Dodaj do ulubionych

kajsko robi porządki:)))

IP: 212.244.254.* 11.09.02, 14:41
Kochani,
postanowiłam tu trochę posprzątać!
ostatni wątek się rozrósł i już się wszystko miesza (przynajmniej u mnie),
dlatego rozpoczynam nową serię:)))

porządnicka kaja,

P.S. to sprzątanie, to jakoś tak mi w głowie od wczoraj - dorwałam się do dawno nie eksploatowanego odkurzacza, a później wylądowałam na parapecie myjąc okna:)))
forum też coś musi z tego mieć:)))
Obserwuj wątek
    • mistle_ Re: kajsko robi porządki:))) 11.09.02, 14:59
      Ojejej, porządki... Mnie tez niedługo czekają. Czas na nie nadszedł bowiem
      najwyższy :)

Buziaczki, Kaja! :)
      • Gość: kajsko Re: kajsko robi porządki:))) IP: 212.244.254.* 11.09.02, 15:30
        Dziś ewidentnie większość pracuje na full obrotach:(
        a ja mam najwyraźniej Dzień Dziecka - WYCHODZĘ STĄD ZA PÓŁ GODZINY I ANI SEKUNDY DŁUŻEJ:))))))
        tak to jest, jak oko szefa daleko...:)))

zaglądnijcie jeszcze przed wyjściem, plis!!!!!!

kajsko
        • mistle_ Re: kajsko robi porządki:))) 11.09.02, 15:42
          Gość portalu: kajsko napisał(a):

> zaglądnijcie jeszcze przed wyjściem, plis!!!!!!

Wobec tak rozpaczliwego wołania nie można przejść obojętnie!!!
          A no widzisz, Kaju, życie jest doprawdy niesprawiedliwe - gdy Ty masz czas,
          inni zapracowani :( A ja mam dzisiaj wrażenie, że im bliżej mety tym więcej mam
          tutaj pracy... Co chwila ktoś czegoś ode mnie chce!
          A ja chcę już do doooomuuu!!!

FGK to ma dobrze... Leży do góry brzuchem na urlopie - pozazdrościć.
          A Prezes, jak widzę, w końcu wziął się naprawdę do roboty, bo siedzi cichutko
          jak myszka...
          Jeszcze tylko - aż - pół godziny!
          • mistle_ Re: kajsko robi porządki:))) 11.09.02, 15:44
            A ja dzisiaj odbieram zdjęcia od fotografa! I będzie tam to z Zielonego
            Domku :)))

Jeszcze się zastanowię, może komuś zrobię odbitkę... ;)
            • Gość: kajsko Re: kajsko robi porządki:))) IP: 212.244.254.* 11.09.02, 15:49
              mistle_ napisała:

> A ja dzisiaj odbieram zdjęcia od fotografa! I będzie tam to z Zielonego
              > Domku :)))
              >
              > Jeszcze się zastanowię, może komuś zrobię odbitkę... ;)
              >
              • maciej-007 Re: kajsko robi porządki:))) 11.09.02, 17:54
                Wybacz Kaju, ale prezes mial otwarty poprzedni watek i na nim sie juz raz pozegnal....
                Teraz zegna sie po raz drugi:)
                Jak ja lubie takie porzadnickie dusze z recami chetnymi do roboty... Chyba do siebie pasujemy:) (co
                prawda tylko na zasadzie komplementarnosci, ale zawsze:).
                Poza tym prezes przeprasza za swe dzisiejsze zachowanie, ale faktycznie byl silnie zajety do tej pory...
                Rokowania na reszte tygodnia tez nie sa pomyslne... Pozyjemy, zobaczymy...
                Mistle jest oficjalnie proszona o przeslanie jednego skana droga emaliowana takze do prezesa!
                Zatem do jutra, dzierlatki:)
                • maciej-007 A prezes robi za woźnego 12.09.02, 07:47
                  Morning:)
                  Jak to jest, ze prezes gasi swiatlo wychodzac ostatni i znowu je zapala jako pierwszy nastepnego dnia???
                  Gdzie podzial sie mit polskiej pracowitosci?
                  I co z aktywnoscia klubowa, ktora zapisano w statucie?
                  Na te i szereg innych pytan prezs nie ludzi sie otzrymac odpowiedz...
                  Tymczasem pzdr.:)
                  • mistle_ Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 08:42
                    Dzień dobry... chociaż może wcale nie taki dobry, bo mi dzisiaj - dla odmiany? -
                    ktoś z samego rana przytarł nosek i jakoś tak dziwnie mi się zrobiło...
                    Słusznie czy nie?

Kaju, jesteś?
                    Panie Prezesie - gołąbek pocztowy do pana pofrunął... Trochę onieśmielony i
                    niepewny, ale chyba dotarł do celu.

Pozdrawiam
                    • Gość: kajsko Re: A prezes robi za woźnego IP: 212.244.254.* 12.09.02, 09:14
                      > Kaju, jesteś?

Obecna!!!
                      ale dziś moje zwierzchnictwo także obecne, więc....
                      ...marny ze mnie będzie konwersator:(((
                      poza tym jakieś chorubsko mnie bierze: katar, gardło,...
                      czyżby to po chłodnym sobotnim wieczorze???

pozdrawiam zacne grono,
                      kajsko
                      • maciej-007 Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 09:26
                        Prezes pozdrawia Kaje:)
                        Ale poki nie rozwieja sie poranne "czarne chmury" prezes bedzie ograniczal swoja aktywnosc...
                        Za posrednictwem tego forum prezes uprzejmie prosi odpowiedzialne (posrednio) osoby o mozliwie szybkie ich
                        przepedzenie...
                        • maciej-007 Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 10:00
                          Podtrzymam tlacy sie lekko plomyk naszych pogaduch...
                          Spytam przy okazji, czy (mimo wszystko) prezes moze liczyc na fotke? (a moze na kilka od razu?)
                          Dzis akurat (wbrew mym oczekiwaniom) jest na razie spokoj, a tu jak zwykle nikogo...
                          Pokorny jak baranek prezes:)
                          • mistle_ Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 10:44
                            Prezesie Drogi! :)
                            Czarne chmury odpłynęły w siną dal... Szczegóły wyjasniłam w emalii :)

Kaju, Skarbie nasz! Nie pochoruj się nam tylko!!! Zaaplikuj sobie w te pędy
                            aspirynkę firmy ...... (nie chcę być posądzona o kryptoreklamę, hihi:), tudzież
                            inny Coldrex.

A, FGK się uaktywnił - aczkolwiej jedynie sms-owo. Przekazuję w Jego imieniu
                            serdeczne pozdrowionka dla ogółu! :)

Jeśli uda mi się jutro zeskanować zdjęcia w pracy, to nie omieszkam wysłać do
                            Szanownych Klubowiczów - ale są tylko dwa:( bo jak zapewne pamiętacie, na
                            więcej zabrakło klatek na kliszy. Dobre i to.
                            Oj, miło jest sobie popatrzeć na Wasze sympatyczne gębusie! :)))
                            • mistle_ Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 11:22
                              No i gdzie się wszyscy podziali? :(
                              • maciej-007 Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 11:32
                                Prezes juz jest:)
                                Prosze szybko o te fotki! Czemu nie dzis?
                                Jak prezes na nich wyszedl?:) Bo z reguly jest malo fotogeniczny...
                                Do mnie JFK tez pisal. Pytal o (...). Odpowiedzialem, ze w tym (...) nie ma szans. Mam nadzieje, ze nie
                                sklamalem tym razem?:)
                                • mistle_ Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 11:43
                                  maciej-007 napisał:

> Prezes juz jest:)
                                  > Prosze szybko o te fotki! Czemu nie dzis?

Bo nie wzięłam ich ze sobą do pracy - grzeczie już leżą w albumiku od wczoraj :)

> Jak prezes na nich wyszedl?:) Bo z reguly jest malo fotogeniczny...

Prezes wyszedł na nich iście po prezesowsku ;)
                                  (Bardzo sympatycznie :) Z uśmiechem od ucha do ucha:)

> Do mnie JFK tez pisal. Pytal o (...). Odpowiedzialem, ze w tym (...) nie ma
                                  szans. Mam nadzieje, ze nie sklamalem tym razem?:)

Jest dokładnie tak, jak Prezes napisał :)
                                  • maciej-007 Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 12:09
                                    Kochane moje!
                                    (do JFK mimo wszystko nie zwroce sie per "kochany":)
                                    Prezes "zbudowany" ostatnimi wydarzeniami, ktore mialy miejsce przy orgaznizowaniu (...) nr (...),
                                    postanowil nie robic dalszych planow niz na tydzien naprzod... W zwiazku z czym na razie nie bedzie
                                    pytania o to, jakie (...) w przyszlym (...) wchodzilyby w rachube:).
                                    Z pelnym zdecydowania pozdrowieniem
                                    Wasz prezes
                                  • maciej-007 Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 12:31
                                    Wyslalem rowniez emalie uzupelniajaca do Miss_Mistle...
                                    Przeszedlem na tryb "procedura w czasach pokoju":).
                                    Jakos tak niemrawo nam dzis idzie.... co sie dzieje?
                                    Zarzuce nowy temat, moze ktos sie odezwie... Dzis mam znowu impreze:) Dla klubowicza, ktory zgadnie z
                                    jakiej to okazji, kolejna wirtualna nagroda od prezesa:).
                                    over
                                    • mistle_ Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 13:11
                                      maciej-007 napisał:

> Zarzuce nowy temat, moze ktos sie odezwie... Dzis mam znowu impreze:) Dla
                                      klubowicza, ktory zgadnie z jakiej to okazji, kolejna wirtualna nagroda od
                                      prezesa:).

Hmmmm.....
                                      Wieczór kawalerski kolegi - a może własny?:)
                                      [U mnie w pracy koledzy żenią się ostatnio na potęgę, co chwila składki na
                                      prezenty robimy. Dziwne, że żeńskiej cześci załogi ta plaga jakoś nie objęła...]

Niedaleki już koniec lata?

Imienin Macieja w najbliższym czasie nie ma, chyba, że jest jakieś
                                      Ogólnoświatowe Święto Prezesów Klubowych? :)

A może, wzorem naszego króla, Prezes organizuje słynne Obiady Czwartkowe,
                                      przeciągające się do godzin późnonocnych? :))
                                      • maciej-007 Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 13:15
                                        Moge podpowiedziec, ze na razie same pudla:)
                                    • mistle_ Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 13:13
                                      maciej-007 napisał:

> Wyslalem rowniez emalie uzupelniajaca do Miss_Mistle...
                                      > Przeszedlem na tryb "procedura w czasach pokoju":).

Emalia przetrawiona i zaakceptowana:)
                                      I nawet zwrotną puściłam - listonosz już popedałował do Wielkiej Polski:)
                                      • maciej-007 Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 13:20
                                        mistle_ napisała:

> Emalia przetrawiona i zaakceptowana:)
                                        > I nawet zwrotną puściłam - listonosz już popedałował do Wielkiej Polski:)

Tu to chyba jakies male mlamstewko, bo kasta swieci pustkami...
                                        Jak to jest z ta prawdomownoscia u Mistle?:)
                                        Nie trzeba od razu sie tak mscic na prezesie i robic mu kawaly, grajac przy okazji na jego znerwicowanym
                                        nosie:)
                                        over
                                        • mistle_ Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 14:29
                                          Mistle oświadcza wszem i wobec, że prawdomówność i szczerość to jej
                                          fundamentalna cecha charakteru i niechaj nikt od tej pory w to nie śmie
                                          wątpić :)

Prezesie Drogi, skargi i zażalenia kieruj do administratora Gazety! :)
                                          • maciej-007 Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 14:45
                                            Co prawda ze sporym opoznieniem, ale jednak...
                                            Prawdomownosc sie potwierdzila:).
                                            Wiem, ze to przez "gazete", bo sam mialem dzis klopoty tej samej natury rano. Ale teraz jest juz OK.
                                            Emalia dotarla az 3 razy:). Co lepsze, wszystkie o tej samej tresci (no, prawie): dwie przyszly z (...), a jedna
                                            z (...) (ta byla troche zmodyfikowana - poprzedzilo ja slowo wstepne dla lepszego zroumienia tresci
                                            wlasciwej:).
                                            Dziekuje i prosze o wiecej!:)

Prezes

PS. Zupelnie nie rozumiem, jak w swietle ostatnich moich dokonan mozna mnie posadzac o brak
                                            dyskrecji. Twoj miniprogram cenzorski naprawde dziala, czego dowodem jest dyskusja na temat (...) nr
                                            (...), ktora odbyla sie (...) pomiedzy mna, (...), (...) i (...). Co prawda nic konkretnego z niej nie wyniklo, ale
                                            zabezpieczenia dzialaly prawidlowo:)
                                            • mistle_ Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 16:01
                                              No widzisz Prezesie, bezwiednie zasypałam Twą skrzynkę kopiami tego samego
                                              listu. :) Mam nadzieję, że nie chodzi Ci jednak o ilość, co o jakość tej
                                              korespondencji i dlatego prosisz o jeszcze :))

Znowuż wysnuwasz zbyt daleko idące wnioski... Powiedz mi, mój drogi, gdzież to
                                              posądziłam Ciebie o brak dyskrecji???
                                              Już sam fakt, że jeden z moich listów pochodził z (...) świadczy o tym, że nie
                                              posądzam Prezesa o niecne zamiary. Jednakże profilaktycznie zawsze można
                                              przypomnieć o zasadach... ;)

Pozdrawiam - może już po raz ostatni dzisiaj, bo czas niedługo do domku...

PS. Czy pewne moje konkretne pytanie skierowane w ostatniej emalii do Pana
                                              Prezesa doczeka się dzisiaj odpowiedzi?...
                                              • mistle_ Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 16:07
                                                Kai dzisiaj wcale nie widać :((((
                                                Biedaczyna nam się zaharuje na śmierć jak tak dalej pójdzie.

Odezwij się Droga Klubowiczko!!! Jutro piątek, początek weekendu, czas zwalniać
                                                obroty i przygotować się na ostre hamowanie! :))

Całuski dla Ciebie! :)))
                                                • maciej-007 Schon Freitag:) 13.09.02, 07:40
                                                  Morgen, Damen:)
                                                  Ja juz:)
                                                  Ktos dzis w ogole bedzie pracowal?:)
                                                  over
                                                  • mistle_ Re: Schon Freitag:) 13.09.02, 08:04
                                                    maciej-007 napisał:

> Morgen, Damen:)
                                                    Morgen, Herr Prezes! :)

> Ja juz:)
                                                    Ja też już:) Już tutaj - i już po porannej emaliowanej lekturze:)
                                                    Treść przyswojona - zresztą takiej się spodziewałam:)

> Ktos dzis w ogole bedzie pracowal?:)
                                                    Ja troszeczkę muszę:(
                                                    A tu się nie za bardzo chce i na dodatek oczy się zamykają, bo sen w nocy
                                                    miałam niespokojny, hihi;)
                                                    A Pan Prezes wyspany?

Wzięłam zdjęcia do zeskanowania, dam znać gdy przesyłka będzie gotowa:)
                                                  • maciej-007 Re: Schon Freitag:) 13.09.02, 09:30
                                                    Prezes wyspany, a jakze:).
                                                    Prezes zawsze zwarty i gotowy:).
                                                    Wszyscy czekamy z niecierpliwoscia na zdjecia...
                                                    A poza tym to zdazylem wyslac do Ciebie emalie z innego portalu, bo gazeta mi sfisiowwala na pare dobrych minut i
                                                    juz sie balem, ze dzis zero kontaktu bedzie:(. O powodach czasowych niedyspozycji prezesa odsylam rowniez do
                                                    emalii. (Jako ze gazeta padla, emalia poszla na konto w (...).

over

PS. Kajsko chyba w nagrode za dobre sprawowanie zostala przeniesiona do kopalni wegla kamiennego na Gornym
                                                    Slasku; jedzie z koksem na scianie przodowej na poziomie 1000 m pod powierzchnia i nie zawraca sobie glowy
                                                    forum... Obym sie mylil:).
                                                  • Gość: kajsko Re: Schon Freitag:) IP: 212.244.254.* 13.09.02, 09:44
                                                    > PS. Kajsko chyba w nagrode za dobre sprawowanie zostala przeniesiona do kopaln
                                                    > i wegla kamiennego na Gornym
                                                    > Slasku; jedzie z koksem na scianie przodowej na poziomie 1000 m pod powierzchni
                                                    > a i nie zawraca sobie glowy
                                                    > forum... Obym sie mylil:).
                                                    >
                                                  • maciej-007 Re: Schon Freitag:) 13.09.02, 09:52
                                                    Ja tam chetnie zbieram buziaki:)
                                                    Choroba mi nie straszna:)
                                                    Ale Ty sie albo kuruj albo intencywnie wykorzystaj czas na nauke:)
                                                    Prezesa nie bedzie przez czas jakis, nie wiadomo jak dlugi...
                                                    Jak wroci, to sie odezwie.
                                                    Narazicho:)
                                                  • mistle_ Re: Schon Freitag:) 13.09.02, 09:56
                                                    Witaj Kaju kochana! :)))
                                                    No i jednak choróbsko Cię zmogło :( Wracaj szybko do zdrówka i na forum!
                                                    Widzę, że ja już tylko z Prezesem zostanę dzisiaj na posterunku...

Wysłałam Wam zdjęcia, moi Drodzy! :))
                                                    Życzę miłego oglądania:)

Prezesie, do Ciebie też poleciała emalia - ale skoro masz problemy z kontem
                                                    gazetowym, to nie wiem, czy ją odbierzesz:(
                                                    Od Ciebie nie mam za to nawet cienia nadlatującego liściku:(((
                                                  • mistle_ Cicho wszędzie, pusto wszędzie..... :( 13.09.02, 12:17
                                                    No i zostałam saaaaamaaaaa........ :((((
                                                    Wiatr hula po pustych kątach...

Jak mogliście mnie opuścić?
                                                    Zacznę chyba gadać sama ze sobą...
                                                  • Gość: kajsko Re: Cicho wszędzie, pusto wszędzie..... :( IP: 212.244.254.* 13.09.02, 12:39
                                                    papapa
                                                    ja juz spadam, bo czuje sie fatalnie:((((

ide sie leczyc!!!
                                                    do poniedzialku - mam nadzieję:))))

pozdrawiam i milego weekendziku

kajsko

Mistle, podziekowania za fotki:)))
                                                  • maciej-007 Re: Cicho wszędzie, pusto wszędzie..... :( 13.09.02, 13:22
                                                    Wrociwszy:)
                                                    Wiem, ze musialo byc Wam ciezko beze mnie, ale, wiecie, czasami praca daje znac o sobie i odrywa
                                                    prezesa od Was.
                                                    Biore sie na razie za odczytywanie emalii, bo rano nie zdazylem.
                                                    over

PS. Upraszam osoby zaintereowane o mailowanie na moja druga skrzynie, bo ta na "gazecie" chodzi (nie
                                                    bojmy sie tego slowa) strasznie dupowato...
                                                  • mistle_ Re: Cicho wszędzie, pusto wszędzie..... :( 13.09.02, 13:59
                                                    maciej-007 napisał:

> Wrociwszy:)

O matulu, co za ulga! ;)

> Wiem, ze musialo byc Wam ciezko beze mnie, ale, wiecie, czasami praca daje
                                                    znac o sobie i odrywa prezesa od Was.
                                                    > Biore sie na razie za odczytywanie emalii, bo rano nie zdazylem.
                                                    > over

A ja jak na złość pracy mam jak na lekarstwo, a Klubowicze się rozpierzchli...

> PS. Upraszam osoby zaintereowane o mailowanie na moja druga skrzynie, bo ta
                                                    na "gazecie" chodzi (nie bojmy sie tego slowa) strasznie dupowato...

Podpisuję się pod tą opinią obiema rękoma!
                                                    Niech gazetowi admini w końcu coś z tym zrobią, bo to już nie pierwszy raz się
                                                    zdarza.
                                                    >
                                                  • maciej-007 Dialogowanie z Mistle_ 13.09.02, 14:41
                                                    Jedynaczka "sie zostala" (jak mawia moja babcia:)...
                                                    Nie do smiechu mi jednak, bo forum nam sie porozjezdzalo (fizycznie i w przenosni).
                                                    Nestle, badz chociaz Ty aktywna! (na wszystkich plaszczyznach na dodatek:)

pozdrawia prezes

PS. Na razie w ogole nie zagladam do skrzyni na "gazecie", wiec wiesz gdzie mnie szukac:).
                                                  • fgk Re: Dialogowanie z Mistle_ 13.09.02, 17:10
                                                    maciej-007 napisał:

> Jedynaczka "sie zostala" (jak mawia moja babcia:)...

No, no, nie mow hop!:)
                                                    FGK tez sie zjawia, lepiej pozno niz wcale:)

Milego weekendu, a dla Kai na dodatek DUZO ZDRUFFKA!
                                                    Do przeczytania w paniedzielnik:)

FGK vel JFK

• maciej-007 Znowu poniedzialek... 16.09.02, 08:00
                                                    A do piatku tak daleko...
                                                    Witanko z rana:)
                                                    Moze dzis nam sie forum troche ozywi, choc sam na razie nie moge sie jeszcze zdeklarowac, ze bede
                                                    maczal w tym swoje paluchy:)
                                                    Pobudka!
                                                    over
                                                  • mistle_ Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 08:18
                                                    Dzień doberek Klubie Kochany! :)

Widzę, że Prezes jak zwykle wiedzie prym i pierwszy zajrzał na forum.
                                                    Drugie miejsce też jest nie do pogardzenia, więc je szybciuteńko zajmuję:)

Pogoda iście jesienna, leje, wieje, z nosa kapie, gardło odmawia
                                                    posłuszeństwa... - mam nadzieję, że nie ruszę w ślady Kai i choroba mnie nie
                                                    zmorzy. Byłaby to strata niepowetowana. :)
                                                    Cóż, przyjdzie mi się dzisiaj znowu leczyć domowymi sposobami, czyli grzanym
                                                    piwkiem z sokiem, goździkami, cynamonem i "wkładką" ;) [Jak widać, chorowanie
                                                    może czasami przyjąć całkiem przyjemny wymiar:)]

Kaja, mam nadzieję, już dzisiaj na posterunku, zdrowa jak przysłowiowa rybka?
                                                    Proszę się meldować!
                                                    Bye tymczasem
                                                  • maciej-007 Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 08:29
                                                    No, to juz jest dobrze...
                                                    Prezes wlasnie dostal wytyczne, w zwiazku z czym porzuca Was na nie wiadomo, jak dlugo...
                                                    Tymczasem, aktywisci
                                                  • mistle_ Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 09:08
                                                    Gdzie pozostała szanowna dwójka Klubowiczów?
                                                    Kaja może jeszcze chora... A FGK - moze przedłużył urlopik, szczęściarz jeden?

Odezwać mi się w te pędy proszę! :)
                                                  • fgk Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 10:01
                                                    mistle_ napisała:

> Gdzie pozostała szanowna dwójka Klubowiczów?
                                                    > Kaja może jeszcze chora... A FGK - moze przedłużył urlopik, szczęściarz jeden?
                                                    >
                                                    > Odezwać mi się w te pędy proszę! :)

Juz sie melduje!:)
                                                    Urlopu nie przedluzylem, choc nawet tak mi sie dzis z rana zdawalo, gdy budzik
                                                    zadzwonil o 5:40:) Zignorowalem go, dzieki czemu tradycyjnie spoznilem sie do
                                                    pracy:(

Byla tez inna przyczyna mojej ignorancji - wczoraj wieczorem urzadzilem sobie
                                                    namiastke odwolanego (...), i tak mi sie blogo zrobilo, ze ledwie do domu
                                                    dotarlem:)))) Oj, ciezko bylo dzis wstac, ciezko...:))

Ad. urlopu jeszcze - w piatek naszla mnie straszna ochota, zeby skoczyc sobie
                                                    na weekend do KK, juz bylem bliski kupienia biletu - no, ale jak to tak, bez
                                                    Was??? I zostalem w domu:(

Pozdrawiam goraco
                                                    Majacy Zadatki Na Przeziebionego
                                                    FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Znowu poniedzialek... IP: 212.244.254.* 16.09.02, 09:11

> Kaja, mam nadzieję, już dzisiaj na posterunku, zdrowa jak przysłowiowa rybka?
                                                    > Proszę się meldować!
                                                    > Bye tymczasem
                                                    >
                                                    >
                                                  • Gość: kajsko Re: Znowu poniedzialek... IP: 212.244.254.* 16.09.02, 09:30
                                                    puk, puk...jest tam ktooo???

Mistllleeeeeeee!!!!!!!

kajsko
                                                  • mistle_ Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 09:52
                                                    Kaju! Najmilejsza! :)

Jestem, jestem, a jakże! :))
                                                    Miło Cię widzieć na forum i wśród jako tako zdrowych klubowiczów! :)

Popieram sposób leczenia domowym sumptem przyrządzanymi specyfikami - o wiele
                                                    przyjemniejszy, niż, na ten przykład, syropek lub inna aspirynka ;)
                                                    Dzisiaj chyba zrobię ciąg dalszy kuracji;)
                                                    Na następnym zlocie koniecznie musimy sobie drinknąc razem takie piwko, jest
                                                    naprawdę przepyszne. Przywiozę ze sobą ściśle strzeżoną recepturę i oferuję się
                                                    zaserwować ten wspaniały trunek całej nie mniej wspaniałej Trójce :)
                                                  • Gość: kajsko Re: Znowu poniedzialek... IP: 212.244.254.* 16.09.02, 10:30
                                                    mniaaammmm,
                                                    już mi slinka leci:)))))

kajsko
                                                  • maciej-007 Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 12:28
                                                    Gdziesta sie podzialy?
                                                    Piwo juz buzuje w zylach? Mialo byc dopiero na (...)...
                                                    over
                                                  • fgk Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 12:37
                                                    maciej-007 napisał:

> Gdziesta sie podzialy?

PODZIALI, jesli juz!!!!
                                                    Wykluczyles mnie z klubu, czy co?:))

> Piwo juz buzuje w zylach? Mialo byc dopiero na (...)...

Buzuje, a jakze. I wcale nie wadzi, ze to wczorajsze:)
                                                    Opozniony Prezes jestes:(
                                                    Jak nie ma (...) powszechnego, to kazdy dziala na wlasna reke:)

FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Znowu poniedzialek... IP: 212.244.254.* 16.09.02, 12:42
                                                    no witam męską część załogi:))))

FGK, jak po urlopiku????

A Mistle wcieło:(((

kajsko
                                                  • fgk Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 12:44

> no witam męską część załogi:))))

Witam, witam:)

>
                                                    > FGK, jak po urlopiku????

Oj, ciezko.
                                                    Wlasnego biurka nie poznalem.
                                                    Jeszcze sie nie zdazylem przekopac przez ponad 150 maili sluzbowych:)
                                                    No i zaaklimatyzowac wsrod papierzysk;)

> A Mistle wcieło:(((

Prosimy Mistle do tablicy!!
                                                    Zebranie klubowe on-line sie kroi!:)

FGK
                                                  • mistle_ Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 13:20
                                                    fgk napisał:

> Prosimy Mistle do tablicy!!
                                                    > Zebranie klubowe on-line sie kroi!:)

Jestem, niecierpliwcy :)
                                                    Widze, że mniej więcej mamy komplecik :)
                                                    To moze to wykorzystamy i podejmiemy jakąś uchwałę?... Albo chociaż malutkie
                                                    rozporządzenie klubowe wydamy?... Bo coś ruchu nie widac w naszej działalności
                                                    ostatnio:)
                                                  • maciej-007 Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 13:27
                                                    Prezes byl szybszy z tym rozporzadzeniem:)
                                                    Nie wiem, czy procedura demokratyczna ma ponownie sensowne uzasadnienie do zastosowania, bo po
                                                    ostatnich wydarzeniach prezes jest bliski rezygnacji z zawierania kompromisow w drodze negocjacji...
                                                    Prezes po prostu narzuci Wam kompromis:)
                                                    Kto za... itd.
                                                    Kto chcialby zglosic jakies "votum separatum"?
                                                    over
                                                  • fgk Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 13:37
                                                    mistle_ napisała:

> Jestem, niecierpliwcy :)
                                                    > Widze, że mniej więcej mamy komplecik :)

Chyba nawet 100% komplecik:)))

> To moze to wykorzystamy i podejmiemy jakąś uchwałę?... Albo chociaż malutkie
                                                    > rozporządzenie klubowe wydamy?...

Przeciwwskazan nie stwierdzilem:)

> Bo coś ruchu nie widac w naszej działalności ostatnio:)

To chyba z niedoboru alkoholu we krwi:)

FGK
                                                  • mistle_ Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 14:05
                                                    fgk napisał:

> > Jestem, niecierpliwcy :)
                                                    > > Widze, że mniej więcej mamy komplecik :)
                                                    > Chyba nawet 100% komplecik:)))

Pierwszy raz od dłuższego czasu.

> > Bo coś ruchu nie widac w naszej działalności ostatnio:)
                                                    > To chyba z niedoboru alkoholu we krwi:)

I kto to mówi?
                                                    Ten, co przed chwilą deklarował, ze mu jeszcze piwko wczorajsze z głowy nie
                                                    zdążyło wyparować? :)
                                                    Każdy uzupełnia niedobory, ale na własną rękę, niestety. ;)
                                                  • fgk Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 14:28
                                                    mistle_ napisała:

> fgk napisał:
                                                    >
                                                    > > > Jestem, niecierpliwcy :)
                                                    > > > Widze, że mniej więcej mamy komplecik :)
                                                    > > Chyba nawet 100% komplecik:)))
                                                    >
                                                    > Pierwszy raz od dłuższego czasu.

Oj, chyba juz po kompleciku:(
                                                    Wychodza na jaw te niedoskonalosci techniki, ktore nie pozwalaja pogadac sobie
                                                    tak jak na (...).

>
                                                    > > > Bo coś ruchu nie widac w naszej działalności ostatnio:)
                                                    > > To chyba z niedoboru alkoholu we krwi:)
                                                    >
                                                    > I kto to mówi?
                                                    > Ten, co przed chwilą deklarował, ze mu jeszcze piwko wczorajsze z głowy nie
                                                    > zdążyło wyparować? :)

Juz wyparowalo:)
                                                    Nadmiar pracy podzialal jak kubel zimnej wody:(

Poza tym, wczorajsze niedobre przeciez:)

> Każdy uzupełnia niedobory, ale na własną rękę, niestety. ;)
                                                    Wlasnie - do fajrantu niedaleko, a pozniej znow pohulam sobie:)
                                                    Trening czyni mistrza;)

FGK
                                                  • maciej-007 Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 15:53
                                                    Kolko wzajemnej adoracji najwyrazniej juz nie chce nie tylko adorowac prezesa, ale i siebie nawzajem...
                                                    Smutna to sprawa. Ale winnych znajdziemy i ukarzemy - sa to mianowicie Ci, ktorym (...) nie odpowiadal
                                                    w zdawaloby sie juz zaklepanym (...). Role wymiaru sprawiedliwosci (wlasnorecznie nawet, a co!) bierze
                                                    na siebie prezes.
                                                    over
                                                    PS. To chyba koniec na dzis.
                                                  • fgk Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 16:20
                                                    maciej-007 napisał:

> Kolko wzajemnej adoracji najwyrazniej juz nie chce nie tylko adorowac
                                                    prezesa,
                                                    > ale i siebie nawzajem...

Fajnie byloby, gdyby wszyscy mieli troche wolnego w jednym czasie...:)
                                                    Ale takie cuda sa mozliwe chyba tylko jedynie na (...):(

> Smutna to sprawa. Ale winnych znajdziemy i ukarzemy - sa to mianowicie Ci,
                                                    > ktorym (...) nie odpowiadal w zdawaloby sie juz zaklepanym (...).
                                                    > Role wymiaru sprawiedliwosci (wlasnorecznie nawet, a co!) bierze
                                                    > na siebie prezes.

Oj, tam. A gdzie podziala sie demokracja?
                                                    Moze kolegialnie ustalimy winnych i postawimy ich pod pregierz opinii
                                                    publicznej? A moze zawinily tzw. czynniki wyzsze? To tez warto wziac pod
                                                    uwage...

> over
                                                    > PS. To chyba koniec na dzis.

Chyba nie:)
                                                    Za chwilke dopiero bede mial troche luzu:)
                                                    Ale co z tego, skoro wszyscy klubowicze juz sie odmelduja?:(

Pzdr.
                                                    FGK
                                                  • mistle_ Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 07:55
                                                    No i wreszcie mi się udało - jestem pierwsza! :)))
                                                    Nawet Prezes mnie dzisiaj nie wyprzedził:)

Wtorkowe pozdrowienia znad Wielkiej Kałuży!
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 08:22
                                                    mistle_ napisała:

Witaj!:)

> No i wreszcie mi się udało - jestem pierwsza! :)))
                                                    Jestes po prostu THE BEST!!!!:)))
                                                    A ja jestem Vice;)

> Nawet Prezes mnie dzisiaj nie wyprzedził:)

Pewnie odsypia wczorajszy ciezki dzien...

>
                                                    > Wtorkowe pozdrowienia znad Wielkiej Kałuży!

Pozdrawiam cieplo znad niezliczonych Malych Kaluzek;)
                                                    FGK
                                                  • maciej-007 Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 08:23
                                                    Witajta:)
                                                    Prezes i tak byl wczesniej od niejakiej Nestle w pracy, a poza tym musial zajac sie innymi nie cierpiacymi zwloki
                                                    sprawami! Poza tym chyba nikt nie chce podwazac prymatu prezesa?!
                                                    Straszliwa zimnica zaatakowala dzis prezesa, a Was?
                                                    Jesli mozna mowic juz o jakims "Was"...:)
                                                    over
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 08:28
                                                    maciej-007 napisał:

> Witajta:)

Cze!

> Prezes i tak byl wczesniej od niejakiej Nestle w pracy, a poza tym musial
                                                    > zajac

Jaki zajac?
                                                    Praca nie zajac, ne ucieknie;)

Juz nie licytujcie sie, kto byl pierwszy w pracy:)
                                                    I tak liczy sie fakt, kto pierwszy napisal:)))

> sie innymi nie cierpiacymi zwloki
                                                    > sprawami! Poza tym chyba nikt nie chce podwazac prymatu prezesa?!

Nie, no skad?:)

> Straszliwa zimnica zaatakowala dzis prezesa, a Was?

W TV mowili, ze w tym roku zima nadchodzi z zachodu...;)

> Jesli mozna mowic juz o jakims "Was"...:)

Per "Towarzyszki & Towarzysze"?:)

FGK
                                                  • maciej-007 Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 08:34
                                                    Witanko, JFK:)
                                                    Z tym "Was" to prezes mial na mysli, czy ktos jest jeszcze oprocz niezawodnej Nestle:).
                                                    Nestle bowiem nie zawodzi w zadnej sytuacji: jak trzeba zorganizowac (...) - Nestle pierwsza, jak trzeba (...)
                                                    odwolac - ona rowniez w pierwszym rzedzie... A dzis to nawet pierwsza napisala:).
                                                    Zimno mi... Z bocianami nie zdazylem sie zabrac, ale moze jeszcze nadarzy sie jakas okazja...:)
                                                    over
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 08:39
                                                    maciej-007 napisał:

> Witanko, JFK:)
                                                    > Z tym "Was" to prezes mial na mysli, czy ktos jest jeszcze oprocz
                                                    > niezawodnej Nestle:).

Chodzi Ci o obecnosc czynna czy bierna?:)

> Nestle bowiem nie zawodzi w zadnej sytuacji:
                                                    > jak trzeba zorganizowac (...) - Nestle pierwsza, jak trzeba (...)
                                                    > odwolac - ona rowniez w pierwszym rzedzie... A dzis to nawet
                                                    > pierwsza napisala:).

Oj, przestan sie juz z Niej nabijac:)
                                                    Dajmy Jej szanse sie zrehabilitowac przy nastepnym (...):))
                                                    I bez zadnych je... (ciiiiiii!!!);)

> Zimno mi... Z bocianami nie zdazylem sie zabrac,
                                                    > ale moze jeszcze nadarzy sie jakas okazja...:)

Trzeba sie cieplej ubierac, a nie liczyc na ciepla atmosfere w pracy:)
                                                    Wczoraj tak sie przeliczylem - zmarzlem na kosc i jestem niestety przeziebiony:(

FGK
                                                  • maciej-007 Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 08:45
                                                    JFK - to Ty jestes niezawodny, a nie (...):)
                                                    Ale juz daje spokoj...
                                                    I co miales na mysli pytajac o obecnosc czynna czy bierna, bo za maly jestem, zeby to rozgryzc?
                                                    OD jutra zaczynam sie cieplej ubierac; "jesienna jasionke" trzeba bedzie odkurzyc:). U mnie atmosfere od mojej osoby
                                                    w dol ustalam ja:). Gorzej jest z ta czescia ode mnie w gore...
                                                    Poza tym MI-5 nigdy sie nie przeziebia!:)
                                                    over
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 08:53
                                                    maciej-007 napisał:

> JFK - to Ty jestes niezawodny, a nie (...):)

Spostrzegawczy jestes!:))

> Ale juz daje spokoj...

OK, thanx:)

> I co miales na mysli pytajac o obecnosc czynna czy bierna,
                                                    > bo za maly jestem, zeby to rozgryzc?

Mozna siedziec przed kompem w pracy i nie miec okazji nawet zerknac na forum -
                                                    wtedy ob. bierna;
                                                    Mozna zlapac tylko troche czasu, zeby zerknac, co sie dzieje, ale np. z powodu
                                                    wszechobecnego szefa nie miec okazji na zaden post odpowiedziec - wtedy
                                                    obecnosc w stanie gotowosci;
                                                    No a ob. czynna - to wszyscy widza:)

Rozwinalem troche temat, przeczuwajac dalsze pytania:)))

> OD jutra zaczynam sie cieplej ubierac;
                                                    > "jesienna jasionke" trzeba bedzie odkurzyc:).

Albo wlaczyc ogrzewanie w samochodzie:)
                                                    U mnie raczej nieskuteczne - za duze przewiewy:(((

> U mnie atmosfere od mojej osoby w dol ustalam ja:).
                                                    > Gorzej jest z ta czescia ode mnie w gore...

U mnie atmosfera sama sie ustala, glownie na skutek obecnosci osob trzecich
                                                    (najczesciej ochladzaja, niestety)

> Poza tym MI-5 nigdy sie nie przeziebia!:)

Teraz ja jestem Cienki Bolek:( Jakie MI-5?:)
                                                    Chyba trzeba ustalic ogolnoklubowy klucz szyfrowania i rozeslac na priva lub
                                                    oglosic podczas (...) w (...):)

FGK
                                                  • maciej-007 Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:11
                                                    Dobra, z ta obecnoscia juz zaskoczylem.
                                                    A MI-5 to brytyjski wywiad, 007 to James Bond, ja to 007. Wniosek: nie ma sily, zebym sie przeziebil...
                                                    Klucz wymyslimy, jesli cos istotnego bedzie do zaszyfrowania:)
                                                    over
                                                  • mistle_ Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:22
                                                    maciej-007 napisał:

> A MI-5 to brytyjski wywiad, 007 to James Bond, ja to 007. Wniosek: nie ma
                                                    > sily, zebym sie przeziebil...
                                                    > Klucz wymyslimy, jesli cos istotnego bedzie do zaszyfrowania:)

O, Prezes naczytał się Forsytha? :)
                                                  • maciej-007 Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 08:40
                                                    W ramach porannego ozywienia cos dla rozgrzewki:)
                                                    Uprzedzam: osoby zanadto wrazliwe nie powinny czytac ponizszego tekstu! (Zasadniczo mialem na mysli osoby
                                                    ponizej 30. roku zycia:).
                                                    Leci:
                                                    Trzech staruszków przechwala sie, któremu bardziej trzesą sie rece.
                                                    Pierwszy mówi:
                                                    - Mnie tak sie trzesą, że nie moge utrzymaa szklanki.
                                                    Na to drugi:
                                                    - Eeee, mnie tak sie trzesą, że nie moge włożyć sztucznej szczeki.
                                                    Na to z miną zwyciezcy odzywa sie trzeci:
                                                    - To wszystko nic... Mnie sie tak trzesą rece, że wczoraj zanim oddałem
                                                    mocz, doszedłem trzy razy...
                                                    -------koniec kawala-----
                                                    Mam na razie spokoj w pracy, wiec piszta!:)
                                                    over
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 08:42
                                                    maciej-007 napisał:

> W ramach porannego ozywienia cos dla rozgrzewki:)
                                                    > Uprzedzam: osoby zanadto wrazliwe nie powinny czytac ponizszego tekstu!
                                                    > (Zasadniczo mialem na mysli osoby ponizej 30. roku zycia:).

Te, Prezes, piszesz sam do siebie?:)))))

> Leci:

Polecialo, dobre:)

> Mam na razie spokoj w pracy, wiec piszta!:)

Ja nigdy spokoju nie mam, ale co tam! Piszta!:)

FGK
                                                  • maciej-007 Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 08:49
                                                    OK, jak tak dobrze idzie, to wysylam jeszcze podreczny slowniczek czesko-polski:)
                                                    Uprzedzam rowniez, ze i tym razem czesc tekstu (szczegolnie ostatni wers) nie jest przeznaczona dla osob o
                                                    slabszych nerwach:)
                                                    -------------
                                                    - ogórek konserwowy: "styrylizowany uhorek"
                                                    - Terminator: "Elektronicky mordulec": - Ne ubiwajte me pane Terminatore!
                                                    - W Czechach na przystankach stoi jak byk: "Odchody autobusow"
                                                    - mam pomysl?: "mam napad"
                                                    - miejsce stalego zamieszkania: "trvale bydlisko"
                                                    - stonka ziemniaczana: "mandolinka bramborova"
                                                    - plaster na odciski: "naplast na kure oko"
                                                    - cytat z czeskiego pornosa: "pozor! pozor! budu triskat !"
                                                    - wiewiorka "drevni kocur"
                                                    - Chwilowo nieobecny "momentalnie ne przitomni"
                                                    - "Gwiezdne Wojny" z czeskim dubbingiem: Lord Vader do Luke'a Skywalkera: "Luk!
                                                    jo sem twoj tatinek!"
                                                    - Hot dog "parek v rohliku"
                                                    - plyta CD "cedeczko"
                                                    - Po czesku teatr narodowy to "narodne divadlo", a drodzy widzowie to "wazeni
                                                    divacy"
                                                    - zepsuty "poruhany"
                                                    - koparka "ripadlo"
                                                    - "Zaczarowany Flet" "Zahlastana fifulka"
                                                    - Bytka abo ne bytka to je zapytka" = "Byc albo nie byc oto jest pytanie"
                                                    - Komentarz meczu hokeja: "... z levicku na pravicku, pristavka i ... sito"
                                                    - W liscie do Koryntian - Hymn o milosci
                                                    "milosc sie nie obraza i gniewem nie unosi"
                                                    "laska se ne wypina i ne wydyma sa".
                                                    - gwiazdozbior - "hvezdokupa"
                                                    - Niezapomniana trójka czeskich hokejowych napastników: Popil, Poruhal a
                                                    Smutny...
                                                    -------------koniec przekazu---------
                                                    over
                                                    PS. Gdzie te towarzyszki?
                                                  • maciej-007 Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 08:50
                                                    zaraz wracam
                                                    "gora" mnie wzywa
                                                    ale wroce, bez obaw:)
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 08:57
                                                    maciej-007 napisał:

> OK, jak tak dobrze idzie, to wysylam jeszcze podreczny slowniczek
                                                    > czesko-polski :)
                                                    > Uprzedzam rowniez, ze i tym razem czesc tekstu (szczegolnie ostatni wers)
                                                    > nie jest przeznaczona dla osob o slabszych nerwach:)

Ten slowniczek jest niezle zmutowany:)
                                                    Miesza wersje czeska i slowacka, po uproszczeniu zwrotow , zeby byly kumate dla
                                                    Polaka.
                                                    Kiedys juz gdzies to poprawialem, ale nie chce mi sie szukac.

Tak a propos, nigdy glosno niczego nie szukajmy w cz.:)
                                                    Tak a propos 2 - w Wawie byl kiedys sklep z nabialem, w ktorym wisial
                                                    napis: "Gosc w dom, ser na stol". Czesi odbywali do niego licznie pielgrzymki,
                                                    smiejac sie do bolu i fotografujac. Dlaczego?:)

> PS. Gdzie te towarzyszki?

Pracuja, albo koresponduja na priva:)

FGK

• Gość: kajsko Re: Witam wtorkowo! :))) IP: 212.244.254.* 17.09.02, 09:09
                                                    >
                                                    > > PS. Gdzie te towarzyszki?
                                                    >
                                                    > Pracuja, albo koresponduja na priva:)
                                                    >

Przerywam męskie debaty!!!!
                                                    wkraczam i ja:))))

aleee polecieliście dzis z postami:)
                                                    mam lekturę na najbliższe chwile:))

papa

kajsko
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:14
                                                    >
                                                    > Przerywam męskie debaty!!!!
                                                    > wkraczam i ja:))))

Witamy, witamy:))

>
                                                    > aleee polecieliście dzis z postami:)
                                                    > mam lekturę na najbliższe chwile:))
                                                    >

Trzeba jakos nadrabiac brak (...):)))

FGK
                                                  • maciej-007 Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:17
                                                    Witanko, Kaja:)
                                                    Czy Ty rowniez pretendujesz do miana niezawodnej?:)
                                                    W stolycy jednak to jest panskie zycie: do pracy na 9, o 1. lunch (do 2.), o 4. po poledniu juz wszyscy w blokach
                                                    startowych i do domu:)
                                                    Ja chce do Warsiawy!
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:20
                                                    maciej-007 napisał:

> Witanko, Kaja:)
                                                    > Czy Ty rowniez pretendujesz do miana niezawodnej?:)

W koncu chyba rownouprawnienie jest w szeregach klubowych:)

> W stolycy jednak to jest panskie zycie: do pracy na 9,
                                                    > o 1. lunch (do 2.), o 4.po poledniu juz wszyscy w blokach
                                                    > startowych i do domu:)

Oj, Prezes, Ty masz chyba o'bledne pojecie o 100lycy:(

> Ja chce do Warsiawy!

A ja chce do KK, zamieniasz sie?:))

FGK
                                                  • maciej-007 Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:24
                                                    Zamienilbym sie, JFK, ale nie mieszkam w KK.
                                                    Tam mnie juz nie chca:)
                                                    Chca mnie na razie tu w bazie, a o przyszlosci mysle w b. krotkiej perspektywie:)
                                                    over
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:27
                                                    maciej-007 napisał:

> Zamienilbym sie, JFK, ale nie mieszkam w KK.
                                                    > Tam mnie juz nie chca:)

Kiepsko sie starasz...
                                                    W razie czego miejscowke przytrzymam:)

> Chca mnie na razie tu w bazie,
                                                    > a o przyszlosci mysle w b. krotkiej perspektywie :)

Czasem warto wejsc na gorke i spojrzec dalej:)

FGK
                                                  • mistle_ Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:32
                                                    fgk napisał:

> > Zamienilbym sie, JFK, ale nie mieszkam w KK.
                                                    > > Tam mnie juz nie chca:)
                                                    >
                                                    > Kiepsko sie starasz...
                                                    > W razie czego miejscowke przytrzymam:)

Hmmm.... Jeśli o miejscówki chodzi, to ja mam chyba w tej kwestii więcej do
                                                    powiedzenia... :)
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:34
                                                    mistle_ napisała:

> >
                                                    > > Kiepsko sie starasz...
                                                    > > W razie czego miejscowke przytrzymam:)
                                                    >
                                                    > Hmmm.... Jeśli o miejscówki chodzi, to ja mam chyba w tej kwestii więcej do
                                                    > powiedzenia... :)

Miejscowki w Wawie?
                                                    To ja chyba nic o tym nie wiem...
                                                    Mistle, gadaj, co masz na sumieniu! I to juz!!:))))))

FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Witam wtorkowo! :))) IP: 212.244.254.* 17.09.02, 09:24
                                                    W stolycy jednak to jest panskie zycie: do pracy na 9, o 1. lunch (do 2.), o 4.
                                                    > po poledniu juz wszyscy w blokach
                                                    > startowych i do domu.

hmmm, ja w te bloki startowe ustawiam sie nieco później:(((

jejku, jutro mam egz., a właściwie NIC nie umiem!!!!
                                                    iśc, czy nie iść??? oto jest pytanie....

kajsko
                                                  • mistle_ Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:28

> jejku, jutro mam egz., a właściwie NIC nie umiem!!!!
                                                    > iśc, czy nie iść??? oto jest pytanie....

Idź, a nuż się uda... Jeśli nie pójdziesz, efekt będzie taki sam, gdybyś (tfu!)
                                                    nie zdała. Więc co masz do stracenia? :)

Poza tym, wierzymy w Ciebie, Klubowiczko! :)))
                                                  • Gość: kajsko Re: Witam wtorkowo! :))) IP: 212.244.254.* 17.09.02, 09:31
                                                    >
                                                    > Idź, a nuż się uda... Jeśli nie pójdziesz, efekt będzie taki sam, gdybyś (tfu!)
                                                    >
                                                    > nie zdała. Więc co masz do stracenia? :)
                                                    >
                                                    > Poza tym, wierzymy w Ciebie, Klubowiczko! :)))
                                                    >
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:34

>
                                                    > no to pójdę, ale uczucia mam mieszane:(
                                                    > powinnam zdać za samą frekwencję i częstotliwość bywania na tymże egz.!!!!
                                                    >

Ooo, to jednak dostrzegasz jakies plusy:))

FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Witam wtorkowo! :))) IP: 212.244.254.* 17.09.02, 09:37
                                                    >
                                                    > Ooo, to jednak dostrzegasz jakies plusy:))
                                                    >
                                                    > FGK

zawsze idę z nadzieją...
                                                    lepsze to niż nic:)

kajsko
                                                  • mistle_ Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:35

"Kropla drąży skałę nie siłą, lecz częstym spadaniem."
                                                    Może profesor weźmie sobie do serca tą maksymę? :)
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:37
                                                    mistle_ napisała:

>
                                                    > "Kropla drąży skałę nie siłą, lecz częstym spadaniem."
                                                    > Może profesor weźmie sobie do serca tą maksymę? :)

Moze Kaja powinna postawic przed soba tę sentencję na egz.?:))

FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Witam wtorkowo! :))) IP: 212.244.254.* 17.09.02, 09:42

> "Kropla drąży skałę nie siłą, lecz częstym spadaniem."
                                                    > Może profesor weźmie sobie do serca tą maksymę? :)
                                                    >
                                                    >
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:44

> a Wy trzymajcie kciuki!!!!

Jasne, masz to jak w banku!
                                                    Jutro o 17:00, tak?

> ojej, chyba będę musiała uderzyć do władz najwyższych (władz moich władz),
                                                    > a to nie jest pod moim dachem....ale spróbuję sie jeszcze trochę poobijać,
                                                    > bo nie chcę sie z Wami rozstawać:)

Taaak... Wyjatkowa chwila - wszyscy sa on-line:)

FGK

• Gość: kajsko Re: Witam wtorkowo! :))) IP: 212.244.254.* 17.09.02, 09:49
                                                    >
                                                    > > a Wy trzymajcie kciuki!!!!
                                                    >
                                                    > Jasne, masz to jak w banku!
                                                    > Jutro o 17:00, tak?

tak,tak .... dokładnie...do mniej wiecej 19!!! ok?????

> > ojej, chyba będę musiała uderzyć do władz najwyższych (władz moich władz),
                                                    > > a to nie jest pod moim dachem....ale spróbuję sie jeszcze trochę poobijać,
                                                    >
                                                    > > bo nie chcę sie z Wami rozstawać:)

>
                                                    > Taaak... Wyjatkowa chwila - wszyscy sa on-line:)
                                                    >
                                                    ....aż żal.....:(
                                                    ale obowiązek nadchodzi wielkimi krokami!

kajsko
                                                    >
                                                    >
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:50

> >
                                                    > > > a Wy trzymajcie kciuki!!!!
                                                    > >
                                                    > > Jasne, masz to jak w banku!
                                                    > > Jutro o 17:00, tak?
                                                    >
                                                    > tak,tak .... dokładnie...do mniej wiecej 19!!! ok?????

OK! Zrobi sie!:)

> >
                                                    > > Taaak... Wyjatkowa chwila - wszyscy sa on-line:)

Juz chyba nie wszyscy. Mistle i Prezes sie rozlaczyli:(

> >
                                                    > ....aż żal.....:(
                                                    > ale obowiązek nadchodzi wielkimi krokami!

Tia..., tez go czuje:((

FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Witam wtorkowo! :))) IP: 212.244.254.* 17.09.02, 09:55
                                                    no właśnie....nie ma to jak na (...), gdzie wszyscy są obecni "czynnie"!!!
                                                    trza więc pomyśleć o (...)!!!...nieprawdaż?

kajsko
                                                  • Gość: kajsko Re: Witam wtorkowo! :))) IP: 212.244.254.* 17.09.02, 09:58
                                                    kajsko na razie mówi papa:(
                                                    ale obiecuję wrócić!
                                                    ...ładna pogoda na Żoliborzu, prawda?

kajsko
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:58

> no właśnie....nie ma to jak na (...), gdzie wszyscy są obecni "czynnie"!!!
                                                    > trza więc pomyśleć o (...)!!!...nieprawdaż?

Jak najbardziej!!!
                                                    Prezesie, jak tam wyglada kalendarz (...) na pazdziernik?
                                                    Bo wrzesien ZCTW odpada kategorycznie:(

FGK
                                                  • maciej-007 Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 10:22
                                                    Wybaczcie, ale prezes tez ma swoje priorytety i musial sie rozlaczyc...
                                                    Powiem wiecej - teraz rozlaczy sie na amen...
                                                    Tak gdzies do popolednia dalszego.
                                                    Co do (...): wrzesien nie wchodzi w rachube, pazdziernik nie byl jeszcze rozpatrywany (tu moge mowic tylko o sobie
                                                    i juz wiem, ze pare weekendow odpada...)
                                                    Na pocieszenie jeszcze cos z roboczej skrzynki prezesa:). Prosze, aby Panie nie czytaly!
                                                    -----------------------
                                                    Siedzi trzech staruszków i opowiadaja sobie, jak bardzo zepsuta jest dzisiejsza młodzież.
                                                    - Panie dzieju, ta młodzież!!! Nic nie robia tylko pala te papierosy i pija wódkę! Za naszych czasów nie tak bywało!
                                                    - Ale, panie, to jeszcze nic! Słyszałem, że nawet narkotyki biora - pala to swiństwo w papierosach, a nawet zastrzyki
                                                    z tego biora! Taka to, panie, ta młodzież!
                                                    - Ee..., panie, ale co ja powiem! To nic jeszcze! Schodzę ja wczoraj do piwnicy i słyszę "Wykręć żarówkę, to wezmę
                                                    do buzi".
                                                    - Panie!!! Szkło już nawet żra sk...syny!!!
                                                    -----------------------
                                                    Z pochlebstwami pod adresem prezesa prosze sie wsytrzymac:)
                                                    over
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 10:26
                                                    maciej-007 napisał:

> Wybaczcie, ale prezes tez ma swoje priorytety i musial sie rozlaczyc...
                                                    > Powiem wiecej - teraz rozlaczy sie na amen...

Znam to znam. Tez mnie to czeka:((

> Co do (...): wrzesien nie wchodzi w rachube, pazdziernik nie byl
                                                    > jeszcze rozpatrywany (tu moge mowic tylko o sobie
                                                    > i juz wiem, ze pare weekendow odpada...)

A mozesz napisac ktore za a ktore przeciw?
                                                    Zobaczymy, co sie da zrobic:)

FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Witam wtorkowo! :))) IP: 212.244.254.* 17.09.02, 12:20
                                                    ja już powróciłam ze spacerów:)))
                                                    teraz zasiadam do papierzysk;( feee....
                                                    ...ale z Was pracusie dzisiaj!!!!

kajsko
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 12:39

> ja już powróciłam ze spacerów:)))

I jak? Cieplo na dworzu?
                                                    U mnie odpalili grzejniki. Wreszcie!!!:)

> teraz zasiadam do papierzysk;( feee....
                                                    > ...ale z Was pracusie dzisiaj!!!!

Nie chcem, ale muszem - jak mawial pewien slynny pan:)

Tak a propos (...). Bedzie moze ktos w ten weekend w KK?
                                                    FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Witam wtorkowo! :))) IP: 212.244.254.* 17.09.02, 13:06
                                                    >
                                                    > Tak a propos (...). Bedzie moze ktos w ten weekend w KK?
                                                    > FGK

no co Ty!!!!

ja dopiero planuję - ho, hoo....sama nie wiem:(

FGK, a co Ty tam tak często bywasz????
                                                    jakie interesa Cię tam sprowadzają, he?
                                                    pewnie haracze zbiera w kurortowych knajpkach!!!

kajsko
                                                  • Gość: kajsko Re: Witam wtorkowo! :))) IP: 212.244.254.* 17.09.02, 13:13
                                                    jest taammm kttooooooo????????

kajsko
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 13:21

> jest taammm kttooooooo????????

Yeah, yeah, yeah:)))
                                                    Tylko sprawdzal poczt i opedzal sie od roboty:)

Jestes?:)

FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Witam wtorkowo! :))) IP: 212.244.254.* 17.09.02, 13:24
                                                    >
                                                    > Jestes?:)
                                                    >
                                                    JEZDEM

kajsko
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 14:34

> >
                                                    > > Jestes?:)
                                                    > >
                                                    > JEZDEM
                                                    >

Tez jestem:)

FGK
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 14:49
                                                    fgk napisał:

> Tez jestem:)

I juz mnie nie ma. Wychodze juz z pracy.
                                                    Do jutra!!

FGK
                                                  • maciej-007 Środa! (dopiero...) 18.09.02, 07:14
                                                    No i kto dzis jest pierwszy???!!!
                                                    Sa jakies pytania?
                                                    Prezes pozdrawia i ostrzega, ze dzis bedzie jeszcze mniej widoczny na forum niz wczoraj...
                                                    over
                                                  • mistle_ Re: Środa! (dopiero...) 18.09.02, 08:35
                                                    maciej-007 napisał:

> No i kto dzis jest pierwszy???!!!

Witam! :)
                                                    Dzisiaj przyznaję palemkę pierwszeństwa Prezesowi :)

> Prezes pozdrawia i ostrzega, ze dzis bedzie jeszcze mniej widoczny na forum
                                                    > niz wczoraj...

Cóż, życie nie rozpieszcza... Mnie też przed chwilą dociążono pracą, żebym się
                                                    przypadkiem nie nudziła za bardzo:)
                                                    Pozdrawiam Klubowiczów z rana! :)
                                                  • maciej-007 Re: Środa! (dopiero...) 18.09.02, 09:11
                                                    Witka, Daragaja Nestle!
                                                    Jedyna prawdziwie wierna prezesowi:)
                                                    Minela 9., wiec moze i stolyca sie zglosi?
                                                    over
                                                    PS. Co to znaczy "palemka"? To prezes juz nie zasluguje na prawdziwa palme? Nie musi by c od razu taka, jak na
                                                    wsiach z tradycjami swiecenia Niedzieli Palmowej, ale taka zwykla, pozadna...
                                                  • mistle_ Re: Środa! (dopiero...) 18.09.02, 09:22
                                                    maciej-007 napisał:

> Witka, Daragaja Nestle!

No helołł! :)

> Jedyna prawdziwie wierna prezesowi:)

hehe :)
                                                    Mistle wie, że pokorne cielę dwie matki ssie... Umie zadbać o swoje szeroko
                                                    pojęte interesa:)

> Minela 9., wiec moze i stolyca sie zglosi?

No właśnie, nie widać naszych Warszawiaków - czy ze Stolycą wszystko dzisiaj w
                                                    porządku?...

> PS. Co to znaczy "palemka"? To prezes juz nie zasluguje na prawdziwa palme?
                                                    > Nie musi by c od razu taka, jak na wsiach z tradycjami swiecenia Niedzieli
                                                    > Palmowej, ale taka zwykla, pozadna...

Palma to mi się zaraz kojarzy z wyrobem masłopodobnym... Chcesz kosteczkę? :))
                                                  • mistle_ Re: Środa! (dopiero...) 18.09.02, 11:32
                                                    Hmmmmmm..............
                                                    Czyżby w Stolycy padła sieć?
                                                    Gdzie się podziała pozostała dwójka Klubowiczów?
                                                  • maciej-007 Re: Środa! (dopiero...) 18.09.02, 15:06
                                                    Jest tu kto?
                                                    Kciuki za Kaje trzymac mam, zdaje sie, dopiero od 17...
                                                    Za kogo jeszcze mam te kciuki trzymac?
                                                  • maciej-007 Czwartek, hmmm... 19.09.02, 08:07
                                                    Czy tu ktos jeszcze bywa?
                                                    over
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 13:20

>
                                                    > FGK, a co Ty tam tak często bywasz????

Lubie podroze:)

> jakie interesa Cię tam sprowadzają, he?

Przyszle interesa:))

FGK

• Gość: kajsko Re: Witam wtorkowo! :))) IP: 212.244.254.* 17.09.02, 13:22

> Przyszle interesa:))
                                                    >
                                                    > FGK
                                                    >
                                                    pochwal się:)))

kajsko
                                                  • mistle_ Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:36

>
                                                    > kajsko

"Kropla drąży skałę nie siłą, lecz częstym padaniem."
                                                    Może profesor weźmie sobie do serca tą maksymę? :)
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:32

>>
                                                    > hmmm, ja w te bloki startowe ustawiam sie nieco później:(((

A ja w ogole ich nie biore pod uwage.
                                                    Czasem wychodze pozniej niz ochrona:)

> jejku, jutro mam egz., a właściwie NIC nie umiem!!!!
                                                    > iśc, czy nie iść??? oto jest pytanie....

Idz, a co tam! A moze sie uda.
                                                    Przynajmniej nie bedziesz miala wyrzutow sumienia, ze nie sprobowalas.

FGK
                                                  • maciej-007 Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:15
                                                    Niezawodny JFK, rowniez jako poliglota:)
                                                    Oddaje wszelkie honory:)
                                                    Co z tym gosciem i serem na stole????
                                                    over
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:18
                                                    maciej-007 napisał:

> Niezawodny JFK, rowniez jako poliglota:)

He, he, w koncu sie ucze tego jezyka od 10 lat:)

> Oddaje wszelkie honory:)

A salwa gdzie?;)

> Co z tym gosciem i serem na stole????

Ojej, daj szanse Towarzyszkom!:)
                                                    Mistle chyba wie, jesli mnie dobrze sluchala...:)
                                                    Albo to ja juz mam omamy, ze Jej to opowiadalem;)

FGK
                                                  • maciej-007 Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:22
                                                    fgk napisał:

> Ojej, daj szanse Towarzyszkom!:)
                                                    > Mistle chyba wie, jesli mnie dobrze sluchala...:)
                                                    > Albo to ja juz mam omamy, ze Jej to opowiadalem;)

hmmm.... Slusznie podejrzewalem, ze Wy za moimi plecami tworzycie jakas siec poziomych powiazan...
                                                    To sa nierowne szanse konkurowania!!!!
                                                    JAk prezes ma wygrac w takich warunkach???
                                                    over
                                                  • mistle_ Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:25
                                                    fgk napisał:

> > Co z tym gosciem i serem na stole????
                                                    >
                                                    > Ojej, daj szanse Towarzyszkom!:)
                                                    > Mistle chyba wie, jesli mnie dobrze sluchala...:)
                                                    > Albo to ja juz mam omamy, ze Jej to opowiadalem;)

Mistle nie kojarzy, niestety.
                                                    Wie, gdzie mogłaby poszukać, ale się jej nie chce. :)

Przy okazji - Witam Kaję, ostoję kobiecości na naszym forumowym padole:))
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:29
                                                    mistle_ napisała:

> > > Co z tym gosciem i serem na stole????
                                                    > >
                                                    > > Ojej, daj szanse Towarzyszkom!:)
                                                    > > Mistle chyba wie, jesli mnie dobrze sluchala...:)
                                                    > > Albo to ja juz mam omamy, ze Jej to opowiadalem;)
                                                    >
                                                    > Mistle nie kojarzy, niestety.
                                                    > Wie, gdzie mogłaby poszukać, ale się jej nie chce. :)

Pudlo, tam tego nie znajdziesz:)
                                                    Ale to fakt, poszukiwania troche czasu by Ci zajely, hihi:)
                                                    W takim razie chyba Ci tego nie opowiadalem:(

W nastepnej odslonie opowiem:)
                                                    FGK

• mistle_ Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:34
                                                    fgk napisał:

> > Mistle nie kojarzy, niestety.
                                                    > > Wie, gdzie mogłaby poszukać, ale się jej nie chce. :)
                                                    >
                                                    > Pudlo, tam tego nie znajdziesz:)
                                                    > Ale to fakt, poszukiwania troche czasu by Ci zajely, hihi:)

A skąd wiesz, gdzie ja chciałam szukać, co?
                                                  • fgk Re: Witam wtorkowo! :))) 17.09.02, 09:35
                                                    mistle_ napisała:

> > > Mistle nie kojarzy, niestety.
                                                    > > > Wie, gdzie mogłaby poszukać, ale się jej nie chce. :)
                                                    > >
                                                    > > Pudlo, tam tego nie znajdziesz:)
                                                    > > Ale to fakt, poszukiwania troche czasu by Ci zajely, hihi:)
                                                    >
                                                    > A skąd wiesz, gdzie ja chciałam szukać, co?

Nie wiem, ale chyba sie domyslam:)

FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Witam wtorkowo! :))) IP: 212.244.254.* 17.09.02, 09:29
                                                    >
                                                    > Przy okazji - Witam Kaję, ostoję kobiecości na naszym forumowym padole:))
                                                    >
                                                    >
                                                  • maciej-007 Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 14:28
                                                    Jakos niesporo ida te ustalenia...
                                                    Szczerze mowiac, wcale sie temu nie dziwie, majac w pamieci poprzednie proby:)
                                                    Powiem wiecej! Gotow jestem podejrzewac, ze tworza sie jakies poziome struktury w postaci
                                                    korespondowania za plecami prezesa! A to juz byloby niedopuszczalne....
                                                    Chyba sie zrzekne tej niewdziecznej funkcji...
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: Znowu poniedzialek... IP: 212.244.254.* 16.09.02, 13:42
                                                    > To moze to wykorzystamy i podejmiemy jakąś uchwałę?... Albo chociaż malutkie
                                                    > rozporządzenie klubowe wydamy?... Bo coś ruchu nie widac w naszej działalności
                                                    > ostatnio:)
                                                    >
                                                  • fgk Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 13:44

> >
                                                  • maciej-007 Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 12:46
                                                    Cze, kaja:)
                                                    Czy aby ino zdrowa?
                                                    JFK - rozpijesz nam sie chlopie... Jaki z Ciebie bedzie pozytek na (...)? Chyba ze specjalnie szlifujesz
                                                    forme, zeby przypodobac sie prezesowi i dotrzymac mu kroku:). To co innego.
                                                    A Nestle Was pozdrawia i prosila o przekazanie, ze Ona woli tylko ze mna rozmawiac:).
                                                    over

PS. Zasadniczo zdarza mi sie zartowac:)
                                                    PS.PS. Nestle, wroc!
                                                  • Gość: kajsko Re: Znowu poniedzialek... IP: 212.244.254.* 16.09.02, 13:13
                                                    maciej-007 napisał:

> Cze, kaja:)
                                                    > Czy aby ino zdrowa?
                                                    >
                                                    nie zupełnie do końca, ale pracować trza!!!!
                                                    próbowałam trochę sie pouczyć do tego nieszczęsnego egzaminu....ale skutek raczej marny:((((
                                                    no i troszkę zmienił sie termin - nie zdaję w piątek, tylko w środę!!! ratujcie!!!!!
                                                    jedyna nadzieja w intensywności trzymania przez Was kciuków!!!!

pozdrawiam

kajsko
                                                  • maciej-007 Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 13:20
                                                    Skoro zdajesz w srode, to (...) w njablizszy (...) jest mozliwy???!!!
                                                    Czy ktos chcialby zaoponowac?
                                                    Nie widze glosow sprzeciwu. Pozstaje jeszcze do ustalenia jedna rzecz: (...) ma sie (...) ten nasz (...)?
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: Znowu poniedzialek... IP: 212.244.254.* 16.09.02, 13:27
                                                    maciej-007 napisał:

> Skoro zdajesz w srode, to (...) w njablizszy (...) jest mozliwy???!!!

chyba nie bardzo:((((((
                                                    mam impreze firmową,

ale musimy poważnie podejść do sprawy (...)!!!!

kajsko
                                                  • maciej-007 Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 13:28
                                                    Nie, nie.... To nie moze byc prawda...
                                                    W odpowiedzi na ostatnia odpowiedz kolezanki Kai przystepuje do dzialania!
                                                    No more meetings!
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: Znowu poniedzialek... IP: 212.244.254.* 16.09.02, 13:41

> No more meetings!

Prezes, no co Ty????!!!!!!!!!!!!!!1

kajsko
                                                  • mistle_ Re: Znowu poniedzialek... 16.09.02, 13:18
                                                    > PS.PS. Nestle, wroc!
                                                    >
                                                  • Gość: kajsko Re: Znowu poniedzialek... IP: 212.244.254.* 16.09.02, 13:22
                                                    Mistle, gdzie sie podziewałaś???
                                                    już myślałam, że Cię morskie fale porwały na daleką północ:)))

kajsko

• maciej-007 Re: A prezes robi za woźnego 12.09.02, 09:22
                      Droga Mistle!
                      Prezes emalie dostal.
                      Odeslal z powrotem cos od siebie.
                      Przez zolwiowato dzialajacy serwer gazety i niezrozumiale komunikaty wyslalem zdaje sie dwie emalie - calkiem
                      podobne w tresci:). Jako ze nie pamietalem kropka w kropke, co napisalem w pierwszej, druga tez warto chyba
                      przeczytac....
                      Z klubowym pozdrowieniem
          • Gość: kajsko Re: kajsko robi porządki:))) IP: 212.244.254.* 11.09.02, 15:48
            mistle_ napisała:

> Gość portalu: kajsko napisał(a):
            >
            > > zaglądnijcie jeszcze przed wyjściem, plis!!!!!!
            >
            > Wobec tak rozpaczliwego wołania nie można przejść obojętnie!!!

Dzieki Mistle!!! jedyna porządna:)))
            tylko teraz nie wiem, czy ja tak głośno wołam, czy Ty masz tak dobry słuch??? :)))
            ja sie już pożegnam, już pozostało mi tylko umycie szklanic po kawkach i herbatkach (bo osobistego sekretarza nie posiadam, niestety:((( ) i kierunek dom!!!

Tak więc do jutra!!!
            Miłego wieczorka!!!

paaa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka