Dodaj do ulubionych

Czwartkowe rozważania.

19.09.02, 08:09
Witajcie Mili Klubowicze! :)

Myślę, że należy się oddech Kai, która tak długo i z pełnym poświęceniem
robiła porządki w poprzednim wątku. Teraz ja zakładam nowy, a co! Każdemu
wolno! :))

Kaja, jak poszły egzaminy? Profesor wykazał się wyrozumiałością?

U mnie słonko grzeje od rana, ślicznie jest... - szkoda, że ja w
klimatyzowanej puszce muszę siedzieć... Człowiek chciałby złapać ostatni
oddech przed deszczową jesienią, a tu praca, praca... Na szczęście jutro
piątek. :) Będzie dobrze.

I tym optymistycznym akcentem kończę swój pierwszy dzisiaj post. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kajsko Re: Czwartkowe rozważania. IP: 212.244.254.* 19.09.02, 09:01
      witam,witam
      >
      > Kaja, jak poszły egzaminy? Profesor wykazał się wyrozumiałością?
      >
      >
      hmmm, szczerze mówiąc, nie najlepiej....czekałam do późnej nocy na wyniki, ale sie nie doczekałam:( jutro będę wiedzieć.

a u mnie też słoneczko sie pojawia, ale mróz czuć!!!

kajsko
    • mistle_ Re: Czwartkowe rozważania. 19.09.02, 09:03
      Heeeelołłłł!!!!!

Gdzie się wszyscy podziali? :(
      Prezes widziałam, że dał znak życia na wątku Kai, ale teraz już nawet szefa nie
      ma... :(
      Wszyscy tacy zapracowani? Ja co prawda też mam stos papierów, ale jakoś chęci
      brak... :)
      • Gość: kajsko Re: Czwartkowe rozważania. IP: 212.244.254.* 19.09.02, 09:12
        ja sie tez rozleniwiłam:)))
        usprawiedliwiam wczorajszą nieobecność - miałam wolne, oczywiście przeznaczone na naukę, ale....nie do końca zostało to zrealizowane:(((

a roboty na dziś nazbierało sie, oj nazbierało....ale korzystam z wolności do ok 10, bo o tej godzince przybywa szef i zagania do zajęć:(

kajsko
        • Gość: kajsko Re: Czwartkowe rozważania. IP: 212.244.254.* 19.09.02, 09:22
          gdzie Wy są???

kajsko
          • Gość: KAJSKO Re: Czwartkowe rozważania. IP: 212.244.254.* 19.09.02, 10:30
          • Gość: KAJSKO Re: Czwartkowe rozważania. IP: 212.244.254.* 19.09.02, 10:32
            jestem zaniepokojona nieobecnoscia współtowarzyszy!!!
            zróbcie sobie przerwe!!!!!!!!!

do Waszych szefów: NIE MECZCIE ICH TAK!!!

kajsko
            • fgk Re: Czwartkowe rozważania. 19.09.02, 10:39
              Gość portalu: KAJSKO napisał(a):

> jestem zaniepokojona nieobecnoscia współtowarzyszy!!!

Hej!
              Mnie rowniez bardzo niepokoi kilka rzeczy, istotnych dla mego zdrowia
              psychicznego. Moge opowiedziec o nich wierszem?

-----------
              Kocham swoja robotę, zarobek kocham tez!
              Kocham je coraz mocniej, czy słonce jest, czy deszcz.
              Kocham mego szefa, on przecież jest wspaniały.
              Kocham tez jego szefów - i wszystkich pozostałych.
              Kocham swoje biuro i jego pochodzenie,
              Na urlopowy wyjazd go nigdy nie zamienię.
              Kocham biurowych mebli ponury szary kolor
              I sterty dokumentów rosnące wciąż na nowo.
              Wydajność mojej pracy wzrasta wręcz nadzwyczajnie
              I nie znam innych przyczyn, by było mi tak fajnie.
              Ja kocham tez obecność mych współpracowników,
              Pełna złośliwych uwag, uśmiechów, wykrzykników.
              Kocham mój komputer, kocham jego programy.
              Przytulam je do siebie, chociaż nie bez obawy.
              Ja kocham każdy program i wszystkie jego pliki
              Zwłaszcza jeśli ich praca przynosi mi wyniki.
              Szczęśliwy jestem tutaj! Tu Źródło mej radości,
              Niewolnik swojej Firmy-to pełnia szczęśliwości!
              Kocham te robotę, kocham swe zadania.
              I kocham tych nudziarzy, co ględzą na zebraniach.
              Kocham swoja prace, być może was to nudzi.
              I również bardzo kocham przybyłych właśnie ludzi.
              Tych dwu przyjaznych ludzi, wcale nie żadnych głupków,
              Co w śnieżnobiałych kitlach wywożą mnie do "czubków".
              -----------

Tak, tak, juz moje dni na wolnosci sa policzone:((
              3, 2, 1... START

;)

FGK
              • mistle_ Re: Czwartkowe rozważania. 19.09.02, 10:45
                No proszę, ależ poetycko się zrobiło ;)

Ja nie mam raczej zadatków na pracoholika, chociaż może to się niedługo
                zmieni...

"Miejsce pracy twoim drugim domem!" :)
                Z obywatelskim pozdrowieniem
              • Gość: kajsko Re: Czwartkowe rozważania. IP: 212.244.254.* 19.09.02, 10:45
                nie mogłam odmówiś sobie tej przyjemności - 900 post na Kłodzku!!!

kajsko
                • Gość: kajsko Re: Czwartkowe rozważania. IP: 212.244.254.* 19.09.02, 10:46
                  ojjjjjjj....
                  to jednak Mistle sie przytrafiło:)))

gratuluję 900!!!

kajsko

• mistle_ Re: Czwartkowe rozważania. 19.09.02, 11:23
                    Gość portalu: kajsko napisał(a):

> ojjjjjjj....
                    > to jednak Mistle sie przytrafiło:)))
                    >
                    > gratuluję 900!!!

A dziękuję, dziękuję! :)
                    Całkiem przypadkowo mi to wyszło...

I jak tam, Pracusie? Ja właśnie skończyłam tłumaczyć pewien nieszczęsny tekst,
                    który wisiał nade mną jak miecz Damoklesa od kilku dni. Co za ulga!!! :))
                    Na razie w planach nie mam innych pilnych zajęć, więc jeśli ktoś z Was również
                    robi sobie prz_erwę na kawkę, służę swoim towarzystwem :)
                    • fgk Re: Czwartkowe rozważania. 19.09.02, 11:52
                      mistle_ napisała:

> I jak tam, Pracusie?

Cieniutko...:(
                      Wlasnie mialem rozmowe z kierownikiem, raczej w stylu "opeer", a pozniej
                      jeszcze niespodziewana wizyte OberDirektora...
                      Przerabane. Przybylo mi 1000 zadan extra na dzis i na zawsze:((((

> Ja właśnie skończyłam tłumaczyć pewien nieszczęsny tekst,
                      > który wisiał nade mną jak miecz Damoklesa od kilku dni. Co za ulga!!! :))

Ulge to ja poczuje, gdy stad wyjde:)
                      Od wczoraj postanowilem sobie, ze wychodze punktualnie.
                      Zadnej taryfy ulgowej:)

> Na razie w planach nie mam innych pilnych zajęć, więc jeśli ktoś
                      > z Was również robi sobie prz_erwę na kawkę, służę swoim towarzystwem :)

Bardzo chetnie:)
                      Boje sie, ze jednak tylko z doskoku:(
                      Albo po 18:00;)

>
                      • mistle_ Re: Czwartkowe rozważania. 19.09.02, 13:51
                        fgk napisał:

> > Na razie w planach nie mam innych pilnych zajęć, więc jeśli ktoś
                        > > z Was również robi sobie prz_erwę na kawkę, służę swoim towarzystwem :)
                        >
                        > Bardzo chetnie:)
                        > Boje sie, ze jednak tylko z doskoku:(
                        > Albo po 18:00;)

Po 18:00 to ja się będę szykowała na Wielką Balangę! :))))
                    • maciej-007 Re: Czwartkowe rozważania. 19.09.02, 11:56
                      Dzien dobry!
                      Prezes przezywa ciezkie chwile.
                      Wlasnie poniformowano mnie, ze mam sie na najblizsze dwa tyg. pozegnac z domem, rodzina i dziatkami, gdyz
                      pracodawca b., ale to b. bedzie chcial zaciesniac ze mna kontakty...
                      Nie wiem, co to bedzie...
                      Czlowieki, jak ja potzrebuje urlopu!!!
                      Ktos mnie czyta?
                      over

PS. Gratulacje dla Kai zdanego egzaminu (prezes wierzy w swoich ludzi; calkiem jak "wszyscy ludzie prezesa":)
                      PS.PS. JFK, nie lam sie! To tylko jesienna deprecha; popros o przepustke w okolicach swieta narodowego:)
                      PS.PS.PS. Wlasnie. A propos (...). Rozpoczynam nowa licytacje, kto wiecej zepsuje terminow w nadchodzacym (...).
                      Robie delikatne wejscie i informuje, ze 4.-6. (...) mam szkolenie.. Kto da wiecej?
                      • mistle_ Re: Czwartkowe rozważania. 19.09.02, 13:28
                        No proszę, wykrakałam....
                        Prezesa zaanektowała Jego firma, FGK będzie od dzisiaj robił na dwa etaty, a
                        Kaja to już się nawet odezwać nie ma czasu, bo tyle ma pracy...
                        Tylko ja, wierna Mistle, przyczyna wszystkiego, trwam na posterunku!...

Ale pewnie też już niedługo...
                        Jakiś tydzień - podejrzewam, że potem dołączę do grona pracoholików - z
                        przymusu lub z wyboru.
                        I jak tu ustalić jakiś sensowny termin (...)?
                        • mistle_ Re: Czwartkowe rozważania. 19.09.02, 13:49
                          To znowu ja - widzę, że dzisiaj monolog uskuteczniam...
                          Chciałam tylko ogłosić wszem i wobec, że mam wolne wszystkie październikowe
                          weekendy oprócz ostatniego - i/lub pierwszego weekendu listopada.
                          Jednakże sprawa jest na tyle płynna, że oceniam pewność moich deklaracji na
                          jakieś 90% jedynie...
                          • fgk Re: Czwartkowe rozważania. 19.09.02, 13:59
                            mistle_ napisała:

> To znowu ja - widzę, że dzisiaj monolog uskuteczniam...

O, nie! Nie ma tak letko:)))

> Chciałam tylko ogłosić wszem i wobec, że mam wolne wszystkie październikowe
                            > weekendy oprócz ostatniego - i/lub pierwszego weekendu listopada.

U mnie wchodza w gre wszystkie weekendy w pazdzierniku. Chyba nawet z naciskiem
                            na 5-6.X:))

> Jednakże sprawa jest na tyle płynna, że oceniam pewność moich deklaracji na
                            > jakieś 90% jedynie...

Wiadomo, jak to w zyciu bywa. Zawsze moze cos wyskoczyc...

> Mistle

FGK
                            • maciej-007 Re: Czwartkowe rozważania. 19.09.02, 14:16
                              JFK!
                              Czy Ty calkowicie niedwuznacznie sugerujesz, ze najlepszy termin dla (...) to ten, w ktorym nie moze
                              przybyc prezes???
                              Zreszta i tak zanim doczekam tego weekendu (jesli w ogole:), to wczesniej pewnie wyladuje na OIOM-ie z
                              oznakami skrajnego wyczerpania organizmu. Kolejny (...) moglby sie odbyc wowczas u mnie w izolatce...
                              over
                              • fgk Re: Czwartkowe rozważania. 19.09.02, 14:25
                                maciej-007 napisał:

> JFK!
                                > Czy Ty calkowicie niedwuznacznie sugerujesz, ze najlepszy termin dla (...)
                                > to ten, w ktorym nie moze przybyc prezes???

Tak, tylko jak najbardziej z niezaleznych pobudek:)
                                No, ale skoro Prezes nie moze, to i tak nici z tego:((
                                A co Klubowiczki na to?:)

FGK
                                • maciej-007 Re: Czwartkowe rozważania. 19.09.02, 14:34
                                  Juz tam kiedys zrezygnowalem z koordynowaniem dzialan okolo(...)....
                                  Wydawaloby sie, ze w tak nielicznym gronie nie bedzie wiekszych problemow z ustaleniem wszystkim
                                  pasujacego (....). Ale nie u nas, jak w sejmie - 6 partii, 12 skrzydel i kilku Rejtanow:)
                                  Trace nadzieje na kolejny (...)
                                  over
                                  • mistle_ A dzisiaj już piątek!!! :))) 20.09.02, 08:07
                                    Witajcie! :)
                                    Znowu pierwsza się pojawiam - reszta pewnie po uszy zakopana w papierkach...
                                    Cóż, zatem miłej pracy, a potem pędem do domku i... weekend przed nami:)
                                    • fgk Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) 20.09.02, 08:39
                                      mistle_ napisała:

> Witajcie! :)

Czesc:)

> Znowu pierwsza się pojawiam - reszta pewnie po uszy zakopana w papierkach...

Widze, ze na Ciebie zawsze mozna liczyc:))) Ja dzis znow bede vice;)

Hmm, wlasnie otworzylem skrzynke mailowa, a tam... ze 30 nowych spraw na
                                      dzisiaj:( Poglupieli czy co? Chyba jednak bede tu dzis rzadkim gosciem:(((

> Cóż, zatem miłej pracy, a potem pędem do domku i... weekend przed nami:)

Dzieki i oczywiscie wzajemnie!!:)
                                      Jeszcze tylko 7 godzin z hakiem:)))

FGK
                                      • Gość: kajsko Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) IP: 212.244.254.* 20.09.02, 09:08
                                        hej,
                                        melduje się kajsko!

ale ładna pogoda dzisiaj, aż sie nie chce pracować:(
                                        wczoraj troche przesadziłam z robotą - lepiej sie nie przyznam o której wyszłam, bo uznacie mnie za jakiegoś świra lub tp.!!!
                                        a dziś ide po wyniki mego środowego zmagania z finansami! brrr...

miłego dzionka

kajsko
                                        • fgk Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) 20.09.02, 09:23

> hej,
                                          > melduje się kajsko!

Cze!:)

> ale ładna pogoda dzisiaj, aż sie nie chce pracować:(

A rano byla mgla, ktora zmylila moj wewnetrzny budzik, na skutek czego wstalem
                                          bagatelka 40 minut pozniej:) Znow nie jadlem sniadania:((

> wczoraj troche przesadziłam z robotą - lepiej sie nie przyznam o
                                          > której wyszłam, bo uznacie mnie za jakiegoś świra lub tp.!!!

Ciekawe czy mnie pokonalas - kiedys wyszedlem z pracy o 23:30 i wracalem juz
                                          nocnym busem. Ale to bylo dawno i nieprawda - teraz juz nie mam nocnych busow:(

> a dziś ide po wyniki mego środowego zmagania z finansami! brrr...

Czekamy na info:)

> miłego dzionka

Wzajemnie!!

>
                                          > kajsko
                                          FGK
                                          • Gość: kajsko Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) IP: 212.244.254.* 20.09.02, 09:31
                                            > Ciekawe czy mnie pokonalas - kiedys wyszedlem z pracy o 23:30 i wracalem juz
                                            > nocnym busem. Ale to bylo dawno i nieprawda - teraz juz nie mam nocnych busow:(

no to jeszcze Cie nie pokonałam, ale byłam blisko!

jej, ale mnie leń ogarnął:(
                                            nic mi sie nie chce......
                                            u mnie od 9 do 10 to czas na rozbudzenie, bo nikogo jeszcze nie ma:)

ojej, dzwoniła szefowa, ze musze jechać do banku

nie wiem kiedy wróce

narazicho!!!

papapa
                                            • mistle_ Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) 20.09.02, 09:59

> > Ciekawe czy mnie pokonalas - kiedys wyszedlem z pracy o 23:30 i wracalem j
                                              > uz
                                              > > nocnym busem. Ale to bylo dawno i nieprawda - teraz juz nie mam nocnych bu
                                              > sow:(
                                              >
                                              > no to jeszcze Cie nie pokonałam, ale byłam blisko!

Ludzie kochani, poszaleliście! :)
                                              Z tego co pamiętam, najpóźniej z pracy zdarzyło mi się wyjść po 20:00, a i to
                                              był przypadek incydentalny... :)
                                              Coś mi się jednak wydaje, że mój nowy pracodawca będzie mi zabierał o wiele
                                              więcej czasu niż dotycgczasowy i dołączę do grona wyrabiających nadgodziny -
                                              bezpłatne niestety:(
                                              • fgk Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) 20.09.02, 10:11
                                                mistle_ napisała:

> Gość portalu: kajsko napisał(a):
                                                >
                                                > Ludzie kochani, poszaleliście! :)

Yhy...
                                                A nie widac bylo tego po nas?;)

> Z tego co pamiętam, najpóźniej z pracy zdarzyło mi się wyjść po 20:00, a i to
                                                > był przypadek incydentalny... :)

Po 20:00 to norma...
                                                Takie sa uroki pracy w stolycy:)
                                                A ktos tu pisal o jakis blokach startowych...:)))

> Coś mi się jednak wydaje, że mój nowy pracodawca będzie mi zabierał o wiele
                                                > więcej czasu niż dotycgczasowy i dołączę do grona wyrabiających nadgodziny -
                                                > bezpłatne niestety:(

Ale za to poznasz na wlasnej skorze bezgraniczna wdziecznosc pracodawcy:)

FGK
                                        • mistle_ Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) 20.09.02, 09:56
                                          Hej Kaja! :)
                                          W Stolicy piękna pogoda, powiadasz... u mnie też nie najgorzej. Ale za to
                                          strasznie zimno, a ja się za lekko ubrałam...
                                          • fgk Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) 20.09.02, 10:13
                                            mistle_ napisała:

> W Stolicy piękna pogoda, powiadasz...

Pieknie, bardzo slonecznie.
                                            I raczej chlodno:(

Ale teraz musi byc pieknie w gorach.
                                            Takie ostre, poranne slonce...
                                            Sliczne zdjecia daloby sie zrobic....
                                            Ehhh, rozmarzylem sie:)

> u mnie też nie najgorzej. Ale za to
                                            > strasznie zimno, a ja się za lekko ubrałam...

A ja za cieplo:)
                                            Poranna mgla mnie zmylila, no i w radiu krzyczeli, ze jest cos kolo 10 stopni

>
                                    • maciej-007 Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) 20.09.02, 12:19
                                      Dzien dobry!
                                      Postanowilem i ja na chwilke wpasc i sie przywitac...
                                      Wy tu o pogodzie, a ja od rana nawet nie mialem czasu, zeby na to zwrocic uwage... No moze jedynie
                                      miedzy 9.00 a 9.30, kiedy zrobilem sobie przerwe na przyjemniejsze zajecia:) Tylko, ze nie pomyslalem
                                      wtedy nawet o naszym forum... Czy to normalne? I czy to dobrze?
                                      Bede sie musial odciac od tych innych zajec, bo forum bez prezesa to nie to forum:)
                                      Na razie over

PS. Gdyby mi sie nie udalo juz wpasc, to zycze milego weekendu wszystkim ludziom prezesa:)
                                      • Gość: kajsko Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) IP: 212.244.254.* 20.09.02, 12:22
                                        ojej, ale tu pustki dziś:(

kajsko
                                        • Gość: kajsko Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) IP: 212.244.254.* 20.09.02, 12:30
                                          ufff, jak tu gorąco:)))
                                          byłam troche w terenie i az sie zgrzałam!!!
                                          powraca lato!!!!

kajsko
                                          • fgk Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) 20.09.02, 12:40

> ufff, jak tu gorąco:)))

Serio?
                                            Az musze wyjsc z budynku...:)

> byłam troche w terenie i az sie zgrzałam!!!
                                            > powraca lato!!!!

Warto byloby sie gdzies na weekend wybrac:)

FGK
                                            • Gość: kajsko Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) IP: 212.244.254.* 20.09.02, 12:48

> Warto byloby sie gdzies na weekend wybrac:)
                                              >
                                              nooo, nie wiem czy sie juz chwaliłam, ze mam weekendzik firmowy w......Mikołajkach:))))))

kajsko

P.S ale taki przyjemności są niestety nieczęsto:(((
                                          • mistle_ Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) 20.09.02, 12:51

> ufff, jak tu gorąco:)))
                                            > byłam troche w terenie i az sie zgrzałam!!!
                                            > powraca lato!!!!

Gorąco?
                                            A ja siedzę i się trzęsę z zimna...
                                            Dmuchnij troszke tego ciepełka ze Stolycy w moją stronę! :)
                                            • mistle_ Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) 20.09.02, 12:54
                                              Czy Wam też się tak wlecze okropecznie dzisiejszy dzień?...
                                              Każda minuta ma 120 sekund!
                                              • Gość: kajsko Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) IP: 212.244.254.* 20.09.02, 13:02
                                                mistle_ napisała:

> Czy Wam też się tak wlecze okropecznie dzisiejszy dzień?...
                                                > Każda minuta ma 120 sekund!
                                                >
                                                • Gość: kajsko Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) IP: 212.244.254.* 20.09.02, 13:20
                                                  Mistle, jak samopoczucie przed WIELKIM ŻYCIOWYM KROKIEM???

kajsko
                                                  • mistle_ Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) 20.09.02, 14:09

> Mistle, jak samopoczucie przed WIELKIM ŻYCIOWYM KROKIEM???

Jestem strasznie zalatana - pożegnania, powitania... :)
                                                    Pakowanie to KOSZMAR!!! Do tego robię to po nocach, bo za dnia nie mam czasu.
                                                    Obrosłam w mnóstwo rzeczy - sama nie przypuszczałam, że ich się już tyle
                                                    nazbierało.
                                                    Na razie jednak czekam niecierpliwie na weekend, bo mam już dosyć jak na te
                                                    pięć dni roboczych. :)
                                                  • mistle_ Znowu poniedziałek :( 23.09.02, 08:58
                                                    Witam! - jeśli jeszcze jest kogo...
                                                    Coś nam ostatnio nie idzie forumowa aktywność. :( Godzina dziewiąta, a tutaj
                                                    nikogusieńko. Dużo pracy, czy mało chęci?

U mnie zimno tak, że palce ledwo stukają w klawiaturę. Na zewnątrz słonko, ale
                                                    widok ten jest bardzo mylący. Jesień idzie do nas wielkimi krokami...
                                                  • Gość: kajsko Re: Znowu poniedziałek :( IP: 212.244.254.* 23.09.02, 09:14
                                                    witaj Mistle!
                                                    brrr u mnie też mroźno:( no i też mam poważne kłopoty z pisaniem - palce zamarzły:(
                                                    no, coś kiepsko idzie nam to forumowanie:(

AAAA!!!!!! zdałam ten egzamin!!!!!!
                                                    ale tylko dzieki trzymaniu przez Was kciuków:))))

kajsko
                                                  • Gość: kajsko Re: Znowu poniedziałek :( IP: 212.244.254.* 23.09.02, 09:36
                                                    ojej, rzeczywiście chyba pozapominaliście już co to forum:(((

kajsko
                                                  • maciej-007 Re: Znowu poniedziałek :( 23.09.02, 10:26
                                                    Witanko!:)
                                                    Nie spuszczac nosow na kwinte!:)
                                                    A moze jednak...
                                                    Bo prezes tylko wpadl pokazac, ze zyje i do odwolania zawiesza aktywnosc (przynajmniej dzis).
                                                    over
                                                    PS. Gratulacje za zdany egzamin, Kaja:) Prezes wierzyl w Ciebie:)
                                                    PS.PS. Nestle, slonce swieci w Poznaniu:) A na powaznie, to leje i zimno, i dziw, ze to nie zamarza zanim spadnie...
                                                  • mistle_ Re: Znowu poniedziałek :( 23.09.02, 11:10
                                                    Kaja, witaj! :)))

Gratuluję zdanego egzaminu!!! :)
                                                    Hasełko o kropli drążącej skałę pomogło? ;)

Pozdrawiam ciepło z zimnej Północy :))
                                                  • Gość: kajsko Re: Znowu poniedziałek :( IP: 212.244.254.* 23.09.02, 14:14
                                                    > Hasełko o kropli drążącej skałę pomogło? ;)
                                                    >
                                                    oj, zdecydowanie:)))
                                                    bo wiadomości miałam raczej niewielkie:(

ale chłód!!! musiałam zrobić przebieżkę tu i tam i ....lekko przymarzłam.

to chyba od morza to zimno, co Mistle???

kajsko
                                                  • fgk Re: Znowu poniedziałek :( 23.09.02, 12:24

Hej!

> ojej, rzeczywiście chyba pozapominaliście już co to forum:(((

Nieeeee, nooo coooo Tyyyyy?????
                                                    Zapomniec a nie miec mozliwosci technicznych - to dwie rozne sprawy.
                                                    A ja dzis od rana mialem wystepy goscinne na miescie, najpierw lekarz,
                                                    potem sąd. Ale juz jestem przy kompie i postaram sie byc na biezaco w
                                                    forumowych debatach klubowych:)

Pozdrawiam
                                                    FGK
                                                  • mistle_ Re: Znowu poniedziałek :( 23.09.02, 12:47
                                                    Cześć FGK! :)
                                                    Jak minął weekendzik?
                                                    Ja spędziłam go na leniuchowaniu - hedonizm pełną gębą :)
                                                    Oj, przyjemnie jest czasami nic nie robić... :)
                                                  • mistle_ Re: Znowu poniedziałek :( 23.09.02, 13:04
                                                    Chciałabym zwrócić uwagę Szanownemu Towarzystwu Klubowemu, że nieuchronnie
                                                    zbliżamy się do przekroczenia magicznej granicy 1000 postów na
                                                    forum "Kłodzko" :)
                                                    A pamiętam te zamierzchłe czasy sprzed jakiegoś miesiąca, kiedy rozpoczynałam
                                                    swój pierwszy wątek - i nie było wtedy nawet 300 wypowiedzi na liczniku! :)
                                                    Ciekawam bardzo, komu z nas przypadnie w udziale ten zaszczyt i zaliczy
                                                    pierwszy Tysiąc?
                                                  • fgk Re: Znowu poniedziałek :( 23.09.02, 13:15
                                                    mistle_ napisała:

> Chciałabym zwrócić uwagę Szanownemu Towarzystwu Klubowemu, że nieuchronnie
                                                    > zbliżamy się do przekroczenia magicznej granicy 1000 postów na
                                                    > forum "Kłodzko" :)

Widzimy, widzimy... (jesli moge odpowiedziec w imieniu ogolu)
                                                    Gonimy Walbrzych i Jelenia ile sil w nogach:))

> A pamiętam te zamierzchłe czasy sprzed jakiegoś miesiąca, kiedy rozpoczynałam
                                                    > swój pierwszy wątek - i nie było wtedy nawet 300 wypowiedzi na liczniku! :)
                                                    > Ciekawam bardzo, komu z nas przypadnie w udziale ten zaszczyt i zaliczy
                                                    > pierwszy Tysiąc?

To przeciez jasne:)
                                                    Najwieksze szanse ma ten, kto sie najwiecej udziela:)
                                                    Tylko, ze ostatnio jakos z tym u nas gorzej...:(((

FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Znowu poniedziałek :( IP: 212.244.254.* 23.09.02, 14:16
                                                    mistle_ napisała:

> Chciałabym zwrócić uwagę Szanownemu Towarzystwu Klubowemu, że nieuchronnie
                                                    > zbliżamy się do przekroczenia magicznej granicy 1000 postów na
                                                    > forum "Kłodzko" :)

no, no...moze i nawet jutro uda nam sie dobiś tej magicznej liczby!!!
                                                    koniecznie z tego chociażby powodu, powinien odbyć sie (...)!

kajsko
                                                  • fgk Re: Znowu poniedziałek :( 23.09.02, 14:40

>
                                                    > no, no...moze i nawet jutro uda nam sie dobiś tej magicznej liczby!!!

Wypadaloby sie sprezyc troche, jesli juz:) Tylko nie nabijajmy sztucznie, bo za
                                                    to grozi wykluczenie z klubu;)

> koniecznie z tego chociażby powodu, powinien odbyć sie (...)!

Tia, to juz przerabialismy... Gdzie kucharek szesc, tam nie ma mowy o (...).
                                                    Moze kiedys sie jednak uda?:)

FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Znowu poniedziałek :( IP: 212.244.254.* 23.09.02, 15:15
                                                    > > koniecznie z tego chociażby powodu, powinien odbyć sie (...)!
                                                    >
                                                    > Tia, to juz przerabialismy... Gdzie kucharek szesc, tam nie ma mowy o (...).
                                                    > Moze kiedys sie jednak uda?:)

no co Ty!!! trochę wiary w klubowiczów!!!
                                                    myślę, że w październiku coś powinno sie wykroić:)

ja np., mam zaplanowany skok do KK 18-20 październik.-Mistle powinna być też w okolicy, a i reszta może da sie namówić:)))

kajsko

• fgk Re: Znowu poniedziałek :( 23.09.02, 15:24

> no co Ty!!! trochę wiary w klubowiczów!!!

No przeciez wiary u mnie pod dostatkiem:))
                                                    Nie widzialas usmieszku?:)

> myślę, że w październiku coś powinno sie wykroić:)
                                                    > ja np., mam zaplanowany skok do KK 18-20 październik.

Brava dla Kai za pierwsze konkrety!!!!!!!:))))
                                                    Mam juz pisac podanie o urlop?:)
                                                    [u mnie trzeba z wyprzedzeniem, niestety]

> -Mistle powinna być też w okolicy, a i reszta może da sie namówić:)))

Polowka reszty pod postacia Vice pewnie namowic sie da:)
                                                    Masz to jak w banku:)

Co na to Mistle?
                                                    Co na to Prezes?

FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Znowu poniedziałek :( IP: 212.244.254.* 23.09.02, 15:33

> Co na to Mistle?

Mistle, mam nadzieję, bedzie na miejscu:)

> Co na to Prezes?

a prezes bedzie musiał sie dostosować, oczywiście w przypadku obecności pozostałej trójki:)

są szanse na (...)!

kajsko
                                                  • fgk Re: Znowu poniedziałek :( 23.09.02, 15:40

>
                                                    > są szanse na (...)!
                                                    >
                                                    No prosze, jak sprawnie poszlo:))
                                                    Grunt to dzialac z zaskoczenia;)

FGK
                                                  • mistle_ Re: Znowu poniedziałek :( 23.09.02, 15:46
                                                    Mistle jeszcze nie wie, co na proponowaną datę (...).
                                                    U Mistle wiele się zmienia i to z dnia na dzień - trudno cokolwiek
                                                    zaplanować... Sytuacja powinna ustabilizować się troszkę za dwa tygodnie -
                                                    wtedy będę mogła się zdeklarować co do ewentualnego (...).

A na razie siedzę zmarznięta jak sopelek, pociągam nosem i w ogóle czuję się
                                                    niewesoło. Chyba mam gorączkę :(
                                                    Trzeba będzie uruchomić produkcję domowych specyfików przeciw przeziębieniu -
                                                    ostatnio grzane piwko z "wkładką" zadziałało... ;)
                                                  • mistle_ Wtorek... 24.09.02, 08:54
                                                    I znowu ja pierwsza na posterunku... Dlaczego mnie to już nie cieszy?
                                                    Zbyt łatwe zwycięstwo? :)

Pozdrawiam wtorkowo
                                                  • maciej-007 Re: Wtorek... 24.09.02, 08:58
                                                    Jakas zblakana duszyczka jednak sie nawinela:)
                                                    Witka, Nestle:)
                                                    Juz po sezonie nad morzem?
                                                    Czy moze jeszcze mozna wypozyczac lezaki na plazy?
                                                    Temp. Baltyku w normie? jakies 25 celsjuszow powiadasz?
                                                    Pzdr.:)
                                                    PS. Ktos cos wspominal o terminie kolejnego zlotu. Prosze o wyrazne deklaracje, bo nie chce, zeby
                                                    znowu sie okazalo, ze cala para poszla w gwizdek.
                                                  • maciej-007 Jeśli wtorek, to jesteśmy w... 24.09.02, 08:55
                                                    Witajta!
                                                    Juz prawie 9. a tu nikogo...
                                                    Mroz spowolnil chyba reakcje i kazdy woli grzac paluszki nad kuchenka turystyczna niz klepac na forum...
                                                    Do juz czesciowo rogrzanych: odezwijcie sie!
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: Jeśli wtorek, to jesteśmy w... IP: 212.244.254.* 24.09.02, 09:02
                                                    brrr, ale zimnica!
                                                    witam Was!
                                                    ...a do sezonu grzewczego trzeba swoje odczekać:(

kajsko
                                                  • maciej-007 Re: Jeśli wtorek, to jesteśmy w... 24.09.02, 09:13
                                                    Witaj, Kajsko:)
                                                    Zadne czekanie! Prezes wczoraj odkrecil wajche przy kaloryferze i uslyszal mily dla ucha dzwiek plynacej
                                                    do grzejnika wody. Prezes ma juz w domu cieplo:) Nadal mozna chodzic wiec w stroju plazowym .... no,
                                                    przynajmniej po domu:)
                                                    Jaki plan na dzis?
                                                    Prezes jest troche zajety, ale moze dzis bedzie mogl dac z siebie wiecej niz wczoraj...
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: Jeśli wtorek, to jesteśmy w... IP: 212.244.254.* 24.09.02, 09:28
                                                    > Jaki plan na dzis?

moje plany zaczynają sie rysować ok godz 10 (gdy przychodzi góra!).
                                                    troche sie obawiam dzisiejszego dnia...wczoraj troche poleniuchowałam, a bieżącej roboty mnóstwo:(
                                                    tak wiec przypuszczam, ze dziś mnie zagonią do pracy:(...obym sie myliła!

oj, musze skorzystać z podpowiedzi prezesa, co do urządzeń grzejących, bo wczoraj przyodziałam chyba całą garderobę żeby się troche zagrzać!

kajsko
                                                  • mistle_ Re: Jeśli wtorek, to jesteśmy w... 24.09.02, 09:52
                                                    No, jednak coś się ruszyło! :))
                                                    Witam Kaję i Prezesa! :)

Nad morzem zimny wiatr przewiewa człowieka na wskroś, plaża usiana muszelkami
                                                    po ostatnim większym falowaniu, mewy się drą, a ludzi jak na lekarstwo... Już
                                                    dawno po sezonie. Troszkę smutny to widok, ale taka kolej rzeczy.
                                                    Sezon nad morzem zakończony - czas przenieść się w góry :)

U mnie też zimno jak na Alasce. Z powodu permanentnego przemarzania, mój nos i
                                                    gardło zaczynają szwankować. Co je nieco podleczę środkami medycyny naturalnej
                                                    (patrz: grzany chmiel z wkładką:) to ono znowu daje się we znaki. A może już
                                                    się uzależniło od tego lekarstwa? ;) Jak tak dalej pójdzie, trzeba mi będzie
                                                    sięgnąć po coś bardziej konwencjonalnego, typu Coldrex na przykład.

Mimo wszelkich niedogodności natury termicznej - pozdrawiam ciepło :)
                                                  • Gość: kajsko Re: Jeśli wtorek, to jesteśmy w... IP: 212.244.254.* 24.09.02, 12:13
                                                    "...cicho wszędzie, głucho wszędzie..."

a ja tu zaglądam z nadzieją ujrzenia 1000 posta...a tu nic!
                                                    oj marnie, marnie nam to idzie:(
                                                    mam właśnie chwile relaksu (kawka itp), wiec jeśli sie znajdzie chetny konwersator, to może troche nadrobimy:)

kajsko
                                                  • fgk Re: Jeśli wtorek, to jesteśmy w... 24.09.02, 13:02

> "...cicho wszędzie, głucho wszędzie..."

Tylko dziecioly stukaja...:(((

> a ja tu zaglądam z nadzieją ujrzenia 1000 posta...a tu nic!

To jakos za tydzien pewnie...

> oj marnie, marnie nam to idzie:(

Dokladnie, nie ma to jak (...)

> mam właśnie chwile relaksu (kawka itp), wiec jeśli sie znajdzie chetny
                                                    > konwersator, to może troche nadrobimy:)

Moge sprobowac, jesli jeszcze jestes.
                                                    Juz mam dosc roboty, czas na prz erwe:)

FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Jeśli wtorek, to jesteśmy w... IP: 212.244.254.* 24.09.02, 13:03
                                                    no, moi mili! filiżanka z kawką powoli pustoszeje, a co sie z tym wiąże - muszę powoli powrócić do ciężkiej pracy:(.... a tu nikogo...:(
                                                    nie bede samotnie dobijala 1000, bo mnie wykluczycie z kółka!

za chwile tu zajrze!
                                                    jak nadal nikogo nie bedzie, to sobie pójdę!

kajsko
                                                  • fgk Re: Jeśli wtorek, to jesteśmy w... 24.09.02, 13:13

> no, moi mili! filiżanka z kawką powoli pustoszeje, a co sie z tym wiąże
                                                    > - muszę powoli powrócić do ciężkiej pracy:(.... a tu nikogo...:(

Jak to nikogo - przeciez jestem:)
                                                    Chyba wyslalismy posty mniej wiecej w tym samym czasie:)))

> nie bede samotnie dobijala 1000, bo mnie wykluczycie z kółka!

Kaja, nie daj sie wykluczyc!;)

> za chwile tu zajrze!
                                                    > jak nadal nikogo nie bedzie, to sobie pójdę!

Jeszcze jestem:))
                                                    FGK

• Gość: kajsko Re: Jeśli wtorek, to jesteśmy w... IP: 212.244.254.* 24.09.02, 13:26
                                                    oho! FKG dał znak życia:)))
                                                    ładną pogode dzis mamy, no nie?
                                                    niech nam zazdroszczą Ci znad morza i z Wielkiej Polski!

hmmm, proponuję zastanowić sie nad nagroda (ewentualnie jakimis przywilejami klubowymi) dla osobnika, który zagarnie tysiaka!

kajsko
                                                  • Gość: kajsko Re: Jeśli wtorek, to jesteśmy w... IP: 212.244.254.* 24.09.02, 15:27
                                                    hej,
                                                    ja sie żegnam!
                                                    zaraz zmykam - zwalniam sie deczko, bo ostatnimi czasy wyrobiłam chyba limit nadgodzin:)))
                                                    teraz musze to odzyskać!

oj, nie podyskutowałam sobie dzisiaj z Wami, ... oj nie:(

do jutra!

kajsko
                                                  • mistle_ Środa. 25.09.02, 08:10
                                                    Dzień dobry! :)
                                                    Znowu pierwsza... forum nam coś zamiera...
                                                    Lojalnie uprzedzam, że będę mało aktywna - dzisiaj i w najbliższych dniach.
                                                    Nadeszła ta wiekopomna chwila, kiedy zabieram swoje zabawki i przenoszę się do
                                                    innej piaskownicy :)
                                                    Odezwę się na pewno - najpóźniej w połowie przyszłego tygodnia:)
                                                    Pozdrawiam cieplutko
                                                  • maciej-007 Re: Środa. 25.09.02, 08:57
                                                    Heloł, ewrybady...
                                                    Dzis powinno byc lepeij...:)
                                                    Malkontentom mowimy twarde "nie"!
                                                    1000 zostanie osiagniety dzisiaj i juz mozecie szykowac nagrode dla prezesa:)
                                                    over
                                                    PS. Kaloryfery w pracy juz cieple, znaczy idzie ku lepszemu:)
                                                  • Gość: kajsko Re: Środa. IP: 212.244.254.* 25.09.02, 08:57
                                                    hej, hej!
                                                    Mistle! miłego przenoszenia zabawek!
                                                    jesteśmy z Tobą:)))

ja też dzisiaj bede tu nieczestym gościem:(....ale i tak forum straciło chyba na popularności:(

kajsko

• maciej-007 Re: Środa. 25.09.02, 09:07
                                                    Witaj, stolyco!
                                                    Forum wcale nie stracilo na popularnosci, tylko praca na niej zyskala...
                                                    Poza tym prezes bedzie dzisiaj parl za wszelka cene do ostatecznego zwyciestwa:)
                                                    Pzdr. dla obecnych, bo przeciez ci nieobecni nie maja racji:)
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: Środa. IP: 212.244.254.* 25.09.02, 09:28
                                                    Prezesie!
                                                    widzę, ze chcesz dostąpić zaszczytu i złowić tysiaka!
                                                    hmm, ja co prawda, nie zapowiadam nadzwyczajnej aktywności, ale będę zaglądać od czasu do czasu ( a raczej polować)....i może natrafię na ten extra nr!!!

kajsko
                                                  • maciej-007 Re: Środa. 25.09.02, 09:36
                                                    Nie ludz sie, Kajsko!:)
                                                    Ten ekstra numer jest zarezerwowany dla prezesa:)
                                                    Do dziesiatej tylu nie nabijemy, a o tejporze przychodzi Twoj szef i szanse prezesa niepomiernie wzrosna:)
                                                    Mimo wszystko pozdrawiam:)
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: Środa. IP: 212.244.254.* 25.09.02, 09:44
                                                    > Do dziesiatej tylu nie nabijemy, a o tejporze przychodzi Twoj szef i szanse pre
                                                    > zesa niepomiernie wzrosna:)
                                                    >
                                                    hahahaaaaaa!!!

mimo wszystko spróbuję:))))
                                                    kajsko
                                                  • maciej-007 Re: Środa. 25.09.02, 09:54
                                                    Kajsko, Kajsko:)
                                                    Probuj!
                                                    Z gory i tak jestes skazana na pozarcie... Sorry, na porazke:)
                                                    Prezes jest panem wszystkich sznurkow i za nie pociaga:)
                                                    Jakby co, to dam adres emaliowy, na ktory wyslecie nagrode:)
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: Środa. IP: 212.244.254.* 25.09.02, 10:01
                                                    maciej-007 napisał:

> Kajsko, Kajsko:)
                                                    > Probuj!

a pewnie!!! nie poddam sie:)
                                                    ...chociaż od teraz moja aktywność nieco zmaleje:(

kajsko

P.S. a jaka jest nagroda??? bo jak marna...to dam sobie spokój:)))
                                                  • maciej-007 Re: Środa. 25.09.02, 10:16
                                                    Ze tez Ty wszystko dla nagrody robisz...
                                                    Sama satysfakcja ze zwyciestwa juz nie wystarcza?:)
                                                    I to pokonac kogo? (Choc wydaje sie to b. nierealne...) Samego prezesa:)
                                                    Kajsko, Kajsko, szef juz wzywa...:)
                                                    Czas ustapic pola prezesowi i pozegnac sie grzecznie z tysiaczkiem:)
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: Środa. IP: 212.244.254.* 25.09.02, 11:52
                                                    Z drżeniem serca tu weszłam...myślałam, że już świetujecie jubileusz!!!
                                                    ale jednak jeszcze troche trzeba poczekać:)))

może jednak mi sie uda!

kajsko
                                                  • Gość: kajsko Re: Środa. IP: 212.244.254.* 25.09.02, 12:38
                                                    słuchajcie!!!
                                                    wzywam Was do porządku!!!
                                                    niewiele już zostało:)
                                                    poświęćcie swoje cenne przerwy i dobijmy wreszcie do 1000!

a prezes tak sie zarzekał...

czekam na jakiś odzew, bo nie chce byc posądzona o sztuczne nabijanie:)))

kajsko
                                                  • fgk Re: Środa. 25.09.02, 12:42

> słuchajcie!!!
                                                    > wzywam Was do porządku!!!

Czuje sie wezwany:)

> niewiele już zostało:)
                                                    > poświęćcie swoje cenne przerwy i dobijmy wreszcie do 1000!

Pewnie! Sniadanie moze poczekac:)

> czekam na jakiś odzew, bo nie chce byc posądzona o sztuczne nabijanie:)))

To w takim razie ja tez bede posadzany:)))
                                                    Jaka stawka?:))

FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Środa. IP: 212.244.254.* 25.09.02, 12:48
                                                    > Pewnie! Sniadanie moze poczekac:)
                                                    zwłaszcza, że wczorajsze:)))

> Jaka stawka?:))
                                                    nie wiem:(...chyba, że jakiś sponsor sie odezwie:)))

kajsko
                                                  • fgk Re: Środa. 25.09.02, 12:51

> > Pewnie! Sniadanie moze poczekac:)
                                                    > zwłaszcza, że wczorajsze:)))

Eee, tym razem pudlo:)
                                                    Wczorajsze juz zjadlem. Wczoraj:))

>
                                                    >
                                                    > > Jaka stawka?:))
                                                    > nie wiem:(...chyba, że jakiś sponsor sie odezwie:)))

...wieksza niz zycie;)

FGK

• Gość: kajsko Re: Środa. IP: 212.244.254.* 25.09.02, 13:02
                                                    jej, ale zimno u mnie w pokoiku:(
                                                    mimo, że mam miejscówę przy kaloryferze - ale co z tego, jak nie grzeje:(((
                                                    co moment robie sobie jakiś ciepły napój, ale nie w celu wypicia, tylko aby ogrzać łapy!...bo w rekawicach trudno stukać w klawisze:)

kajsko
                                                  • fgk Re: Środa. 25.09.02, 13:25

> jej, ale zimno u mnie w pokoiku:(

A ja mam cieplo, u mnie juz od tygodnia grzeja:)) Az otwieramy okno i sie
                                                    wietrzymy:))
                                                    Chcesz troche? Moge podeslac, w koncu mam niedaleko, nie zdazy ostygnac:)
                                                    Moze byc w wiaderku?:)

> mimo, że mam miejscówę przy kaloryferze - ale co z tego, jak nie grzeje:(((

To trzeba SPECa zawolac!!:)

> co moment robie sobie jakiś ciepły napój, ale nie w celu wypicia,

Grzanca w pracy popijasz? :)))

> tylko aby ogrzać łapy!...bo w rekawicach trudno stukać w klawisze:)
                                                    Czasem pomaga szybsze stukanie bez rekawiczek:)))

FGK

P.s. Kaja, teraz wystarczy jeden prosty ruch i tysiak Twoj:)
                                                    Chyba, ze ktos w miedzyczasie...;)
                                                    FGK
                                                  • maciej-007 Re: Środa. 25.09.02, 13:27
                                                    1000?
                                                  • Gość: kajsko Re: Środa. IP: 212.244.254.* 25.09.02, 13:28
                                                    >
                                                    > P.s. Kaja, teraz wystarczy jeden prosty ruch i tysiak Twoj:)
                                                    > Chyba, ze ktos w miedzyczasie...;)

no ...........
                                                    jest????????

czy nie??????

ojej, az sie boję:)

kajsko
                                                  • maciej-007 Re: Środa. 25.09.02, 13:31
                                                    Czyzby to jednak Wasz jedyny, niepowtarzalny i ukochany prezes zgarnal stawke?:)
                                                    Cos nie widze, zeby sie licznik przekrecil....
                                                    Moze Klodzko tylko do 999 jedzie...
                                                  • Gość: kajsko Re: Środa. IP: 212.244.254.* 25.09.02, 13:36
                                                    CO ZA PODSTĘPNY CZŁOWIEK Z TEGO NASZEGO PREZESA!!!!!
                                                    zaczaił sie!!!!....i ma!!!!

no cóż - gratulacje!!!

....a ja od rana polowałam, polowałam....:(((

kajsko
                                                  • maciej-007 Re: Środa. 25.09.02, 13:52
                                                    Prezes sumienie ma czyste, Szanowna Kajsko!:)
                                                    Prezesa rowniez odwolano do b. waznych zajec na dluzszy czas...
                                                    Prezes myslal, ze juz po zawodach, a tu taka niespodzianka:) Rozbieganym wzrokiem przeczytalem wlasnie, ze JFK
                                                    sugeruje cos o 1000, wiec sie wpisalem:)
                                                    Poza tym zwyciezcow sie nie sadzi...
                                                    Prosze w ciszy przelknac te porazke i szykowac sie na 2000 posta:)
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: Środa. IP: 212.244.254.* 25.09.02, 14:01
                                                    .
                                                    > Prosze w ciszy przelknac te porazke i szykowac sie na 2000 posta:)

porażka już przeklnięta! a czy w ciszy, to możnaby polemizować:)

2000 jakoś do mnie nie przemawia:( poczekam chyba na jakiegoś miliona!

kajsko
                                                  • maciej-007 Re: Środa. 25.09.02, 14:35
                                                    Kajsko Moje Ty Drogie!
                                                    Jesli bedzie to stanowilo dla Ciebie jakas pocieche, to powiem Ci, iz z moich wyliczanek wynika, ze 1000. posta
                                                    nastukal JFK. Licznik z pewnym opoznieniem wybija liczbe postow na forum. Moj post bedzie 1007., zatem 7
                                                    wczesniej jest JFK...
                                                    Czy juz lzej na sercu?:)
                                                    Czy porazka nie zmrozila Cie dokumentnie?
                                                    Mam nadzieje, ze po przeskoczeniu zapory w postaci 1000. postow nie zaprzestaniemy dalszej aktywnej pracy
                                                    sluzacej lepszej przyszlosci naszej wspolnej, socjalistycznej Ojczyzny:)
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: Środa. IP: 212.244.254.* 25.09.02, 14:49
                                                    > Czy juz lzej na sercu?:)

lżej byłoby, gdyby to mój był ten 1000!

> Czy porazka nie zmrozila Cie dokumentnie?

hmmm, tu jest taaaki ziomb, że już nawet porażki mi nie straszne!
                                                    chyba zacznę rozglądać sie za jakimś etatem palacza :)

> Mam nadzieje, ze po przeskoczeniu zapory w postaci 1000. postow nie zaprzestani
                                                    > emy dalszej aktywnej pracy
                                                    > sluzacej lepszej przyszlosci naszej wspolnej, socjalistycznej Ojczyzny:)

zgłaszam gotowość dalszej współpracy!!!

pokonane kajsko
                                                  • fgk Re: Środa. 25.09.02, 14:56

> > Czy juz lzej na sercu?:)
                                                    >
                                                    > lżej byłoby, gdyby to mój był ten 1000!

Jakby tak dobrze policzyc, to chyba jednak ten Twoj byl 1000:)

>
                                                    > > Czy porazka nie zmrozila Cie dokumentnie?
                                                    >
                                                    > hmmm, tu jest taaaki ziomb, że już nawet porażki mi nie straszne!
                                                    > chyba zacznę rozglądać sie za jakimś etatem palacza :)

Tak z koncem lata od razu sie za palaczami rozgladasz?;)

>
                                                    > > Mam nadzieje, ze po przeskoczeniu zapory w postaci 1000. postow
                                                    > nie zaprzestaniemy dalszej aktywnej pracy
                                                    > > sluzacej lepszej przyszlosci naszej wspolnej, socjalistycznej Ojczyzny:)
                                                    >
                                                    > zgłaszam gotowość dalszej współpracy!!!
                                                    >

Podpisuje sie czterema rekami za lepsza wspolna przyszloscia!!:))
                                                    FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Środa. IP: 212.244.254.* 25.09.02, 15:04

> Jakby tak dobrze policzyc, to chyba jednak ten Twoj byl 1000:)

własnie! umówmy się,że:
                                                    - wg licznika - prezes zgarnął 1000,
                                                    - jednak biorąc pod uwagę niedoskonałość tegoż licznika, prawdopodobnie był to post FGK,
                                                    - dalej, biorąc pod uwagę wciąż tę samą niedoskonałość maszyny liczącej.... najprawdopodobniej był to moj pościk:)))

już mi lepiej....ale to chyba dlatego, że kaloryfery zaczynają być lekko letnie:)

kajsko
                                                  • maciej-007 Re: Środa. 25.09.02, 15:32
                                                    Nadal twierdze, ze to JFK byl tysiecznym "postmanem" na naszej forumowej planecie:)
                                                    I niech kazdy sie grzeje na swoj, njalepszy sposob.
                                                    Ja grzeje sie b. tradycyjnie - do kaloryfera mam jakies 0,5 m, a on juz od dzis cieply:)
                                                    over
                                                  • fgk Re: Środa. 25.09.02, 15:56
                                                    maciej-007 napisał:

> Nadal twierdze, ze to JFK byl tysiecznym "postmanem" na naszej forumowej
                                                    > planecie:)

JFK na Prezesa!!!;)
                                                    Wszak wybory za pasem:)))))))))

> I niech kazdy sie grzeje na swoj, njalepszy sposob.
                                                    > Ja grzeje sie b. tradycyjnie - do kaloryfera mam jakies 0,5 m,
                                                    > a on juz od dzis cieply:)

Kaloryfer ma za bardzo wystajace zeberka;)
                                                    Preferuje inne sposoby, Piffko na ten przyklad:)
                                                    Juz sie chlodzi w lodowce i nie moze sie doczekac mego przyjscia:))

Nashle!
                                                    FGK
                                                  • mistle_ Re: Środa. 25.09.02, 16:03
                                                    Hellołłłł!!!!! :))))

Oj, co za przyjemny dzień miałam! :)
                                                    Same pomyślne wieści :)))
                                                    Aż mnie roznosi z radości :)

Widzę, że magiczna czterocyfrowa liczba została przekroczona - i to sporo... :)
                                                    Nie spodziewałam się tego, naprawdę! Miła niespodzianka, że forum znowu
                                                    ożyło. :)

Niestety, ja zajrzę tutaj najwcześniej za tydzień, chyba, że zdarzy się jakaś
                                                    nadzwyczajna okazja, aby skorzystać z sieci. Ale absolutnie nie oznacza to, że
                                                    nie chcę być już dłużej Klubowiczem :) Szykujcie się, Robaczki, będziemy
                                                    hucznie świętować mój powrót! :)))

Pozdrawia szczęśliwa i w ogóle :)
                                                  • maciej-007 Czwartek. Juz blizej niz dalej:) 26.09.02, 08:13
                                                    Dzien dobry, stolyco!
                                                    Dzis bedziemy juz sami...
                                                    Klubowiczka nam sie wysypala na tydzien, jak twierdzi...
                                                    No, niech bedzie.
                                                    Moze i ja wezme w koncu jakis urlop w tym roku???
                                                    Czy juz odtajaliscie?
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: Czwartek. Juz blizej niz dalej:) IP: 212.244.254.* 26.09.02, 09:11
                                                    witam Prezesa!

> Czy juz odtajaliscie?

dziś to co innego:)))...otwieram pokoik....a tu miła niespodzianka....ciepło:)))
                                                    no, ciekawe kiedy Mistle da znak życia?
                                                    już bedzie nadawać na innej częstotliwości.
                                                    za to bedziemy mieli non stop świeże wieści z KK:)))

dostałam dziś emailą opr od "góry", wiec zabieram sie do roboty:(((

kajsko
                                                  • fgk Re: Czwartek. Juz blizej niz dalej:) 26.09.02, 09:23

Witam!:))

> > Czy juz odtajaliscie?
                                                    >
                                                    > dziś to co innego:)))...otwieram pokoik....a tu miła
                                                    niespodzianka....ciepło:))

U mnie zarzadzono wietrzenie po calonocnym ogrzewaniu:)
                                                    Cyrk na kolkach;)

> no, ciekawe kiedy Mistle da znak życia?
                                                    > już bedzie nadawać na innej częstotliwości.
                                                    > za to bedziemy mieli non stop świeże wieści z KK:)))

He, he, a dzis snila mi sie Kudowa i kaplica czaszek w Czermnej:)))

> dostałam dziś emailą opr od "góry", wiec zabieram sie do roboty:(((

Patrz, to ja od jakiegos czasu dostepuje zaszczytu otrzymania opr od gory
                                                    osobiscie. Czuje sie wniebowstapiony i tak mnie zatyka z tego powodu, ze az
                                                    calymi dniami nie pojawiam sie np. na forum:(

Szkoda, ze nie ma Was on-line podczas weekendu. Wtedy mozna hyyc do kafejki i
                                                    po problemie:) Jednak nie ma to jak (...) w KK...
                                                    Chyba pojde na zasluzony urlop i pojade sie troche dotlenic.
                                                    Stoleczne powietrze jakos mi nie sluzy:)

FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Czwartek. Juz blizej niz dalej:) IP: 212.244.254.* 26.09.02, 09:29
                                                    > Patrz, to ja od jakiegos czasu dostepuje zaszczytu otrzymania opr od gory
                                                    > osobiscie. Czuje sie wniebowstapiony i tak mnie zatyka z tego powodu, ze az
                                                    > calymi dniami nie pojawiam sie np. na forum:(

hmmm, no właśnie, bo jakbym dostała opr osobiście, to może miałoby to sens:)))
                                                    ...a tak...sami widzicie...zamiast w papiurach - to na forum!

jejku, poczekam mniej wiecej do 10 i wtedy może zacznę cokolwiek robić:(
                                                    ale mi sie nieeeee chhhcęęęęęę:(

kajsko
                                                  • fgk Re: Czwartek. Juz blizej niz dalej:) 26.09.02, 09:36

> hmmm, no właśnie, bo jakbym dostała opr osobiście, to może miałoby to sens:)))
                                                    > ...a tak...sami widzicie...zamiast w papiurach - to na forum!

Eee, u mnie nie skutkuje:)
                                                    Juz mam kilkudniowe opoznienie. Czy bede na forum czy nie, i tak nie nadrobie:)
                                                    A co mi tam...;)

>
                                                    > jejku, poczekam mniej wiecej do 10 i wtedy może zacznę cokolwiek robić:(
                                                    > ale mi sie nieeeee chhhcęęęęęę:(

A jak MI sie nie chce...
                                                    Wprost nie do opisania.
                                                    Nie zdawalem sobie sprawy, ze mozna miec az taki wstret do pracy.
                                                    I to nie jest wstret do pracy w ogole, lecz tylko do tej konkretnej:(

FGK
                                                  • maciej-007 Re: Czwartek. Juz blizej niz dalej:) 26.09.02, 09:40
                                                    Czolem nie lubiacy swojej pracy!:)
                                                    Przes lubi czy nie lubi jedzie z koksem. Grzeje go kaloryfer i mysl o zblizajacym sie łykendzie:)
                                                    Dzis troche w spokoju bedzie mozna popracowac, ale zasadniczo koncowka miesiaca zawsze bardziej napieta i
                                                    napiecie rosnie wyczuwalnie... Poza tym dzis nie ma mnie kto opierniczac, bo wierchuszka jest gdzies tam:)
                                                    Zabieram sie za robote, ale najpierw za jablko z dzialki lezacej wiadomo-gdzie:)
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: Czwartek. Juz blizej niz dalej:) IP: 212.244.254.* 26.09.02, 09:43
                                                    > Eee, u mnie nie skutkuje:)
                                                    > Juz mam kilkudniowe opoznienie. Czy bede na forum czy nie, i tak nie nadrobie:)
                                                    > A co mi tam...;)

a ja mam ten problem, że choćby nie wiem co, muszę sie z tym wyrobić na dziś, a raczej na zaraz!!!
                                                    a poza tym robota bieżąca...:(

dobra, już nie narzekam:)
                                                    ide zrobić sobie herbatkę, ktoś chce???

zaraz wracam

kajsko
                                                  • fgk Re: Czwartek. Juz blizej niz dalej:) 26.09.02, 09:51

>
                                                    > a ja mam ten problem, że choćby nie wiem co, muszę sie z tym wyrobić
                                                    > na dziś, a raczej na zaraz!!!
                                                    > a poza tym robota bieżąca...:(

Ja tez musze na dzis, a raczej na wczoraj, bo ludziki w centrali nie maja nic
                                                    innego do roboty tylko przetwarzanie moich danych. Siedza i sie nudza,
                                                    biedaki...

> dobra, już nie narzekam:)

OK, ja tez:)

> ide zrobić sobie herbatkę, ktoś chce???

Ja poprosze!:) Z cytrynka i bez cukru:)
                                                    Dzienki!:)

FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Czwartek. Juz blizej niz dalej:) IP: 212.244.254.* 26.09.02, 09:59

> > ide zrobić sobie herbatkę, ktoś chce???
                                                    >
                                                    > Ja poprosze!:) Z cytrynka i bez cukru:)
                                                    > Dzienki!:)

bedzie problem:( - jest cukier ale nie ma cytrynki!

jej, chyba pora zasiąść za papierzyskami i stworzyć pozór ciężko zapracowanej, bo kroki szefa już słychać!

na razie

kajsko

• fgk Re: Czwartek. Juz blizej niz dalej:) 26.09.02, 10:01

>
                                                    > bedzie problem:( - jest cukier ale nie ma cytrynki!

OK, moze byc na odwrot:)
                                                    Moze sie nie poznam;)

> jej, chyba pora zasiąść za papierzyskami i stworzyć pozór
                                                    > ciężko zapracowanej, bo kroki szefa już słychać!

Moze szef jeszcze bedzie zaspany i nie ogarnie trzezwym spojrzeniem calej
                                                    sytuacji?:)

FGK
                                                  • Gość: kajsko Re: Czwartek. Juz blizej niz dalej:) IP: 212.244.254.* 26.09.02, 10:33

> Moze szef jeszcze bedzie zaspany i nie ogarnie trzezwym spojrzeniem calej
                                                    > sytuacji?:)
                                                    >
                                                    ale numer!!! oddałam całą zaległą robote szefowi:))) a sama zajęłam sie czym innym!!!
                                                    taki szef to skarb!

FGK, herbatka gotowa:)
                                                    tak jak chciałeś - cukier zamiast cytrynki:)

kajsko
                                                  • fgk Re: Czwartek. Juz blizej niz dalej:) 26.09.02, 10:38

>
                                                    > > Moze szef jeszcze bedzie zaspany i nie ogarnie trzezwym spojrzeniem calej
                                                    > > sytuacji?:)
                                                    > >
                                                    >
                                                    > ale numer!!! oddałam całą zaległą robote szefowi:))) a sama zajęłam sie
                                                    > czym innym!!! taki szef to skarb!

He, he, takich to juz ze swieca szukac...:)
                                                    U mnie dziala wszystko w druga strone - cala zalegla robota szefa laduje na
                                                    moim biurku:(

>
                                                    > FGK, herbatka gotowa:)
                                                    > tak jak chciałeś - cukier zamiast cytrynki:)

OK, juz lece z ciasteczkami, dzieki!!:))

FGK

• Gość: kajsko Re: Czwartek. Juz blizej niz dalej:) IP: 212.244.254.* 26.09.02, 10:42
                                                    > > ale numer!!! oddałam całą zaległą robote szefowi:))) a sama zajęłam sie
                                                    > > czym innym!!! taki szef to skarb!
                                                    >
                                                    > He, he, takich to juz ze swieca szukac...:)
                                                    > U mnie dziala wszystko w druga strone - cala zalegla robota szefa laduje na
                                                    > moim biurku:(

nooo, oj jakby zobaczył co ja tu o nim wypisuję.....hmmm, podwyżka murowana!!!

kajsko
                                                  • maciej-007 Re: Czwartek. Juz blizej niz dalej:) 26.09.02, 12:37
                                                    No, czas na przerwe, czyli kolejne jabluszko:)
                                                    Co tu tak przycichlo?
                                                    Ostatnie lokomotywy naszego forum sie zasapaly?:) Robota?
                                                    Nie wiem, czy dam rade wysiedziec dzis do konca...
                                                    Chyba zrobie sobie wolne troche wczesniej:)
                                                    Jak mnie slychac?
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: Czwartek. Juz blizej niz dalej:) IP: 212.244.254.* 26.09.02, 12:45
                                                    maciej-007 napisał:

> No, czas na przerwe, czyli kolejne jabluszko:)
                                                    właśnie schrupałam jedno :) dobre było:)
                                                    teraz zapijam kawką.

> Co tu tak przycichlo?
                                                    skąąddd

> Ostatnie lokomotywy naszego forum sie zasapaly?:) Robota?
                                                    robota nie zając:)
                                                    ale już trochę podpędziłam, nie jest źle:)

> Jak mnie slychac?
                                                    doskonale!

kurcze, jak jest co robić to czas leci z podwójną prędkością:)
                                                    jak ja sie cieszę, że już prawie pierwsza:)))
                                                    trochę jeszcze się pobawię i .... też zamierzam prysnąć wcześniej! a co!

kajsko
                                                  • maciej-007 Re: Czwartek. Juz blizej niz dalej:) 26.09.02, 12:54
                                                    Kajsko, Kajsko...:)
                                                    Nie godzi sie zapijac jablka kawa! To profanacja!:)
                                                    Od razu widac, ze jak ciszej sie robi na forum, to przynajmniej robota podgoniona:)
                                                    Z ty mczasem i podwojna predkoscia to czasami bywa az zbyt prawdziwe. Ja zamierzam i dzis, i jutro szybciej
                                                    zluzowac... A co!:)
                                                    I jak to w koncu jest u Ciebie? Rano narzekasz na robote, a teraz mowisz o pobawieniu sie nia? Czy mialas inne
                                                    zabawy na mysli?:)
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: Czwartek. Juz blizej niz dalej:) IP: 212.244.254.* 26.09.02, 14:04
                                                    maciej-007 napisał:

> Kajsko, Kajsko...:)
                                                    > Nie godzi sie zapijac jablka kawa! To profanacja!:)

no co TY!!!
                                                    uwielbiam kawkę i uwielbiam jabłka!!! a te 2 smaki razem połaczone...miodzio!

> I jak to w koncu jest u Ciebie? Rano narzekasz na robote, a teraz mowisz o poba
                                                    > wieniu sie nia? Czy mialas inne
                                                    > zabawy na mysli?:)

hahaa,
                                                    bo to jest tak: głęboki oddech, forum na bok i .... robota sama sie robi!
                                                    a tak na prawde, to szef od 10 próbuje sie z tym uporać, a ja sie obijam:)
                                                    ach!!! co za praca!!!

kajsko
                                                  • maciej-007 Uże piatnica:) 27.09.02, 07:26
                                                    Witajta w piatek!:)
                                                    Byle do konca wachty...:)
                                                    I juz bedzie łykend.
                                                    O, jak mi tego potzreba...
                                                    Ktos dzis bedzie aktywny, czy w zwiazku z łykendem juz zawieszono klawiatury na kolku?
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: Uże piatnica:) IP: 212.244.254.* 27.09.02, 09:05
                                                    > Ktos dzis bedzie aktywny, czy w zwiazku z łykendem juz zawieszono klawiatury na
                                                    > kolku?
                                                    > over

cze!
                                                    do łykendu trza jeszcze swoje odsiedzieć:)...wiec jako-taką aktywność deklaruję!!!
                                                    jeju! co Ty robisz w robocie o 7.26??? ja o tej godzince mam jeszcze 4 minuty snu!

kajsko
                                                  • maciej-007 Re: Uże piatnica:) 27.09.02, 09:15

> cze!
                                                    > do łykendu trza jeszcze swoje odsiedzieć:)...wiec jako-taką aktywność deklaruję
                                                    > !!!
                                                    > jeju! co Ty robisz w robocie o 7.26??? ja o tej godzince mam jeszcze 4 minuty s
                                                    > nu!

Cze, Kajsko!:)
                                                    Odsiedziec swoje trzeba, to fakt, ale jakos razniej to sie dzis dzieje:) Tym bardziej aktywnosc nie powinna byc tylko
                                                    jako-taka, ale prawdziwie aktywna!:)
                                                    Prezes "odbil karte" przy wejsciu juz o 6:53! Wy w stolycy nie wiecie jeszcze wtedy nic o bozym piatkowym
                                                    siwecie:) Rzeczywistosc zmusza do pewnych posiecen, ale za to final (dzisiejszej zmiany) jaki piekny!
                                                    over over
                                                  • Gość: kajsko Re: Uże piatnica:) IP: 212.244.254.* 27.09.02, 09:28
                                                    jmaciej-007 napisał:

> Gość portalu: kajsko napisał(a):
                                                    >
                                                    > > cze!

> Prezes "odbil karte" przy wejsciu juz o 6:53! Wy w stolycy nie wiecie jeszcze w
                                                    > tedy nic o bozym piatkowym
                                                    > siwecie:) Rzeczywistosc zmusza do pewnych posiecen, ale za to final (dzisiejsze
                                                    > j zmiany) jaki piekny!
                                                    > over over

Boszszszsze! przecież o tej porze to jeszcze ciemno!
                                                    ale Was tam eksploatują!
                                                    nie ma to jak, ostatnimi czasy, w stolycy!
                                                    a co prezes tak niecierpliwie wyczekuje końca zmiany?
                                                    czyżby ruszał np. do KK???

ja długo, długo tam nie zawitam:((((

kajsko
                                                  • maciej-007 Re: Uże piatnica:) 27.09.02, 09:43

> Boszszszsze! przecież o tej porze to jeszcze ciemno!
                                                    > ale Was tam eksploatują!
                                                    > nie ma to jak, ostatnimi czasy, w stolycy!
                                                    > a co prezes tak niecierpliwie wyczekuje końca zmiany?
                                                    > czyżby ruszał np. do KK???
                                                    >
                                                    > ja długo, długo tam nie zawitam:((((
                                                    >
                                                    > kajsko

Jak dobilem do pracy, bylo juz szarawo... Ale golilem sie po ciemku..., tzn. na dworze bylo ciemno, ale u mnie palilo sie
                                                    iles-tam watow w lazience nad lustrem:)
                                                    Podli kapitalisci eksploatuja Waszego prezesa bez skrupulow...
                                                    A konca zmiany zawsze prezes chetnie wypatruje. Praca pracą, ale chocby byla i najciekawsza, to odpoczynek
                                                    najwazniejszy:) Prezes musi sie w koncu czasem tez poczuc wolny jak ptak:)
                                                    A do KK prezes chyba sie uda na Helloween dopiero...
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: Uże piatnica:) IP: 212.244.254.* 27.09.02, 09:53
                                                    no, mój czas porannych pogaduszek powoli się zakańcza:(
                                                    ...ale tylko porannych:)
                                                    teraz na parę chwil muszę odstawić klawiaturkę [z wiadomych powodów-szef!!!].
                                                    ale w stosownym momencie powrócę na posterunek:)

tym czasem do zobaczenia:)

Prezes! nie daj się wykorzystywać! bierz przykład z młodszych:)))

kajsko

P.S. smacznego jabłka:)
                                                  • fgk Re: Znowu poniedziałek :( 23.09.02, 13:11
                                                    mistle_ napisała:

> Cześć FGK! :)

Hej Mistle!:)

> Jak minął weekendzik?
                                                    > Ja spędziłam go na leniuchowaniu - hedonizm pełną gębą :)
                                                    > Oj, przyjemnie jest czasami nic nie robić... :)

U mnie tez nie bylo najgorzej:)
                                                    W sobote - praca dodatkowa w domu; niedziela za to aktywnie w
                                                    terenie - wraz ze znajomymi bralem udzial w Dniu Transportu Publicznego.
                                                    Zwiedzanie zajezdni tramwajowej, wystawa taboru komunikacji miejskiej, troche
                                                    nowosci, troche staroci. Do tego przejazd pociagiem nadzwyczajnym do Otwocka i
                                                    z powrotem etc. Zdjecia, kilka wdechow swiezego warszawskiego powietrza,
                                                    namiastka pikniku i... po weekendzie.
                                                    Klisza skonczona, o 15 odbieram zdjecia, juz sie nie moge doczekac:)))
                                                    I zeby nie bylo NTF [Nie To Forum;)))] - dostalem garsc wiesci z Kotliny.
                                                    Raczej pesymistyczne, ale widze swiatelko w tunelu i to z najmniej spodziewanej
                                                    strony:) Na przykladzie Kai widac, ze haslo o kropli drazacej skale ma jednak
                                                    racje bytu:)

FGK
                                              • fgk Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) 20.09.02, 13:26
                                                mistle_ napisała:

> Czy Wam też się tak wlecze okropecznie dzisiejszy dzień?...
                                                > Każda minuta ma 120 sekund!

Patrz, wcale nie:)
                                                Mam tyle roboty, ze chyba ze wszystkim sie nie wyrobie...
                                                O retyyy, to juz 13:30???

Chcecie troche pracy ode mnie?:)

FGK
                                                • Gość: kajsko Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) IP: 212.244.254.* 20.09.02, 13:33
                                                  > Chcecie troche pracy ode mnie?:)
                                                  >
                                                  > FGK

możesz podrzucić:)
                                                  ja mam dziś dzień jak nie co dzień:)

kajsko
                                                  • fgk Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) 20.09.02, 13:38

> > Chcecie troche pracy ode mnie?:)
                                                    > >
                                                    > > FGK
                                                    >
                                                    > możesz podrzucić:)
                                                    > ja mam dziś dzień jak nie co dzień:)

OK, Juz wysylam!
                                                    Powinno zajac Ci nie wiecej niz godzinke...

Dzieki za pomoc!!:))
                                                    Widze, ze mam szanse punktualnie zaczac weekend:)))))
                                                    Wiedzialem, ze na Was moge liczyc;)

FGK
                                      • mistle_ Re: A dzisiaj już piątek!!! :))) 20.09.02, 12:50
                                        maciej-007 napisał:

> Bede sie musial odciac od tych innych zajec, bo forum bez prezesa to nie to
                                        forum:)

Ktoś tutaj przypisuje sobie cudze zasługi... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka