Dodaj do ulubionych

SP 71 na Podwalu

19.10.05, 18:43
hej, ktoś pamięta: Anna Ratajczyk, Fryderyk Żak, Arkadiusz Bagiński,
Małgorzata Karpińska, Jerzy Bykowski, Elżbieta Szewczyk, Maria Wojtasik,
Krystyna Juskowiak, Jolanta Litwicka, Teresa Targaszewska no i Leopolski.
Obserwuj wątek
    • Gość: karolinka Re: SP 71 na Podwalu IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.05.06, 19:31
      no własnie..niech sie pokazą wkońcu absolwenci 71!!!!
      Ja pamietam doskonale tych nauczycieli;)
    • Gość: aga spi Re: SP 71 na Podwalu IP: *.domena.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.06, 19:39
      oczywiście, ktoby ich nie pamietał, ja jestem '83 i dobrze wspominam szkołe
      • Gość: pit Re: SP 71 na Podwalu IP: *.chello.pl 16.05.06, 19:42
        ja jestem z rocznika '81 z ta podstawowka wiaza sie swietne wspomnionka...
        choc prawie juz nie pamietam nazwiska nauczycieli... moze poza Wesołowskim i
        nieszczesna WALICHIEWICZ :p
        • Gość: Domin Re: SP 71 na Podwalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 13:37
          No to dołączę!
          Ale widzę, że jestem seniorem bo r. ur 1977 :)

A więc z ciekawszych nazwisk:
          miss Rafałowicz - czyli kobieta o męskim tębrze głosu.Chyba jej doświadczenia
          chemiczne nie wychodziły na zdrowie...

miss Sankowska - chuda zdzira z wymalowanymi kreskami zamiast brwi.Mam po niej
          niesmak, gdyż będąc dyrektorką przypaprała mi z otwartej w twarz za jedzenie na
          lekcji matematyki.Człowiek głodny,patrzy na toto takie wychudzone... ;)

mister Witek - wuefista, ówczesny Pudzian i harleyowiec, ostatnio widziałem jak
          pomykał po Wro starym Jeepem niczym wojak jadący do Vietnamu.

miss Vera - czyli geografia najwyższych lotów, wymagająca picza ale dzięki niej
          na maturze kilka lat później - "bdb"

Pamięć juz zawodna nieco więc zakrzyknijmy wszyscy razem:

Tysiąclatka,tysiąclatka...

Domin
          • jooasiaa Domin .. 23.05.06, 20:01
            Jesteś mój rocznik:) byłeś w "B"?
            • Gość: Domin Re: Domin .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:12
              Mhm :)

Ale "za Chiny" nie mogę sobie przypomnieć (ooops) Joanny!!
              :(

pomóż!
              • jooasiaa Re: Domin .. 23.05.06, 20:18
                Pewnie dlatego ze byłam w "a":)
                • jooasiaa Re: Domin .. 23.05.06, 20:22
                  A Domin to Dominik?
                  • Gość: Domin Re: Domin .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:28
                    "A Domin to Dominik?"

Tak by wychodziło ;)

Joanna z "A"... tam z kolei było Was chyba więcej niż 1 :P ?
                    • jooasiaa Re: Domin .. 23.05.06, 20:32
                      E tam tylko 3:)
                      a z toba to chyba nawet w kinie byłam w domu kultury na kołąttaja:) hahaha
                      • Gość: Domin Re: Domin .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:36
                        O raaany!

Albo mam tak słabą pamięć i nie pamiętam taaaakiej randki... albo to nie byłem ja!!
                        Proszę o dalsze podpowiedzi :)
                        • jooasiaa Re: Domin .. 23.05.06, 20:38
                          No chyba ze nie jesteś Dominik Sz.?
                          UPPS
                          • Gość: Domin Re: Domin .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:42
                            Chyba jestem!!! :)

:( sssic

HELP ME!!!
                            • jooasiaa Re: Domin .. 23.05.06, 20:43
                              A pychacz coś Ci mówi?
                              • jooasiaa Re: Domin .. 23.05.06, 20:44
                                aaa no i masz zreszta zdjęcie w wizytówce,choć podobno się zmieniłam ciut..
                                • ciawarez Re: Domin .. 23.05.06, 20:56
                                  No przyznam że nieco się Pani zmieniła!

Ale może to tylko kolor włosów?!
                                  A kto jest Tatusiem tej pięknookiej małolatki? ;)

Ktoś ze "starego" grona?
                                  • jooasiaa Re: Domin .. 23.05.06, 21:01
                                    Nie nikt ze szkoły.W zasadzie to kontakty sie zerwały całkowicie(a szkoda bo
                                    ciekawa jestem co u nich),ostatnio na Śliwę wpadłam. Pogadałyśmy sobie hahaha
                                    • ciawarez Re: Domin .. 23.05.06, 21:21
                                      Przeglądam sobie okoliczny internet i widzę, że jesteś już Mamą 2 wspaniałych.

No proszę - i pomyśleć, że to mogły być moje dzieci ;););););););)

U mnie też wszelkie kontakty praktycznie zanikły, ale w najbliższy piatek mam
                                      spotkanie z ludżmi z klasy z LO czyli 10 lat po maturze!!!
                                      • jooasiaa Re: Domin .. 23.05.06, 21:45
                                        Ha ha widzę że pewne cechy się nigdy nie zmieniają;)
                                        A jak Twój dorobek rodzinny? Bo chyba nie powiesz ze wolny strzelec się uchował?

Ech czasy liceum kiedy to było:))))
                                        Dalej mieszkasz we Wrocławiu?
                                        • Gość: Domin Re: Domin .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 22:20
                                          Dalszą korespondencję proponuję przenieść poza forum.
                                          Odezwij się proszę na dominik.szewczyk@wp.pl

Tymczasem znikam,
                                          do jutra ;)
                                          Domin
                              • Gość: Domin Re: Domin .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:48
                                Oczywiście że mówi!
                                Nawet podejżewałem, że chodzi o TEN romans ;) ale nazwisko oraz rysy twarzy
                                tkwiły zbyt głęboko w pamięci pod stertą innych informacji ;)

Do wizytówki nie mogę się dostać, bo nie mam konta na gazeta.pl, jednak za
                                chwilę będę miał ;)
                                • brunoniusz Re: Domin .. 27.05.06, 01:14
                                  dobra dobr aaniołeczki! może rozwiniemy temat? ktoś jeszcze z rocznika '81 się
                                  tu może pojawi? ha?
                                  • brunoniusz Re: Domin .. 27.05.06, 01:15
                                    urodzony 81 oczywiście:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka