Dodaj do ulubionych

Kupię Śląsk koszykarski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:17
Panie Schetyna, kupię za złotówkę od Pana Śląsk. Pan pozbędziesz się
podejrzeń w przyszłej WADZY, a ja pogram z chłopakami o mistrzostwo Polski.
Co Pan na to?
Wiem, że sprzeda Pan za ZŁOTÓWKĘ to chaziajstwo. Jeśli nie, to znaczy się,
że chce Pan zbić kasiorę
Obserwuj wątek
    • qbekq Przebijam 1 zł i 60 gr - Kto da więcej ? 19.10.05, 13:02
      • Gość: sąsiad szwagier... sąsiad jego szwagier i ja = 3,5 zł! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.10.05, 13:22
        My z sąsiadem i jego szwagrem, który chwilowo siedzi ale dał grypsa że wchodzi
        w interes dajemy 3,5 zł!
        • Gość: kibic Wypie.. od razu CIOTĘ HAJNSZA - dam 7 PLN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 13:37
          • Gość: Marcin Re: Wypie.. od razu CIOTĘ HAJNSZA - dam 7 PLN IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 19.10.05, 15:46
            No to ja wysupłam 9.99 bo więcej chyba nie są warci.
            • marlenkamc Re: Wypie.. od razu CIOTĘ HAJNSZA - dam 7 PLN 19.10.05, 15:47
              a ja dam nawet 10 a co ....
              • Gość: Mam gest Podbijam do 12 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:45
                Grześ będzie potrzebował niedługo na adwokata,
                • Gość: killla Re: Podbijam do 12 zł IP: *.wroclaw.mm.pl 20.10.05, 08:44
                  bez kozery powiem : pińcset
                  (tyle zaoszczędziłem na benzynie przez ostatnie trzy miesiące)
                  • Gość: pociotek Schetyny Dam 14 zł, by w rodzinie zostało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:34
                    Przebijam do 14 zł, zostanie w rodzinie, a na białku będzie ktoś inny i Scheta
                    będzie czysty.
                    Po przegranej, rydzykuję kupując ten kołchoz
                    • Gość: amator 14.50,- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:13
                      Chętnie spróbuję jak się gra w PLK.
                      • Gość: Kalina Równiutkie 15 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:20
                        ale chcę dostać też wszystkie
                        układy i układziki.
                        • map4 dwa euro i ani centa więcej 20.10.05, 16:55
                          Ja daję co prawda zaledwie dwa Euro, ale płacę gotówką, natychmiast oraz w
                          twardej walucie.

Na życzenie mogę przelać należność bezpośrednio na Kajmany, żeby drób nie
                          położył na niej swoich lepkich łap.

No to jak ? Robim geszeft ?
                          Dyskrecja gwarantowana - zastrzegam sobie jednak prawo do pełnego audytu przed
                          podpisaniem kwitów i przeprowadzonego przez wyznaczonych PRZEZE MNIE fachowców.

Dwa Euro, wolne od podatków !
                          No - za ten klub to i tak jest to cena wygórowana, zgodzą się ze mną chyba wszyscy.

To jest okazja, to jest jednorazowa oferta. To są dwie paczki szlugów w
                          przywięziennym sklepiku.

Oferta ważna do 20.10.2005, do 23:59 CET (liczy się data nadejścia maila)
                    • Gość: zdegustowany Re: Dam 14 zł, by w rodzinie zostało IP: 80.50.49.* 20.10.05, 16:21
                      Co tak nisko cenicie właściciela, czy dlatego że lokomotywa do Belwederu się oddala po dzisiejszych sondażach?.
                      Proszę się nie martwic, jeszcze pozostał pociąg do rządu:-) a wówczas dopiero klub będzie miał sponsorów. Dziennikarze będą mieć pracę pisząc na ten temat, natomiast budżet będzie zarabiał na procesach. Oto elita polityczna PO w pełnej krasie;-(
                      • Gość: Pociotek Re: Dam 14 zł, by w rodzinie zostało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:41
                        Fakt, pociągów nadto. Coraz ciekawiej się robi. Podnisę stawkę do 16,50 zł, by
                        wreszcie poczuć smród władzy
    • Gość: Emeryt Re: Kupię Śląsk koszykarski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.05, 20:48
      Co tak cienko JWP Hrabio? Ja jestem gotow wylozyc na ten klub cala tegoroczna
      rewaloryzacje swojej emerytury.
      • Gość: oblatywacz Re: Kupię Śląsk koszykarski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 17:40
        Chyba nie sprzeda, jesli sprawdzi sie prognoza wyborcza. A jeśli wygra
        Kaczka_Dziwaczka, to rozliczą Scheta za ten klub. hehehehehehehe
        Daję 20 zł za klubik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka