Gość: miszka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.05, 13:00 I tyle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Peperoni Re: Carlo Biani jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:59 Czy to Ty jesteś tą sfrustrowaną brzydulką, która miala nadzieję, że jak pójdzie do CB to zrobią z niej bóstwo? Nie ze wszystkiego się da... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_wroc Re: Carlo Biani jest do bani 12.10.05, 18:45 czy to moze odpowiedz któregoś z pracowników CB?, bo wiem ze czytają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Carlo Biani jest do bani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.05, 20:01 W Cb w Rynku byłam 2x. Za pierwszym razem byłam zadowolona, ale za drugim już nie. Otóż poinformowałam faceta ( polecanego tu Piotra), że chcę mieć jeden kolor balejażu, on upierał się, ze zrobi dwa, ale ja wyraźnie powiedziałam, że chcę JEDEN kolor. Niestety fryzjer Piotr dopiął swego i mam dwa kolory na kudłach. Nie wyglądam co prawda źle, ale usługa wykonana niezgodnie z umową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sjostra Re: Carlo Biani jest do bani IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.05, 21:50 Ja chodze srednio raz na kwartal do CarloBiani i jestem b.zadowolona. Namowilam raz kolezanke i ona teraz sama tam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś