Dodaj do ulubionych

Ad Spectatores-znów spektakle!

IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 14.09.02, 18:12
przypominam,
że od dziś , [w teatrze Ad Spectatores w wieży ciśnień-ul.Na Grobli]-
grany będzie "Pułkownik Ptak" Christo Bojczewa.
polecam i zapraszam! :)
Obserwuj wątek
    • mastat Re: Ad Spectatores-znów spektakle! 14.09.02, 18:15
      A ja dziś nie mogę...a tak bym poszedł po raz drugi...eh...
      • Gość: m. Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 14.09.02, 18:17
        mastat,ale nie tylko dziś grają "Ptaka...". o ile pamiętam to do 20.09 będzie
        wystawiany.
        • mastat Re: Ad Spectatores-znów spektakle! 14.09.02, 18:20
          O widzisz:) Tak już lepiej:)
          • arvena Re: Ad Spectatores-znów spektakle! 14.09.02, 23:07
            buuu- ja nie mam kasy a ktoś miał mnie zaprosić:(
            buuuu
            i jestem dalej chora:(
            • Gość: MICHAL Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.skane.se 15.09.02, 04:17
              arvena napisała:

> buuu- ja nie mam kasy a ktoś miał mnie zaprosić:(
              > buuuu
              > i jestem dalej chora:(

Ile kosztuje bilet?Tez bylem przeziebiony.
              • Gość: Tirsa Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.02, 10:08
                Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> Ile kosztuje bilet? Tez bylem przeziebiony.

Bilety po 15 zł.
                Aktorów mi nie zarażać!!... chcę wreszcie Opowieści kolejowe zobaczyć, więc
                proszę artystów nie zachorowywać ;-)))
            • mastat Re: Ad Spectatores-znów spektakle! 15.09.02, 10:13
              Arvenka to ty zdrowiej, może się razem wybierzemy? :)
              • Gość: m. Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 15.09.02, 11:26
                po wczorajszej ulewie -towarzyszącej początkowi spektaklu- wielu widzów zapewne
                od dziś leczy katar [jako i ja...].
                ale jak zwykle warto było przyjść do starej wieży... :)
                • ripper~ Re: Ad Spectatores-znów spektakle! 15.09.02, 13:54
                  Ja tez bardzo chciłem iść,ale z powodu braku pieniędzy nie udało mi
                  się.Ucieszyła mnie wiadomośc w gazecie o darmowych biletach,lecz po 15 minutach
                  prób dodzwonienia się zrezygnowany musiałem odłożyć słuchawkę i niestety nie
                  pojawiłem się na spektaklu:( może jeszcze się uda
    • Gość: Kaja Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.dozamel.ssk.pl 14.10.02, 12:44
      Moi Drodzy!. Od dłuzszego czasu czytałam zachwyty nad ta Grupka Młodzieży
      bawiącą sie w teatr. Czytałam, czytałam, w końcu poszłam.....Amatorszczyzna!!!
      I to w kiepskim stylu. A że na teatrze sie troche znam, wiem co piszę.Kiepsko,
      bardzo kiepsko, dzieci......
      • Gość: igor Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.02, 12:55
        Gość portalu: Kaja napisał(a):

> Moi Drodzy!. Od dłuzszego czasu czytałam zachwyty nad ta Grupka Młodzieży
        > bawiącą sie w teatr. Czytałam, czytałam, w końcu
        poszłam.....Amatorszczyzna!!!
        > I to w kiepskim stylu. A że na teatrze sie troche znam, wiem co
        piszę.Kiepsko,
        > bardzo kiepsko, dzieci......

A czym się takim zajmójesz, że jesteś taką znawczynią teatru "dziecinko" !!!
        • Gość: kret Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 14.10.02, 13:22
          Kaju, ty kaganku oświecenia! Szczerze popieram to, co napisałaś. Amatorszczyzna
          na dodatek bezkrytyczna. I towarzystwo wzajemnej adoracji. Bylecoizm i już.
          • Gość: Tirsa Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.02, 14:56
            hmmm... o ile wiem, nigdy nie twierdzili, że są profesjonalistami...
            poza tgym, jak się coś krytykuje, a wlaściwie obraża, to może wypadałoby
            uargumentować?
      • Gość: zyta Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 14.10.02, 16:38
        >Gość portalu: Kaja napisał(a):
        >Amatorszczyzna!!!
        > I to w kiepskim stylu. A że na teatrze sie troche znam, wiem co
        piszę.Kiepsko,
        > bardzo kiepsko, dzieci......

"dzieci"???
        Pani starsza- a co takiego zarzuca Pani tym "amatorom"?
        i jestem ciekawa wielce,który ze spektakli Teatru Polskiego zachwycił Panią
        ostatnio? źle się dzieje na wrocławskich scenach,a to,co robią aktorzy z AdSp-
        wcale do tych najgorszych inscenizacji teatralnych nie należy [zwłaszcza,że
        dopiero kształtuje się ich warsztat aktorski,i brak im funduszy na stroje i
        dekoracje].
        • diabelek2 Re: Ad Spectatores-znów spektakle! 14.10.02, 19:45
          no cóż , mówi się że o gustach sie nie dyskutuje, i tak dalej , ale Kaja nie
          podała żadnych argumentów na to że jest to amatorszczyzna.jak się tak bardzo
          znasz na teatrze to proszę powiedz nam , osobom nieznającym się tak świetnie
          jak Ty , co AdSp robi źle????pozdrwiam,diabełek
          • Gość: zyta Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 15.10.02, 00:17
            Kaju,nadal czekam na odpowiedź!
            a przy okazji zapowiadam premierę listopadową "Trupi synod" [2,3.11]

• diabelek2 Re: Ad Spectatores-znów spektakle! 15.10.02, 19:09
              Zyta, Kaja poprostu nie ma argumentów i raczej nie spodziewałabym się
              konkretnej odpowiedzi:))))a po drugie to już się cieszę na nowe
              przedstawienie,pozdrawim cieplutko.diabełek
              • marsha ostatnie spektakle w tym roku !!! 18.10.02, 21:06
                19,20 października -"Rzecz o życiu"
                2,3,7,8,9,10 listopada -"Trupi synod"
    • Gość: jojo Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 12:32
      Czy w wiezy cisnien nie jest teraz za zimno....na teatr. Wlsnie wyszedlem z
      choroby i nie chciałbym ponownie zaznac tej przyjemnosci
      • Gość: m. Re: Ad Spectatores-znów spektakle! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 20.10.02, 14:46

ciepłe ubranie wskazane!!!!,ale przeraźliwego zimna w wieży nie ma :)
        • Gość: m* przypominam o premierze!!! IP: *.kask.net.pl 30.10.02, 19:17
          >>Trupi synod<< już od najbliższej soboty!!!
          zapraszam w imieniu grupy teatralnej Ad Spectatores :)
          m*
          • Gość: szkiełko Re: przypominam o premierze!!! IP: *.kask.net.pl 30.10.02, 22:53
            UUUUUUUU! Chyba już się zrzygam od tych samych konwencji. Ciekawe, czy znowu
            będą strzelać i memłać pod nosami tak, że nikt niczego nie zrozumie. Reżyser -
            inspektor Gadget, na pewno coś extra wymyślił.
            • Gość: m* Re: przypominam o premierze!!! IP: *.kask.net.pl 02.11.02, 13:37
              Tirsa,tyrysku,kociątko,Jaroszu-czy ktoś z Was,stałych bywalców u AdSp, będzie
              dziś w wieży?
              jeśli tak,to do zobaczenia na i po spektaklu [będę w Samym Życiu od 23.00]
              m*
              • Gość: Kociątko Re: przypominam o premierze!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.02, 17:20
                Gość portalu: m* napisał(a):
                > Tirsa,tyrysku,kociątko,Jaroszu-czy ktoś z Was,stałych bywalców u AdSp, będzie
                > dziś w wieży?
                > jeśli tak,to do zobaczenia na i po spektaklu [będę w Samym Życiu od 23.00]
                > m*

szkoda ze wczesniej nie napisałaś, teraz juz chyba nie dam rady się wybrać :(
                • Gość: szkiełko sztuczki Gadgeta IP: 62.233.178.* 08.11.02, 21:19
                  Inspektor Gadget mnie nie zawiódł. Wiele hałasu, płytka sztuczka, pomysł
                  przerósł Gadgeta, bo Gadget ma o sobie wysokie mniemanie, i raczej nie mierzy
                  sił na zamiary. Cóż - nie można mieć wszystkiego.
                  • Gość: Tirsa Re: sztuczki Gadgeta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.02, 21:34
                    Gość portalu: szkiełko napisał(a):

> Inspektor Gadget mnie nie zawiódł. Wiele hałasu, płytka sztuczka, pomysł
                    > przerósł Gadgeta, bo Gadget ma o sobie wysokie mniemanie, i raczej nie mierzy
                    > sił na zamiary. Cóż - nie można mieć wszystkiego.

otóż właśnie... nie można mieć wszystkiego... na przykład umiejętności
                    konstruktywnej krytyki popartej rzeczowymi argumentami....
                  • Gość: stułbi Re: sztuczki Gadgeta IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 00:24
                    Gość portalu: szkiełko napisał(a):

> Inspektor Gadget mnie nie zawiódł. Wiele hałasu, płytka sztuczka, pomysł
                    > przerósł Gadgeta, bo Gadget ma o sobie wysokie mniemanie, i raczej nie mierzy
                    > sił na zamiary. Cóż - nie można mieć wszystkiego.

Nie wiem szkiełko co cię boli, ale jednego jestem pewien że z kreskówek do
                    teatru jest daleka droga ! Dlatego powinieneś chyba pozostać przed telewizorem
                    i dalej oglądać bajeczki bo jasno widać, że jesteś ich ulubieńcem.

Co prawda do tej pory miałem okazję oglądnąć tylko dwa przedstawienia Ad
                    Spectatores (pierwszą była "Rzecz o życiu") ale to wystarczyło mi do
                    utwierdzenia się w przekonaniu, że jest to najlepszy Teatr niezależny we
                    Wrocławiu. Wiem co mówię bo znam wszystkie ! Może trochę spektakl jest jeszcze
                    nie dopracowany (momentami widać brudy) ale ogólne wrażenie znakomite. Właśnie
                    wróciłem ze spektaklu. Aktorzy jeszcze nie do końca panują nad widzami.
                    Inscenizacja świetna. Fantastyczne wykorzystanie tej magicznej wieży - jest
                    przepiękna. BRAWO AD SPECTATORES !!!Trzymajcie tak dalej.
                    P.S Moze ktoś wie kiedy będzie można zobaczyć Pułkownika Ptaka ? Czytałem
                    recenzję Pułki i byłem zszokowany tym co napisał (pozytywnie).
                    • Gość: m* Re: sztuczki Gadgeta IP: 62.233.178.* 09.11.02, 13:19

> P.S Moze ktoś wie kiedy będzie można zobaczyć Pułkownika Ptaka ?

dopiero na wiosnę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka