Dodaj do ulubionych

Wraca sprawa seksposterunku

IP: 81.219.224.* 03.09.05, 00:15
No to juz wiem kto (brat zony moich bylych sasiadow: Pajakiewiczowie - Artur
Falkiewicz - lub oni, bez jego wiedzy) przesylal o mnie _falszywe_ informacje
mojej rodzinie poprzez CB radio (Samotnie wychowuje syna i nie _"juz"_ nie
jestem patrnerka do roznych sasiedzkich "ekscesow" np. pajakiewiczowie swego
czasu rownali sie m.in. bimber.
PS1. Moja znajoma gonil niegdys nieumundurowany policjant, w odludnym miejscu
(odcinek pomiedzy torami kolejowymi a Osiedlem). Zdolala uciec, gonil ja
grozac strzelaniem, poniewaz wtedy spuscila psa ze smyczy. Zdolala uciec
(myslala ze NIE JEST TO POLICJANT). On zadnych konsekwencji nie poniosl...
PS2. Od teraz (wyslanie tego maila) bede musiala bardzo uwazac - by przezyc...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jinks Re: Wraca sprawa seksposterunku oraz !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 08:51
      Teraz trzeba zwolnić 40 - 60 % stanu policjantów ponieważ na festynach i innich
      imprezach udostępniają broń i zdradzają tajemnice służbową . Idjota prokurator
      będzie mniał prace do emerytury. !!!!!!
      • Gość: JOKA Re: Wraca sprawa seksposterunku oraz !!!!!! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 04.09.05, 04:54
        Moze uzasadnisz dlaczego prpkuratora nazywasz idiota.
        A tak nawiasem mowiac to komisariatem Psie Pole nalezalo sie zajac pol wieku
        temu.
        Pracuja tam ludzie wyjatkowo niekompetentni.
        Musieli sie czuc wyjatkowo bezkarni skoro stac ich bylo na podobne zachowanie.
        Ciekawe do kogo maja sie zwracac o pomoc mieszkancy z tamtego rejonu.
        A teraz fakt :
        Dowiedzialam sie dzis ,ze moja siostra mieszkajaca we wroclawiu ,Psie -pole
        zostala pobita przez sasiadke.Pytam czy zglosila ten fakt na Policje ,a ona nie
        bo balam sie ze mnie zgwalca na komisariacie.
        I w takim o to paranoicznym swiecie zyjemy.Nic dziwnego ze natura szuka
        rozwiazan i chce zakonczyc nasz podly zywot ,zsylajac kataklizmy.
    • neti13 Re: Wraca sprawa seksposterunku +++to 03.09.05, 09:20
      Ta nasza policja czesto przypomina swym zachowanie zwyklych bandziorow.
      Nie przepadam za ta grupa zawodawa, a czasem wrecz ich sie boje.
      Bylam swiadkiem takiego zdarzenia. : Siedzi sobi na laweczce chlopaczek ( taka
      chudzina,moze 50 kilo zywej wagi) ,wygladal na cpunka. Na raz podjezdza cywilne
      auto , wyskakuje z niego 3 frajerow po cywilu, podbiegaja do "chudziny" ,
      powalaja na glebe ,przeszukuja go drac przy tym mordy jak to antyterrorysci
      przy super niebezpiecznych akcjach. Kopia lezacego buciorami typu traper. Nie
      wiem czy to bylo komiczne ,tragiczne czy zgodne z naszym prawem??? Gdyby nie
      jeki z bolu tej " chudziny" ,uznalabym to za komedie ? Komedianci nie powinni
      pracowac w policji ! Czy oni nie przechodza zadnych testow kompetencji? A moze
      przydaloby im sie wiecej lat nauki ,moze kazdy policjant powinien ukonczyc
      najpierw studia zanim wyruszy w miasto pouczac spoleczenstwo?

Pozdrawiam
      • Gość: Nowy Re: Wraca sprawa seksposterunku +++to IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.09.05, 16:45
        Neti 13,jak mialaś jakies zastrzeżenia co do dzialania Policjantów to trzeba
        bylo zgłośić fakt brutalności w Prokuraturze i wystapić jakoświadek a nie na
        forum pozostawac osobą anonimową opisywać jakieś dziwne sytuacje i się mądrować.
        A skąd wiesz że osoby biorace udział w opisanej przez ciebie bajce nie skończył
        studiów itp moze ich znałas co? a moze masz taki wysoki poziom inteligencji że
        w zasadzie odrazu rozpoznajesz kto ma studia, srednie a kto tylko po
        łopatologii.Pozdrawiam biegłą w zakresie rozponawania ludzi Neti 13
        • neti13 Re: Wraca sprawa seksposterunku +++to 03.09.05, 19:07
          Gość portalu: Nowy napisał(a):

> Neti 13,jak mialaś jakies zastrzeżenia co do dzialania Policjantów to trzeba
          > bylo zgłośić fakt brutalności w Prokuraturze i wystapić jakoświadek a nie na
          > forum pozostawac osobą anonimową opisywać jakieś dziwne sytuacje i się
          mądrować
          > .
          > A skąd wiesz że osoby biorace udział w opisanej przez ciebie bajce nie
          skończył
          >
          > studiów itp moze ich znałas co? a moze masz taki wysoki poziom inteligencji
          że
          >
          > w zasadzie odrazu rozpoznajesz kto ma studia, srednie a kto tylko po
          > łopatologii.Pozdrawiam biegłą w zakresie rozponawania ludzi Neti 13

. Kurcze ;) Nie powiesz mi ,ze policjanci inteligentni sa ;)

Jesli chodzi o to zdarzenie, nie tylko ja to widzialam .Byli tam rowniez
          faceci.Mysle , ze kazdy byl w szoku i nikt nie mial odwagi na reakcje. Nie
          widziales min tych policyjnych "bandziorow" . Sorry ,ze tak ostro sie
          wypowiadam , ale jak sobie o tym przypomne nie panuje nad emocjami. Dla mnie to
          byl widok okropny. Tym " niemundurowym" we lbach sie poprzewracalo.Taki polski
          brudny Harry, osilki ... grrrrr

Pozdrawiam ;)
          • Gość: qaz Re: Wraca sprawa seksposterunku +++to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 21:11
            Skąd wiesz czereśniaro po łopatologii, że to gliniarze?
            • Gość: Psy to świnie Bohaterska milicja obywatelska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:07
              Widziałem podobne zdarzenie, jakiś młodzieniec na rowerze pozwolił sobie na to,
              by nie zatrzymać się do kontroli policyjnej, było ok pierwszej w nocy. Jadące
              suką psy krzyknęły do niego z daleka, żeby się zatrzymał: "ty, zatrzymaj się!"

Co zrobili policjanci? Dogonili go, i jadąc obok kolesia, który poruszał się na
              rowerze chodnikiem, otworzyli drzwi suki, i kopnęli go, przewracając z roweru -
              o mało nie wyrżnął głową o latarnię, na szczęscię akurat wylądował na trawniku.

To się nazywa bohaterska akcja policjna! Czemu o takich wyczynach nie słychać w
              komunikatach propagandy policyjnej serwowanej do gazet?
    • Gość: EWA Re: Wraca sprawa seksposterunku IP: *.CNet2.Gawex.PL 03.09.05, 19:39
      Nie wiem, jakie to wielkie tajemnice mogła poznać ta panienka, ale dziwi mnie
      strusie zachowanie przełozonych tych policjantów.Może jednak zajrzą do jakiego
      źródełka i poczytają na początek takie hasełka jak ETYKA, MORALE...
      • Gość: Adam Re: Wraca sprawa seksposterunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:08
        Etyka? Morale? W policji? Dobre sobie...

W policji to raczej ku.. i wódka :-)
        • Gość: joka Re: Wraca sprawa seksposterunku IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 04.09.05, 04:58
          Masz racje.Tak bylo i jest. Swiat sie zmienia ,ale policja nie.
          Pamietam,jak 10 lat temu poszlam na Komisariat Dzielnicy Fabryczna ,zeby zgosic
          skarge n aosiedlowego pijaczka ,a tu pacze dzielnicowemu swieca sie oczka,nos
          czerwony,rozgladam si epo pokoju i widze butelke wodki pod biurkiem.
          Wyszlam ,bluzgajac na gliniarza ze z pijakiem o pijakach nie bede rozmawiac.
    • Gość: Lampedusa Re: Wraca sprawa seksposterunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 19:35
      Tylko zaczadzeni mogą uważac, że sprawy komisariatu na Psim Polu można
      zlekceważyć.Kwestią jest czy jesli wszyscvy zwykle ( w domu )się pieprzą czy
      można z tego tytułu zwolnić Urząd Państwowy powolany do przetrzegania prawa i
      opowiedzialności, czyli zgodzic sie na burdel pod kuratela Policji.Najbardziej
      ciekawa jest wykładnia prokuratory.
      • Gość: LAMPART-E Re: Wraca sprawa seksposterunku IP: *.CNet2.Gawex.PL 05.09.05, 07:15
        Masz rację! To oczywiste dla każdego przyzwoitego i myślącego człowieka, ale -
        niestety- rzecz dotyczy tzw. postępowania, a w tej dziedzinie urzędasy są
        zdolne do niebywałych wyczynów, byle tylko nie podejmować jednoznacznej
        decyzji, byle działanie istniało tylko na papierze, byle dupska przylutowanego
        do stołka nie ruszać...
    • Gość: gość Re: Wraca sprawa seksposterunku IP: *.toner.com.pl 05.09.05, 10:28
      czy ktoś zna pozostałe nazwiska tych "funkcjonariuszy"? Może czas już aby świat
      poznał ich bliżej z nazwiska i twarzy. Skoro znów pracują w Policji to są
      osobami publicznymi. Mamy prawo wiedzieć, my podatnicy, kto się bawił na nasz
      koszt!? Nikt chyba w to nie wierzy że Policja sama doprowadzi sprawę do końca -
      nie u nas!
      • Gość: Ania Re: Wraca sprawa seksposterunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 10:48
        Policja to jeden z najsłabszych elementów naszej "demokracji".
        • Gość: ZDROJEWSKI DUPA NIE DEMOKRACJA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 18:07
          JA TYLKO SIE LICZE , chamy jednae
          • Gość: 123456 Re: DUPA NIE DEMOKRACJA IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.09.05, 19:05
            ja widzialem wielkiego tlustego grubasa, z cywilnego poldona, jak inerweniowal z
            giwera na poleskiej (psie pole) do inwalidy na kulach. smieszne co? ale prawdziwe.
            grubas dzieciaka niedogoni. na tej ulicy, najczesciej byly okradane samochody w
            garazu podziemnym.
    • Gość: Paweł Z. Re: Wraca sprawa seksposterunku IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.09.05, 22:14
      Ja się boję policji, pogardzam nią i dziwię się, że są tacym którzy czują do
      tych bandziorów szacunek. Za komuny pałowali ludzi na ulicach, a dzisiaj udają
      stróżów prawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka