Dodaj do ulubionych

a gdzie do KOSMETYCZKI?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 21:42
Miłe Panie może pogadamu teraz o kosmetyczkach. Byłam w swoim 32letnim życiu
dopiero trzy razy i zawsze byłam niezadowolona. szukam niedrogiego salonu,
bez niewiadomo jakich cudacznych zabiegów, bo mnie nie stać, ale chętnie co
jakiś czas poddałabym się podstawowym zabiegom pielęgnacyjnym. Gdzie się
udać? pozdrawiam monika.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agulka Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.05, 20:08
      To zależy gdzie mieszkasz. JA chodze i polecam salon Bioderm na Ołtaszynie, do
      którego mam dwa kroki( mają stronę www.bioderm.pl). Ceny nie są wygórowane, a
      jakość usług bardzo wysoka.
      Kiedyś mieszkałam w centrum, więc chodziłam do salonu Payot Bioline przy ul.
      Komandorskiej ( tyły EPI), ale nie wiem, czy ten gabinet jeszcze istnieje -
      byłam tam ponad 1 temu. Natomiast jakość usług w mojej ocenie na najwyższym
      poziomie.
      GOdnym polecenia salonem jest także Wyspa Piękna ( nie znam aktualnego adresu,
      kidyś salon był przy Ślężnej), przestałam tam chodzić ze względu na bałagan
      przy zapisywaniu :-/, ale wysoką jakość usług potwierdzam.
      Kiedyś, ale jakieś 7-8 lat temu chodziłam do salonu Shan gri la ( czy jakoś
      tak) przy ul. Wrońskiego. Pracowała tam p. Marta, która uwielbiała naciągać na
      niepotrzebne zabiegi. Odradzam salon mieszczący sią albo jeszcze na pl.
      Legionów albo już na Grabiszyńskiej ANEBET, na pełnym zabiegu tam nie byłam
      tylko na hennie i regulacji brwi , ale widziałam tam kota i pani kosmetyczka
      opowiadała w trakcie nakładaniu henny o wizytach pani z Sanepidu, która "kazała
      raz dziennie opróżniać kosz z odpadkami po zabiegach", po takich rewelacjach
      nie pojawiłam się tam więcej.
      • Gość: ewelina Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 23:42
        Zdecydowanie nie polecam Bioline z Komandorskiej. Miałam po wizycie naprawdę
        duże kłopoty ze skórą.
    • Gość: misia Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.05, 22:09
      ja korzystałam z wielu salonów ale jeżeli chodzi o usługi na wysokim poziomie
      to bardzo ciężko mnie osobiście przypadł do gustu salon na rejtana metamorfoza
      chodzę tam od roku miło i sympatycznie a przedewszystkim fachowo pozatym jestem
      bardzo zabiegana a tam wszystko w jednym kosmetyczka pazurki robię w czasie
      czesania i strzyżenia mnie to bardzo odpowiada bo nie mam czasu na bieganie po
      mieście od kosmetyczki do fryzjera a wszędzie gdzie wysoki poziom usług terminy
      do uzgodnienia ze sporym wyprzedzenie że cięzko się spasować a tak raz się
      umawiam i załatwiam buźkę ciało włosy i przyokazji relaks wychodzę i jestem
      piekna i szczęśliwa naprawdę polecam napewno będziesz zadowolona noi co bardzo
      ważne ceny umiarkowane żeby niepowiedzieć że niskie jak na jakość usług
      spróbuj
      • monika.ga Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? 27.10.05, 14:40
        Witam. miłe Panie! Dzięki za zainteresowanie, poproszę jeszcze tylko o jakieś
        namiary na salony. pozdrawiam, monika.
        • Gość: misia Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.05, 20:38
          metamorfoza ul.rejtana 11 tel.374 63 18 jeżeli zdecydujesz się na wizytę to
          napisz jakie wrażenia /wczoraj widziałam na tv 4 masaż czekoladowy w
          metamorfozie wyglądał pysznie ja nie robiłam więc nie mam wrażeń jeżeli któraś
          z pań korzystała to proszę napiszcie o efektach i samopoczuciu po.
      • Gość: ania Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.pl / 80.50.252.* 27.11.05, 23:12
        ostatnio słyszałam że tvn przyjechał do metamorfozy i bar.Jakieś super zabiegi
        czekoladowe na ciało!!! i endermologi.
    • Gość: malutka Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.05, 16:51
      hennę polecam u Kasi (nie wiem jak nazwisko) na Jarzębionowej ! w Upiekszalni !
      jak reszta nie wiem, ale gabinet przyjemny !
      • Gość: pusio Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.05, 19:17
        zbieg czekoladowy bardzo mi sie podobał robiłam na twarz ręcę i ciało w kapsule
        młdości,bardzo mi się podobał polecam, na szarawe dni pozatym skóra super
        gładka i milutaka to masowanie ciepłą czekoladą jest naprawdę super a co
        ważniejsze skuteczne, od czasu do czasu powtarzam.Pierwszym razem dostałam od
        mojego faceta zaproszenie na masaż czekoladowy w Metamorfozie na imieniny to
        najlepszy prezent jaki mi kupił no i teraz płaci za następne dalej.Więc jak
        brak pieniążków to może ktoś miły wam to kupi podpowiedzcie.
        • Gość: joma24 Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.05, 19:57
          ile taki zabieg kosztuje ? na ciało ? i twarz osobno ?
        • Gość: Agulka Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.05, 22:14
          Rejtana.. to z Ołtaszyna koniec świata...
          • Gość: pusio Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.05, 14:10
            za zabieg w kapsule płacę 160 zł twarz chyba jest bonusem
            przy zakupie tego pakietu , ale napewno można kupić sam zabieg czekololadowy
            osobno bez kapsuły na same ciało lub na samą twarz niewiem ile kosztują
            pojedyńczo.Prawda z Ołtaszyna daleko ale ja mieszkam na Zakrzowie to jest
            napewno dalej chodzę tam bo uważam że warto nie znalazłam tak dobrego gabinetu
            i tak dobrze wyposarzonego gabinetu bliżej a zresztą do kosmetyczki czy
            fryzjera niechodzi się codziennie.

• Gość: MZ Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.wroclaw.mm.pl 11.11.05, 15:29
              Jeśli to pani Iza robi te zabiegi kosmetyczne na Rejtana to polecam!
              Nawet z "niewiemjakiej" dzielnicy warto tam sie wybrać - to przeciez centrum
              miasta, koło dworca PKP bywamy czasami wszystkie.
              Ja teraz - po roku i testowaniu innych - okolicznych czyli dzielnicowych
              kosmetyczek twierdzę, ze dla pani Izy warto. I właśnie po niedzieli idę umówić
              się. Z tego co pamiętam pracowała na Matizie.
              A chyba specjalnoscią tego miejsca jest to, że gratisowo zawsze robią coś
              innego np. dłonie - maska lub szybkie uczesanie i makijaż, by klientka nie
              wyszła po zabiegu rozmyta i rozczochrana.
              Jedyna rzecz, której nie lubię w Metamorfozie to mała intymność ( brak
              przebieralni i paskudne betonowe sufity) ale może to już się zmieniło. A Iza
              (kosmetyczka) i Rysiu ( masażysta) to naprawdę godne polecenia osoby.
              MZka
              • Gość: Agulka Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.05, 13:41
                No to zaraz sprawdzę, gdzie jest tego Rejtana i jak dostanę 13 tkę, to sobie
                fundnę taki zabieg, a co!;-)
                • Gość: wiki Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.05, 19:31
                  sufity fakt są betonowe ale mnie to się podoba taka ekologocznie czysta forma
                  nowy trend w architekturze nie wiem kiedy byłaś w metamorfozie być może dawno
                  bo moim zdaniem intymność i klimat takiej egzotycznej plaży jest wyjątkowy. Ja
                  chodziłam również do eli i magdy mogę powiedzieć że każda z Pań była
                  równie profesjonalna no magda trochę mniej miła to ona miała być gwiazdą a nie
                  klientka ale już tam niepracuje może dlatego, bo było to trochę krępujące.
                  Więc wysoki poziom obsługi to chyba specyfika miejca tak jest dobierany personel
                  Rysia masażysty nie znam zamiast masażu robię tam zabiegi endermologi to
                  zdecydowanie lepiej mi robi mam nietylko masaż ale szczupłą wymodelowaną figurkę
                  ujędrnioną skórę zapytaj Izę o ten zabieg jak będziesz naprawdę warto.Natomiast
                  jeżeli chodzi poprawki włosów to żaden z fryzjerów mi nie proponował może nie
                  było takij potrzeby nie wiem.
        • Gość: iza Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 23:21
          Ale reklama gabinetu Metamorfoza. Ludzie przesadziliście z ta autoreklamą,
          dajcie już spokój bo to śmieszne, nie macie klientów czy co?
          • Gość: klientka Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.06, 11:57
            tak myslalam ze tutaj pania tez znajde pani joasiu i ewelino tym razem izo to
            cale forum to cyrk kiedys myslalam ze moge zaczerpnac z tad wiadomosci a widze
            ze sa tutaj pojedynki konkurencji nie jest juz dla mnie wiarygodne pod zadnym
            wzgledem mozna przegiac chwalac i krytykujac az jestem ciekawa ktory gabinet
            pani prowadzi bo przyszlabym na zabieg dla porownania pozdrawiam
            • Gość: Iza Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:24
              Dziwne te insynuacje, nie zajmuję się zawodowo kosmetyką, jestem farmaceutą.
              Lubię chodzić do gabinetów kosmetycznych, lubię kupować kosmetyki dlatego
              znalazłam się na tym forum, ale nie spodziewałam sie, że tu obrażają ludzi.
              Byłam naprawdę w bardzo wielu salonach kosmetycznych we Wrocławiu oraz w
              Warszawie, gdzie często jeżdzę służbowo i mam swoje ulubione miejsca, ale nie
              zamierzam ich tu przytaczać.
              Co do metamorfozy to naprawdę wygląda to wszystko jak reklamowanie się i
              przereklamowanie się. Myślę, że każdy rozsądny człowiek to czuje i nie bierze
              poważnie takich poleceń.
              • Gość: nazgulek Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.06, 20:48
                Izo, a już myślałam, ze to ja wszędzie węszę podstęp ;-)
                Panie z "Metamorfozy", po lekturze niektórych postów , dajcie sobie trochę na
                wstrzymanie, co?
                Albo doradzę Wam, róbcie to w trochę bardziej wyrafinowany sposób ;-)
                • Gość: sara Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.e-wro.net.pl 04.02.06, 21:49
                  a mnie nie interesuje czy ktos robi reklame czy nie jak podoba mi sie jakis
                  post to poprostu w miare mozliwosci finanasowych ide sobie do takiego gabinetu
                  i sama oceniam wchodze na forum zeby zobaczyc co gdzie jest i w nosie mam kto
                  to pisze dla mnie wazna jest informacja. A te kobitki ktore wesza to tak
                  naprawde nie sa zainteresowane niczym brak im zajec:)
                  • Gość: nazgulek Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.06, 21:52
                    Saro, właśnie co do zasady od tego jest forum, aby wymieniać poglądy, a nie
                    robić nieuczciwą reklamę. Uważam, ze również ważne jest również węszenie takich
                    rzeczy i ostrzeganie tych osób, które wchodzą, aby zasięgnąć informacji
                    prawdziwych klientek.
                    Na brak zajęć jak widać nie narzekam ( ale Wy chyba tak, prawdaaaa? ;-/
    • Gość: pysia Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.e-wro.net.pl 02.01.06, 22:11
      Mysle ze z czystym sumieniem moge polecic salon metamorfoza na Rejtana11
      naprawde fajny gabinet profesjonalny personel zabiegi dobierane do potrzeb
      klienta, bylam na oczyszczaniu u p. Ani i podobalo mi sie to ze lezalam z
      maska i a pani kosmetyczka caly czas sie mna zajmowala masowala dlonie, rece,
      kark naprawde super nie bylo wychodzenia na przerwe jak klientka z maska lezy a
      niestety pani Izie sie to zdaza mniej relaksu ale tez profesjonalistka tylko z
      rutyna.
      • Gość: klientka Izy Pusiu wstydź się!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 22:36
        Aniu, samoreklama nie jest dobrym rozwiązaniem, w szczególności, że źle świadczy
        o reklamującym się... bo można wywnioskować, że niestety nie może liczyć na
        reklamę PRAWDZIWYCH klientów. Jesteś uczennicą, moim zdaniem bez talentu, więc
        nigdy nie oddałabym się w Twoje ręce. Co innego cudowne dłonie Pani Izy, której
        Ty chcesz przejąć klientki korzystając z faktu, że p. Iza jest w ciąży. Tak się
        nie robi!!!! Pewnie i kosmetyczki maja jakiś kodeks etyczny, a Twoje zachowanie
        zapewne jest z nim sprzeczne!!!!
        WSTYDŹ SIĘ!!!!
        • Gość: iii Re: Pusiu wstydź się!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 17:35
          :):):):)
    • Gość: Monika Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.wroclaw.mm.pl 03.01.06, 19:17
      Ja polecam gabinet przy Rynku, w drodze do Gmachu Głównego Uniwersytetu. Na
      szczęście ceny są tu umiarkowane. Do Pani Agnieszki chodzę od dwóch lat i
      jestem bardzo zadowolona. Po oczyszczaniu nigdy nie miałam problemów (po
      wizytach u innych kosmetyczek skóra była mocno zaczerwiniona i goiła się przez
      ponad tydzień).

Potwierdzam, że obsługa jest bez naciągania na zbyteczne zabiegi.

Jest też fryzjerka, więc zdarzyło mi się spędzić tam ponad 5 godzin :).

Dziś dostałam od nich smsa z promocyjnym cennikiem (oczyszczanie + maska od 60
      zł). Zapisałam siostrę.

Jeszcze dane:
      Studio Angel, ul. Kuźnicza 57/58 lok 1 (wejście nad Księgarnią Columbus),
      tel. 342-97-04 lub 692 917 105

P.S.

Udało mi się nawet przekonać mojego faceta na wizytę. Był 2 razy i generalnie
      jest "za" :-D
    • Gość: Ewelina Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 23:25
      Byłam w Metamorfozie. Nie podobało mi się, zero klimatu, masówka, niestety
      niedokładnie oczyszczono mi twarz, a na nosie mam dwa strupy więc chyba za
      mocno.Szkoda.Myslałam,że znalazłam dobry salonsadząc po postach.
      • qlinek Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? 01.02.06, 14:10
        A ja polecam salon "ada", dokładnie naprzeciwko Metamorfozy. Super
        profesjonalna kosmetyczka, która pasjonuje się tym co robi, a robi to swietnie.
        W wielu salonach juz bylam, ale ten jest the best!
        • Gość: marta Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 11.02.06, 23:57
          A ja polecam Ilone Wrobel na Zemskiej (Nowy Dwor) w salonie Ewa. Genialny klimat, pelen profesjonalizm, rozsadne ceny. Goraco polecam!!!
    • Gość: ZADOWOLONA Re: a gdzie do KOSMETYCZKI? IP: *.orange.pl 13.02.06, 19:03
      www.bellissimaclub.pl
    • guuglarz Re: 09.09.15, 12:56
      Jestem zadowolona z usług salonu l'bioline. Pierwszy raz odwiedziłam go jakieś 5 lat temu, od tamtej pory to jedyny salon z jakiego korzystam - profesjonalna obsługa, a przede wszystkim bardzo miła, ceny w salonie są przystępne.
      • maly.minionek Re: 10.03.16, 22:12
        U mnie efekty dają tylko wizyty w coco-time. Moze dlatego, ze zanim podejme decyzje na jaki zabieg chce isc to wybieram sie na darmowa konsultacje dot ego salonu i tam kosmetyczka profesjonalnie doradza. Widac ze jest to salon prowadzony z ogromnym profesjonalizmem, ale takze z sercem :)
      • kaktusia40 Re: 13.05.16, 17:04
        Po ostatnich trudnych miesiącach w firmie postanowiłam wreszcie zrobić coś dla siebie i wybrałam się do gabinetu Wyspa Piękna, by wypięknieć i się zrelaksować. Trafiłam pierwszy raz do p. Uli, która sprostała temu zadaniu, dobrała mi extra zabieg i zadbała o to, bym mogła się zrelaksować a tego strasznie potrzebowałam. Spokojnie mogę ich polecić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka