Dodaj do ulubionych

Będę walczyła do końca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:48
respekt dla tej kobiety ... podziwiam Ja z calego serca !
Obserwuj wątek
    • Gość: XXX Re: Będę walczyła do końca IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.10.05, 22:23
      Kto to pisał?
      Pozdrowienia dla korektora - 'PRZEŻUTY" ! Ktoś tu kogoś przeżuł..
      • Gość: fgh Re: Będę walczyła do końca IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.10.05, 22:27
        A co to za słowo drętwoty?
        • Gość: em Re: Będę walczyła do końca IP: *.wroclaw.mm.pl 10.10.05, 23:21
          Boże, przestańcie czepiać się szczegółów! I tak najważniejsza jest wola walki i
          niesamowita wręcz siła bohaterki artykułu. Nie niszcie tej historii
          przyziemnymi duperelami. Pani Basiu! Kazdego dnia myślę o Pani walce. Czytałam
          lub widziałam juz coś o Pani.Chapeaux bas!
          Całym sercem wierzę, że właśnie Pani się uda. A ja - już stuletnia zobaczę
          Panią w tym wymarzonym maratonie wrocławskim AD 2050!
          em
    • Gość: Gość Re: Będę walczyła do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:13
      Jestem pełna podziwu. To jest prawdziwa walka. Myślę o Pani i trzymam
      kciuki.Musi byc dobrze. Wyrazy uznania dla autora za świetny tekst
    • Gość: Omnibus Re: Będę walczyła do końca IP: 213.227.122.* 20.10.05, 08:58
      Jestem pod wrażeniem tego artykułu. Zdumiewa chęć życia, determinacja i upór w
      walce z chorobą. Temat jest interesujący nie tylko dla sportowców, ale może
      pzrede wszystkim dla lekarzy i zapewne psychologów. Mam nadzieję, że walka z
      chorobą skończy się zwycięstwem.
      Swoją drogą należą się słowa uznania autorce artukułu za wybór niełatwego
      tematu, albowiem - tak jak na Zachodzie - u nas również najchętniej mówi się o
      sukcesach i zwycięstwach, a zapomina o przegranych. Zyczę następnych tak
      interesujących i ciekawie napisanych artykułów.
    • Gość: Zoik Re: Będę walczyła do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 10:34
      To jest prawdziwa walka.Dawno nie czytałem czegoś tak wspaniałego i
      jednocześnie optymistycznego.Pani Barbara jest niezwykłą osobą.Autorce
      gratuluję
    • Gość: kauczuk7 Re: Będę walczyła do końca IP: *.inet.catch.no 08.11.05, 11:17
      To niesamowite jak psychika ludzka w takich przypadkach potrafi jeszcze ciagle
      podpowiadac by nie dac sie. By zyc. Jestem jeszcze mlody ale mysle ze jesli
      mnie by sie to kiedys przytrafilo z moja psychika mialbym za malo sil by temu
      sprostac. Jestem pelen szacunku dla takich ludzi ktorzy w taki sposob zmagaja
      sie z ta straszna choroba. Jestem przekonany, ze ich cierpienie i heroizm nie
      pojda nigdy na marne, bo trzeba pokazywac ludziom jak po ludzku znosic tak
      nieludzkie rzeczy ktore przytrafiaja nam sie w zyciu. Zycze wszystkim
      powodzenia i zdrowia!!!
    • Gość: joh [*] IP: 212.106.30.* 26.11.05, 02:43
      .
      • Gość: halinka Re: [*] IP: *.chello.pl 26.11.05, 02:45
        Już się wpisałam, ale powtórzę...

[*]
        • jana2706 Żegnaj Basiu [*] 26.11.05, 10:23
          nie ma juz Jej wsrod nas,zmarla w Hamburgu,w srode,byla wspanialym,dzielnym
          Czlowiekiem :(
    • Gość: andy Re: Będę walczyła do końca IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.11.05, 20:53
      Niesamowita osoba, Pani Basia będzie biegać niebieski maratony, dużo dłuższe,
      niedługo znowu wystartujemy razem z nią
      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka