Gość: e. IP: *.kom / *.kom-net.pl 31.08.05, 16:27 media.putfile.com/mandaryna2 umarłam, jak odsłuchałam:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wielbiciel talentu Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 18:33 Czy to rzeczywiście jest mandaryna????????????? Wierzyć mi się nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: :) IP: *.kom / *.kom-net.pl 31.08.05, 19:18 wystarczy posłuchać, jak i co mówi, kiedy nie "śpiewa"... Jestem pewna, że to właśnie ona....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.05, 10:09 podobny numer zrobili kiedys Enrique Iglesiasowi, gdzies to hulalo po necie generalnie takie kwiatki sa dowodem na to, jak tzw. artysci szanuja swoja publicznosc, ktora wydaje krocie na zakup ich plyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:27 To jest jakieś mocno nawalone dziewcze spiewające karaoke.trzeźwy człowiek tak nie śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginger Re: :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.05, 17:33 A ja naprawdę jestem w szoku,że ludzie tak się dziwią. Czy można było spodziewać się po Mandarynie lepszego głosu?! Gdyby umiała śpiewać, to by w zespole męża co najmniej w chórku śpiewała, a nie tańczyła! Odpowiedz Link Zgłoś