Gość: mychah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:48 respekt dla tej kobiety ... podziwiam Ja z calego serca ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: Będę walczyła do końca IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.10.05, 22:23 Kto to pisał? Pozdrowienia dla korektora - 'PRZEŻUTY" ! Ktoś tu kogoś przeżuł.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgh Re: Będę walczyła do końca IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 10.10.05, 22:27 A co to za słowo drętwoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Będę walczyła do końca IP: *.wroclaw.mm.pl 10.10.05, 23:21 Boże, przestańcie czepiać się szczegółów! I tak najważniejsza jest wola walki i niesamowita wręcz siła bohaterki artykułu. Nie niszcie tej historii przyziemnymi duperelami. Pani Basiu! Kazdego dnia myślę o Pani walce. Czytałam lub widziałam juz coś o Pani.Chapeaux bas! Całym sercem wierzę, że właśnie Pani się uda. A ja - już stuletnia zobaczę Panią w tym wymarzonym maratonie wrocławskim AD 2050! em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Będę walczyła do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:13 Jestem pełna podziwu. To jest prawdziwa walka. Myślę o Pani i trzymam kciuki.Musi byc dobrze. Wyrazy uznania dla autora za świetny tekst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Omnibus Re: Będę walczyła do końca IP: 213.227.122.* 20.10.05, 08:58 Jestem pod wrażeniem tego artykułu. Zdumiewa chęć życia, determinacja i upór w walce z chorobą. Temat jest interesujący nie tylko dla sportowców, ale może pzrede wszystkim dla lekarzy i zapewne psychologów. Mam nadzieję, że walka z chorobą skończy się zwycięstwem. Swoją drogą należą się słowa uznania autorce artukułu za wybór niełatwego tematu, albowiem - tak jak na Zachodzie - u nas również najchętniej mówi się o sukcesach i zwycięstwach, a zapomina o przegranych. Zyczę następnych tak interesujących i ciekawie napisanych artykułów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoik Re: Będę walczyła do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 10:34 To jest prawdziwa walka.Dawno nie czytałem czegoś tak wspaniałego i jednocześnie optymistycznego.Pani Barbara jest niezwykłą osobą.Autorce gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kauczuk7 Re: Będę walczyła do końca IP: *.inet.catch.no 08.11.05, 11:17 To niesamowite jak psychika ludzka w takich przypadkach potrafi jeszcze ciagle podpowiadac by nie dac sie. By zyc. Jestem jeszcze mlody ale mysle ze jesli mnie by sie to kiedys przytrafilo z moja psychika mialbym za malo sil by temu sprostac. Jestem pelen szacunku dla takich ludzi ktorzy w taki sposob zmagaja sie z ta straszna choroba. Jestem przekonany, ze ich cierpienie i heroizm nie pojda nigdy na marne, bo trzeba pokazywac ludziom jak po ludzku znosic tak nieludzkie rzeczy ktore przytrafiaja nam sie w zyciu. Zycze wszystkim powodzenia i zdrowia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka Re: [*] IP: *.chello.pl 26.11.05, 02:45 Już się wpisałam, ale powtórzę... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Żegnaj Basiu [*] 26.11.05, 10:23 nie ma juz Jej wsrod nas,zmarla w Hamburgu,w srode,byla wspanialym,dzielnym Czlowiekiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Będę walczyła do końca IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.11.05, 20:53 Niesamowita osoba, Pani Basia będzie biegać niebieski maratony, dużo dłuższe, niedługo znowu wystartujemy razem z nią ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Odpowiedz Link Zgłoś