Dodaj do ulubionych

LUDZIE DZISIAJ MECZ! OLEJCIE WYBORY NA 1 DZIEŃ

IP: *.localnet / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:41
Dzisiaj po wielu tygodniach nareszcie (przynajmniej dla mnie) wybory są mniej
ważne. Z pewnością zwrócę do dyskusji o wyborach - co czyniłem od paru
tygodni na forum ale dzisiaj liczy się tylko mecz. Pozdrowienia
Stawiam na wynik 2:2.
Obserwuj wątek
    • nasipilkarze Re: LUDZIE DZISIAJ MECZ! OLEJCIE WYBORY NA 1 DZIE 12.10.05, 17:49
      1:1

nasipilkarze.w.interia.pl
      Jak to jest, że gdy reprezentacja wygra to wszyscy mówią:

- wygraliśmy! (MY wygraliśmy)

a gdy przegra to Ci sami kibice / redaktorzy / dziennikarze mówią:

- przegrali (ONI przegrali a nie my)

... i zaczyna się wtedy gadanie, że ta drużyna nie
      jest nic warta i już nikt się nie utożsamia z reprezentacją, bo to już nie MY
      wygrywamy ale to ONI przegrywają.

Panie Boże strzeż nas przed takimi kibicami / redaktorami / dziennikarzami. Dla
      takich ludzi nie warto grać, nie warto wygrywać, niech oni nie oglądają meczy i
      niech ich nie komentują.

Po przegranych meczach słyszy się głosy, że trzeba rozgonić tą całą
      reprezentację a czy Ci co tak mówią budowali ją, że teraz chcą ją niszczyć?

Wara wam od mojej reprezentacji!!! Oni grają dla mnie, bo ja zawsze jestem z
      nimi i życzę im wszystkiego dobrego bez względu na to czy wygrywają czy też
      przegrywają.

PRAWDZIWYCH KIBICÓW POZNAJE SIĘ WTEDY GDY DRUŻYNA PRZEGRYWA.

• Gość: morales Re: LUDZIE DZISIAJ MECZ! OLEJCIE WYBORY NA 1 DZIE IP: *.localnet / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:52
        Zgadzam się z Tobą ale niech nasi piłkarze nie mówią - jak dzisiaj Bąk -
        że "zeszło z nich powietrze". Niech grają o zwycięstwo i dają z siebie wszystko
        na boisku. Trzymam kciuki.
        • Gość: Jacek Re: LUDZIE DZISIAJ MECZ! OLEJCIE WYBORY NA 1 DZIE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.10.05, 20:15
          1:1
          • Gość: cv Re: LUDZIE DZISIAJ MECZ! OLEJCIE WYBORY NA 1 DZIE IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 12.10.05, 21:16
            rany, ale padaka.
            • Gość: Jacek Re: LUDZIE DZISIAJ MECZ! OLEJCIE WYBORY NA 1 DZIE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.10.05, 07:39
              A czego się spodziewałeś? 3:0 dla Polski? Przygotuj się, bo na MŚ nie będzie
              lepiej.

Ja jestem zadowolony z wyników reprezentacji.
              Na 10 meczy 8 wygraliśmy i w tym w 6 meczach zdobyliśmy minimum 3 bramki a raz
              nawet 8 bramek w jednym meczu! Zasłużyliśmy na awans jak żadna inna drużyna z
              Europy, która tak jak my zajęła drugie miejsce w swojej grupie. Mamy o 10
              bramek więcej strzelonych niż pierwsi w naszej grupie Anglicy! Jest z czego się
              cieszyć.
              • kukus68 Gromimy Anglików w piłkę nożną 37:1 i co Wy na to? 13.10.05, 07:56
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=29389107&a=29389107
                Młodzi piłkarze którzy zagrali najwięcej meczów piłki nożnej w turnieju
                dziecięcym Deichmann Kocham Sport pojechali w nagrodę do Anglii a tam rozegrali
                z rówieśnikami z klubu Derby County cztery mecze wygrywając 8:0, 7:0, 16:0, i
                6:1

Trener Anglików powiedział że mamy świetną drużynę i do tego nie mógł uwierzyć
                że zawodnicy pochodzą z różnych zespołów i wcześniej ze sobą nie grali

I niech mi ktoś powie że Polacy nie potrafią grać w piłkę nożną! Mamy więcej
                talentów piłkarskich niż nam się wydaje tylko nie ma pieniędzy ani ludzi którzy
                by ich wyszkolili i doprowadzili do wieku seniorskiego a jak trafi się jakaś
                perełka to jeszcze jako juniora podbierają nam ją lepiej zorganizowane kluby z
                zachodu gdzie wiedzą jak dbać o młodzież.

A u nas w Polsce z boisk robi się parkingi a ze stadionów gdzie trenują dzieci
                wybieg dla słonia z ZOO. Później płaczemy że nasi to szmaciarze. A ja wam mówię
                że nasi grają świetnie w piłkę tylko nie potrafimy oszlifować naszych
                kilkuletnich diamentów którzy gromią rówieśników z innych krajów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka