Dodaj do ulubionych

jednak polacy to naród ziejący zawiścią :-((((

27.10.05, 15:05
no i co z tego że to bracia i bliźniacy ?????
A może właśnie dlatego powinniśmy być z nich dumni ?????

Bo ja na razie to wszuscy sobie tu do gardeł (na szczęście wirtualnie)
skaczą, tropią spiski, a nikt od rządu i sejmu począwszy nie bierze się do
roboty. A zwłaszcza PO, który jakby nie było został wybrany po coś do sejmu,
i właśnie tym ma się zajmować w pierwszej kolejności.
Ja mam dość ! protestuję !
Panie Tusk, Panie Rokita ! do roboty ! a nie za mój szmal jaja sobie robić na
wygodnym krzesle w sejmie !
Obserwuj wątek
    • Gość: Lidka To jest tekst na Sciane Wschodnia - a nie Wroclaw. IP: *.cybernet.ch 27.10.05, 15:15
      PiS ma wszedzie przesrane - nie tylko na Ziemiach Zachodnich.

Szemrany PiS ma przesrane w calej Europie !

P. S.
      Twoj szemrany tekst jest na Sciane Wschodnia - a nie Wroclaw.

Pakuj manatki - Sciana Wschodnia - kup bilet w jedna strone !

Tam bedziesz mogl puszczac takie teksty - do woli !

Do bialego rana !
      • oberver Gruezi Lidzia :-) 09.11.05, 14:02
        Wie ghots ? Gots gut ? (tu specjalny melodyjny akcencik)
        pizzeli cos tutaj nie rozumiem,
        o 15:15 to w CH się chyba jeszcze zapieprza, a nie wypisuje jakis belkot na
        Forum w Polsce ?
        Mam wyslac donosik do szefa ?
        w koncu CH donosami stoi, jak sami mowią, w CH nie trza policji, bo kazdy
        sasiad jest policjantem !
    • Gość: kloss Re: jednak polacy to naród ziejący zawiścią :-((( IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.10.05, 15:16
      Im więcej upiornych wizji roztaczają politycy PO przed nami- straszac Lepperem,
      o.Rydzykiem, braćmi Kaczyńskimi etc., to tym bardziej w imię poczucia obowiązku
      wobec nas, wyborców powinni wejsć w tą koalicje za wszelką cenę, by do tego o
      czym mówia nie dopuscić. W zamian tego sami pchaja PIS w objęcia Leppera i
      jeszcze czerpią cichą satysfakcję i nadzije ,ze PIS padnie, a wraz z nim
      Polska.

Dzieuję, nie tego chciałem głosujac na PO, głosowałem nie na opozycję( która
      nic wskórać nie moze i która jak coś to napompuje wynik nie swój-tj.PO, tylko
      pewnie SO i SLD) tylko na partię władzy, która tę władzę chce za wszelą cenę,
      wręcz pała rządza władzy, bo tylko z takim nastawieniem można mieć wewnetrzną
      siłę i determinację, by POlske zmienić. Nie skazujmy się nabycie etetowa partią
      opozycji !!!
    • Gość: SMUTEK Re: jednak polacy to naród ziejący zawiścią :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:23
      Jeżli to prawda, to to jest smutne.
      • Gość: Szambonurek Re: jednak polacy to naród ziejący zawiścią :-((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:26
        Guzik prawda, nie ma zawiści. Doświadczam na codzień "dobra ludzkiego" w
        okolicach kubłów
        • Gość: herbowy Re: jednak polacy to naród ziejący zawiścią :-((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 14:02
          Ja stale zionę, aż kobita goni mnie z meliny. Chciałbym przestać, ale skoro
          cały naród zionie, to ja też
          • Gość: Ciotka Helmuta Re: jednak polacy to naród ziejący zawiścią :-((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 14:50
            Ja zionę
            Ty zioniesz
            on, ona, ono zionie
            My zioniemy
            Wy zioniecie
            Oni, one zioną.
            Super udało się. Dowód, że wszcyscy zioną. Rodzina smocza jest gut - zionie!!!
            • Gość: szambonurek Re: jednak polacy to naród ziejący zawiścią :-((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 20:32
              Czy smok od smokania się wywodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka