Gość: Bak IP: *.wroclaw.mm.pl 06.09.05, 17:23 Kto słyszał o jakiejś fajnej kapeli na wesele?? BłAGAM O OFERTY!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneta Re: Szukam kapeli na wesele IP: *.ibrokers.pl / *.ibrokers.pl 07.09.05, 16:08 Polecam NEW TRIO z Wroclawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryskaaa Re: Szukam kapeli na wesele 07.10.05, 09:59 hej, a gdzie znaleźć kontakt do tego New Trio??? bardzo proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.mazzini Re: Szukam kapeli na wesele 07.10.05, 15:25 Marysiu!! Ja Ci absolutnie nie polecam tego zespolu. Od jakiegos czasu, ktos usilnie próbuje promować go na forum i robi to caly czas jedna osoba. New Trio to taka "kiepściutka pozostalośś" po Evergreenie -kiedy ten wyjechal koncertować za granicę...zalożyla go babeczka, która grala z Evergreenami ale glos jej lekko siadl i szef zespolu musial zastapić ją mlodszą dziewczyna... Niestety- to dośc okrutne ale swiadczy o profesjonalizmie zespolu-mimo ze Ula (teraz szefowa New Trio) byla powiazana rodzinnie z Evergreenem to musiala odejsc..:(() Jak mozna polecac zespol, kiedy istnieje zagrożenie, że wokalistka po paru godzinach śpiewania po prostu straci nam glos na weselu?? Ja ze swojej strony polecam Ci natomiast wlaśnie Evergreen bo znów są w Polsce i grają....dośc poważnym mankamentem jest cena- wiem, że w tym roku brali juz po 4tys za samo wesele (do 4 rano).Ja bawilam sie na 3 weselach z ich udzialem i bylo prześwietnie - mam nadzieję ze nadal sie tak sprawują - choc na jednym z forów weselnych czytalam, że mieli w sierpniu wielką wpadkę-nie mogli zagrać na jakimś weselu i podobno zamiast siebie wystawili jakis prymitywny zespól i nie chcieli zejśc z ceny...nie wiem czy to prawdziwe informacje ale w każdej plotce jest ziarno prawdy... Prawda jest taka, że każdy zespól ma jakieś wpadki i nie unikniesz tego...caly sęk w tym aby wybrac zespol który tych wpadek ma najmniej...;)) Anna Mazzini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Szukam kapeli na wesele IP: *.ibrokers.pl / *.ibrokers.pl 19.10.05, 10:55 Nie zgodze sie z Toba. U nas grali do 5 rano i wszyscy bawili sie swietnie. Oczywiscie kazdy ma swoj gust i preferencje i po to jest to forum:)-zeby moc dokonac wyboru i posluchac opinii innych. A pani Ula z zespolem broni sie sama tym co robi- wystarczy pojsc i posluchac. Ja po 2 utworach wiedzialam ze chce ta kapele na moim weselu.Poza tym od kiedy "kiepsciutki"zespol ma zajetych wiekszosc terminow z wyprzedzeniem rocznym:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Szukam kapeli na wesele IP: *.ibrokers.pl / *.ibrokers.pl 19.10.05, 10:47 witaj, tel. do wokalistki- pani Urszuli 71 351 4832 lub 692 720 131. Zespol jest z Wroclawia. Polecamy szczerze, piekny glos wokalistki, profesjonalisci. Grali u nas na weselu 25.06.2005. Polecamy:) Aneta i Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś
haneczkaa Re: Szukam kapeli na wesele 09.09.05, 21:40 polecam TEKILLA, są nierodzy i bardzo fajni, nr telefonu wysyłam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
haneczkaa Re: Szukam kapeli na wesele 09.09.05, 21:41 ale nie wiem jaki ty masz adres jesli chcesz to przyśłij mi adres na priv jutro odpisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Szukam kapeli na wesele IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 21.09.05, 12:25 Witam Panią ! Jeżeli mogę polecić Pani usługi swojego zespołu ? BAYER JAZZ BAND to sextet instrumentalno - wokalny, który powstał na bazie wykształconych i przede wszystkim młodych muzyków, łącznie z Akademią Muzyczną w Krakowie /pianistka/. Zespół w tym składzie występuje ponad cztery lata i ma na swoim koncie ponad 100 różnego typu imprez /sylwestry, studniówki, bale, imprezy firmowe, zabawy itp./. Zespół obsługuje głównie imprezy z tzw. wyższej półki - i właśnie w tym kierunku jest ułożony i opracowany repertuar, w którym oprócz aktualnych i nieco starszych utworów "rodzynki" /piosenki/ posiadamy światowe szlagiery muzyki tanecznej - oczywiście w instrumentalnym wykonaniu naszych solistów /syntezator + saksofon/ - gorąco polecam - prawdziwy rarytas - tak rzadko dziś spotykany wśród grających na żywo zespołów. Znajdzie tu Pani takie szlagiery jak L. Armstrong, Roussos, G. Miller, Abba, Niemen, Latino, Strauss, Lehar, tanga itp. W przypadku imprez weselnych /na życzenie/ prowadziwy obsługę od A do Z. Skład zespołu: perkusja, gitara basowa, gitara elektryczna, syntezator, saksofon + dodatkowo wokalistka. Wokal: 2 męskie + 2 żeńskie. W przypadku zainteresowania zapraszam na próbę - na żywo wszystko można uchwycić i prawdziwie ocenić wartość zespołu. Pozdrawiam serdecznie Kierownik Zespołu BAYER JAZZ BAND Ryszard Bajorski Kontakt: MAIL: bajrys@poczta.onet.pl TEL: 510-360-498 GG: 8437505 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARKI Re: Szukam kapeli na wesele IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.09.05, 23:25 www.marki.kul.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Re: Szukam kapeli na wesele IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.05, 20:07 Znalazłam taki link :forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=29621843 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klangman Re: Szukam kapeli na wesele IP: *.icpnet.pl 18.10.05, 19:23 Polecam zespół Xero www.xero.oz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Szukam kapeli na wesele IP: 217.97.165.* 27.11.05, 22:59 www.metropolisgroup.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś