Dodaj do ulubionych

Panorama Dolnośląska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:54
ludzie! co wy tak na tą Panoramę jedziecie? mieszkam od niedawna na Dolnym
Śląsku, od jakiegoś czasu czytam Panoramę i naprawdę podoba mi się. jedyny
problem to ten program tv (wg mnie niepotrzebny). i artykuły mogłyby być nieco
dłuższe.
Obserwuj wątek
    • Gość: goac Re: Panorama Dolnośląska IP: *.devs.futuro.pl 20.09.05, 23:05
      a wczesniej mieszkales w Suwalkach?
      • Gość: Utrzymac tytuł Re: Panorama Dolnośląska IP: *.am.wroc.pl 21.09.05, 15:11
        Do mistrzostwa dochodzi się powoli!
        • Gość: członek Re: Panorama Dolnośląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:48
          Też uważam, że tytuł rokuje nadzieje. poki co jedyny o takim profilu. życzę im
          powodzenia
          • Gość: Ogg Re: Panorama Dolnośląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.05, 10:21
            To niesamowite, że tak dynamiczny region jak Dolny Śląsk w zasadzie nie ma
            swojej prasy lokalnej (nie mówię o gazetkach powiatowych). Po upadku Piątku
            Panorama została sama na placu boju i należy jej naprawdę kibicować, bo jak
            padnie nikt już nawet nie będzie próbował założyć tu jakiejkolwiek gazety
            • Gość: krakus Re: Panorama Dolnośląska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 11:53
              W innych rejonach kraju prasa tego typu ma się całkiem dobrze
              • Gość: AIX Re: Panorama Dolnośląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.05, 16:42
                Bo "Dolnoślązak" istnieje tylko w wyobraźni niektórych
    • Gość: The best!!! Re: Panorama Dolnośląska IP: *.am.wroc.pl 22.09.05, 13:51
      • Gość: ole Re: Panorama Dolnośląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:05
        kupowac a nie kibicować
        • Gość: Kupiec Re: Panorama Dolnośląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.05, 15:35
          Ja kupuje i mi sie podoba. polecam.
          • Gość: AIX Re: Panorama Dolnośląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.05, 10:28
            Tylko że to kupić wcale niełatwo. Panorama jest chyba tylko w niektórych
            kioskach i to na ogół zasłonięta ozonem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka