rarely 29.11.07, 16:56 www.youtube.com/watch?v=xxCSghm1aVk%20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
docelowo Re: ku pamieci 29.11.07, 22:05 dla mnie zajebi++y kawałek filmu Marka;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: ku pamieci 03.12.07, 14:38 W szkole podstawowej dziewczynki miały pamietniki, do których sie wpisywaliśmy. Wpisy były różne, jedne mądre, drugie głupie, jeszcze inne zabawne. Dominowały jednak takie: Ku pamięci Niech Ci diabeł łeb ukręci! Albo Ku pamięci Na górze róże Na dole mech Kto Ciebie kocha Niechaj by zdechł! Tak mi się przypomniało... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: ku pamieci 03.12.07, 15:59 brum.pl1 napisał: > Na górze róże > Na dole mech > Kto Ciebie kocha > Niechaj by zdechł! > > Tak mi się przypomniało... _______________________________________. Tym wpisem przypomnialas mi pewien wpis, z ktorego smiali sie starsi, a ja nie wiedzialem dlaczego: "Na gorze roze na dole mech, jak mnie nie kochasz pocaluj mnie w miech". A... > Tak mi się przypomniało... Odpowiedz Link Zgłoś
rarely nie pisz wiecej po wodce 03.12.07, 18:37 W szkole podstawowej dziewczynki miały pamietniki, do których sie wpisywaliśmy. > Wpisy były różne, jedne mądre, drugie głupie, jeszcze inne zabawne. Dominowały > jednak takie: > > Ku pamięci > Niech Ci diabeł łeb ukręci! Albo > > Ku pamięci > Na górze róże > Na dole mech > Kto Ciebie kocha > Niechaj by zdechł! > > Tak mi się przypomniało... Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: nie pisz wiecej po wodce 03.12.07, 18:51 Dobrze, obiecuję. Prawdę mówiąc najczęściej pije koniak, kilka razy w roku po lampce, ale jak już wipiję, to z całą pewnością nie będę na forum, tylko w towarzystwie, więc nawet gdybym chciał, to i tak nie będę mógł pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: nie pisz wiecej po wodce 03.12.07, 19:08 brum.pl1 napisał: > Prawdę mówiąc najczęściej pije koniak... > ...jak już wipiję, to z całą pewnością nie będę na forum, tylko w towarzystwie, więc nawet gdybym chciał, to i tak nie będę mógł pisać. ________________________________________. A co za roznica, jak ktos bez picia dalej nietrzezwy...!? A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś