25.09.02, 20:35
Jak dla mnie ten gośc był dosyć ekscentrycznym ale dobrym wykonawca do póty
do póki nie powiedział słów, że nie śpiewa dla Polaków. Jak dla mnie jest to
poniżenie dla całego polskiego narodu i każdy kto szanuje samego siebie
powienien go olać z góry na dół...bo gdyby mi ktos przy ognisku powiedział że
nie gra na gitarze dla mnie, to bym od razu odszedł...a w Polsce??? Eminem w
radiu...w gazetach...i wiele osób go ciagle słucha!!! To poniżające...
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: Eminem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.02, 20:39
      elipson napisał:

> Jak dla mnie ten gośc był dosyć ekscentrycznym ale dobrym wykonawca do póty
      > do póki nie powiedział słów, że nie śpiewa dla Polaków. Jak dla mnie jest to
      > poniżenie dla całego polskiego narodu i każdy kto szanuje samego siebie
      > powienien go olać z góry na dół...bo gdyby mi ktos przy ognisku powiedział
      że
      > nie gra na gitarze dla mnie, to bym od razu odszedł...a w Polsce??? Eminem w
      > radiu...w gazetach...i wiele osób go ciagle słucha!!! To poniżające...

Zgadzam się
      Dla mnie jednak to co on robi nie jest muzyką!!!
      • Gość: cyfer Re: Eminem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.02, 22:28
        kilka lat temu mniej wiecej to samo powiedzial axl rose. dorzucil tez cos o zydach. nie tak dawno po naszej nacji przejechal sie tez howard stern, po swiecie kraza kawaly o polakach... nic tylko sie pociac... a moze jednak przestac sie zamartwiac byle czym, przymknac oko i sypnac dowcipami o polaku, rusku i...*

p.s.
        wiecej luzu moi drodzy. a co maja powiedziec blondynki, policjanci, baba od lekarza, soltys wachocka...? a tak na marginesie: moim skromnym zdaniem sprawca niniejszego zamieszania ze spiewem niewiele ma wspolnego. nazwalbym to raczej szybka, niechlujna recytacja do monotonnego rytmu. no i zazwyczaj jak taki osobnik ma niewiele do powiedzenia, to stara sie szokowac...

--------------------------------------------------------
        *wstawic przedstawiciela dowolnej narodowosci.
        • mastat Ta jes Cyfer:) 25.09.02, 22:47
          Gość portalu: cyfer napisał(a):

> kilka lat temu mniej wiecej to samo powiedzial axl rose.
          Dokładnie tak. Szczerze mówiąc olałem to. I z tego co wiem wcale fanów gunsów
          od tego w Polsce zbytnio nie ubyło. POzdrówka od fana gunsów i więcej luzu
          dzieciaki;)
    • Gość: maneta Re: Eminem IP: *.magma-net.pl 25.09.02, 22:42
      elipson napisał:

> powienien go olać z góry na dół...bo gdyby mi ktos przy
      ognisku powiedział że
      > nie gra na gitarze dla mnie, to bym od razu odszedł...a
      w Polsce??? Eminem w
      > radiu...w gazetach...i wiele osób go ciagle słucha!!!
      To poniżające...

Chyba musisz jeszcze być bardzo młodym człowiekiem skoro
      tekie rzeczy piszesz...

To odejdź od tego ogniska, nikt ci nie każe tam być...
      Wyłącz radio... Nie kupuj płyty za pieniądze rodziców.. I
      nie żal się...
      Heja
      • Gość: Lemur Re: Eminem IP: *.verizone.com.pl / 10.1.17.* 25.09.02, 23:47
        naprawde cos takiego powiedzial ????
        i tak nigdy go nie lubilem. idiota jakich malo
        • Gość: Co;t Re: Eminem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.02, 15:46
          Kiedy tak powiedział? A tak na marginesie poziom szkół amerykańskich jest o
          wiele niższy od polskich. To, czego oni uczą sie w średniej szkole, ja uczyłem
          się w podstawówce. Dlatego tak mnie wkurza, gdy słyszę cos o POLAKACH od USA-
          ków. Słyszeliscie o takiej sztuce ameykańskiej "polish jokes"? Poza tym
          zgadnijcie, kto jest zawsze tym kretynem w amerykańskich filmach? Jakiś
          Kowalsky! Rozumiem, żew na zarobek nie wyjeżdżają tam ludzie wysoko wykształceni
          (są wyjątki i studenci oczywiście)ale Polacy głownie tam sptrzątają. Ale nie
          GENERALIZUJMY!!!!
          Poza tym wkurzyło mnie to co przed chwilą przeczytałem. To tak jakbym ja
          powiedział, ze jeżdżę autobusem nie dla MPK, a dla innych ludzi w autobusie, by
          nie było im smutno jechac samotnie Równie idiotyczne co jego wypowiedź.POzdra.
          • nelka Re: Eminem 26.09.02, 15:53
            Gość portalu: Co;t napisał(a):
            ...Słyszeliscie o takiej sztuce ameykańskiej "polish jokes"? Poza tym
            > zgadnijcie, kto jest zawsze tym kretynem w amerykańskich filmach? Jakiś
            > Kowalsky! ...
            Nie dokładnie to prawda. Pamiętasz Sipowicza z "Policjantów z Nowego Jorku". To
            był gość.
            A Eminem to facet o osobowości psychopatycznej, jakby nie śpiewał to by został
            seryjnym mordecą, wg psychiatrów.
            • szarykot Re: Eminem 26.09.02, 20:17
              > A Eminem to facet o osobowości psychopatycznej, jakby nie śpiewał to by
              > został seryjnym mordecą, wg psychiatrów.

to może by go profilaktycznie na takie małe dożywocie? z korzyścią dla
              społeczeństwa i muzyki...
    • Gość: Gaga Re: Eminem IP: *.centertel.pl 03.12.13, 17:30
      Eminem już nie zagra w Southpaw szkoda kurcze eminem jest najlepszy dla mnie niezły koleś fajną muzę robi
      Southpaw: Jake Gyllenhaal zastąpi Eminema

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka