kukus68 19.09.05, 23:01 A po co PO się przedstawia? My ich wszystkich pamiętamy z rządów AWS + UW. Ech to były czasy! Cyrk na kółkach :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aeea Re: PO przedstawia kandydatów do Senatu 20.09.05, 08:35 A kreują się na dziewice, które nigdy nie rządziły i mają 1000 sposobów na rządzenie krajem. Szkoda że się nie wykazali gdy rządzili jako AWS z UW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina56 Re: PO przedstawia kandydatów do Senatu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 09:14 Mąckała z pewnością odpowiada za rządy AWS-UW. MIsiak może i nie odpowiada, ale tez przedstawiać go nie trzeba - pokazał co umie we Wrocławiu, o czym forumowicze pamiętają,a Gazeta Wyborcza strategicznie zapomina. Martwi mnie jednak Sidorowicz - czy on cokolwiek umie????? A tak swoją drogą - nie macie wrażenia, że Wyborcza robi się coraz bardziej gadzinowata i już bez jakiejkolwiek żenady staje sie tuba propagandowa "wygrywających" partii? Odpowiedz Link Zgłoś
brat44 Re: PO przedstawia kandydatów do Senatu 20.09.05, 09:15 coś Ci się chyba pomieszało, po pierwsze, o ile, rzeczywiście masz dobrą pamięć to AWS był ruchem, w którym oprócz rozsądnych środowisk vide:SKL czy PPChD, było mnóstwo oszołomstwa, związkowców i innych pasożytów. Więc skonstruowanie czegokolwiek sensowne było bardzo trudne. Ale w przeciwieństwie do rządów lewactwa gabinet Buzka przejawiał troskę o państwo i w porównaiu do Millera, tp był rząd odpowiedizlności i sukcesów. ;-) Pozdrawiam, Braciaszek ( jak się ostanio dowiedizałem brat Tuska-;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aeea A kiedy Misiak posprząta po sobie śmietniki ? 20.09.05, 09:17 Oblepił pół Wrocławia. Od kubłów na śmieci przez ściany, płoty i co się tylko dało. Kiedy Straż Miejska się tym zajmie i wlepi mu mandat? Odpowiedz Link Zgłoś
merkury2 MISIAK I SIDOROWICZ ... ? 20.09.05, 13:19 Wielu Wrocławian zna Misiaka z prywatyzacji zasobów mieszkalnych Wrocławia (coś może powiedzieć ul. Odrzańska). Natomiast Władysław Sidorowicz jest polskim geniuszem! Był nawet ministrem zdrowia i wymyślał kolorowe recepty. Jako minister ściągnął nawet do Warszawy najbliższą mu osobę (oprócz niej ma żonę i pięcioro dzieci!), p. dr K. Po ministerialnej kadencji powrócili do Wroclawia, ale już w trójkę! Na osłodę dr K. otrzymała od Sidorowicza po kapitalnym remoncie przychodnię przy ul. Nowowiejskiej. Widać, że w Warszawie chłop nie próżnował. Czyżby ponownie śniła mu się posadka w Warszawie? Kogo teraz przygarnie w Warszawie obawiając się nocnej samotności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Banda darmozjadów !!!!!!! za nasze podatki !!!!!! IP: *.crowley.pl 20.09.05, 16:10 Znane ofermy z poprzednich kadencji !!! na czele z tym Sidorowiczem nikczemnego wzrostu !!! Dno !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina56 Re: PO przedstawia kandydatów do Senatu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 20:07 Do Brata44 - nie zapominam niczego, co dotyczy AWS-u. Za sukcesy i porażki odpowiadają wszyscy, którzy w Akcji byli. A Mackała byl. I tego dotyczyła dyskusja. Bawi mnie tylko, że za całokształt zapłacił np. Krzak, a reszta jakoś sobie poradziła i nadal radzi grając świętoszków, którzy nigdy nic wspólnego z Akcją nie mieli. jako wyborca wolałabym "odważne" (czytaj: przyzwoite:) stwierdzenie - "oczywiście, ze byłem w AWS i ponosze współodpowiedzielność za..." POza tym - nie musisz mnie przekonywac o wyższosci AWS nad .... To strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
aeea Re: PO przedstawia kandydatów do Senatu 21.09.05, 07:30 Krzaklewskiego nie cierpiałem bo wiecznie pokazywał się w TV i mówił jak to jest dobrze ale po czasie stwierdzam że jako jedyny z honorem potrafił przełknąć porażkę i odsuwając się od polityki pokazał że zdaje sobie z niej sprawę a reszta np Tusk dalej udają dziewice jakby nigdy nie rządzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idea Re: przedstawiać nie trzeba-znamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:39 Nie poprę kandydatury dr S., ani moja rodzina ani znajomi nie ze względu na wzrost czy życie prywatne ,ale "dokonania" i "sukcesy" w zakresie organizacji miejskiego systemu opieki zdrowotnej.Może gdyby bardziej patrzył na Wałbrzych , a mniej na Szwecję i pacjentom i pracownikom wyszłoby to na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklama Re: przedstawiać nie trzeba-znamy IP: *.am.wroc.pl 21.09.05, 14:38 Fatalny spot reklamowy, w którym Pan Zdrojewski mówi, że dr Sidorowicz (leczy (?), opiekuje się(?) od lat naszymi rodzianami. Moja rodzina u niego się nie leczy. Czyżby Pan Zdrojewoski uważał, że większośc mieszkańców Wrocławia, potrzebuje lekarza o tej specjalizacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: PO przedstawia kandydatów do Senatu IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.09.05, 17:42 Już dali by sobie spokój z tym tym starym dziadem Sid. jest obleśny pod każdym względem. To ile on ma tych dzieci z prawego i lewego - pięcioro czy sześcioro, zresztą nie ważne jedno mniej czy więcej, ważne jest to że potrzeby są duże. Odpowiedz Link Zgłoś