Dodaj do ulubionych

ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI

IP: *.ok.ae.wroc.pl 28.10.05, 10:42
www.szukamypolski.com/fotkip/160zgryz.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: erni Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: *.ok.ae.wroc.pl 28.10.05, 11:51
      Jak to nie ma komentarzy? Chyba nie było śmieszne :(((
      • Gość: Łoś_bimbacz Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 11:59
        doskonałe!!!!!, jesteś większy niż Wielki Gonzo. Daj jeszcze link do zdjęcia
        cmentarza i napisz np. "to elektorat Pis za 10 lat" buhahanhaa....Ty jesteś
        taki genialny naturalnie, a może po mutacji genetycznej ? Czy Pis ci płaci za
        kompromitowanie POmpatyków:::)))????, mimo wszystko POmpatycy tak
        poszkodowani na umyśle jeszcze nie są:)))), jak usiłujesz ich przedstawić.
    • Gość: maciek to nie jest elektorat PiS tylko LPR IP: 212.160.147.* 28.10.05, 12:01
      rozumiem, że czujesz się mądrzejszy i w ogóle lepszy od osób na tym zdjęciu?
      • pluto10 Re: to nie jest elektorat PiS tylko LPR 28.10.05, 13:33
        Gość portalu: maciek napisał(a):

Tym wymarciem to wy już straszycie 14 lat i jakoś nie wymarło (tj.od powstania
        RM). No popatrzcie jak to jest... 14 lat i wymrzeć nie mogą.....
        • Gość: Rafis Re: to nie jest elektorat PiS tylko LPR IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 28.10.05, 13:39
          Ostatnio jakis dziadek z babcia wysmiewał sie w MPK ze wie dlaczego im młodzi
          miejsca nie ustępują: bo nam zazdroszczą-my dostajemy kase za nic(emerytury) a
          młodzi musza na to zapieprzac całymi dniami i jeszcze nie mogą znaleźc tej
          pracy.
          Poza tym wyborcy PIS i innych populistów łączy jedno-niskie wykształcenie. W
          Polsce niestety jest bardzo mało ludzi z wyzszym wykształceniem a ci nie daja
          juz soba tak manipulowac jak babcie po zawodówkach czy nawet podstawówkach.

:)
          • Gość: Emeryt Re: to nie jest elektorat PiS tylko LPR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.05, 17:02
            Nie wiedzialem, ze pan marszalek Plazynski jest po zawodowce czy nawet po
            podstawowce.
          • Gość: drinks Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie....... IP: *.magma-net.pl 28.10.05, 17:15
            ......wykształcenie, a też nie daję sobą manipulować kaczym populistom!!! Nie
            wykształcenie czyni człowieka rozumnym, choć niewątpliwie walnie się do tego
            przyczynia.
            • Gość: Rafis Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 28.10.05, 22:41
              Mówiłem ogólnie, to ze kilka osób z wyzszym zagłosowało na PIS to tylko ich
              pech :) Dane wyraźnie wskazuja ze na PIS głosowali masowo ludzie z podstawowym
              i zawodowym wykształceniem.
              Natomiast te 10-15% z wyzszym chyba uwierzylło w banialuki o prawie i
              sprawiedliwosci a teraz przyglądaja sie jak PIS wybrał Leppera na
              wicemarszałka :)
              • Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 22:51
                ...no przepraszam bardzo. PiS chciał i chce koalicji z PO. Ale jeżeli
                rozkapryszeni gwiazdorzy z PO, obrażeni na naród za to, że ich nie wybrał na
                pierwszą pozycję, stroją fochy, przedkładając własne ambicyjki i pazerność na
                stołki nad interesem narodu, to PiS szuka możliwości budowania z innymi. I to
                jest bardzo odpowiedzialna postaw, bo Polacy mają w nosie polityczne pojedynki i
                chcą rządzenia przez duże "R", tzn. rzemieślniczej pracy rządu, która przyniesie
                wszystkim nam korzyści. Politycy, których szanowałem- m.in. pan Rokita,
                zbłaźnili się. (PO)rażka.
                • Gość: drinks Ty naprawdę tak sądzisz czy się nabijasz? IP: *.magma-net.pl 28.10.05, 22:55
                  Bo jeśli żartujesz, to mnie nabrałeś, jeśli nie, to współczuję ci braku
                  zdolności logicznego postrzegania faktów i trzeźwej oceny sytuacji.
                • Gość: Rafis Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 28.10.05, 22:56
                  Gość portalu: NDwór napisał(a):

> ...no przepraszam bardzo. PiS chciał i chce koalicji z PO. Ale jeżeli
                  > rozkapryszeni gwiazdorzy z PO, obrażeni na naród za to, że ich nie wybrał na
                  > pierwszą pozycję, stroją fochy, przedkładając własne ambicyjki i pazerność na
                  > stołki nad interesem narodu, to PiS szuka możliwości budowania z innymi. I to
                  > jest bardzo odpowiedzialna postaw, bo Polacy mają w nosie polityczne
                  pojedynki
                  > i
                  > chcą rządzenia przez duże "R", tzn. rzemieślniczej pracy rządu, która
                  przyniesi
                  > e
                  > wszystkim nam korzyści. Politycy, których szanowałem- m.in. pan Rokita,
                  > zbłaźnili się. (PO)rażka.

Kampania wyborcza sie juz skonczyła. Kazdy widzi ze powstała koalicja PIS-
                  samoobrona-LPR-PSL. Juz sie nie da mydlic oczu. Nadszedł czas zbiorów.
                  Zobaczymy teraz jak Populizm i Socjalizm sprawdza sie w rzadzeniu hehe Wyborcy
                  was rozliczą :)i to wyborcy Leppera, Giertycha, Rydzyka a oni nie lubią
                  czekac...
                  • Gość: amar| Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wroclaw.mm.pl 28.10.05, 23:00
                    Rafis ja sie tylko jednego obawiam, ze za te 4 latka tej smiesznej koalicji UE
                    sie wku...i mniej bedzie dotacji przyznawanych i instytut moze ominac wrock...
                    • Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:06
                      Rafis czy my żyjemy w dwu różnych krajach? Czy wiesz na czym polega koalicja
                      rządowa? Nie zawarto dotąd ŻADNEJ koalicji.
                      Poza tym zobacz jaki obciach robią wybrani przez nas przedstawiciele z PO. Masz
                      jeszcze wątpliwości czy oni interesują się Tobą, mną? Ja widzę tylko urażone
                      ambicje i jedyny cel tych panów- stołki. Efektem są już spadające indeksy
                      ekonomiczne.
                      • Gość: Rafis Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 28.10.05, 23:14
                        Koalicja PIS-LPR-Samoobrona-PSL stała sie faktem!
                        Nie słowa sie licza tylko czyny.
                        • Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:30
                          To nie jest koalicja. Nie ma koalicji, więc będzie rząd mniejszościowy i jest
                          normalny wolny nabór do struktur parlamentarnych. W przypadku dezercji PO z pola
                          bitwy (karane sądem wojskowym) zaciąga się wszystkich, którzy mogą działać dla
                          dobra ojczyzny. Okazuje się, że Lepper ma mocniejszy kręgosłup moralny, niż
                          pieniacze z PO.
                          P.S. Za kilka dni chłopakom-rozrabiakom z PO opadną emocje i będą żałować, że
                          tak postąpili. To co robią to ich cywilna śmierć i tak jak wcześniej UW mogą w
                          ogóle nie wejść do kolejnego parlamentu. PZDR.
                      • Gość: tom Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.10.05, 23:25
                        a Ty wiesz na czym polega koalicja? Widać, że nie masz pojęcia.
                        Niejeden chciałby takiego frajera do spółki który opłaca 48 % kapitału a potem
                        nie może być we władzach spólki bo wspólnik mówi że go nie lubi a w zwiazku z
                        tym że ma 4 % więcej udziałów to może wszystko. Ty udajesz, czy faktycznie nie
                        widzisz tej hipokryzji i uknutej strategii PIS-u który na garbie koalicji z PO
                        wygrał wybory. Potrafisz sobie wyobrazić jakby część wyborców PIS głosowała
                        jakby wiedziała, że PIS będzie kryminalistów zapraszał do prezydium sejmu.
                        Prawo i Sprawiedliwość jak to brzmi a jak wygląda
                        • Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:43
                          Wiem na czym polega, bo czytam ze zrozumieniem. K. rządowa — porozumienie partii
                          polit. w celu powołania wspólnego rządu; rząd koalicyjny jest tworzony z reguły
                          wtedy, gdy żadna partia nie ma w parlamencie bezwzględnej większości.
                          Fakt jest taki, że do dziś nie zawarto żadnego porozumienia. Brak jakiegokolwiek
                          dokumentu. Więc kolega Rafis mija się z prawdą. A Ty drogi wuju Tomie
                          niesłusznie zarzucasz mi niekompetencję. Dlatego proszę bez taniego populizmu,
                          jaki znamy z wystąpień Tuska.
                          • Gość: amar| Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wroclaw.mm.pl 28.10.05, 23:48
                            Sluchaj panie dr tys tepy czy o droge pytasz? Popolizm owszem u Tuska byl ale
                            trzeba byc skonczonym idiota zeby pisac o populizmie u Tuska w sytuacji gdy
                            Kaczus sypal takim populizmem ohoho eh... 3miliony mieszkan socjalka itp. A
                            wlasnie PiS juz chyba jest do tylu z pare tysiecy mieszkan bo chyba ponad 2tys
                            dziennie musi budowac zeby zdazyc z planem 4 letnim:)
                            • Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:58
                              To nie PiS będzie budował, tylko developerzy, którym rząd stworzy odpowiednie
                              warunki/zachęty. Ech Ty niezorientowany dyletancie.
                              • Gość: tom Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.10.05, 00:02
                                Jeśli jesteś zorientowany i nie jesteś dyletantem to wskaż jakimi mechanizmami
                                rząd powinien wesprzeć dewloperów aby udało się wybudować te 3 mln mieszkań.
                                Może jakaś kalkulacja do tego
                                • Gość: amar| Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wroclaw.mm.pl 29.10.05, 00:05
                                  Komuno wroc co?? Developerzy beda budowac a niby k.. panie dr(powinni ci go
                                  odebrac) rzad ich zmusi bo tak to zabrzmialo "beda budowac" myslalem ze to
                                  raczej koniktura na pedza ten sektor gospodarki zreszta jak kazdy a tak a'propo
                                  co do budowy mieszkan chlopcze jestem bardziej zorientowany niz ty chyba moge
                                  sie mylic... wiec bez takich tekstow a nastepnym razem pomysl zanim cos
                                  napiszesz a nie zwracac uwage na pisownie orto...
                                  • Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 00:11
                                    Nie barany. W każdym cywilizowanym państwie europejskim istnieją planowe systemy
                                    budownictwa mieszkaniowego. Atrakcyjne kredyty dla firm developerskich,
                                    partycypacja budżetu państwa, ugli podatkowe etc. Skąd wy się wzieliście- z
                                    buszu? Potraficie czytać? Bardzo proszę skończcie z tym pseudoekonomicznym
                                    bełkotem. Pytania o kalkulacje określają ciebie człowieku. Demagogia to
                                    wszystko, co potrafisz spłodzić.
                                    • neti13 Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... 29.10.05, 00:16

> Nie barany. W każdym cywilizowanym państwie europejskim istnieją planowe
                                      system
                                      > y
                                      > budownictwa mieszkaniowego. Atrakcyjne kredyty dla firm developerskich,
                                      > partycypacja budżetu państwa, ugli podatkowe etc. Skąd wy się wzieliście- z
                                      > buszu? Potraficie czytać? Bardzo proszę skończcie z tym pseudoekonomicznym
                                      > bełkotem. Pytania o kalkulacje określają ciebie człowieku. Demagogia to
                                      > wszystko, co potrafisz spłodzić.

Jak juz deweloperzy wybuduja nam te mieszkanka , to czy Kaczorek dolozy troche
                                      kasy abysmy mogli je nabywac ? Po co te chalupy , jak ludzi na to nie stac ?
                                      • Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 00:19
                                        Zarób sobie na to mieszkanie neti13. Masz ręce, nogi i własną głowę. Pracuj.
                                        Czas aby Polacy skończyli z tym roszczeniowym stosunkiem i zabrali się do
                                        myślenia i pracy.
                                        • Gość: amar| Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wroclaw.mm.pl 29.10.05, 00:23
                                          czleku i ty glosowales na PiS ktory chce zwiekszyc swiadczenia?? Ty chyba masz
                                          rozdwojenie jazni... A co do dacia szansy ludziom na dorobienie sie to niech
                                          panstwo sie od..wali od gospodarki najlepiej a nie trzyma je w szponach i to co
                                          nowe ekipy tylko sie przescigaja w tym jak dokopac ludziom... a powiem ci cos w
                                          tajemnicy ja charuje na to mieszkanie i mnie wkurza jak musze placic podatki
                                          panstwu ktore mi nie pomaga tylko przeszkadza w kazdej chwili a gdyby nie
                                          balcerowicz to nie wiem czy w ogole bym mial nadzieje jaka kolwiek
                                        • neti13 Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... 29.10.05, 00:36

> Zarób sobie na to mieszkanie neti13. Masz ręce, nogi i własną głowę. Pracuj.
                                          > Czas aby Polacy skończyli z tym roszczeniowym stosunkiem i zabrali się do
                                          > myślenia i pracy.

Mam juz swoje mieszkanie .Nie pisalam o sobie , tylko o tej duzej grupie
                                          naszego spoleczenstwa , ktore zarabia jakies 600 pare zlotych na reke. Tylko
                                          nie mow , ze to z powodu niskich kwalifikacji i braku wyksztalcenia. Ludzie
                                          pracuja w roznych zawodach , takich ktorych Ty bys sie napewno nie podjal.Ale
                                          czy mozesz sie obejsc bez np. sprzedawcy w piekarni ? Napewno nie . A czy wiesz
                                          ile taka osoba jest w stanie zarobic? Jej nie stac na zakup mieszkanka.
                                          Ekonomia. Fajna rzecz. Tylko dla tych , ktorzy lubia sie wymadrzac .
                                          Mysle , ze za uczciwa prace nalezy sie godna placa . A moze ja komunistka
                                          jestem ;) Musze sie powaznie nad tym zastanowic :P

Pozdrawiam

Pozdrawiam
                                    • Gość: tom Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.10.05, 00:19
                                      jak zwykle nie potrafisz nic konkretnego odpowiedzić tylko używasz
                                      słów "demagogia", "pseudoekonomiczny bełkot" A tak swoją drogą skąd wiesz co
                                      jest psudoekonomiczne skoro jak sam napisałeś tutaj
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=31161494&a=31166403
                                      cytat "Nie zamierzam też zabierać głosu w sprawach ekonomii, bo nie jestem
                                      ekonomistą"
                                      Co to jest? Chwilowe zaniki pamięci?
                                      • Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 00:25
                                        Używam takich słów, na jakie twoje bezprzedmiotowe wypociny zasługują. Co ty
                                        chcesz na mnie zrobić wrażenie kilkoma pytaniami. Skupiasz się na jakiś
                                        wyrwanych z kontekstu kwestiach dot. polityki monetarnej, nie mając
                                        prawdopodobnie bledego pojęcia o zarządzaniu systemem ekonomicznym kraju. Gdyby
                                        było inaczej, dawno byśmy o tobie słyszeli. Niestety tylko forum internetowe
                                        jest na tyle cierpliwa materią by znosić wypociny beztalencia.
                                        • Gość: amar| Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wroclaw.mm.pl 29.10.05, 00:29
                                          I na to czekalem... Dziekuje za dyskusje... I oto wylonil sie obraz wyborcy PiS
                                          Staralem sie nie obrazac ciebie coz nie wyszlo... gratuluje panie dr... Wiesz
                                          chyba jednak nie jestes na moim poziome intelektualnym a tym bardziej tego dr
                                          to aa nie wazne...
                                        • Gość: tom Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.10.05, 00:38
                                          co? nerwy poniosły?
                                          Myślałes że zareklamujesz te wyborcze wypociny PIS a tu nie mamy pojęcia o czym
                                          mówimy. Prostymi pytaniami można Cię wykończyć.
                                          Doktorku za cieńki jesteś w uszach żeby podyskutować tutaj. Jedyną odpowiedź to
                                          parę obelg. Jesteś żywym przykładem klakiera PIS który nie wie o czym pisze.
                                          Niestety większość z was nie potrafi odpowiedzieć na żadne pytanie.
                                          Nie znajdę na tym forum pytań do zwolenników PO tylko obelgi oraz objawienia
                                          • Gość: amar| Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wroclaw.mm.pl 29.10.05, 00:41
                                            coz Tom musimy sie przyzwyczajac jeszcze 4 lata a z lechem 5:( pozniej znajac
                                            zycie wygra lewica bo babcia sie odwidzi...
                                            • Gość: Łoś_bimbacz Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 00:44
                                              >zycie wygra lewica bo babcia sie odwidzi...

nie babci się odwidzi, tylko nam się odwidzi.....
                                              • neti13 Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... 29.10.05, 00:57
                                                Gość portalu: Łoś_bimbacz napisał(a):

> >zycie wygra lewica bo babcia sie odwidzi...
                                                >
                                                > nie babci się odwidzi, tylko nam się odwidzi.....

Wlasnie . A ja chyba pierwsza pobiegne za cztery lata do urny , by zaglosowac
                                                na SLD :P hehe
                                    • Gość: amar| Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wroclaw.mm.pl 29.10.05, 00:20
                                      Wiesz mam nadzieje ze sie myle!! Ze ty masz racje, bo inaczej trzeba bedzie
                                      znowu wyjechac, ale na koniec czlowieku skoro niby masz dr to moze jestes
                                      inteligetny i mi napiszesz kto ma te mieszkania kupowac kurcze czlowieku nie
                                      traktuj mnie jak idiote, co z tego ze developerzy beda jak juz budowac (w co
                                      watpie bo PiS raczej nie ma programu nastawionego na jakie kolwiek udogodnienia
                                      dla gospodarki) jak spoleczenstwo jest za biedne na te 3 miliony mieszkac nawet
                                      z bardzo korzystnimi kredytami, duza czesc polski zyje w ubustwie i zanim
                                      belkotac o 3 milonach mieszkan by tak moze zajac sie bezrobotnymi, a PiS dupa a
                                      nie ma dobrego planu na to jak na i na NFZ, i nie porownuj polski do innych
                                      panstw europy zachodniej bo jestesmy daleko za nimi, i to nie tylko w kwesti
                                      finansowej...
                                      • Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 00:27
                                        Na mieszkanie Amar trzeba sobie zarobić pracą własnych rąk lub głową. Tak jak
                                        jest w całym cywilizowanym świecie. Komunizm i rozdawnictwo skończyły się
                                        bezpowrotnie. Ja zarabiam i nie narzekam. Jak ktoś chce, to będzie miał nie
                                        tylko mieszkanie, ale i dom.
                                        • Gość: amar| Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wroclaw.mm.pl 29.10.05, 00:30
                                          i ty glosowales na PiS buehhehehee wiesz ja rowniez tak mysle...
                          • brody Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... 29.10.05, 15:59
                            a zcy ty wiesz co to jest koalicja parlamentarna. To taka z rzadem
                            mniejszosciowym popieranym przez partie bedace w sejmie, ale bez ludzi w
                            rzadzie (tzn. w rzadzie sa ludzie jednej partii PiS (AWS), a na izbie popieraja
                            go inne ugrupowania LPR, PSL, Samoobrona (UW))
        • Gość: misio Re: to nie jest elektorat PiS tylko LPR IP: *.os.kn.pl 29.10.05, 14:26
          Ty pluto, moze bys tu nie agitowal i nie namawial do sekciarstwa co???
          Spotykajcie sie dewianci gdzie chcecie, ale nie musza wszyscy o tym wiedziec.
    • Gość: NDwór Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 17:57
      Macie rację Katolicy. Zorganizujmy w kraju akcję Blitz-eutanasia. Nie będzie
      trzeba pracować na emerytury dla tych nierobów staruszków. Wreszcie będziemy
      rozwiniętym, nowoczesnym krajem bez starości. Hurrrraaaa!

Niewykształcony zwolennik PiS
      (mam tylko doktorat)
      • Gość: W. Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: *.biskupin.wroc.pl 28.10.05, 18:01
        Gospodarka, głupcze.Mimo, ze z doktoratem to i tak głupcze.
        • Gość: abc Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 22:02
          "wykształcony" głupku, zwolenniku PO! Żałość po przegraniu wszystkiego co sie
          dało przez Twoich faworytów Cię zaślepiła. Tutaj nikt nie wypowiada się o
          gospodarce. Nie uczono Cię czytania ze zrozumieniem?
    • Gość: erni Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: 156.17.97.* 28.10.05, 18:06
      Decentralizacja glópcze.
      • pluto10 Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI 28.10.05, 21:46
        14 lat Rodzina Radia Maryja wymiera i wymrzeć nie może.....
        • Gość: marysia Re: ELEKTORAT PO IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.10.05, 22:50

To w tym kraju wolno głosować tylko na PO - trzeba było tak od razu, a nie
          kluczyć i manipulować - okazuje się, że żyjemy w państwie totalitarnym:(.

A co do zdjęcia to rzeczywiście śmieszne - tym starym ludziom każe głosować
          Rydzyk, a tobie PO-wcy czyli wychodzi że jesteście biedakami o małych
          rozumkach, którymi można manipulować, z tym że tych starszych ludzi jeszcze
          można zrozumieć bo mają sporo lat na karku, miażdżycę, ale ty to masz poważny
          problem jesteś młodym podporządkowanym fanatykiem, bez osobowości.
          • Gość: amar| Re: pluto10 IP: *.wroclaw.mm.pl 28.10.05, 22:56
            nie martw sie wymrze wymrze RM to nie uchrone z taka srednia wieku:) Pozatym
            musi pare pokolen przeminac aby w tym kraju bylo narmalnie, Jestem mlody mam
            czas poczekam:), A co do PiS powiem jedno ze mnie tak ostatnio flustracja tymi
            kurduplami (kaczusiami) dopadla ze mi sie zygac chce... ale coz demokracja
            trzeba placic za ciemnote innych, a co do doktorow i innych profesorow to tytul
            jeszcze nic nie mowi, znam takich co sie doktoryzowalo tzw. plagiatem i innymi
            metodami, malo ich jest bo malo znam dr ale sa.. pozatym na falach RM tez jest
            pare oszolomow ale coz, wyjatki potwierdzaja regula...
            • Gość: NDwór Re: pluto10 IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:07
              Tak drogi Amarze, ale doktor wie, że pisze się "frustracja" a nie "flustracja".
              Pozdrowienia z "ciemnogrodu".
              • Gość: amar| Re: pluto10 IP: *.wroclaw.mm.pl 28.10.05, 23:28
                A mam w dupie jak sie cos pisze na necie siedze tu juz dobre ponad hmm 8 lat i
                nikt mi nie zwrocil uwagi a ze jestem dysortografikiem to czlowieku wiecej
                pokory... A nie moja wina ze zyjesz w ciemnogrodzie.. pozdrowienia :) p.s.
                mamusia nie nauczyla ze to nie mile wytykac bledy, A skad ta pewnosc ze ja nie
                mam dr?? he??
                • Gość: NDwór Re: pluto10 IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 00:01
                  ...no może masz dr przed nazwiskiem, ja tego nie neguję. Mamusia bardzo dobrze
                  mnie wychowała. Efekt jest taki, że w trosce o nasza ojczyznę nie głosowałem na
                  kłamczuszka Tuska.
                  • Gość: Fakir Re: pluto10 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.05, 12:57
                    jeżeli Tusk to kłamca - to jak nazwać drugą stronę w perspektywie powyborczej?
                    "wiecznie mijający się z prawdą" Ekipa PIS zachowuje sie tak jakby zdobyła
                    monopol na władze, do czego na szczęście im sporo zabrakło... Ale chyba tego nie
                    widzą, oskarżając o wszystko co bee drugą stronę, Chyba ze jest to taktyka na
                    przedterminowe wybory, ale one nie przyniosą nic dobrego ani PO ani PIS...

Sytuacja w parlamencie przypomina troche tę z podwórka z małymi chlopcami:
                    Leszek i Donald mają swoje grupki chlopaków i nawet im po drodze żeby "rządzic"
                    swoim podwórkiem - chociac jedni by chcieli duze boiska do kosza a drudzy do
                    nogi,. Jakoś by sie dogadali bo wiekszośc chłopaków była za nimi - nie licząc
                    kilku dresiarzy którzy chcieli by miec wszystko - chociac niekoniecznie by cos
                    porobić - lepiej zwędzić z podwórka obok (analogia do zaciąganych -
                    niespłacanych kredytów przez niektórych posłów i posłanek)/ Leszek i Donald
                    powiedzieli sobie ze nie beda z nimi gadac - w koncu są fe i niszczą to co
                    wspólnie chcą zrobić. Ale poniewaz zaden z nich nie miał wiekszości podwórka za
                    sobą, to Leszek za plecami chłopaków od Donalda cichcem dogadał sie z dresiarzem
                    Andrzejem, że za ciche poparcie (które sie przyda jak chłopaki Donalda zaczną
                    podskakiwać) da mu na lizaka czy piwo to i owo. Sprawa sie rypnęła, chłopaki sie
                    poobrażali, wszyscy idą w zaparte, a podwórko z boiskiem szlag trafił, a..
                    rządzić chcą dresiarze chociaż ich mało... Jakby któś nie zaważył - tak naprawde
                    chłopakami Leszka rządzi Jarek - ale on jak zwykle stoi w cieniu, co się bedzie
                    na krytykę narażał, ma swoich chłopców do bicia...
          • Gość: tom Re: ELEKTORAT PO IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.10.05, 23:11
            a Ty jaki masz rozumek. Grunt to dobre samopoczucie. Pewnie jesteś dumna ze
            swojego rozumku.
          • Gość: Łoś_bimbacz instrukcja głosowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:20
            Ostatnie wydarzenia pokazały katastrofalne skutki ordynacji wyborczej, która
            zakłada, że każdy obwatel RP dysponuje głosem, o tej samej sile. W celu
            ratowania kraju i przywrócenia POwszechnej POmyślności konieczne jest
            wprowadzenie wag do głosów obywateli róznych kategorii. Poniżej
            propozycja takiego skalowania mocy głosów.

1. obywatel, wiek pow. 65, emeryt, wierzący : wsp. 1
            2. obywatel , wiek pow. 65, emeryt, niewierzący : wsp 2.
            3. emeryt służb mundurowych :wsp. 5
            4. pracownik najemny, wierzący: wsp. 2
            5. działalność godpodarcza : wsp. 5
            6. student: wsp. 6
            7. student WNS lub AE : wsp. 7
            8. płatny licencjat, aktywista forumomy słusznej sprawy : wsp. 8

Współczynniki powinny być modyfikowane przez dodatkowe multiplikatory:
            dla członka PIS, LPR, SO : k = 0,05
            dla członka PO: K=5
            dla mniejszości seksualnych, etnicznych itp.: k= 2
            Ewentualne modyfikacje i propozycje mile oczekiwane, w kolejnych
            postach przykłady liczbowe dla studentów WNS i innych mniemanologów:)))

Powyższa propozysja skalowania głosów wyborców
            • Gość: drinks Hehehe, dobre Łosiu, obyś tylko nie był prorokiem IP: *.magma-net.pl 28.10.05, 23:26
              ... w temacie tych katastrofalnych skutków.....
              A nie za niski współczynnik przy przedsiębiorcach? Ja proponuję 6,5!
              A, i fani Radia Rydzyk tylko 0,5. :-))))
            • Gość: tom Re: instrukcja głosowania IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.10.05, 23:30
              Ty pewnie sobie dajesz przynajmniej wp. 10. Pewnie myślisz "jaki to ja mądry
              jestem"
              Szkoda, że padło mase konkretnych pytań do wyborców PIS np nt. poparcia
              kryminalistów przez PIS i nikt od kilku dni nie chcę odpowiedzieć. No to
              słucham jak jest twoja opinia na ten temat
              • Gość: NDwór Re: instrukcja głosowania IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:48
                ...a jacy to kryminaliści zostali poparci przez PiS. Może ci, za których
                wystawiał poręczenia sądowe Tusk?
                • Gość: tom Re: instrukcja głosowania IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.10.05, 23:54
                  Pewnie Lepper dla Ciebie to bojownik a nie gość który ma kilka wyroków i kilka
                  spraw. Nie wspominając o jego współpracownikach z wyrokami. Rozumiem, że wg
                  Ciebie są równi i równiejsi wobec prawa. TKM wiecznie żywy
                  • Gość: NDwór Re: instrukcja głosowania IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 00:06
                    Napisałeś o KRYMINALISTACH. Lepper ma kilka wyroków owszem. Ale to nie były
                    sprawy kryminalne. Trzymajmy się faktów i ogólnie przyjętego nazewnictwa.
                    Prowadzimy chyba rzeczową dyskusję, co?
                    I jeszcze jedno, nie imputuj mi, że rozdzielam ludzi na równych i równiejszych.
                    • Gość: tom Re: instrukcja głosowania IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.10.05, 00:29
                      Wszystko jasne dla PIS deklaracja, że nie ma miejsca w polityce dla ludzi
                      łamiących prawo znaczyła że chodzi o ludzi z PO a nie Samoobrony czy też PIS
                      Już teraz rozumiem dlaczego to PO chce znieść immunitet a PIS nie w pełnym
                      wymiarze. Będzie taka mała gwiazdka w ustawie *nie dotyczy PIS i Samoobrony.
            • Gość: amar| Re: instrukcja głosowania IP: *.wroclaw.mm.pl 28.10.05, 23:37
              Ja proponuje wydrukowac to i rozlepiac przy okazji wszytskich wyoborow:) choc
              paru dr bym dal 0,5:P
            • Gość: Łoś_bimbacz Re: instrukcja głosowania cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:49
              wcięło ostatnie zdanie: Powyższa propozycja skalowania głosów wyborców
              przywróci właściwe relacje w parlamencie. Liczne kategorie obywateli
              pominięto w gorączce twórczej np. rolnicy - multiplikator k= 0,10??
              W celu przechwycenia posady prezydenta należałoby wykupić radio Rydzyk
              S.A.. Chwilowo niewykonalne:))))
            • Gość: bicz_łosiant Re: instrukcja głosowania IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 29.10.05, 01:19
              Gość portalu: Łoś_bimbacz napisał(a):

> Ostatnie wydarzenia pokazały katastrofalne skutki ordynacji wyborczej, która
              > zakłada, że każdy obwatel RP dysponuje głosem, o tej samej sile. W celu
              > ratowania kraju i przywrócenia POwszechnej POmyślności konieczne jest
              > wprowadzenie wag do głosów obywateli róznych kategorii. Poniżej
              > propozycja takiego skalowania mocy głosów.
              >
              > 1. obywatel, wiek pow. 65, emeryt, wierzący : wsp. 1
              > 2. obywatel , wiek pow. 65, emeryt, niewierzący : wsp 2.
              > 3. emeryt służb mundurowych :wsp. 5
              > 4. pracownik najemny, wierzący: wsp. 2
              > 5. działalność godpodarcza : wsp. 5
              > 6. student: wsp. 6
              > 7. student WNS lub AE : wsp. 7
              > 8. płatny licencjat, aktywista forumomy słusznej sprawy : wsp. 8
              9. Łoś_bimbacz: wsp. 1000 !
    • toka95 Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI 28.10.05, 23:51
      Do kandydata na następcę Aleksandra K. przyszła z petycją staruszka w moherowym
      berecie, a kandydat do niej: "ty ciemnogrodzianinko, ty niewykształcona,
      roszczeniowo nastawiona stara babo ze ściany wschodniej, ty dewotko, ty pomiocie
      rydzykowy, ty kuzynko Leppera, ...".
      A staruszka na to - "i dlatego drogi Donaldzie nie zostaniesz prezydentem".

wg pomysłu Łosia_bimbacza

PS. może i Tusk tego nie zwerbalizował, ale za to jego forumowi zwolennicy bez
      przerwy. Chłopcy wybory zakończone, dajcie se na wstrzymanie.
      • Gość: amar| Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: *.wroclaw.mm.pl 28.10.05, 23:57
        i?? :>
        • toka95 Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI 29.10.05, 00:04
          I nie został prezydentem.

Każdemu wyborcy należy się szacunek, nawet takiemu z wyższym wykształceniem.
          • Gość: amar| Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: *.wroclaw.mm.pl 29.10.05, 00:07
            I sie zle stalo ale taka byla wola wiekszosci ale ze wiekszosc podjela zla
            decyzje to inna bajka.. choc i Tusk zbyt dobrym by ni byl ale wiesz braca
            rzadzacy krajem... to z definicji zle brzmi:)
      • mr_pope Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI 29.10.05, 00:29
        Niestety, niestety... Tusk nie werbalizował, ale mówił coś w tym stylu. Okazuje
        się, że by zostać Politykiem trzeba handlować, kręcić, oszukiwać i takie tam..
        A szkoda, że po wyborach, chociaż kto wie? 15 stycznia..

pzdr.
    • Gość: misio Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: *.os.kn.pl 29.10.05, 14:24
      Buahahaha. Dobre. Naprawde dobre. Tak dawno juz sie ni usmialem. A najgorsze
      jest to ze to niestety prawda. Takie cos co tam siedzi wybralo dla nas
      przyszlosc.
      • Gość: Emeryt Re: To nie jest takie mieszne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.05, 16:58
        Piszesz " takie cos co tam siedzi wybralo dla nas przyszlosc. Wolalbys, zeby
        prszlosc wybralo takie cos co sie POlozylo ? Mieli podana wladze na talerzu i
        spaprali robote. I oni mieliby rzadzic? Robienie kasy to nie wszystko.
        • Gość: obserwator Re: To nie jest takie mieszne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.05, 18:18
          A co jeszcze można robić, emerycie? Co jeszcze robią twoi faworyci? Masz jakieś
          pomysły poza kalamburkami?
          • Gość: Emeryt Re: To nie jest takie smieszne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.05, 18:55
            To pytanie nie do mnie. KPEiR nie weszla do parlamentu. I cale szczescie. Dwa
            partnerskie ugrupowania w cuglach wygraly wybory i nie wiedza co robic. To po
            co startowali? Zeby pana Leppera rozjemca zrobic? A na to w tej chwili wyglada.
            • Gość: obserwator Re: To nie jest takie smieszne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.05, 07:28
              Nie martw się emerycie. Może Kwaśniewski jednak ogłosi nowe wybory i emeryci z
              rencistami wezmą sprawy w swoje ręce. A swoją drogą dziwię się, że dotąd tego
              nie zrobili - procentowo biorąc mamy przecież najwięcej w Europie (a może i na
              świecie) emerytów i rencistów. To potężna masa krytyczna.
              • Gość: Emeryt Re: To nie jest takie smieszne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.05, 16:06
                Masz racje, ze ta grupa spoleczna nawet na kraj z G-7 jest ciut przyduza. Tylko
                jak do tego doszlo. W czasach transformacji zeby wyprzedac, pardon
                zrekturyzowac majatek panstwowy czyli niczyj, cos trzeba bylo trobic z tzw.
                zasobem ludzkim. No i zrobiono. Lipne renty, lipne wczesniejsze emerytury,
                lipne zasilki przedemerytalne itp. Pastwo przejelo na siebie ciezar utrzymania
                ludzi, a cwaniacy przejeli za becen "zrekturyzowany' majatek. No i trobila sie
                masa krytyczna ale dla budzetu. Wydaje mi sie, e cwaniacy na gorze woleli miec
                problemy z budzetem niz oglosic, ze bezrobocie przekroczylo 50%. Przy takich
                wskaznikach kolejna rewolucja pazdiernikowa mialaby szanse realizacji.
                • Gość: obserwator Re: To nie jest takie smieszne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.05, 19:42
                  Nadreprezentacja emerytów w społeczeństwie polskim ma tradycję znacznie dłuższą
                  niż wyprzedaż" majątku państwowego i nie w każdym wypadku emerytury czy renty z
                  nią koreluje.Mieszkańcom wsi staż pracy liczy się od 16 roku życia - koło
                  pięćdziesiątki wszyscy zostają emerytami, choć nigdy nie płacili składek (albo
                  tylko symboliczne). Górnicy wymusili absurdalne przywileje emerytalne i pewno
                  inne grupy zawodowe pójdą w ich ślady. Od niepamiętnych czasów
                  renty "załatwiało się" z różnymi komisjami i lekarzami za większe lub mniejsze
                  łapówki. Wystarczy przejść się do południa ulicami polskich miast, miasteczek i
                  opłotkami wsi, żeby zobaczyć stada uszczęśliwionych piwkiem emerytowanych
                  wałkoni i cieszacych się życiem, tryskających zdrowiem, młodzieńczych rencistów.
                  Najlepiej oczywiście powiedzieć, że lenistwu, pijaństwu, wyuczonej bezradności
                  połączonej z cwaniactwem winni są zawsze jacyś "oni" - i zagłosować na
                  Kaczorów, którzy "onych" rozliczą, zaborą bogatym i dadzą biednym. Cwaniacy są
                  nie tylko "na górze" - wierz mi, emerycie, że "na dole" też ich nie brakuje.
                  Kolejnej rewolucji październikowej nie będzie - cwaniakom na dole jest za
                  dobrze, by podejmować jakiekolwiek ryzyko. Lepiej zaufać Kaczorom.
                  • Gość: Łoś_bimbacz Re: To nie jest takie smieszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 21:11
                    Wystarczy przejść się do południa ulicami polskich miast, miasteczek i
                    >
                    > opłotkami wsi, żeby zobaczyć stada uszczęśliwionych piwkiem emerytowanych
                    > wałkoni i cieszacych się życiem, tryskających zdrowiem, młodzieńczych
                    rencistów.

Wczoraj Belgowie strajkowali przeciwko skrajnemu liberalizmowi - zmianie wieku
                    emerytalnemu z 58 do 60 lat. Koparka opada, wciąż słucham o polskim nieróbstwie
                    itp. itp. My mamy wiosłować do 65 roku życia. Polski mężczyzna pracuje np.
                    45 lat, a świadczenia emerytalne pobiera średnio 5 lat, Belg pracuje 38 lat,
                    korzysta z emerytury 18 lat, niezłe.
                    Młodzi renciści korzystający z uroków życia nie są głupi, odbierają tylko
                    składkę, która wcześniej wpłacili, świadczenia są niskie, więc spożywają
                    marne trunki.
                    • Gość: obserwator Re: To nie jest takie smieszne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.05, 22:02
                      Co ty pleciesz łosiu. Połowa emerytów i rencistów to wieśniacy, a oni nigdy nie
                      płacili żadnych składek, więc nie mają czego odbierać. A poza tym - Polska to
                      nie Belgia, gdzie składki skrupulatnie odkłada sie na indywidualne konta a kraj
                      jest na tyle zamożny, że ludzie nie musza się szczególnie eksploatować.
                      Pieniądze z naszych ubezpieczeń emerytalnych przeminęły wraz z komuną, która
                      wliczała je do aktualnych budżetów. Obecnych emerytów i rencistów - i tych,
                      którym świadczenia słusznie się należą, ale również młodych, zdrowych wałkoni i
                      oszustów - utrzymuja ludzie aktualnie pracujący ze swoich bieżących składek.
                      Młodzi, zdrowi renciści i emeryci rzeczywiście nie są głupi - głupi jesteśmy
                      my, którzy to towarzycho utrzymujemy.
                      • Gość: Łoś_bimbacz Re: To nie jest takie smieszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 22:38
                        Co ty pleciesz łosiu. Połowa emerytów i rencistów to wieśniacy, a oni nigdy nie
                        > > płacili żadnych składek, więc nie mają czego odbierać.

Może jakaś statystyka?, w Polsce od dawna 50 % ludności nie pracowało w
                        rolnictwie, dlaczego połowa świadczeniobiorców, to ex-rolnicy?

>a kraj jest na tyle zamożny, że ludzie nie musza się szczególnie
                        eksploatować.

Prawda, pracują krócej by osiągnąć świadczenia, w rocznym zestawieniu czasu
                        pracy są też daleko za nami, często nazywani są wieśniakami Europy.

Pieniądze z naszych ubezpieczeń emerytalnych przeminęły wraz z komuną, która
                        > wliczała je do aktualnych budżetów. Obecnych emerytów i rencistów - i tych,
                        > którym świadczenia słusznie się należą, ale również młodych, zdrowych wałkoni
                        i

Komuny nie do 15 lat, a pracownik, który pracuje 15 lat, płaci w tym czasie:
                        przyjmijmy 30000 składki rentowej i 63000 emerytalnej ( przyjęto 200 rentowa/
                        miesiąc, 350 emerytalna/miesiąc, składki relatywnie niskie, obliczenia w
                        cenach stałych, bez kapitalizacji) czyli zgromadził kapitał prawie 100000 pln.
                        Jeśli ktoś pracował w sumie 30 lat: 15 lat w komunie i 15 lat po komunie, to
                        jako świadczeniobiorca nie jest oszustem. Miał przymusową lokatę w banku ZUS,
                        a teraz korzysta ze zgromadzonych oszczędności. Nikt go nie utrzymuje. Inny
                        problem, to fakt, że aktualne składki powinny być inwestowane, a nie
                        natychmiast wydawane na bieżące świadczenia, ale to nie jest problem
                        świadczeniobiorcy, który swój udział wnosił regularnie.

• Gość: obserwator Re: To nie jest takie smieszne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.05, 07:22
                          Nie prześlizguj się po tematach. Ja nie twierdzę, że w Polsce połowa ludności
                          do niedawna pracowała w rolnictwie - twierdzę, ze niemal połowa emerytów i
                          rencistów pobiera świadczenia nigdy przedtem nie płacaciwszy składek. I nie
                          pytaj mnie dlaczego tak się dzieje ani nie dyskutuj z powszechnie znanymi
                          faktami. A swoją drogą, ciekaw jestem jaki procent młodocianych emertów i
                          rencistów (bo tylko o nich mi chodzi) wpłacił przez ostatnie 15 lat składki w
                          wyliczonej przez ciebie wysokości. I czy 100000 wystarczy na pobieranie
                          świadczeń przez kilkanascie lat (nie mówię o mężczyznach, którzy poszli na
                          emeryturę po 65 roku życia). Ja wiem, że każde państwo jest złe, a obywatelom
                          się należy, ale czsem jednak wkurzam się na rodaków, którzy żyją na koszt
                          ciężko w Polsce pracujących ludzi. Nie jestem jeszcze taki stary a należę do
                          ostatnich w swoim pokoleniu i roczniku pracujących Mohikanów - reszta od dawna
                          ma emerytury rolnicze, wojskowe, policyjne, klawiszowskie bądź - najczęściej -
                          w taki czy inny sposób załatwiane.
    • Gość: robert Re: ELEKTORAT PLATFORMY ZNOWU W AKCJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 07:34
      o właśnie
      nie wiem o co chodzi autorowi
      ale mniemam ze przedstawił ludzi gorzych,nagannych,II kategorii
      dlatego głosowałem na PiS by juz nigdy nie dzielono ludzi
      • Gość: wic Re: ELEKTORAT PLATFORMY ZNOWU W AKCJI IP: *.chello.pl 30.10.05, 13:38
        on po prostu przedstawił starsze panie, które oddały swój głos z bardzo dużym
        prawdopodobieństwem na PiS,
        nie napisał że w czymś są gorsze itp, to już twoje kompleksy w tym miejscu
        wychodzą.
        co do dzielenia ludzi, to dzielić ich nie trzeba; ludzie są różni w naturalny
        sposób- są zróżnicowani biologicznie i antropologicznie, inaczej się ubierają,
        posiadają inne cechy psychiczne, mają rózne obyczaje, wykształcenie, aspiracje
        itp. itd. I ludzie czasami chcą sie dzielić, bo to co inni robią im się nie
        podoba, czego najlepszym przykładem jest partia braci K.
        tak więc nie pisz głupot
      • Gość: obserwator Re: ELEKTORAT PLATFORMY ZNOWU W AKCJI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.05, 14:45
        To ty, robercie, zobaczyłeś te panie jako "ludzi gorszych, nagannych, II
        kategorii". To ty z jakichś powodów imputujesz takie intencje autorowi wątku. A
        jeśli uważasz, że PiS sprawi, ze ludzie już nigdy nie będą dzieleni, to
        przypisujesz Kaczyńskim sprawstwo największej w dziejach świata rewolucji
        moralnej i politycznej.
    • Gość: mira O. Rydzyk to katolik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 21:31
      Dlaczego urządza sabaty wiedźm?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka