agatoos 19.10.05, 18:43 hej, ktoś pamięta: Anna Ratajczyk, Fryderyk Żak, Arkadiusz Bagiński, Małgorzata Karpińska, Jerzy Bykowski, Elżbieta Szewczyk, Maria Wojtasik, Krystyna Juskowiak, Jolanta Litwicka, Teresa Targaszewska no i Leopolski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolinka Re: SP 71 na Podwalu IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.05.06, 19:31 no własnie..niech sie pokazą wkońcu absolwenci 71!!!! Ja pamietam doskonale tych nauczycieli;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga spi Re: SP 71 na Podwalu IP: *.domena.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.06, 19:39 oczywiście, ktoby ich nie pamietał, ja jestem '83 i dobrze wspominam szkołe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: SP 71 na Podwalu IP: *.chello.pl 16.05.06, 19:42 ja jestem z rocznika '81 z ta podstawowka wiaza sie swietne wspomnionka... choc prawie juz nie pamietam nazwiska nauczycieli... moze poza Wesołowskim i nieszczesna WALICHIEWICZ :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domin Re: SP 71 na Podwalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 13:37 No to dołączę! Ale widzę, że jestem seniorem bo r. ur 1977 :) A więc z ciekawszych nazwisk: miss Rafałowicz - czyli kobieta o męskim tębrze głosu.Chyba jej doświadczenia chemiczne nie wychodziły na zdrowie... miss Sankowska - chuda zdzira z wymalowanymi kreskami zamiast brwi.Mam po niej niesmak, gdyż będąc dyrektorką przypaprała mi z otwartej w twarz za jedzenie na lekcji matematyki.Człowiek głodny,patrzy na toto takie wychudzone... ;) mister Witek - wuefista, ówczesny Pudzian i harleyowiec, ostatnio widziałem jak pomykał po Wro starym Jeepem niczym wojak jadący do Vietnamu. miss Vera - czyli geografia najwyższych lotów, wymagająca picza ale dzięki niej na maturze kilka lat później - "bdb" Pamięć juz zawodna nieco więc zakrzyknijmy wszyscy razem: Tysiąclatka,tysiąclatka... Domin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domin Re: Domin .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:12 Mhm :) Ale "za Chiny" nie mogę sobie przypomnieć (ooops) Joanny!! :( pomóż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domin Re: Domin .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:28 "A Domin to Dominik?" Tak by wychodziło ;) Joanna z "A"... tam z kolei było Was chyba więcej niż 1 :P ? Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Re: Domin .. 23.05.06, 20:32 E tam tylko 3:) a z toba to chyba nawet w kinie byłam w domu kultury na kołąttaja:) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domin Re: Domin .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:36 O raaany! Albo mam tak słabą pamięć i nie pamiętam taaaakiej randki... albo to nie byłem ja!! Proszę o dalsze podpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domin Re: Domin .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:42 Chyba jestem!!! :) :( sssic HELP ME!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Re: Domin .. 23.05.06, 20:44 aaa no i masz zreszta zdjęcie w wizytówce,choć podobno się zmieniłam ciut.. Odpowiedz Link Zgłoś
ciawarez Re: Domin .. 23.05.06, 20:56 No przyznam że nieco się Pani zmieniła! Ale może to tylko kolor włosów?! A kto jest Tatusiem tej pięknookiej małolatki? ;) Ktoś ze "starego" grona? Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Re: Domin .. 23.05.06, 21:01 Nie nikt ze szkoły.W zasadzie to kontakty sie zerwały całkowicie(a szkoda bo ciekawa jestem co u nich),ostatnio na Śliwę wpadłam. Pogadałyśmy sobie hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ciawarez Re: Domin .. 23.05.06, 21:21 Przeglądam sobie okoliczny internet i widzę, że jesteś już Mamą 2 wspaniałych. No proszę - i pomyśleć, że to mogły być moje dzieci ;););););););) U mnie też wszelkie kontakty praktycznie zanikły, ale w najbliższy piatek mam spotkanie z ludżmi z klasy z LO czyli 10 lat po maturze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jooasiaa Re: Domin .. 23.05.06, 21:45 Ha ha widzę że pewne cechy się nigdy nie zmieniają;) A jak Twój dorobek rodzinny? Bo chyba nie powiesz ze wolny strzelec się uchował? Ech czasy liceum kiedy to było:)))) Dalej mieszkasz we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domin Re: Domin .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 22:20 Dalszą korespondencję proponuję przenieść poza forum. Odezwij się proszę na dominik.szewczyk@wp.pl Tymczasem znikam, do jutra ;) Domin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domin Re: Domin .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:48 Oczywiście że mówi! Nawet podejżewałem, że chodzi o TEN romans ;) ale nazwisko oraz rysy twarzy tkwiły zbyt głęboko w pamięci pod stertą innych informacji ;) Do wizytówki nie mogę się dostać, bo nie mam konta na gazeta.pl, jednak za chwilę będę miał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brunoniusz Re: Domin .. 27.05.06, 01:14 dobra dobr aaniołeczki! może rozwiniemy temat? ktoś jeszcze z rocznika '81 się tu może pojawi? ha? Odpowiedz Link Zgłoś