Gość: G IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 16:58 Przecież to głupie, żeby na honorowym miejscu umieszczać forum dla jednej panienki, marshy, co spac nie moze, na boga! to juz nie jest temat, skasujecie to! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maszo Re: dno! IP: 2.3.STABLE* / 192.168.0.* 03.09.02, 22:08 Gość portalu: G napisał(a): > Przecież to głupie, żeby na honorowym miejscu niby umie pisać, a alfabetu nie zna > umieszczać forum dla jednej co? - przez te 26 odcinków rozmawiała sama ze sobą???? > panienki, marshy, co spac nie moze, na boga! to juz nie jest temat, > skasujecie to! przeszkadza ci akurat jeden z nielicznych wątków nie utaplanych w wyzwiskach - ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: dno! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 16:34 Marsha teraz z udaje kogo innego, może ona cierpi na rozdwojenie jaźni? jakiego alfabetu panienko? Redakcja hoduje tu chorych psychicznie! i do tego przewrażliwionych i beznadziejnie nudnych. Jakie wyzwiska? To MOJA OPINIA! i mam do tego takie samo prawo, jak ty nudna bździągwo...caluski i dwie duże chustki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: dno! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 21:15 > Marsha teraz z udaje kogo innego że co?!! spadaj stąd koleś! mdło się robi na sam widok twego nicka "gie". żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: dno! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 10:41 To Ty spadaj przewrażliwoina krówko, wszystkich będziesz epatować swoją pretensjonalnością? załóż sobie bloga i tam wylewaj żale do świata. Jezu! Dziewczynka subtelna aagresja jak u torreadora! OHYDA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: dno! 06.09.02, 14:51 > To Ty spadaj przewrażliwoina krówko, > Dziewczynka subtelna aagresja jak u torreadora! OHYDA!!!!!!!! cusik ci sie G. jazn rozdwaja : krowka czy toreador ? Musisz sie zdecydowac ! Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwikutas Re: dno! 14.09.02, 16:02 Gość portalu: marsha napisał(a): > > > > Marsha teraz z udaje kogo innego > > > że co?!! > > spadaj stąd koleś! mdło się robi na sam widok twego nicka "gie". żegnam. Na mnie nie działa ani marsha ani G. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: dno!-etap numer 1. 06.09.02, 14:45 > Marsha teraz z udaje kogo innego, może ona cierpi na rozdwojenie jaźni? ciekawe jak sie nazywa fobia , gdy dookola widzi sie same choroby ... > Redakcja hoduje tu chorych psychicznie! i do tego > przewrażliwionych i beznadziejnie nudnych. przynajmniej sie Wyborcza do czegos przydaje ... > To MOJA OPINIA! i > mam do tego takie samo prawo, jak ty nudna bździągwo... uwielbiam nudne bździągwy i tez mam do tego prawo ! ech, chamstwo chyba nas wykonczy grubo przed demokracja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: dno!-etap numer 1. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 23:50 straszna chujoza, więcej tu nie wlizę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. dno2 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 14:44 Ciekawe czy Pszczolowski to tez marsha? Nie ma nic sprzecznego miedzy byciem nudna krowa i agersywnym torreadore, pretensjonalna nudna bzdizagwa, popaprana psychicznie. Zycze dobrej zabawy we wslasnym sosie, bo tu juz chyba nie zajrze, szkoda, ze to pierwsze forum na wroclawskiej stronie, bo takie beznadziejne...Czuj duch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: dno2 IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 07.09.02, 15:13 >bo tu juz chyba nie zajrze, w końcu mówisz do rzeczy!!! jesteś żałosnym szczytem Głupoty. żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: dno! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.02, 16:41 z tego wszystkiego pomylilo ci sie i przez przypadek wpisale "dno" jako temat a nie jako swoj nick :)) ale wlasciwie i tak wszyscy sie domyslili ze dno to ty a nie temat. nie martw sie. m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: dno! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 17:58 M. marsha i magician to jedna osoba, pewno ma jeszcze ileś podpisów, by mnożyc byty, ale argumenty na obrone tego forum ma chamskie, marne i nierzeczowe niestety. A niby taka subtelna i inteligentna. Blech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha *** IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 07.09.02, 18:18 Gość portalu: G. napisał(a): > M. marsha i magician to jedna osoba, pewno ma jeszcze ileś podpisów, kurcze-zgadłeś! jestem też Tirsą,bonczkiem,arveną,kingą,Jaroszem,beatice,mastatem,itp,itd...no i red'em Radkiem... :) [p.s. wolę aby G kojarzyło mi się ze szczytem rozkoszy a nie szczytem głupoty,dlatego uprasza się osobnika "G" vel "dno" o zamknięcie jadaczki] koniec tematu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. marsha Ty smutna bżdziągwo.... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 15:23 No własnie, zaśnij wreszcie i to na długo....;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. G-Ty konusie kałaputny! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 09.09.02, 18:27 a sio! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: G-Ty konusie kałaputny! 09.09.02, 21:07 Gość portalu: m. napisał(a): > a sio! Zignoruj tego głupka. Widzisz przecież, że jest wniebowzięty bo znalazł nowe forum na którym jeszcze nie bluzgał. Si ju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. nie schodżcie poniżej poziomu! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.02, 10:27 Witam sznownych Państwa! jestem wysokim brunetem i dlatego za konusa jakiegoś tam się nie obrażam, wiek mam tez raczej nieobraźliwy, to puszczam to mimo uszu! Życzę Wam snu! Bo tu strasznie zieje złością, agresją i pretensjonalnością, nic nie poradzę, że tak Was widzę...I przypominam, ze to nie Wasz własność, a każdy może się wypowiedzieć...Hm, gdzie tolerancja młodzi ludzie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: nie schodżcie poniżej poziomu! 12.09.02, 23:04 Gość portalu: G. napisał(a): > Życzę Wam snu! Bo tu strasznie zieje złością, agresją i > pretensjonalnością Czy ten ton i styl, a nawet całe sformułowania czegoś Wam nie przypominają??? Szkoda, że także na tym podforum się pojawil... marsha, zignoruj głupka, bo szkoda nerwów na przyziemnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Re: nie schodżcie poniżej poziomu! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.02, 23:42 isis jest wszędzie!!!!!!bójcie się!!!! a kogo przypominam to nie wiem, bo nie dokończyłaś. wolę wątek senność...zaśnijcie!!!! w pokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezsenna o jejku! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.02, 01:37 chyba już nie zasnę dzisiaj w ogóle, problemy jak przed 13 w piatek ( ale juz jest) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śpioch Re: nie schodżcie poniżej poziomu! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 18:44 isis! napisała: > > > Czy ten ton i styl, a nawet całe sformułowania czegoś Wam nie przypominają??? > Szkoda, że także na tym podforum się pojawil... > marsha, zignoruj głupka, bo szkoda nerwów na przyziemnych. Stylistka sie znalazła, niby czyj ton i styl? Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwikutas Re: *** 14.09.02, 15:57 Gość portalu: marsha napisał(a): > > [p.s. wolę aby G kojarzyło mi się ze szczytem rozkoszy a nie szczytem > głupoty,dlatego uprasza się osobnika "G" vel "dno" o zamknięcie jadaczki] > koniec tematu! Co jest dla Ciebie szczytem rozkoszy? Masz jeszcze czas na takie świństwa? Sama zresztą rozszyfrowałaś -G-.Isis dopatruje się podobieństw stylu, co Szymborską mamy tu wszyscy pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Gupi Re: *** IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.02, 23:10 Nie, dzisiaj jakaś inna nudziara dostała Nike. Z krótkiego streszczenia jej powiesci wynika ,że to musi być "wstrząsające dzieło". Odpowiedz Link Zgłoś