta Beska jest
      wiadomością dobra a gdyby jeszcze Kubota przepędzić to już było by
      równoznaczne z występami niemal w pucharach : - )))))))) już po kilku meczach
      po nastaniu Beska czułem ze nic z jego pracy nie będzie ! ( puścili chłopa do
      biura to wypił atrament )prowadzenie zespołu pierwszo ligowego nawet na
      Polskie warunki to nie taka prosta sprawa ! mam nadzieje że jego nastepcą
      bedzie czlowiek z doświadczeniem którego praca zacznie przynosić efekty !!
      POLSKA DLA POLAKÓW !!! :- )))
      • Gość: Mc Re: Coś może drgneło ! ----------- czas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:48
        czesc
        zgadzam sie z toba kolego wywalił bym beska i kubota partacza nie wiem jakie
        ma plecy w zaglebiu ze go tu jeszcze przygarneli
        a co do objecia posady to jest niezły trener wdowczyk jemu mozna smiało
        powierzyc prowadzenie naszej ukochanej druzyny
    • janek.p Smieszny klubik, smieszne wladze 30.08.05, 00:07
      Tak to jest jak czerwoni frustraci znajacy sie tylko na korupcji biora sie
      za "inwestycje" w sport. No i gdzie jestescie po tylu latach "inwestowania"?
      Czy Zaglebie cos znaczy w polskiej pilce noznej? Czy ktos was rozliczy za te
      najdrozsze w Polsce trzy punkciki w tabeli?
    • Gość: kibic zagłebie won do 3 ligi IP: *.magma-net.pl 30.08.05, 14:49
      tylko umiecie sprzedawać i kupowac mecze buhahahahaha a grac nie potraficie
      3 liga to miejsce dla takich jak wy!!!
      • Gość: ZuluGula Rzecznik rasowy Zagłebia sie jo jaka ! a wydawać IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.08.05, 17:26
        by sie mogło ze na takim stanowisku wad wymowy być nie może ! jezeli chodzi o
        Wdowczyka to ostrożnie to Warszawka a z nia raczej bym w konszachty nie
        wchodzil ! dlaczego Legia go nie zatrudni ???
      • Gość: Ja Re: zagłebie won do 3 ligi IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.08.05, 17:56
        Liż jaja zakompleksiony wrocławiaczku. Nie pamiętasz już kto kupił drugą ligę z
        Dziurowiczem i Katowicam.Zajmij się swoim podwórkiem chłopczyku.Bez odbioru
        • sentrum Re: zagłebie won do 3 ligi 30.08.05, 18:57
          No widzisz kibic? lubinek Ci przygadał...
          Nastał sie 1,5 h w kolejce do jedynej w tym miasteczku kafejki, to miał czas
          aby cos wymyślić...
          • Gość: kibic Re: zagłebie won do 3 ligi IP: *.magma-net.pl 30.08.05, 20:26
            zawsze i wszedzie zagłebie je**** bedzie
            ch** wam w d*** wieśniaki
            • Gość: Paszczak KIBIC - jesteś mistrzem świata... buraków!!!! IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.05, 15:56
              No takiego jołopa, z tak wielkiego miasta jakim jest Breslau, to już dawno nie
              spotkałem. Aż przykro czytać tego typu wypociny. Ależ ty jesteś ograniczony.
              Wszystko jedno czy jesteś kibice śląska czy innego klubu, czy lubisz Zagłębie
              czy go nienawidzisz, jesteś zwykłym burakiem i ćwokiem. Słowniczek ze slamsów
              Wrocławia.
              I jeszcze jedno: odpowiem ci w twoim stylu: WAL SIĘ NA SWÓJ GŁUPI RYJ, ĆWOKU.

I nie odpisuj, bo mam cię w dupie. Pa
              • Gość: kibic Re: IP: *.magma-net.pl 01.09.05, 10:40
                a ch** ci w du*** wieśniaku
          • Gość: Ja Re: zagłebie won do 3 ligi IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.08.05, 20:32
            Sentrum brawo, błysnąłeś inteligencją.
            Taki masz kompleks 86-tys miasta?? Bardzo mnie to cieszy.
            Mylisz sie chłopcze w Lubinie nie ma kafejek, bo wszyscy mają net na chacie.A ty
            skad piszesz ze sklepu komputerowego??
      • Gość: Kiero Re: zagłebie won do 3 ligi IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 30.08.05, 20:09
        A co są winne kluby III ligi, żeby im takich parszywców dawać?
        • sentrum Re: zagłebie won do 3 ligi 30.08.05, 22:33
          Lubinek, ja nie pisalem do Ciebie...
          Wyraźnie mój post był adresowany do "kibica"
          A jak 2 osoby rozmawiaja, to sie nie wtrącamy, tak?
          poza tym, chyba napisałeś "bez odbioru", czy cos takiego, to co się jeszcze
          unosisz?
          Przejdz sie na koniec miasteczka na spacer... zajmie Ci to jakies 7 minut,
          ochłoniesz...
          • Gość: chybil Re: zagłebie won do 3 ligi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.08.05, 18:37
            Ktoś tu ma kompleks. Co wielkomiejskiego wrocławianina obchodzi lubin? Po co
            wogóle otwiera tekst dotyczący zagłębia? Nie lepiej zająć się staropolskim
            wrocławiem zamieszkiwanym przez mieszczan z dziada pradziada. Czy może jednak
            przyjechał do Braslau z jakiejś wichury po wojnie i próbuje słome w butach ukryć
            bo wydaje mu się ze jest lepszy tylko dlatego że jego przodkowie wysiedli z
            wagonu we wrocławiu a nie gdzieś dalej.
    • Gość: heh Re: zagłębiaki to j***** wieśniaki IP: *.magma-net.pl 01.09.05, 10:43
      jak w temacie :)
      • Gość: Anty froclaf Jebac froclaf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:50
        Pie.. cie, pie.. cie, pie.. cie froclafski psie !!!!!!!!!
        Najbardziej mnie rozpie.. jak głąby z froclafia pisza jak to Zagłębie mecze
        kupowalo, a sami ku.. debile nie lwpiej robili.
        Po huj sie tak napinacie z tym przekupstwem u nas jak u was to samo.
        • Gość: hehe Re: Jebac lubin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.magma-net.pl 01.09.05, 13:39
          pie**** sie wieśniaku jeden

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka