Dodaj do ulubionych

TORT W WAWIE _ błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22.08.05, 14:19
Bardzo proszę o informację gdzie mogę dostać PIĘKNY i BARDZO SMACZNY
tort????? SErdecznie z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • joanna_darc Re: TORT W WAWIE _ błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 14:26
      witam, polecam cukiernie batida przy ul. nowogrodzkiej lub mysiej (nie pamietam
      dokladnie). tanio nie jest - porcja dla jednej osoby 10 zl, ale smaaaaczny jak
      cholera. w necie maja strone, ale w tej chwili nie pamietam adresu.
      • agapp78 Re: TORT W WAWIE _ błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 14:29
        potwierdzam. batida nie jest tania ale tort bedzie przepyszny i bardzo ladnie
        tam go przystroja! - zeby tylko jakies upusty dawali za taka reklamewink
        )
        • mouha Re: TORT W WAWIE _ błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 15:02
          DZięki - a może Słodki - SŁony? znacie?
      • sol_bianca Re: TORT W WAWIE _ błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 14:31
        Hmmm zazwyczaj stykałam się z cenami za kg, według Batidy porcja dla jednej
        osoby to jaka waga? Albo innymi słowy: jaka cena wychodzi za kilogram?
        • joanna_darc Re: TORT W WAWIE _ błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 15:43
          nie mam pojecia, po prostu na kilogramy nie sprzedaja
          mysle ze na miejscu sie mozna dowiedziec i zobaczyc jak wyglada porcja dla
          jednej osobysmile ja tam zamawiam. ma byc udekorowany biala czekolada i bialymi
          rozami z czekoladysmile))))
    • pengua Re: TORT W WAWIE _ błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 15:54
      Tez baaaardzo polecam torty z Batidy przy ul. Nowogrodzkiej.
      Adres stronki to: www.batida.com.pl
      Tez chce u nich zamowic tort na wesele, ale chce z nimi troche ponegocjowac
      troche ta cene. Zwykle jak kupuje na urodziny moj ulubiony torcik czekoladowy
      to wychodzi 8 niemalych porcji. Torcik kosztuje ok. 44 zl. Wiec na 30 osob
      powinien kosztowac ok. 200 a nie 300 zl (gdyby liczyc tak jak mi powiedzieli po
      10 od porcji...)
    • domi_mikolka Re: TORT W WAWIE _ błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!! 22.08.05, 16:28
      to ja Ci polecę coś trochę tańszego a równie pysznego - na rogu Nowego Światu i
      Świętokrzyskiej jest kawiarnia "Nowy Świat". My właśnie tam zamawiamy swój tort
      ślubny. Na razie zamówiliśmy na próbę, ale dokładnie taki jak ma być na wesele
      i przerósł on moje oczekiwania jeśli chodzi o smak - w życiu nie jadłam tak
      pysznego tortu z cukierni! dekoracja też była bardzo ładna, nam zależy na czymś
      bardzo eleganckim i coś takiego właśnie dostaliśmy - tort jest udekorowany
      żywymi kwiatami i kosztuje 60zł/kg - naprawdę polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka