hummer 18.10.05, 10:24 Gdzie we Wrocławiu można kupić czeskie piwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qbekq Przedstawicielem handlowym jesteś? 18.10.05, 10:33 Najpierw krytykujesz Piasta a teraz reklamujesz czeskie siki. SPADAJ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=30559515 Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Przedstawicielem handlowym jesteś? 18.10.05, 10:39 qbekq napisał: > Najpierw krytykujesz Piasta a teraz reklamujesz czeskie siki. SPADAJ! > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=30559515 Gdzie ja krytykowałem Piasta? Czy klient w UE nie może kupić czeskiego dobrego piwa, tylko jakieś pomyje? Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: Przedstawicielem handlowym jesteś? 18.10.05, 10:40 Sprowadź z Czech i sprzedawaj. Zobaczymy kto kupi a jeśli kupi to bedziesz bogaty, do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Przedstawicielem handlowym jesteś? 18.10.05, 10:42 qbekq napisał: > Sprowadź z Czech i sprzedawaj. Zobaczymy kto kupi a jeśli kupi to bedziesz > bogaty, do dzieła! Ja bym z chęcią kupił sobie na wieczór ale gdzie? Do Czech chć blisko to jednak daleko by kupić parę sztuk na wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: Przedstawicielem handlowym jesteś? 18.10.05, 10:43 Przeproś się z Piastem :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Kiedy ostani raz piłeś piwo Piast? 18.10.05, 10:46 qbekq napisał: > Przeproś się z Piastem :) Piast już nie jest Piastem. Samemu zobacz, browar stoi pusty. Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: Kiedy ostani raz piłeś piwo Piast? 18.10.05, 10:48 Ja nie wiem gdzie piwo czeskie można kupić ale dla mnie to podejrzane. Wczoraj najeżdżałeś na Piasta a dzisiaj pragniesz czeskiego piwa. Mi to nie pachnie chmielem ale reklamą na forum. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=30559515 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Kiedy ostani raz piłeś piwo Piast? IP: *.246.jawnet.pl 18.10.05, 10:51 Może już sprowadził cysterne tego piwa i robi podpuche na forum. Za dwa posty dowiesz sie gdzie ma ten kran z piwem czeskim. Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: Kiedy ostani raz piłeś piwo Piast? 18.10.05, 10:52 Tak właśnie to odbieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Polskie piwa to w większości siki. 18.10.05, 10:58 A Piast zawsze na to miano zasługiwał jak mało który wyrób polskiego browarnictwa. Tymczasem piwa czeskie reprezentują zupełnie inną ligę. Nawet te za 9 koron są o niebo lepsze od najdroższych piw polskich. Sad but true ... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Polskie piwa to w większości siki. 18.10.05, 11:05 kklement napisał: > A Piast zawsze na to miano zasługiwał jak mało który wyrób polskiego > browarnictwa. Tu się z Tobą nie zgadzam. Piast kiedy był Piastem trzymał poziom. Był najlepszym polskim piwem. > Tymczasem piwa czeskie reprezentują zupełnie inną ligę. Nawet te za 9 koron są > o niebo lepsze od najdroższych piw polskich. Obecnie to prawda, tylko gdzie kupić czeskie piwo w mieście, które dawniej słyneło z dobrego piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Polskie piwa to w większości siki. IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 18.10.05, 13:51 Najlepszy to był "Wrocławski full" ale kto go pamięta :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kklementa Re: Polskie piwa to w większości siki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 23:18 Nie próbowałem moczu. Nie mogę sprawdzić, czy piszesz prawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorsz Re: Przedstawicielem handlowym jesteś? IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.10.05, 14:23 Poważny z ciebie ekspert, skoro przedkładasz "wrocławskiego" Piasta produkowanego m.in. w Szczecinie i tak naprawdę nie wiadomo gdzie jeszcze od czeskich piw, które mają renomę najlepszych piw na świecie (którą i ja także potwierdzam). Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Przedstawicielem handlowym jesteś? 18.10.05, 14:47 Gość portalu: dorsz napisał(a): > Poważny z ciebie ekspert, skoro przedkładasz "wrocławskiego" Piasta > produkowanego m.in. w Szczecinie i tak naprawdę nie wiadomo gdzie jeszcze od > czeskich piw, które mają renomę najlepszych piw na świecie (którą i ja także > potwierdzam). Tylko gdzie kupić czeskie piwo (dodam, że nie chodzi mi o Urquella z Poznania). Niby jesteśmy w Unii, granice praktycznie zniknęły, a nam się propponuje co raz gorszej jakości piwo niewiadomo skąd :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorsz Re: Przedstawicielem handlowym jesteś? IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.10.05, 15:42 Zaraz za najbliższym przejściem granicznym - Mezimesti-Mieroszów (ok. 95 km. od Wrocławia); albo też tu - Tłumaczów; czy Kudowa-Nachod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz Re: Przedstawicielem handlowym jesteś? IP: *.media4.pl 18.10.05, 15:57 jest pewien pub "Dziekanat" sie nazywa i tam maja czeski piwo, smazony ser i wogule czaska atmosfera. Pub znajduje przy Wybrzezu Wyspianskiego w budynku stolowki PWr. Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq ha! ha! ha! Mówiłem że to reklama :) 18.10.05, 16:06 ha! ha! ha! Mówiłem że to reklama :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: ha! ha! ha! Mówiłem że to reklama :) 18.10.05, 16:21 qbekq napisał: > ha! ha! ha! Mówiłem że to reklama :) Nie przejmuj się możesz zareklamować Carlsberga :-) Tylko kto to kupi. Mi jednak chodziło gdzie można kupić piwo czeskie butelkowe we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: ha! ha! ha! Mówiłem że to reklama :) IP: *.246.jawnet.pl 18.10.05, 17:04 Trzeba zrobić rewolucje w sprawie wolnego handlu piwem. Polska placi składke do UE w końcu to chyba powinniśmy mieć z tego jakieś plusy. Jak Unia to Unia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krusovice mniam Czeskie piwa IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.10.05, 01:45 Jest ich trochę w sklepach sieci "Polo market" oraz - uwaga - zaskakująco dużo jest w "Albercie" (np. Krusovice). No i w sklepikach dla piwoszy na Żeromskiego i na Szwedzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Czeskie piwa 19.10.05, 09:44 Gość portalu: Krusovice mniam napisał(a): > Jest ich trochę w sklepach sieci "Polo market" oraz - uwaga - zaskakująco dużo > jest w "Albercie" (np. Krusovice). > No i w sklepikach dla piwoszy na Żeromskiego i na Szwedzkiej. Jak na fakt, że do Nachodu mamy o połowę bliżej niż do Krakowa, nie mówiąc już o Szczecinie, to brak takich piw jak Primator, Opat, V. Kozel, Gambrinus trochę ośmiesza Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdzie jest? Re: Piwa czeskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:43 Gdzie jest produkowany wrocławski "PIAST" po zamknięciu browaru w naszym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moki Re: Piwa czeskie IP: *.230.219.81.magma-net.pl 01.11.05, 23:15 w pubie Czeski Film k. pl. Solnego :o) Odpowiedz Link Zgłoś