Dodaj do ulubionych

Serwis rowerowy

01.09.05, 23:34
chcialabym prosic o mala rade. moj rowerek jeszcze nie byl nigdy na porzadnym przegladzie rowerowym w serwisie a takowy na pewno po 3 latach sie mu przyda. chodzilam na ogol na smarowanie i sama dokonywalam drobnych napraw ale postanowilam ze tym razem oddam go w rece fachowcow. chodzi mi glownie o caly przeglad czy wszystko dziala bez zarzytow a wydaje mi sie ze nie bardzo bo cos sie dzieje z przerzutkami.w serwisie na kromera powiedzieli mi ze calosciowy przeglad z zostawieniem rowerku bedzie kosztowal do 130 zl: wchodzi w to smarowanie, centrowanie kol, regulacja hamulcow, przerzutek itp. myslicie ze to nie za duzo??nie mam rozeznania jesli chodzi o serwisy we Wroclawiu dlatego prosze o rade;)
Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ND Re: Serwis rowerowy IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 02.09.05, 00:53
      Polecam www.specrower.nd.e-wro.pl/ - na Nowym Dworze. Przegląd - Remont
      ogólny to 60-80 zł. Korzystałem wiele razy, jestem bardzo zadowolony (szybkość,
      jakość, szacunek dla klienta)

Pozdrawiam
      eNDe
      • Gość: Mikołaj Re: Serwis rowerowy IP: 213.199.196.* 02.09.05, 11:21
        Podpisuję się obiema rękami - serwis rzekłbym wzorowy :-)

Szkoda tylko, że stronki jakiejś porządniejszej Pan Henryk nie ma ;-)
      • karralajna Re: Serwis rowerowy 02.09.05, 19:21
        wielkie dzieki. to na pewno bedzie lepsze rozwiazanie szczegolnie pod katem finansowym...maly problem...musze tam jeszcze trafic ale wszystko jest do przejscia.jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam:)))
        • Gość: ND Re: Serwis rowerowy IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 02.09.05, 19:47
          Jak Trafić ? Na stronie www.uk.map24.com/ - Search Address - wprowadź
          dane: Wojrowicka 46A, Wroclaw, Poland, - kliknij NEXT, a otrzymasz odpowiedź.

Pozdrawiam
          eNDe
          • karralajna Re: Serwis rowerowy 02.09.05, 23:15
            hehe wszystko znalazlam i chociaz jest to na drugim koncu Wroclawia to...czego sie nie robi dla swojego "malenstwa"...jemu tez sie cos od zycia nalezy;)
            Pozdrawiam
            karralajna
    • Gość: Tiffany Aching Re: Serwis rowerowy IP: *.wroclaw.mm.pl 04.09.05, 00:10
      Ja korzystam z serwisu na Niedźwiedziej - uroczo, szybko, kompetentnie i
      niedrogo. Naprawde polecam!

pozdrower,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka