Dodaj do ulubionych

Ostrzerzenie!

IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 21.09.01, 15:32
Uwaga wszyscy zwolennicy, innych niz SLD ugrupowan!!Janusz Krason zapowiada
spotkanie w sadzie za zaklejanie jego szlachetnego oblicza.Umyjcie rece.Klej i
pedzle utpic.Najlepiej w fontannie.
PS.gazeta.pl/informacje/wybory 2001
Obserwuj wątek
    • Gość: Brytnej Ostrzerzenie? IP: 172.21.71.* / *.rz.uni-karlsruhe.de 21.09.01, 16:44
      Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Uwaga wszyscy zwolennicy, innych niz SLD ugrupowan!!Janusz Krason zapowiada
      > spotkanie w sadzie za zaklejanie jego szlachetnego oblicza.Umyjcie rece.Klej i
      > pedzle utpic.Najlepiej w fontannie.
      > PS.gazeta.pl/informacje/wybory 2001
      PROPONUJE CI OSTRZEGAC ORTOGRAFICZNIEJ!
      • Gość: Jajaccek Re: Ostrzezenie? IP: *.chicago-28-29rs.il.dial-access.att.net 21.09.01, 17:12
        OSTRZEZENIE- a teraz lepiej?Pozdro.
        • Gość: Janek Re: Ostrzezenie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.01, 17:23
          Koledzy. Wybieram sie do fryzjera, a Wy nic nie piszecie o strzyżeniu. To jak
          na łyso mam sie zgolić i do skinheadów przystać? Pozdrawiam.
          • Gość: Jajaccek Re: niech bedzie Uwaga!! IP: *.chicago-28-29rs.il.dial-access.att.net 21.09.01, 17:36
            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Koledzy. Wybieram sie do fryzjera, a Wy nic nie piszecie o strzyżeniu. To jak
            > na łyso mam sie zgolić i do skinheadów przystać? Pozdrawiam.

A zaklejac J.Krasonia nie wolno.
            • Gość: Baroni Re: niech bedzie Uwaga!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 19:08
              Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Gość portalu: Janek napisał(a):
              >
              > > Koledzy. Wybieram sie do fryzjera, a Wy nic nie piszecie o strzyżeniu. To
              > jak
              > > na łyso mam sie zgolić i do skinheadów przystać? Pozdrawiam.
              >
              > A zaklejac J.Krasonia nie wolno.
              Zaklejać trzeba, on tak grożnie patrzy z tych plakatów, że mi ciary przechodzą po
              plecach, a najgorsze, że ma wygląd milicjanta.
              Pozdr.b.

• Gość: MKK Re: Ostrzezenie? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 18:47
            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Koledzy. Wybieram sie do fryzjera, a Wy nic nie piszecie o strzyżeniu. To jak
            > na łyso mam sie zgolić i do skinheadów przystać? Pozdrawiam.

Janku- bój się Boga!
            może jeszcze założysz jakie dresiarstwo? Czy uzgadniałeś to z JNP Hrabią?
            • Gość: Janek Re: Ostrzezenie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.01, 19:13
              Moja droga. Jaśnie Pana Hrabiego ani widu ani słychu, A mnie z tego wszystkiego
              głowa boli. Obejścia strzec muszę, strzechę uszczelnić nad stodółką, strzyc
              owce, strzyc okiem na forum. Może Jaśnie Pan Hrabia do Zgierza pojechał po
              poradę jakiego starego sługę mieć powinien golonego czy strzyżonego. Zawsze to
              strzeżonego Pan Bóg strzeże. Oby przed niedzielą wrócił bo nawet nie będę
              wiedział jakie koniki do karetki zaprząc. Osiołki nam juz zabrali. Muły
              pożyczone, araby nie wchodzą w rachubę, folbluty nie przyzwyczajone w zaprzęgu
              chodzić. Perszerony wyrychtowałem. Same problemy. Jaśnie Pan chyba przy
              sporządzaniu obsady stanowisk w pałacu zajęty, a ja z tego wszystkiego gabinetu
              po ostatnich gościach nie omiotłem. Fraucymer potrzebny. Ot co. Pozdrawiam i na
              koncert o 2-giej w nocy za poradą Jajaccka się szykuję.
              • Gość: poeta Re: Ostrzezenie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.01, 19:22
                no i jeszcze "fuck you" pokazuje...
                • Gość: Jajaccek Re: Ostrzezenie? IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 21.09.01, 19:41
                  Gość portalu: poeta napisał(a):

> no i jeszcze "fuck you" pokazuje...

Dokladnie tych slow uzyl czeski przedsiebiorca budowy drog na pozegnanie Osamy
                  bin Ladena.Mialo to miejsce w latach 70-tych w Iraku.kiedy to okazalo sie, ze
                  arabska strona polozyla punkt "0" o kilkaset mm. wyzej od zalozonego.
                • Gość: Janek Re: Do poety IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.01, 19:47
                  Jeżeli chciałeś mi przesłac la merde dans un bas de soie to niestety własnymi
                  rękoma musiałeś je pakować.
                  • Gość: poeta Re: Do poety IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.01, 19:50
                    to pan krasoń "fuck you" pokazuje(naprawde ,przyjrzyj się plakatowi) a nie ty-
                    sorka za nieporozumienie,ok?
                    • Gość: Janek Re: Do poety IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.01, 19:58
                      Oczywiste nieporozumienie. Pardon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka