Dodaj do ulubionych

spodnie Addict

IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 22.11.05, 18:58
Czy któraś z Was kupowała spodnie z firmy Addict?
www.addict.pl/sklep/index.php?p=category&s=d&c=4
Chodzi mi o to czy te wymiary które są podane w tabeli są rzeczywiście takie
jak piszą.
Obserwuj wątek
    • Gość: dlugislon Re: spodnie Addict IP: *.radom.pilicka.pl 23.11.05, 00:15
      ja kupuje juz od ponad roku, wczesniej byla dlugosc spodni ale juz nie podaja,
      w kazdym razie ja mam 178 i kupuje L i jest ok moja kolezanka 171 i kupuje M i
      tez gra. pozatym jak bedzie cos nie tak to wysylasz i ci wymienia a koszty
      wysylki odlicza od nastepnego zamowienia, pozdrwaiam
      • Gość: malwina Re: spodnie Addict IP: *.icpnet.pl 23.11.05, 08:07
        Zamawiając spodnie zwróć uwagę na skład. Te z przeważającą ilością bawełny
        bardzo się wstępują (na długość)- ja mam 168 i po kilku praniach L wcale nie są
        za długie. Ze spodniami o składzie bardziej "sztucznym" nie miałam takiego
        problemu. Ogólnie bardziej polecam te "sztuczne", bo bawełna nie jest
        najwyższych lotów - bardzo się gniecie, a kolor szybko się spiera.
        Ceny jednak są bardzo przystępne, a sklep wielokrotnie sprawdzony (przeze mnie
        i moje koleżanki) - żadnych problemów z zamówieniami - polecam.
        • Gość: agmaa Re: spodnie Addict IP: 212.244.39.* 23.11.05, 09:17
          Towar super jakości, jestem b. zadowolona z zakupów, mam chyba z 4-5 par spodni
          Addicta i kilka koszulek. Praktycznie przerzuciłam sie na Addicta.
          Ja mam 172 wzrostu, patyk nie jestem, więc chciałam mieć pewność, że kupię
          dobre. Kupiłam sobie model Fabiana rozm. L i okazały się sporo za duże- i w
          obwodach idługość też trochę, choć akurat przy tym modelu nie szkodzi;)A teraz
          to tylko M:)
          Trochę się nie zgadzam, że kolor szybko się spiera! Jak narazie moje wszystkie
          gatki trzymają kolor, a prane są co b.często!
          • Gość: Iwona Re: spodnie Addict IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 23.11.05, 13:14
            A czy mogłybyście mi napisać jakie dokładnie wymiary mają spodnie o rozmiarze L
            bądź XL. Chodzi mi byscie podały model jaki posiadacie i wymiary w pasie,
            biodrach, udach gdy spodnie są luźne, nie rozciągnięte (tzn. gdy leżą swobodnie
            na np. łóżku). Mam nadzieję, że mnie zrozumiałyście. Proszę o szybką odpowiedź.
            Iwona.
            • Gość: agmaa Re: spodnie Addict IP: 212.244.39.* 23.11.05, 14:49
              Pewnie, że mogę, ale to wieczorem;)
              Opiszę Ci model Fabiana rozm. L;)
              • niokusia Re: spodnie Addict 23.11.05, 18:01
                też miałam raz na sobie spodnie addict pozyczyłam o siostry która nosi s, ja
                raczej dużą m ale były dobre a poza tym są nie drogie i bardzo wygodne
                polecam i pozdrawam
                • Gość: agmaa Re: spodnie Addict IP: *.nasze.pl / *.nasze.pl 23.11.05, 21:48
                  Fabiana rozm. L-pas 48 (x2), biodra 61 (x2). Baaaaaaaaardzo wielkie, raczej
                  chyba XXXL;) Ale model taki, który może być za duży - do hip-hopowania;)
    • nanai11 Re: spodnie Addict 23.11.05, 23:39
      bierz rozmiar mniejsze
    • Gość: Rasqo Re: spodnie Addict IP: *.unregistered.media-com.com.pl 25.11.05, 14:54
      Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedź. Spodnie już zamówiłam. Zobaczymy co z tego
      będzie. ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka