Gość: 75 a ja SP 3 - rocznik 75 IP: *.e-wro.net.pl 24.01.06, 17:14 a ja SP 3 - rocznik 75 tylko co w związku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
adminn Re: a ja SP 3 - rocznik 75 11.02.06, 10:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=27463&w=24748663 Ech! Jak to fajnie było w tej "trójce" :) Różnie bywało ale teraz fajnie się wspomina nawet nauczycieli na których się klnęło :) Szukam czasami w internecie jakiejś strony o mojej podstawówce ale nic niestety nie ma a ciekawy jestem jak teraz wyglądają klasy w których się uczyłem. Pamiętam salę od chemii i fizyki. Były w niej, w podłogach jakieś rurki (chyba na jakiś gaz, nigdy z nich nie korzystaliśmy). Jak się nimi trzęsło to w salach niżej był niezły hałas :))) Sale te charakteryzowały się również tym że miały najbardziej popisane ławki. Z czego to wynikało nie wiem :) Na wybory chodzę między innymi aby zwiedzić przynajmniej parter szkoły. Zawsze wtedy czuję jakiś dreszczyk emocji :) i wracają wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: a ja SP 3 - rocznik 75 IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 13.02.06, 22:30 > Szukam czasami w internecie jakiejś strony o mojej podstawówce ale nic > niestety nie ma sp3wroc.ckp.pl Odpowiedz Link Zgłoś