04.10.05, 18:06
1 dlaczego ulica Pisudskiego, jedna z glowniejszych w miescie wyglada tak
zalosnie jak na swoje potencjalne przeznaczenie?
czynsze dobily biznes?

2 co z dzialka na dubois/drobnera/vis a vis przystanku 6,7 ?
bedzie tam cos robine bo miejsce super a straszy jak na starym psim polu

kiedy rusza hotel przy moscie uniwersyteckim?

pozdro
Obserwuj wątek
    • mi.chal Re: 3 sprawy 04.10.05, 18:11
      rocco-siffredi napisał:

>
      > 2 co z dzialka na dubois/drobnera/vis a vis przystanku 6,7 ?
      > bedzie tam cos robine bo miejsce super a straszy jak na starym psim polu
      >

Niedlugo zostanie wystawiona na przetarg. Funkcja mieszkaniowa z uslugami w parterze.

> kiedy rusza hotel przy moscie uniwersyteckim?
      >

Jak inwestor zbierze pieniadze, zeby skonczyc remont.
      • Gość: ! Re: 3 sprawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.05, 19:00
        ...ja jeszcze tylko dodam, że te kilka pustych sklepów na Piłsudskiego stoi na
        terenie działek, lub na parterze budynku - przeznaczonych w najbliższym czasie
        na sprzedaż...
        • Gość: wro2015 Re: 3 sprawy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.10.05, 19:19
          o Pilsudzkiego sie wogle nie martwie.
          Ludzie juz maja dosc tego lazenia w kolko w rynku (lecz jest bardzo ladny).
          Widac ze centrum sie rozrasta, i to we wszystkei strony - przyszle inwestycje
          (Ghelmaco, Arkady, pl.Wolnosci, swiebodzki, nowa Renoma) beda dalej wzmacnialy
          ten dobry effekt rozchodzenia sie centrum poza granice Rynku.

AW na pewno sie bardzo przyczyni do zwiekesznia ruchu swidnicka, nowe inwestycje
          przy samej Pilsudzkiego (kotre sie mijmy nadzieje szykuja jak n.p. capitol)
          przyniosa na pewno dalsze pozytywne effkty.

Zgadza sie - Pilsudzkiego bardzo podupadla (porownujac do reszty miasta) w
          ostatnim dziesiecoleciu - jest jednak dla mnie normalny effekt przejsciowy,
          ktory byl potrzebyn aby zaczac tworzyc do centrum na nowo z prawdziwego zdarzenia
          • Gość: Rafis Re: 3 sprawy IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 04.10.05, 21:42
            wro jak chcesz to potrafisz pisac pozytywnie :)
            Zgadzam sie w 100%
            • preslaw Re: 3 sprawy 04.10.05, 23:28
              Moim zdaniem w tym co pisze wro jest krytyka, ale nie ma negatywizmu czy wręcz nihilizmu, jak u niektórych innych zwierząt forumowych. Z jednym tylko z tego co wro powiedział pozwolę się nie zgodzić. Może innym nudzi się chodze wokół Rynku, ale mnie to zawsze się tam chodzić chce, podobnie jak po Ostrowie Tumskim i okolicach. A na Wielkiej Wyspie mieszkam od urodzenia i nigdy mi się nie znudziła.
              • Gość: wro2015 Re: 3 sprawy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.10.05, 23:51
                hehe - ja tez lubie w kolko chodzic w rynku - lubie to robic szczegolnie wtedy,
                kiedy wiem ze mam alternatywy jak chce ;)
                • preslaw Re: 3 sprawy 05.10.05, 12:52
                  Wiadomym jest i oczywistym, że im więcej w mieście ładnych, przyjemnych miejsc
                  do chodzenia tym lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka