Gość: corazmniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 12:16 jak je zwalczyć po tym jak schudło się ponad 10 kg ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lila29 Re: ROZSTĘPY NA PUPIE I UDACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.10.05, 13:26 witaj... mysle ze odchudzajac sie zapomnialas o intensywnej gimnastyce... rozstepy musialy sie pojawic kiedy tylas a nie chudlas gdyz sa wynikiem mikropekniec skory pod wplywem przybierania na wadze.. teraz,po utracie wagi poprostu staly sie bardziej widoczne, niestety nie ma zadnej mozliwosci aby sie ich pozbyc...one zostaja na stale. Radze stosowac balsamy przeciw rozstepom i peeling zwykla sola kuchenna. Mozesz tez sprobowac olejku rycynowego...podobno dziala cuda, ale bardziej zapobiega rozstepom niz je splyca. Wystepowanie rozstepow jest zalezne od elastycznosci skory, dlatego dbaj aby byla nawilzona i regularnie cwic. pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmm Re: ROZSTĘPY NA PUPIE I UDACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.magma-net.pl 13.10.05, 13:30 a jak to zrobilas, ze tyle schudlas?? tez chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corazmniej Re: ROZSTĘPY NA PUPIE I UDACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 09:08 mmmmm powiem Ci bo to żadna tajemnica po prostu pij czerwoną herbatę i oczywiście ZERO pieczywa schudniesz bez wysiłku i co najważniejsze bez drastycznych skoków na wadze tak sobie powoli powli :))))) lila29 no to co z tymi rozstępami ???????? mam już je do śmierci ?????!!! nie przeżyję tego !!!!!!!!!!! ale mnie pocieszyłaś kobieto ... no to co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka874 Re: ROZSTĘPY NA PUPIE I UDACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.10.05, 11:43 Witaj,ja mam rozstępy po ciąży i od roku szukam skutecznej metody na ppozbycie się tego,jest pełno zabiegów bardzo drogich,tylko nikt nie jest w stanie powiedzieć który jest najskuteczniejszy lub czy da jakieś efekty.Tu masz nazwy zabiegó które podobno coś dają laser,mikrodermabrazja,dermabrazja,roll- cit,mezoterapia lub poprostu operacja plastyczna,są też masaże np.Agyptos,ale nie sądze,żeby to zdziałało cuda.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juli Re: ROZSTĘPY NA PUPIE I UDACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl 14.10.05, 11:55 Ja schudłam ponad 20 kg od kwietnia. Teraz spacery, masaże i dużo Staropolanki - powoli ciałko zaczyna wyglądać jak trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyczek Re: ROZSTĘPY NA PUPIE I UDACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.05, 12:42 Ja 15 ,wage trzymam juz rok bez problemu ,zadnych rozstepów Odpowiedz Link Zgłoś
k.kroczak Re: ROZSTĘPY NA PUPIE I UDACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.05, 12:44 ja mam straszne rozstepy na udach, tuz kolo pachwin. czasem az mi glupio przed moim chlopakiem, bo one sa gigantyczne i nie da sie ich ukryc. czy jest jakis sposob chirurgiczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corazmniej Re: ROZSTĘPY NA PUPIE I UDACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:05 Juli -> I NIE MASZ TEGO DZIADOSTWA ZWANEGO ROZSTĘPAMI ???? co znaczy ciałko zaczyna wyglądać jak trzeba ????? rozwiń proszę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juli Re: ROZSTĘPY NA PUPIE I UDACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl 14.10.05, 14:41 rozstępy mam, bo ich zdaje się inaczej niż drogą chirurgi plastycznej nie da się pozbyć całkiem, ale im ciało robi się jędrniejsze, tym mniej je widać. Zaraz po diecie było kiepsko, teraz skóra "dopasowuje się" powoli do nowej wagi i po prostu są znacząco mniej widoczne. Masaże, masaże, masaże i woda mineralna i powoli żegnam się z cellulitisem i rozstępami. Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: ROZSTĘPY NA PUPIE I UDACH !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.10.05, 18:44 Zapytajcie na forum uroda, tam jest wiele takich wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klasyk Re: nie pomoże pudru róż! IP: *.tyrfingr.is 24.06.13, 23:09 kiedy pupa stara już! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Trzeba było mniej żreć IP: 78.10.93.* 25.06.13, 13:13 Teraz wyglądu świni juz nikt nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś