Dodaj do ulubionych

Tusk we Wrocławiu dziś?

IP: 167.3.114.* 12.10.05, 11:21
Może wiecie gdzie Tusk ma się pojawić dzisiaj we Wrocławiu?
Chętnie zrobię sobie z nim zdjęcie i będę nim straszyć
okoliczne babcie
Obserwuj wątek
    • Gość: uff Re: Huzia Peowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:17
      a niech spada do swoich Kaszub, które niegdys chciał odłaczyc od Polski!
      • Gość: gregory Re: Huzia Peowcy IP: 167.3.114.* 12.10.05, 13:29
        I tak wygląda dyskusja ze zwolennikami Kaczyńskiego. Bez komentarza.
        • Gość: Sky Re: Huzia Peowcy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.10.05, 18:06
          A wiesz jak wyglada dyskusja ze zwolennikami Tuska? Jedna taka stwierdzila ze
          moje zdanie nie jest wazne tylko jej, bo ja ponoc na stale w Polsce nie
          mieszkam. Bez komentarza.
    • Gość: morales TUSK BĘDZIE DZIŚ W DOMU OPIEKI SPOŁECZNEJ IP: *.localnet / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:37
      Tusk zawita dzisiaj (to nie żart) w Domu Opieki Społecznej. Pewnie chce
      poinformować jak wzorcowo są one finansowane w mieście gdzie rządzi Platforma i
      jak bardzo dba o interesy starszych ludzi i solidarnie chce im zabrać jeszcze
      trochę pieniędzy z emerytur (dzięki podatkowi 3x15) i podwyższyć ceny za
      lekarstwa i żywność.
      • Gość: gregory Re: TUSK BĘDZIE DZIŚ W DOMU OPIEKI SPOŁECZNEJ IP: 167.3.114.* 12.10.05, 13:50
        > jak bardzo dba o interesy starszych ludzi i solidarnie chce im zabrać jeszcze
        > trochę pieniędzy z emerytur (dzięki podatkowi 3x15) i podwyższyć ceny za
        > lekarstwa i żywność.

I obniżyć ceny za gaz, wodę i prąd. O benzynie nie mówię, bo emeryci przecież
        samochodami nie jeżdzą.
        • Gość: morales Re: TUSK BĘDZIE DZIŚ W DOMU OPIEKI SPOŁECZNEJ IP: *.localnet / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:03
          A kto Ci powiedział, że ktoś (PO) chce obniżyć ceny gazu, wodę i prąd. PO
          czegoś takiego nie ma w programie a nawet gdyby miał to chyba platforma nie
          mocy obniżania cen (chyba że chce powrócić do cen urzędowych).
          • Gość: Muniek Re: TUSK BĘDZIE DZIŚ W DOMU OPIEKI SPOŁECZNEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:13
            Tusk spotkał się dzisiaj we Wrocławiu m.in. z Sejmikiem Osób Niepełnosprawnych.
          • Gość: gregory Re: TUSK BĘDZIE DZIŚ W DOMU OPIEKI SPOŁECZNEJ IP: 167.3.114.* 12.10.05, 16:34
            Szanowny kolego, radzę sprawdzić ile wynosi VAT na owe dobra i zapytac
            kogos lepszego z matematyki jak sie to ma do ceny.
            • Gość: morales Re: TUSK BĘDZIE DZIŚ W DOMU OPIEKI SPOŁECZNEJ IP: *.localnet / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:27
              A ja szanowny kolego nie chciałbym abyś wątpił w moje umiejętności matematyczne
              natomiast chciałbym jeszcze raz zapytać kto gwarantuje obniżenie ceny na
              wymienione przez Ciebie dobra, bo że można obniżyć VAT to wiem. Jakoś nie mogę
              sobie wyobrazić, że dzien po obniżeniu VAT wszyscy handlowcy gorliwie obniżą
              ceny. Dowód obniżenie akcyzy na benzynę sprzed miesiąca o 32 grosze spowodowało
              obniżki, tylko na niektórych stacjach, cen paliwa o 12 groszy. Po tygodniu cena
              wróciła do stanu poprzedniego. Rynek kolego, Rynek.
              • Gość: gregory Re: TUSK BĘDZIE DZIŚ W DOMU OPIEKI SPOŁECZNEJ IP: 167.3.114.* 12.10.05, 17:47
                Dowód obniżenie akcyzy na benzynę sprzed miesiąca o 32 grosze spowodowało
                > obniżki, tylko na niektórych stacjach, cen paliwa o 12 groszy. Po tygodniu
                cena
                > wróciła do stanu poprzedniego. Rynek kolego, Rynek.

Masz trochę racji i jest to czyste ku..stwo, chociaz przed podwyżką tankowałem
                po 4.39 a teraz tankuję po 4.17 (Neste jakby co), ale widze co jest na innych
                stacjach. Ale idac Twoim tokiem rozumowania zwiekszenie VAT z 7 do 15 nie
                powinno miec wplywu na cene :-) skoro zmniejszenie tez nie bedzie miec
                znaczenia.
                • Gość: morales Re: TUSK BĘDZIE DZIŚ W DOMU OPIEKI SPOŁECZNEJ IP: *.localnet / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:59
                  Niestety w drugą stronę to nie działa!!!!!!!!!!
                  Dzięki (dzisiaj) za dyskusję ale muszę kończyć. Dzisiaj jest mecz więc nawet
                  polityka musi poczekać do jutra. Lecę po coś do picia. Zdrowie za reprezentację
                  i jej kibiców nawet tych z PO, Samoobrony,SLD i LPR. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka