Gość: desperados IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 18.10.05, 06:46 hura! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GAIGER Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 07:46 dokładnie - hip, hip hura, kibice (ci uświadomieni) długo na to czekali ! Dosyć już niekompetencji i buractwa w wykonaniu Pana G. , może wreszcie trafi się temu klubowi menager z prawdziwego zdarzenia a nie karierowicz-arogant ! WKS w naszych sercach zawsze mistrzem jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelel To czego się bałem...... IP: *.dint.wroc.pl 18.10.05, 08:05 Dopuki władał niekompetentnie Śląskiem to jego sprawa - teraz będzie władał KRAJEM!!! ludzie litości przecież to paranoja. Przestraszony wiedzą i kompetencjami tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Czyli wczoraj były artykuły sponsorowane :) 18.10.05, 08:54 Czyli wczoraj były artykuły sponsorowane na potrzeby sprzedaży klubu :) Schet. coś za nie płacił czy też Wyborcza urodziła je po miłosnym uniesieniu z panem Grzegorzem? :))) Prezesa żegnamy z radością! Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq A czy wyjaśni się sprawa pieniędzy z Wrok Service? 18.10.05, 09:06 Coś mi się wydaje że dzięki News Week i sprawie z Work Service komuś pali się grunt pod nogami i ktoś ucieka :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=30433001 Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq CZEGO BOI SIĘ SCHETYNA-CO SIĘ WYDA DZIĘKI AUDYTOWI 18.10.05, 10:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=29603111&a=29603111 Nikt już nie chce z nim współpracować miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35755,2936698.html "...Bardziej ciekawe jest jednak, co przedstawił drugi dolnośląski zespół Śląsk Wrocław, który jak do tej pory nie pochwalił się podpisaniem żadnej umowy ze sponsorami..." CZEGO BOI SIĘ SCHETYNA? CO SIĘ WYDA DZIĘKI AUDYTOWI??? "...Już wcześniej, bo do końca sierpnia, kluby miały przedstawić audyt i zaświadczenia o niezaleganiu w ZUS, Urzędzie Skarbowym oraz zawodnikom i pracownikom. Klubem, który najbardziej protestował przeciwko obowiązkowemu audytowi, był... Śląsk. Został jednak przegłosowany. - Głos pana Schetyny jest tak samo ważny, jak każdego innego przedstawiciela klubu. A ich jest 14 - opowiada jeden z uczestników spotkania. ..." Zaczyna się kręcenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boom Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.bg.pwr.wroc.pl 18.10.05, 07:50 W końcu. Teraz niech się Leszek Czarnecki weźmie za klub i za parę lat finał Final Four będzie nasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: Schetyna sprzedaje Śląsk 18.10.05, 08:57 > W końcu. Teraz niech się Leszek Czarnecki weźmie za klub Musiałby się z koniem na głowy zamienić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breaslauer leszek czarnecki, moze kupi? IP: 212.127.66.* 18.10.05, 08:34 byloby dobrze aby klub zostal w rodzinie wroclawskiej Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq leszek czarnecki, moze kupi? to będzie głupi :) 18.10.05, 08:58 leszek czarnecki, moze kupi? to będzie głupi :) a że głupi nie jest to nie kupi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 08:44 Nareszcie !!! Niech jeszcze zabierze ze Ślaska swoją żonę. ŚLĄSK TAK SCHETYNA NIE Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: Schetyna sprzedaje Śląsk 18.10.05, 08:59 > Nareszcie !!! > Niech jeszcze zabierze ze Ślaska swoją żonę. > ŚLĄSK TAK SCHETYNA NIE Może żony też ma dość i sprzedaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bboogie Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 08:46 bez przesady,to przeciez schetyna dal nam eurolige i mistrzostwa,mam nadzieje,ze pan Czarnecki zechce kupic slask,byloby fantastycznie,gorzej jak trafi sie nam jakis karierowicz,ktory nabierze kosmicznych kredytow i po roku zwinie manatki pozostawiajac milionowe dlugi Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: Schetyna sprzedaje Śląsk 18.10.05, 09:00 > mam nadzieje,ze pan Czarnecki Nadzieja matką głupich a Czarnecki z głupimi się nie zadaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.05, 13:01 > bez przesady,to przeciez schetyna dal nam eurolige i mistrzostwa Jasne. Wszystkie 17. Za wlasne pieniadze i bez ukladow. Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Grzesiu dziekujemy że odchodzisz! 18.10.05, 09:01 Grzesiu dziekujemy że odchodzisz! Najpierw z Wrocławia a teraz ze Śląska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazyli Re: Grzesiu dziekujemy że odchodzisz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 09:26 qbekq napisał: > Grzesiu dziekujemy że odchodzisz! > Najpierw z Wrocławia a teraz ze Śląska :) - pisz tylko w swoim imieniu. Nie lubię gdy ktoś wypowiada się w moim imieniu a czasy stosowania liczbie mnogiej minęły, - jestes pewien, że nie zatęsknisz? Ja nie byłbym taki pewien, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: Grzesiu dziekujemy że odchodzisz! 18.10.05, 09:29 > - jestes pewien, że nie zatęsknisz? buuuuuuuuu....... aaaaaaaaaa ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Aleś mnie facet rozbawił :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.e-wroc.com 18.10.05, 09:34 W koncu! Grzesiu zrobil duzo ale i duzo spieprzyl, dobrze ze zdecydowal sie wycofac ze Slaska ale szkoda ze nie 3-4 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
l0g0peda Re: Schetyna sprzedaje Śląsk 18.10.05, 09:50 A mozeby tak sprzedac klub kibicom? 50 000 akcji po 10 zl i jest 500 000. Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: Schetyna sprzedaje Śląsk 18.10.05, 09:56 Za 1 zł może by poszły ale za 10 to już nie, bo to dla nich 2 nalewki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.05, 10:17 qbekq napisał: > Za 1 zł może by poszły ale za 10 to już nie, bo to dla nich 2 nalewki. Skoro miłość do klubu pseudokibicu przedkładasz nad dwie nalewki, to nie ma o czym mówić. Pozdrów swojego idola Radka Pardę. Niech nigdy tu nie wraca i nie robi wstydu Wrocławiowi. Niech zostanie w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: Schetyna sprzedaje Śląsk 18.10.05, 10:23 > Skoro miłość do klubu pseudokibicu Masz z nimi o wiele więcej wspólnego niż ja. Ja nimi gardzę a ty jesteś jednym z nich dresiarzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.05, 13:03 50 tysiecy? Przy sredniej na meczach 500 widzow? Odpowiedz Link Zgłoś
l0g0peda Re: Schetyna sprzedaje Śląsk 18.10.05, 13:15 > 50 tysiecy? Przy sredniej na meczach 500 widzow? Oczywiscie wystarczy 10 000 kibicow po 5 akcji kazdy. Wroclaw ma 600 000 mieszkancow. Mysle ze to jest do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.10.05, 10:04 Niech sprzeda, niech wreszcie sprzeda ! Tylko wcześniej niech zabierze swoją żonę i niekompetentnego prezesika, bo nowy właściciel będzie musiał męczyć się z tą parką wzajemnej adoracji. Polityka i władza ciągnie ??? Prawda Panie Grzegorzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek macierewicz Majors sprzedaje, kto z WSI kupuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:18 transakcja wewnątrzwspólnotowa się szykuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oljrzy Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:43 Należą się podziękowania za te lat, za za tytuły i eurolige,za emocje , za DUMĘ tego miasta. Liczę że klub dostanie się w dobre ręce i nie będzie gorzej. Tak szczerze to na miejscu p.Schetyny już dawno bym to rzucił czytając tych BARANÓW co tu za durnoty wipisują. Jak przyjdzie nowy właściciel też mu będą ciupać, bo sami nic nie zrobili tylko narzekają. Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: Schetyna sprzedaje Śląsk 18.10.05, 10:44 Chłopie! Z nowym tak pojedziemy i tak ustawimy, że po miesiącu ucieknie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.magma-net.pl 18.10.05, 10:50 jeszcze nie ma co sie cieszyć... bo zobaczymy komu sprzeda... radze powstrzymać się z tą radością do chwili ujawnienia nowego właściciela :) Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Pewnie sprzeda Misiakowi :))) 18.10.05, 10:51 Pewnie sprzeda Misiakowi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks-pilkarski Re: Pewnie sprzeda Misiakowi :))) IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.05, 11:10 gowno interesi ten wasz koszykarski Slask Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Pewnie sprzeda Misiakowi :))) IP: *.crowley.pl 18.10.05, 11:16 " gowno interesi ten wasz koszykarski Slask" hehe, to było w stylu "Śląsk to MY, a nie WY", hehe ważne są zasady, czym głupsze tym lepsze ;) To teraz czekamy na kopaczy w Orange Ekstraklasie :P i 16 tytułów ;) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Pewnie sprzeda Misiakowi :))) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.10.05, 11:25 > To teraz czekamy na kopaczy w Orange Ekstraklasie :P i 16 tytułów ;) Następny który swoją słabość musi wyładować na niczemu niewinnych kibicach i piłkarzach Śląska. Ale o tym już napisałem :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=30536585&a=30590544 Czy to wina piłkarzy że we Wrocławiu Schetyna jest nie lubiany? Z tego co widzę to kibice koszykówki tak uważają. Na kogoś swoją nieudolność zawalić muszą, bo ktoś musi być winien tylko nie oni sami. Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: Pewnie sprzeda Misiakowi :))) 18.10.05, 11:40 > Czy to wina piłkarzy że we Wrocławiu Schetyna jest nie lubiany? On jest lubiany! Tylko trochę inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Pewnie sprzeda Misiakowi :))) IP: *.crowley.pl 18.10.05, 12:01 " Następny który swoją słabość musi wyładować na niczemu niewinnych kibicach i > piłkarzach Śląska." Zupełnie nie chodziło mi o piłkarzy Śląska, bo dla mnie Śląsk to Śląsk i chciałbym zeby wszystkie sekcje tego klubu odnosiły sukcesy. Chodzi mi natomiast o niektórych kibiców, którzy wyrażają różne opinie o koszykarskim Śląsku uważając się jednoczesnie za lepszych ? ważniejszych ? mających paten na mądrość ? W zasadzie nie wiem dokładnie o co im chodzi ale jakoś nie mam zamiaru się w to wgłębiać ;) ich sprawa ;) to jak to było ... Śląsk to MY, a nie WY ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Pewnie sprzeda Misiakowi :))) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.10.05, 12:08 Jednocześnie bym apelował aby się nie kłócić chociaż sam głupio dałem się sprowokować za co przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: Pewnie sprzeda Misiakowi :))) 18.10.05, 12:10 > przepraszam Nie szkodzi, przebaczam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Pewnie sprzeda Misiakowi :))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.05, 13:05 Wystarczy, ze na trzecia lige przychodzilo wiecej ludzi niz na te wasze smieszne tytuly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _r_2_d_2 Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.05, 11:35 Panie Leszku, witamy serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: Schetyna sprzedaje Śląsk 18.10.05, 11:37 Gość portalu: _r_2_d_2 napisał(a): > Panie Leszku, witamy serdecznie ! Panie Leszku, witamy serdecznie Pana pieniądze ! Z chęcią je wydamy a później na Panu będziemy wieszać psy za brak sukcesów. My tak lubimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.wroclaw.mm.pl 18.10.05, 11:49 qbekq - takich jak Ty to trzeba albo leczyć, albo ignorować. Zrób zatem coś dla nas wszystkich i wróć na fanslask - tam jest zdecydowanie Twój poziom. Przeczytasz dokładnie to co byś chciał przeczytać. Później posłuchaj co ma do powiedzenia Parda - usłyszysz dokładnie to co byś chciał usłyszeć. Tu i tak nikt nie podejmie z Tobą sensownej dyskusji, bo przecież i tak wiesz lepiej. Romek Zieliński i Parda już Ci tak wyprali mózg, że sam myśleć nie potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: Schetyna sprzedaje Śląsk 18.10.05, 11:53 Traktuję ich tak samo poważnie jak Grzegorza i ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: Schetyna sprzedaje Śląsk 18.10.05, 11:58 A propo Parady i Zielińskiego to Wyborcza też napisała że Schetyna boi się audytu :))) Coś się wszyscy na tego biednego Schetynę uwzieli. miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35755,2936698.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irro Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 11:54 Żeby być konsekwentnym, autor powinien wspomnieć o tym, o czym się mówi i pisze (także w GW - sobota), że Schetyna ostatnio ROZŁOŻYŁ ŚLĄSK na łopatki nie przemyślanymi decyzjami kadrowymi, brakiem dobrych transferów, odejściem najlepszych graczy, sponsorów itp. Nie ujmując mu zasług w lata ubieeeeeeeeeeeegłych. to było dość dawno, dziś Śląsk niestety jest nijaki, bezbarwny, pozbawiony dobrego trenera. OBY SIĘ TO ZMIENIŁO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.magma-net.pl 18.10.05, 12:06 Tym samym Prezes-peseł dał znak że w Śląsku nie da się zarobić tyle ile w polityce. Marna reklama dla potencjalnego nabywcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tl :( IP: *.magma-net.pl 18.10.05, 12:26 Dziekujemy Panie Grzegorzu za to zrobil Pan dla wrocławskiej koszykowki. Mam tylko nadzieje, ze Slask nie stoczy sie teraz na dno. Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq :) 18.10.05, 12:28 > Mam tylko nadzieje, ze Slask nie stoczy sie teraz na dno. ...stoczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktus Re: :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.05, 13:17 nawet domyslam sie dlaczego o tym marzysz smutno ci tam samemu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scorpio Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:19 Masz niedobór magnezu, polecam też solarium (zamiast tej nalewki), pomaga w stanach depresyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: :) 18.10.05, 13:46 Na nalewkach to się lepiej znacie wy, fani Schetyny w dresach i szalikach :))) Nie dziwię się że na ten motłoch nie ma już sponsorów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazs Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 14:14 qbekq, czy warto marnować czas na nienawiść do Schetyny tak jak Ty to robisz? Ciekaw też jestem ilu z tych co ujadają tak na Scheta chodziło na Śląsk zanim został właścicielem klubu? Bo zanim on przyszedł to była czysta amatorka,nawet pod władaniem biznesmena Michalaka. Widać brakuje Schetynie motywacji i tyle(i to już od dłuższego czasu). Może lepiej w takiej sytuacji,że się żegna, chociaż może się z dużym prawdopodobieństwem i tak zdarzyć, że mocno za nim zatęsknicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morales Cała prawda o sprzedaży Śląska IP: *.localnet / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 14:44 Schetyna sprzedaje akcje Śląska bo ponoć już kupił trochę akcji MAC DONALDA! Krążą plotki, że ma nawet wejść do zarządu MAC DONALDA (warunkiem koniecznym jest w takim wypadku pozbycie się akcji innych spółek). Decyzje mają zapaść w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Cwaniak piep...ny IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.10.05, 22:41 Aż się scyzoryk w kieszeni otwiera patrząc na to całe bagno - i to mają być politycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Re: Cała prawda o sprzedaży Śląska IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.10.05, 22:43 Kiedy w końcu powyłapują tych łobuzów, co robi prokuratura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Cała prawda o sprzedaży Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:48 > Kiedy w końcu powyłapują tych łobuzów, co robi prokuratura? Politycy są nietykalni :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Niech sprzeda też HAJNSZA - ta ciota to dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 14:55 - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księgowy Sprzedaje razem z długami czy też je spłaci? /nt IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.10.05, 15:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.05, 16:08 nareszcie wkoncu ten baran zrozumiał o co tu chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANWIL Jasne - sprzedaje bankruta - Już po SLASKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:10 Odpowiedz Link Zgłoś
kukus68 Re: Schetyna sprzedaje Śląsk 18.10.05, 16:17 Nie wiem czym się tak podniecacie. Aby go sprzedać musi najpierw chcieć ktoś go kupić a takich naiwnych nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^_^ Juz nie da sie nic ukrasc IP: *.wroclaw.mm.pl 18.10.05, 17:09 Patrza na raczki grzesiowi i juz nie da sie nic ukrasc przywlaszczyc ani zalatwic pozwolenie na budowe w zamian za dotacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woźny Ares Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.05, 21:05 Fajnie może coś się wreszcie rozkręci po tych latach klęsk.Jak sprzeda komuś z zagranicy to będzie fajnie.Byle szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Schetyna sprzedaje Śląsk IP: *.magma-net.pl 18.10.05, 23:07 wg mnie szkoda, Dzięki Grzesio $. za te "tłuste" lata i nie zapominam, dzięki komu miałem przyjemność przeżyć te piękne chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FARASA FARSYNIUKA SCHECIE WRACAJ !!!! I ZRUJNUJ TO DO KONCA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 12:10 Odpowiedz Link Zgłoś