Dodaj do ulubionych

OPEN FINANCE

15.09.05, 08:56
Zamierzam wziąć kredyt hipoteczny i poszukuję najlepszej oferty kredytowej.
Wstepnie nastawiłam się na Millenium Bank. Czy to rzeczywiście dobry i
STABILNY bank? Szukając dobrej oferty, trafiliśmy do Open Finance, którzy też
zaproponowali nam Millenium, jako najbardziej korzystną ofertę na rynku. Czy
macie może jakies doświadczenia z OPEN FINANCE? Czy można im ufać??
Obserwuj wątek
    • Gość: fido Re: OPEN FINANCE IP: 83.16.144.* 15.09.05, 09:19
      korzystałem z ich oferty i nie narzekam, wszystko poszło ok i w miarę sprawnie,
      mimo, że sprawa nie była standardowa i też wybrałem Millennium z obniżonym
      oprocentowaniem
      • e1_cancer Re: OPEN FINANCE 15.09.05, 09:35
        Dzięki za info. Jest mi teraz nieco raźniej :) Jak się człowiek nasłucha, co
        banki i im podobne instytucje wyprawiają, to strach brać jakikolwiek kredyt, a
        co dopiero taki na 30 lat. Wg OF też wygląda OK, ale wolę się popytać, zanim
        ostateczna decyzja padnie.
        A czy skorzystałeś dodatkowo z ich opcji inwestowania?
        • Gość: artur Re: OPEN FINANCE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.05, 11:04
          Ja mam kredyt w Millennium (polecam) i korzystałem z pośrednictwa open. Ale
          jeżeli komuś zależy na czasie to polecam złożenie wniosku w banku bez
          pośrednictwa Open (oczywiście jeżeli warunki proponowane przez bank nie będą
          gorsze niż proponowane przez open).
          • e1_cancer Re: OPEN FINANCE 15.09.05, 11:24
            Artur, a ile czasu czekałes na decyzję banku i potem na ostateczne podpisanie
            umowy?
            • Gość: Artur Re: OPEN FINANCE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.05, 13:13
              Od wysłania wniosku do wpłaty na konto dewelopera 35 dni. W Millennium była
              promocja i analitycy w centrali banku rozpatrywali szybciej wnioski swoich
              pracowników niż pośrednika jakim jest open. Polecam Open dla porównania ofert,
              ale jeżeli zależy Ci na czasie to lepiej złożyć wniosek bezpośredio w banku.
    • fogel Re: OPEN FINANCE 15.09.05, 10:52
      ja wzialem kredyt hipoteczny w PKO BP (jak 2/3 Polaków :) i musze powiedziec, ze
      jestem zadowolony. Sprawdzalem w mBanku i innych i oferta PKO byla najtansza. Z
      razji posiadania konta u nich mozna bylo negocjowac procent prowizji. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka