Dodaj do ulubionych

!!! Pozdrowienia dla wędzonki !!!

IP: 150.254.191.* 27.03.01, 13:39
Pozdrowienia dla Wędzonki!
Obserwuj wątek
    • Gość: stopper Re: !!! Pozdrowienia dla wędzonki !!! IP: *.chem.uni.wroc.pl 27.03.01, 14:20
      Pozdrowienia dla Wedzonki to za malo.
      Wedzonce nalezy sie pomnik.
      Oczekuje w tej sprawie projektow lokalizacyjnych oraz zarysu koncepcji
      artystycznej.
      Ja osobiscie proponuje wysmukla, zamyslona postac Wedzonki umiescic obok
      Powodzianki (zeby mial towarzystwo). W reku monument trzymalby mocno
      nadwerezona klawiature, a w oczach mial idee (rodzaj idei do przedyskutowania).
      Na nogach kalosze (nawiazanie do powodzi 1997), mocno zniszczone z powodu stanu
      wroclawskich jezdni - co moze wyjasnic odpowiednia inskrypcja, wskazujaca na
      udzial ZDiKu w dewastacji substancji drogowej naszego miasta.
      Czyz to nie piekna wizja?
      • jureek Re: !!! Pozdrowienia dla wędzonki !!! 27.03.01, 14:31
        Popieram idee pomnika. Mam tylko jedna mala watpliwosc - nie widzialem jeszcze pomnika
        Powodzianki, wiec trudno mi powiedziec, czy wedzonka bylby zadowolony z jej towarzystwa.
        A tak przy okazji - jakie inne "damskie" pomniki mamy we Wroclawiu? Jakos nie moge sobie
        przypomniec.
        Jurek
        • fox Re: !!! Pozdrowienia dla wędzonki !!! 27.03.01, 15:33
          Lepiej nie stawiajmy je pomnika, bo jak juz wczesniej pisałem w innym wątku,
          teraz stawiają tylko obeliski w kształcie krzyża...
          Ukrzyżowana Wędzonka - to brzmi jak Rozstrzelany Salceson albo Powieszony
          Schaboszczak. Czyli niesmacznie.
          Lepiej wróćmy do pomysłu redaktora i postawmy je piwko - oczywiście (bez)
          alkoholowe.
          • Gość: wędzonka Piwko nalezy sie dla wszystkich z forum Wrocka! IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 28.03.01, 01:08
            Widze ze do kolekcji zaszczytow brakuje mi tylko kanonizacji...
            • Gość: Jureek Re: Przyjade sobie na to piwko juz niedlugo IP: 62.8.145.* 28.03.01, 16:22
              Gość portalu: wędzonka napisał(a):

&#62 Widze ze do kolekcji zaszczytow brakuje mi tylko kanonizacji...

A to tylko dlatego, ze nie mozna Ci kanonizowac za zycia :)
              Jurek
            • Gość: jazek Re: Piwko nalezy sie dla wszystkich z forum Wrocka! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.01, 22:26
              Mozemy zapewnic troche meczenstwa, to podobno pomaga...
              • Gość: STrup Re: Piwko nalezy sie dla wszystkich z forum Wrocka! IP: *.chem.uni.wroc.pl 29.03.01, 08:04
                Wedzonka wystarczajaco sie meczy postujac.
                Chcesz go jeszcze bardziej udreczac?
                Ale poniewaz kanonizuje sie dopiero po smierci, wiec w oczekiwaniu na ten
                moment proponuje kandydature Wedzonki na kierownika Urzedu Promocji m.
                Wroclawia.
                Przy okazji bedzie to dodatkowa palma meczenska dla przyszlej kanonizacji.
                Czyli klasyczne "dwa w jednym".
                • Gość: troll Re: Piwko nalezy sie dla wszystkich z forum Wrocka! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.01, 19:42
                  Nie wiadomo tylko cjak to się zakończy jeśli będzie musiał maszerować po
                  trupach.
                  • Gość: wędzonka Re: Piwko nalezy sie dla wszystkich z forum Wrocka! IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 29.03.01, 21:51
                    Panie i Panowie.
                    Wszyscy mamy tu juz niezla opinie. Zwracam Wam uwage ze redaktor ktory chcial z
                    nami pic piwo wlasnie stracil mieszkanie i wylecial z pracy!
                    (patrz watek "Piwo od Redaktora")
        • Gość: blacksun Re: !!! Pozdrowienia dla wędzonki !!! IP: 213.77.115.* 29.03.01, 21:27
          jak juz ja przyjade, to moze sobie na pomnik zasluze ;)

pzdr

bs

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka