Dodaj do ulubionych

Wymiana plakatów

06.08.11, 13:46
Wymieniałyście się kiedyś plakatami? Pewnie macie ich pełno, a przecież nie wszystkie przedstawiają waszych idoli, a komuś innemu bardzo by się spodobały. Założyłam ten wątek, aby usprawnić kontakt między Kotkami zainteresowanymi wymianą. Także, kto byłby chętny, niech napisze swoją ofertę i co oczekuje w zamian. Im nas więcej, tym lepiej, wtedy każdy znajdzie coś dla siebie. Co wy na to?

Ja sama mam do oddania baaaardzo dużo plakatów i wycinków z polskich gazet, między innymi: Saga Zmierzch, Miley Cyrus, Selena Gomez, Demi Lovato, Jonas Brothers, HSM, Rihanna, Pamiętniki Wampirów, Lady Gaga, inne gwiazdy Disney'a, Katy Perry, Pink, Ewa Farna, BTR, Kesha, Britney Spears, Eminem, US5, Afromental, YCD, MJ, Doda, BEP, JB, Beyonce, Taylor Swift, 90210 i inni...

w zamian chciałabym plakaty i wycinki na temat My Chemical Romance, Green Day, Paramore, Plotkara, Linkin Park, Marilyn Manson, Billy Talent, Avril Lavigne, 30 seconds to mars, Tokio Hotel, SOAD, Simple Plan.
Obserwuj wątek
    • diamond_girl12 Re: Wymiana plakatów 06.08.11, 13:51
      I miałybyśmy to wysyłać pocztą ?
      • sybilla_ Re: Wymiana plakatów 06.08.11, 14:01
        wymieniałam się już kilka razy i za każdym razem robiłam to pocztą, jak to woli, może być też kurierem.
    • blondzia Re: Wymiana plakatów 06.08.11, 13:51
      Mam dużo plakatów ale tych gwiazd które lubię inne plakaty wyrzucam do kosza smile
    • patji92 Re: Wymiana plakatów 06.08.11, 18:22
      Ja również bardzo chętnie się wymienię, oddam . <br />
      A Proponuję:

* Plakaty z serii "zmierzch" w których skład wchodzą/mogą wchodzić:
      - Plakat grupowy ekipy, lub Rob z Kristen
      - Robert Pattinson (6) , Kristen Stewart ( 1), Taylor L (10), Riley Samuel (1)

W sumie 17 z samej serii, + 18 ; w skład wchodzą także dodatki specjalne, kilka artykułów, w śród plakatów są także postery. Jednak nie chciało mi się wszystkiego tak skrupulatnie przeliczać ; ]

* Miley Cyrus jeśli chodzi o gwiazdkę Disneya, w sumie (11) różnorodnych rozmiarowo plakatów.

* Eminem Najwięceej (14) plakatów, z przełomu kilka lat.

* Michael Jackson (6) i dodatki specjalne.

a także:
      Doda(Virgin) (4), Pamiętniki Wampirów(3), Łzy, Evanescence, Appletown, 50 cent(2), Tomek Makowiecki(3), Shakira(5), ABS, Nelly(3), Elijah Wood, Avril Lavigne(7), Green Day(4), Aragorn(2), Laurie& The Rasmus(4), Georgina, No Angels(3), Pink(5), Justin Timberlake, Gwen Stefani, P.O.D, Kate Perry(3), Billy Talent, Linkin park(7), Ashley Tisdale(4), E. Iglesias, Jonas Brothers(7), Tom Felton, Lady Gaga(2), Gosia Andzrejewicz(2), Tokio Hotel(4), Robbie Williams(3), Christina Aguilera(3), Paktofonika, Busted, J.LO(3), Beyonce(3), Fall out boy, dr.House(2), HIM(2), Celine Dion(2) Desriny's Child, Kasia Kowalska(2), Madonna(2), Stacie Orrico, The Black Eyed Peas(2), Rammstein, Fergie, Panic! At the disco(3), No doubt, Will Smith, Blue(2), SClub 7, Ewelina Flinta, Marika, Selena Gomez(2), Rihanna(6), Ewa Farna(6), Justin Bieber(5), Matt Pokora(4), B3, Ashanti, Varius Manx, Craig David(2), Paul Walker, TATU(2), Nirvana(3), Borys Szyc, Emma Watson(2) Harry Potter(2), M. Manson, H. Christensen, Ich Troje, YCD(4), Feel(4), High School Musical(2), Rebelde(7), Akon i Dulce Maria, Kat de Luna, Liber i Sylwia Grzeszczak, Danny(4), US5, B.Spears(3), Hillary Duff, Orlando Bloom, Ola Szwed, Nie igraj z aniołem, Afromental, Metro Station(2), Ciara(2), Taylor Swift, Anahi, Filip Bobek, Lilly Alen, Viola Kubasińska(Socha), Paramore, Chester B.(3), Avatar, One Republic, Kasia Wilk

Przyznam, że trochę tego jest, plakaty są różnych wielkości. Jeśli jesteście zainteresowani, o to główne prośby:
      Najchętniej wymienię się na artykuły lub plakaty z :
      * Godsmack !
      * Sully Erna !
      * Dwayne "The Rock" Johnson
      * Jared Leto (30STM)
      * Johnny Depp
      * Lara Croft (Tomb Raider)
      * Papa Roach
      * Randy Orton (WWE)

wink
      • diamond_girl12 Re: Wymiana plakatów 06.08.11, 22:28
        Kurier, poczta ... bez różnicy, bo trzeba podawać adres. A robienie czegoś takiego w sieci jest trochę niebezpieczne.
        Ale niech każdy robi co chce. wink
        • sybilla_ Re: Wymiana plakatów 07.08.11, 08:56
          przecież nie musisz podawać adresu na forum, do wglądu wszystkim. umawiasz się z jedną osobą i to z nią wymieniacie się adresami, np. na priv.
          • charlotte__ Re: Wymiana plakatów 07.08.11, 09:30
            O jaa mam bardzo dużo plakatów Miley Cyrus, Seleny Gomez, Avril Lavigne, Tokio Hotel, Lady Gagi itp....
            Mogłabym oddać te plakaty za jakikolwiek plakat z The Veronicas.
            • sybilla_ Re: Wymiana plakatów 07.08.11, 10:10
              sama bardzo chciałabym ich plakat, ale jak na złość nigdzie nie mogę znaleźć ; /
              • alienowa Re: Heh 07.08.11, 11:15
                Z dwa tygodnie temu robiłam porządki w plakatach bo miałam ich dużo a wiadomo nie wszystkich lubie więc dużo wywaliłam na śmietnik hehe cool Zostawiłam tylko kilka najlepszych suspicious Wiem że miałam kilka Tokio Hotel jeszcze tych wcześniejszych plakatów i miałam jeden z The Veronicas smile Teraz to już po ptokach wink
                • sybilla_ Re: Heh 07.08.11, 14:22
                  i po co nam robisz nadzieję? ; p
                  • asia177 Re: Heh 07.08.11, 15:56
                    Ja mam sporo plakatow... Tylko zalezy o kogo chodzi..;p?
                    • sybilla_ Re: Heh 07.08.11, 18:11
                      wyżej masz napisane jakie plakaty kogo interesują, a ty czego szukasz?
                      • charlotte__ Re: Heh 10.08.11, 09:49
                        Ahhh.. ja chcę plakat The Veronicas !!! hahaha ...
                    • wikipopek Re: Heh 28.10.11, 17:57
                      mam plakaty z e. farną
                      rbd
                      pamiętniki wampirów
                      piraci z karaibów
                      bruno marsem
                      30 SECONDS TO MARS
                      big time rusch
                      justinem bieberem
                      seleną gomez
                      kamilem bednarkiem itp...

wzamian oczekuję plakatów ze zmierzchemconfused
              • answer Re: Wymiana plakatów 06.11.11, 13:47
                sybilla_ napisał(a):

> sama bardzo chciałabym ich plakat, ale jak na złość nigdzie nie mogę znaleźć ;
                > /

Plakat The Veronicas jest tu :allegro.pl/28-plakat-the-veronicas-dka-nowy-i1912698192.html
      • wikipopek Re: Wymiana plakatów 28.10.11, 17:35
        mam kilka plakatów z jaredem leto oraz z jonnym deppem do oddania za plakaty z sagi zmierzchsmirksmirksmirk
        • wikipopek Re: Wymiana plakatów 04.11.11, 18:01
          mam 4 plakaty the veronikas do oddania za zmierzch
    • wow56 Re: Wymiana plakatów 10.08.11, 13:20
      Ja bym chciała plakaty Ashley Tisdalebig_grin
      • patji92 Re: Wymiana plakatów 11.08.11, 13:53
        Posiadam 4, a co byś zaproponowała w zamian? wink
      • wikipopek Re: Wymiana plakatów 04.11.11, 18:02
        mam aschley tisdale do oddania za zmierzch
    • patrysia434 Re: Wymiana plakatów 23.08.11, 13:49
      hej ja bym chciala selene gomez i pamiętniki wampirów. jesli chcesz sie wynienic to czekam na odpsmile
      • wikipopek Re: Wymiana plakatów 28.10.11, 17:38
        mam bardzo dużo tych plakatów w zamian chciałabym zmierzch mój adres e mail to wikipop@vp.plsmilesmilesmilesmile
      • wikipopek Re: Wymiana plakatów 19.11.11, 18:04
        a masz coś ze zmierzchuZ????surprised
    • stranger17 Nie z tego świata i Glee ! 23.08.11, 14:18
      Jak ktoś ma plakat z nimi to chętnie się zamienię. Mam dużo plakatów - od Biebera (mam tego mnóstwo) po Eminema. Mam dużo także ze Zmierzchem i ich obsadą.
      Ale wymienię się z kimś kto ma plakat Nie z tego świata i Glee
      • charlotte__ Re: Nie z tego świata i Glee ! 23.08.11, 14:29
        Ja mam bardzo dużo plakatów Zmierzchu, Rihanny, Tokio Hotel.. Mogłabym się zamienić za plakat The Veronicas. Jeśli któraś z was ma to piszcie na private może będę miała akurat ten plakat którego poszukujecie smile
      • wikipopek Re: Nie z tego świata i Glee ! 28.10.11, 17:41
        mam bardzo dużo glee masz w zamian zmierzch????big_grin
    • wikipopek Re: Wymiana plakatów 28.10.11, 17:46
      mam plakaty o którycz piszesz mnie interesuje zmierzch jeśli jesteś zainteresowana ofertą to mój adres e mail wikipop@vp.plsciana
      • norrmalna , 06.11.11, 13:25
        wiec, mam gdzies mnostwo plakatów, jest też jeden The Veronicas, moge je oddac, za darmo, tyle, ze nie przesylka, tylko moge oddac jesli ktos jest z Plocka
    • poker Re: Wymiana plakatów 06.11.11, 13:37
      My Chemical Romance-mam
      Plotkara-mam
      .Jared Leto (30STM)-mam
      plakatów ze zmierzchem-na bank się znajdą.A o którą część chodzi/ ^^

Jak cos to bym chciała Paramore,Jessie J LUB Amerie.Albo Taylor Swift wink
      • poker Re: Wymiana plakatów 06.11.11, 13:39
        + w piątek robię listę wszystkich moich plakatów i jak coś to tu napiszę.Wtedy sobie każdy coś wybierze wink
        • cukierek_ Re: Wymiana plakatów 19.11.11, 18:10
          Jak ktoś ma z piłkarzami to napiszcie w wiadomości, dogadamy się ; )
    • vanwyngardenka Re: Wymiana plakatów 19.11.11, 18:14
      wątpię żeby ktoś miał plakat alexa turnera,vanwyngardena,czy casablancasa : P
    • 30sekunddomarsa Re: Wymiana plakatów 11.12.11, 23:07
      Jak ktoś kojarzy zespół RBD lub serial "Zbuntowani" to ja mam bardzo dużo plakatów na zbyciu. Jak ktoś się jeszcze interesuje to niech pisze na priv.
    • damonlove damonlove 26.12.11, 15:54
      a niby jak sie chcesz nimi wymienic??
      poczta haha ; p
    • stand_out Tak. Wchodzić. 24.01.12, 12:47
      Ja mam dużo tego wszystkiego Od Johnny Deppa po Biebera.. mam jakieś mniej więcej 550 plakatów (liczyłam) i dużo wycinków do tego tatuaże, karty z autografami, naklejki.. wszystko, np. mam reklamówkę z filmu list do M xD
      pisać na priv, gg -28532490 i e-mail - kasia-mrumru@o2.pl

W zamian chciała bym wszystko związane z kabaretami, potem tak :

Gwiazdy
      *James Blunt
      *Neil Patrick Harris (HIMJM - Jak poznałem waszą matkę)
      *Moises Arias (z Hanny MOntany )
      *Jackie CHan
      *Jim Carrey
      *Michael Jackson
      *Nathan Kress (iCarly)
      *Joseph Gordon-Levitt (Incepcja, 500 dni miłości)
      *Leonardo Dicaprio.
      *Bogusław Linda
      *Maciej Stuhr (dużo jest o nim w Party, show)
      -ewentualnie Bruno Mars

Zespoły
      *Feel,
      *PIN,
      *LMFAO
      *Video
      *Bracia

Filmy, Bajki
      *Incepcja
      *Władca Pierścieni
      *Noc w Muzeum
      *Król Lew
      *Karate Kid
      *Jak poznałem waszą Matkę (HIMYM)
      *500 dni miłości
      *Artur i Minimki
      *Titanic
      *Kiler
      • stand_out odświerzam. 24.01.12, 12:48

• justa28t Re: Wymiana plakatów 26.01.12, 16:57
      Ja tych, co chcesyz, to nie mam.
      Bo je spalilam.
      Nie lubie ich.
      Przykro mi.
    • izabelka15 Re: Wymiana plakatów 11.02.12, 19:26
      ja mam bardzo dużo plakatów do wymiany , mnie interesują plakaty z Justinem Bieberem.

PISAĆ : 39019992

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka