Gość: Marta IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.05, 20:01 Poszukuje palacu lub innego reprezentacyjnego miejsca na wesele na terenie dolnego slaska, moze ktos moglby mi cos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: Palac- Dolny Slask na wesele IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 04.09.05, 20:07 pałac Kliczków, włascicielem jest chyba wrocławska firma budowlana Integer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Kliczków! Re: Palac- Dolny Slask na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 17:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: Palac- Dolny Slask na wesele IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.05, 20:07 zamek w sobótce..polecam - niepowtarzalny klimat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donka Re: Palac- Dolny Slask na wesele IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.05, 20:58 zgadza się, sam zamek ma niepowtarzalny klimat, ale podwórko wokół zamku- nie wygląda najlepiej ( przynajmniej jak byłam ok. 2 lata temu....) osobiscie polecam Zamek Czocha-rewelacja, byłam tam na weselu- bardzo urokliwe miejsce;-) a tak wogóle to sporo jest na Dolnym Śląsku zameczków i dworków, więc jest w czym wybierać. radze poprzeglądać stronki netowe o takich miejscach... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
nat.wroclaw Re: Palac- Dolny Slask na wesele 04.09.05, 20:56 Pałac Krasków - w porównaniu z Kliczkowem wypada o niebo lepiej - jakość obsługi, standard i relacje z bardzo sensowną menadżerką. Wyślij mi swojego maila - to podeślę Ci fotki z wesela w Kraskowie. Serdeczności Nat Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Poleca pałac Paulinum w Jeleniej Górze! 04.09.05, 21:26 Zastanów się nad pałacem Paulinum w Jeleniej Górze. Połozony w ładnym w stylu angielskim parku. Świeżo po remoncie. Więcej szczegółów na stronie: www.paulinum.pl Komunikacyjnie jest dobrze położony, niedaleko drogi wylotowej do Karpacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vxcxvc Re: Palac- Dolny Slask na wesele IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.09.05, 23:55 Kliczkow jest jak najbardziej ok, nie wiem, jakie mozna miec wobec niego zastrzezenia. W wersji oszczednosciowej polecam palac w Trzebieszowicach niedaleko Bystrzycy Klodzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Palac- Dolny Slask na wesele IP: *.ibrokers.pl / *.ibrokers.pl 05.09.05, 13:45 Nat mam pytanie czy z jedzeniem jest tam ok, bo slyszalam rozne opinie? z gory dzieki za odp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Palac- Dolny Slask na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:47 Tylko nie Wojnowice-nmiejsce super ,ale jedzenie grozi zatruciem,mimo,że wyglądało i smakowało znakomicie. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Palac- Dolny Slask na wesele 04.09.05, 23:35 w spobotce w zamku miala weselicho moja kuzynka. w sumie niezle bylo. zameczek calkiem calkiem. choc ja z nim jestem zwiazany z innej okazji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killla Polecam Kliczków IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.05, 09:27 byłem tam w tym roku w sierpniu na weselu i całość robiła naprawdę dobre wrażenie. Zamek przepięknie odrestaurowany, hotel w zamku na wysokim poziomie, sala bankietowa piękna, choć bez klimatyzacji. Obsługa i jedzenie również bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Polecam Kliczków IP: 83.147.131.* 05.09.05, 15:41 a ile kosztuje taka weselna przyjemnosc w Kliczkowie?Ktos sie moze orientuje// Odpowiedz Link Zgłoś
dajmona Re: Palac- Dolny Slask na wesele 05.09.05, 18:10 Prężyce, gorąco polecam. www.tsclub.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martyna_k88 Re: Palac- Dolny Slask na wesele 22.05.16, 08:32 Polecam Pałac Krotoszyce, nieopodal Legnicy. Przepiękne, urokliwe miejsce. www palackrotoszyce.pl Odpowiedz Link Zgłoś