Gość: zyta IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 14.09.02, 18:12 przypominam, że od dziś , [w teatrze Ad Spectatores w wieży ciśnień-ul.Na Grobli]- grany będzie "Pułkownik Ptak" Christo Bojczewa. polecam i zapraszam! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mastat Re: Ad Spectatores-znów spektakle! 14.09.02, 18:15 A ja dziś nie mogę...a tak bym poszedł po raz drugi...eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 14.09.02, 18:17 mastat,ale nie tylko dziś grają "Ptaka...". o ile pamiętam to do 20.09 będzie wystawiany. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Ad Spectatores-znów spektakle! 14.09.02, 18:20 O widzisz:) Tak już lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Ad Spectatores-znów spektakle! 14.09.02, 23:07 buuu- ja nie mam kasy a ktoś miał mnie zaprosić:( buuuu i jestem dalej chora:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.skane.se 15.09.02, 04:17 arvena napisała: > buuu- ja nie mam kasy a ktoś miał mnie zaprosić:( > buuuu > i jestem dalej chora:( Ile kosztuje bilet?Tez bylem przeziebiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.02, 10:08 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Ile kosztuje bilet? Tez bylem przeziebiony. Bilety po 15 zł. Aktorów mi nie zarażać!!... chcę wreszcie Opowieści kolejowe zobaczyć, więc proszę artystów nie zachorowywać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Ad Spectatores-znów spektakle! 15.09.02, 10:13 Arvenka to ty zdrowiej, może się razem wybierzemy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 15.09.02, 11:26 po wczorajszej ulewie -towarzyszącej początkowi spektaklu- wielu widzów zapewne od dziś leczy katar [jako i ja...]. ale jak zwykle warto było przyjść do starej wieży... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ripper~ Re: Ad Spectatores-znów spektakle! 15.09.02, 13:54 Ja tez bardzo chciłem iść,ale z powodu braku pieniędzy nie udało mi się.Ucieszyła mnie wiadomośc w gazecie o darmowych biletach,lecz po 15 minutach prób dodzwonienia się zrezygnowany musiałem odłożyć słuchawkę i niestety nie pojawiłem się na spektaklu:( może jeszcze się uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.dozamel.ssk.pl 14.10.02, 12:44 Moi Drodzy!. Od dłuzszego czasu czytałam zachwyty nad ta Grupka Młodzieży bawiącą sie w teatr. Czytałam, czytałam, w końcu poszłam.....Amatorszczyzna!!! I to w kiepskim stylu. A że na teatrze sie troche znam, wiem co piszę.Kiepsko, bardzo kiepsko, dzieci...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 12:55 Gość portalu: Kaja napisał(a): > Moi Drodzy!. Od dłuzszego czasu czytałam zachwyty nad ta Grupka Młodzieży > bawiącą sie w teatr. Czytałam, czytałam, w końcu poszłam.....Amatorszczyzna!!! > I to w kiepskim stylu. A że na teatrze sie troche znam, wiem co piszę.Kiepsko, > bardzo kiepsko, dzieci...... A czym się takim zajmójesz, że jesteś taką znawczynią teatru "dziecinko" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 14.10.02, 13:22 Kaju, ty kaganku oświecenia! Szczerze popieram to, co napisałaś. Amatorszczyzna na dodatek bezkrytyczna. I towarzystwo wzajemnej adoracji. Bylecoizm i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.02, 14:56 hmmm... o ile wiem, nigdy nie twierdzili, że są profesjonalistami... poza tgym, jak się coś krytykuje, a wlaściwie obraża, to może wypadałoby uargumentować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 14.10.02, 16:38 >Gość portalu: Kaja napisał(a): >Amatorszczyzna!!! > I to w kiepskim stylu. A że na teatrze sie troche znam, wiem co piszę.Kiepsko, > bardzo kiepsko, dzieci...... "dzieci"??? Pani starsza- a co takiego zarzuca Pani tym "amatorom"? i jestem ciekawa wielce,który ze spektakli Teatru Polskiego zachwycił Panią ostatnio? źle się dzieje na wrocławskich scenach,a to,co robią aktorzy z AdSp- wcale do tych najgorszych inscenizacji teatralnych nie należy [zwłaszcza,że dopiero kształtuje się ich warsztat aktorski,i brak im funduszy na stroje i dekoracje]. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: Ad Spectatores-znów spektakle! 14.10.02, 19:45 no cóż , mówi się że o gustach sie nie dyskutuje, i tak dalej , ale Kaja nie podała żadnych argumentów na to że jest to amatorszczyzna.jak się tak bardzo znasz na teatrze to proszę powiedz nam , osobom nieznającym się tak świetnie jak Ty , co AdSp robi źle????pozdrwiam,diabełek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 15.10.02, 00:17 Kaju,nadal czekam na odpowiedź! a przy okazji zapowiadam premierę listopadową "Trupi synod" [2,3.11] Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: Ad Spectatores-znów spektakle! 15.10.02, 19:09 Zyta, Kaja poprostu nie ma argumentów i raczej nie spodziewałabym się konkretnej odpowiedzi:))))a po drugie to już się cieszę na nowe przedstawienie,pozdrawim cieplutko.diabełek Odpowiedz Link Zgłoś
marsha ostatnie spektakle w tym roku !!! 18.10.02, 21:06 19,20 października -"Rzecz o życiu" 2,3,7,8,9,10 listopada -"Trupi synod" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 12:32 Czy w wiezy cisnien nie jest teraz za zimno....na teatr. Wlsnie wyszedlem z choroby i nie chciałbym ponownie zaznac tej przyjemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 20.10.02, 14:46 ciepłe ubranie wskazane!!!!,ale przeraźliwego zimna w wieży nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* przypominam o premierze!!! IP: *.kask.net.pl 30.10.02, 19:17 >>Trupi synod<< już od najbliższej soboty!!! zapraszam w imieniu grupy teatralnej Ad Spectatores :) m* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkiełko Re: przypominam o premierze!!! IP: *.kask.net.pl 30.10.02, 22:53 UUUUUUUU! Chyba już się zrzygam od tych samych konwencji. Ciekawe, czy znowu będą strzelać i memłać pod nosami tak, że nikt niczego nie zrozumie. Reżyser - inspektor Gadget, na pewno coś extra wymyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: przypominam o premierze!!! IP: *.kask.net.pl 02.11.02, 13:37 Tirsa,tyrysku,kociątko,Jaroszu-czy ktoś z Was,stałych bywalców u AdSp, będzie dziś w wieży? jeśli tak,to do zobaczenia na i po spektaklu [będę w Samym Życiu od 23.00] m* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kociątko Re: przypominam o premierze!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.02, 17:20 Gość portalu: m* napisał(a): > Tirsa,tyrysku,kociątko,Jaroszu-czy ktoś z Was,stałych bywalców u AdSp, będzie > dziś w wieży? > jeśli tak,to do zobaczenia na i po spektaklu [będę w Samym Życiu od 23.00] > m* szkoda ze wczesniej nie napisałaś, teraz juz chyba nie dam rady się wybrać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkiełko sztuczki Gadgeta IP: 62.233.178.* 08.11.02, 21:19 Inspektor Gadget mnie nie zawiódł. Wiele hałasu, płytka sztuczka, pomysł przerósł Gadgeta, bo Gadget ma o sobie wysokie mniemanie, i raczej nie mierzy sił na zamiary. Cóż - nie można mieć wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: sztuczki Gadgeta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.02, 21:34 Gość portalu: szkiełko napisał(a): > Inspektor Gadget mnie nie zawiódł. Wiele hałasu, płytka sztuczka, pomysł > przerósł Gadgeta, bo Gadget ma o sobie wysokie mniemanie, i raczej nie mierzy > sił na zamiary. Cóż - nie można mieć wszystkiego. otóż właśnie... nie można mieć wszystkiego... na przykład umiejętności konstruktywnej krytyki popartej rzeczowymi argumentami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stułbi Re: sztuczki Gadgeta IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 00:24 Gość portalu: szkiełko napisał(a): > Inspektor Gadget mnie nie zawiódł. Wiele hałasu, płytka sztuczka, pomysł > przerósł Gadgeta, bo Gadget ma o sobie wysokie mniemanie, i raczej nie mierzy > sił na zamiary. Cóż - nie można mieć wszystkiego. Nie wiem szkiełko co cię boli, ale jednego jestem pewien że z kreskówek do teatru jest daleka droga ! Dlatego powinieneś chyba pozostać przed telewizorem i dalej oglądać bajeczki bo jasno widać, że jesteś ich ulubieńcem. Co prawda do tej pory miałem okazję oglądnąć tylko dwa przedstawienia Ad Spectatores (pierwszą była "Rzecz o życiu") ale to wystarczyło mi do utwierdzenia się w przekonaniu, że jest to najlepszy Teatr niezależny we Wrocławiu. Wiem co mówię bo znam wszystkie ! Może trochę spektakl jest jeszcze nie dopracowany (momentami widać brudy) ale ogólne wrażenie znakomite. Właśnie wróciłem ze spektaklu. Aktorzy jeszcze nie do końca panują nad widzami. Inscenizacja świetna. Fantastyczne wykorzystanie tej magicznej wieży - jest przepiękna. BRAWO AD SPECTATORES !!!Trzymajcie tak dalej. P.S Moze ktoś wie kiedy będzie można zobaczyć Pułkownika Ptaka ? Czytałem recenzję Pułki i byłem zszokowany tym co napisał (pozytywnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: sztuczki Gadgeta IP: 62.233.178.* 09.11.02, 13:19 > P.S Moze ktoś wie kiedy będzie można zobaczyć Pułkownika Ptaka ? dopiero na wiosnę... Odpowiedz Link Zgłoś