02.06.04, 23:18
Jesli wiesz o co chodzi to wejdz ! Jesli nie wiesz to tez wejdz ale najpierw
przeczytaj ostrzerzenie i jesli uznasz ze nie pownnas dalej isc to nie rob
tego!

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20225
Obserwuj wątek
    • klara-klara Re: Forum pro 02.06.04, 23:20
      Czy dobrze rozumiem? to jest forum dla zagorzałych anorektyczek?
      • pokraczny_kotek Re: Forum pro 02.06.04, 23:28
        klara-klara napisała:

> Czy dobrze rozumiem? to jest forum dla zagorzałych anorektyczek?

tak.
        wspierajmy się razem trzy ćwierci do śmierci. fajna zabwa, co? :|
        • klara-klara Re: Forum pro 02.06.04, 23:30
          Nie wiem jak was, ale mnie to przeraża....................
          • pokraczny_kotek Re: Forum pro 02.06.04, 23:48
            klara-klara napisała:

> Nie wiem jak was, ale mnie to przeraża....................

mnie też. dziewczyny powinny się leczyć :( a nie nakręcać w chorobie.
            i pomimo ze forum jest zamknięte i założycielka ostrzega co na nim się
            znajduje, uważam że takie fora nie powinny istnieć.
            • klara-klara Re: Forum pro 03.06.04, 00:04
              Kurde, nawet człwowiek nie moze się łudzić, że to prowokacja...forum jest, ponad 100 wpisów, a jeszcze się je reklamuje...Czy nie jest zakazane zakładanie forum o takiej tematyce?????
              • pokraczny_kotek Re: Forum pro 03.06.04, 00:12
                klara-klara napisała:

> Kurde, nawet człwowiek nie moze się łudzić, że to prowokacja...forum jest,
                pona
                > d 100 wpisów, a jeszcze się je reklamuje...Czy nie jest zakazane zakładanie
                for
                > um o takiej tematyce?????
                >

zdaje się że nie.
                nie pamiętam dokładnie ale w jakichś dziwnych okolicznościach zniknęło inne
                forum o tej tematyce. zdaje się że ktoś postraszył forumowiczki i same
                zlikwidowały? coś mi tak dzwoni w każdym razie.
                likwidacja nic nie pomoże :( one prawa nie łamią, netykiety chyba nie
                naruszają - siedzą zamknięte w swoim gronie i nikomu nie wadzą - ale jeść
                normalnie od samej likwidacji nie zaczną.
                • klara-klara Re: Forum pro 03.06.04, 00:15
                  Zastraszył? Tak się ktoś przejął czy mu zależało?

No niby nie wadzą, ale szerzą niebezpieczne dla zdrowia treści...Poza tym...te ostrzeżenia jakie napiasały itd. świadczą o tym, że wiedzą, że źle robią, ale mimo to w tym siedzą...czym one się tak delektują?
                  • pokraczny_kotek Re: Forum pro 03.06.04, 00:18
                    klara-klara napisała:

> mimo to w tym siedzą...czym one się tak delektują?

nie wiem. jeśli anoreksja ma naturę uzależnienia to rozumiem - trochę -
                    mechanizm, jako nałogowy palacz.
                    • klara-klara Re: Forum pro 03.06.04, 00:21
                      Tak, ale czy anoreksja nie jest jednak specyficznym nałogiem. Inni uzależnieni nie zakładają, nie tworzą grup wsparcia. Raczej są to grupy wsparcia, które mają im pomóc w leczeniuu nałogu, a nie trwania w nim. Moze to zależy od "skali uczestniczacych" w nałogu, w końcu palaczy jest więcej, alkoholików pewnie też.
                      • reniatoja Re: Forum pro 03.06.04, 01:08
                        Ja w kazdym razie zglosilam na abuse do zlikwidowania. O ile w pewnym sensie
                        uwazam, ze dorosle, odpowiedzialne za siebie osoby niech ze swoim zyciem robia
                        sobie co cha, rowniez glodza az do smierci - o tyle istnieje duze
                        niebezpieczenstwo, ze na to forum dostana sie osoby bardzo mlode, rozne cosmo
                        gerlsy, ktore narawde nie maja jeszcz uksztaltowanej osobowosci i zdrowy
                        rozsadek u nich jest umiejscowiony dlaeko za receptorem mody i innych diet-cud.
                        I na takie mlode - glupie (no sorry) dziewczyny to forum moze miec niszczacy
                        wplyw, bo wiem ak bardzo to oddzialuje, bylam przez pewien czas na forum pro
                        ana, tam jest taka atmosfera braterstwa i wsparcia, a przy tym nienawisci do
                        jedzenia i ciala, tak podgrzewana umiejetnie, ze sama poczulam sie czescia tej
                        spolecznosci, choc bylam tam tylko lurkiem. To tak jakby ktos zalozyl forum o
                        nazwie :"jak zarazic sie AIDS (albo zoltaczka typu C) i jak zarazic tym innych -
                        pomozmy sobie wzajemnie w nabyciu wirusa" Moim zdaniem powinno zostac
                        wykasowane.
                        • betty-bt Re: Forum pro 03.06.04, 10:13
                          Tez zglosilam.
    • Gość: kohol Re: Forum pro IP: *.crowley.pl 04.06.04, 10:39
      Bardzo proszę adminów o sprawdzenie tego forum.
      Wczoraj był program w tv o zaburzeniach jedzenia - m.in. o tego typu "pro-
      anach".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka