mouha 22.08.05, 14:19 Bardzo proszę o informację gdzie mogę dostać PIĘKNY i BARDZO SMACZNY tort????? SErdecznie z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_darc Re: TORT W WAWIE _ błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 14:26 witam, polecam cukiernie batida przy ul. nowogrodzkiej lub mysiej (nie pamietam dokladnie). tanio nie jest - porcja dla jednej osoby 10 zl, ale smaaaaczny jak cholera. w necie maja strone, ale w tej chwili nie pamietam adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
agapp78 Re: TORT W WAWIE _ błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 14:29 potwierdzam. batida nie jest tania ale tort bedzie przepyszny i bardzo ladnie tam go przystroja! - zeby tylko jakies upusty dawali za taka reklame ) Odpowiedz Link Zgłoś
mouha Re: TORT W WAWIE _ błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 15:02 DZięki - a może Słodki - SŁony? znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
sol_bianca Re: TORT W WAWIE _ błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 14:31 Hmmm zazwyczaj stykałam się z cenami za kg, według Batidy porcja dla jednej osoby to jaka waga? Albo innymi słowy: jaka cena wychodzi za kilogram? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_darc Re: TORT W WAWIE _ błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 15:43 nie mam pojecia, po prostu na kilogramy nie sprzedaja mysle ze na miejscu sie mozna dowiedziec i zobaczyc jak wyglada porcja dla jednej osoby ja tam zamawiam. ma byc udekorowany biala czekolada i bialymi rozami z czekolady)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pengua Re: TORT W WAWIE _ błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 15:54 Tez baaaardzo polecam torty z Batidy przy ul. Nowogrodzkiej. Adres stronki to: www.batida.com.pl Tez chce u nich zamowic tort na wesele, ale chce z nimi troche ponegocjowac troche ta cene. Zwykle jak kupuje na urodziny moj ulubiony torcik czekoladowy to wychodzi 8 niemalych porcji. Torcik kosztuje ok. 44 zl. Wiec na 30 osob powinien kosztowac ok. 200 a nie 300 zl (gdyby liczyc tak jak mi powiedzieli po 10 od porcji...) Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: TORT W WAWIE _ błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 16:28 to ja Ci polecę coś trochę tańszego a równie pysznego - na rogu Nowego Światu i Świętokrzyskiej jest kawiarnia "Nowy Świat". My właśnie tam zamawiamy swój tort ślubny. Na razie zamówiliśmy na próbę, ale dokładnie taki jak ma być na wesele i przerósł on moje oczekiwania jeśli chodzi o smak - w życiu nie jadłam tak pysznego tortu z cukierni! dekoracja też była bardzo ładna, nam zależy na czymś bardzo eleganckim i coś takiego właśnie dostaliśmy - tort jest udekorowany żywymi kwiatami i kosztuje 60zł/kg - naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś