Gość: liroy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 06:35 CZY MISIAKOWI SIĘ UDAŁO? CZY ZDEJMIE SWĄ MORDĘ Z MOJEGO PŁOTU I ŚMIETNIKA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marysia Re: KTO W SENACIE? IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.09.05, 11:56 A kogo szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmieciarz Re: KTO W SENACIE? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.05, 15:22 Gość portalu: liroy napisał(a): > CZY MISIAKOWI SIĘ UDAŁO? CZY ZDEJMIE SWĄ MORDĘ Z MOJEGO PŁOTU I ŚMIETNIKA A Paradowski z mojego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: KTO W SENACIE? IP: *.wroclaw.mm.pl 26.09.05, 17:22 Czy wiadomo, kto się dostał z Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: KTO W SENACIE? IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 26.09.05, 18:18 tylko PO i PIS sie dostało :) Misiak, Sidorowicz i chyba Jaroch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: KTO W SENACIE? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.05, 19:42 TYLKO NIE JAROCH -precz z nim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: KTO W SENACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:23 O jak pan Sidorowicz się dostał to możemy być dumni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: KTO W SENACIE? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.05, 23:12 a kto to taki ten S? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOLKSDEUTSCHMIZJAK MISIAK _ KAPITALISTYCZNY WYZYSKIWACZ ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 15:13 TYLKO DUPKI brali udział w wyborach i takiego szmatławca wybrali Odpowiedz Link Zgłoś
aeea A jakie to ma znaczenie kto się dostał? 27.09.05, 15:16 Kogo nie wybiorą to i tak będzie kręcił, manipulował i dbał o układziki. Wszyscy są siebie warci i tak samo zdemoralizowani, więc co nas zwykłych obywateli obchodzi kto będzie rządził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: KTO W SENACIE? IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.09.05, 22:14 Jesteśmy dumni! - piejemy z zachwytu, toż to taka wybitna postać ten p. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optional Re: KTO W SENACIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 23:36 Pan Sidorowicz tak wspaniale prowadził przekształcenie ZOZ dla Szkół Wyższych / w którym sam pracował wiele lat jako psychiatra/ , że pracownicy zostali wyrolowani, budynek przejął inny właściciel, gmina płaci zobowiazania z tytułu ustawy 203 ,a Solidarność skarży uchwałę o przekształceniu ZOZ do Sądu Administracyjnego.Po prostu profesjonalizm doświadczonego administratora. Odpowiedz Link Zgłoś