Gość: erni IP: *.ok.ae.wroc.pl 28.10.05, 10:42 www.szukamypolski.com/fotkip/160zgryz.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erni Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: *.ok.ae.wroc.pl 28.10.05, 11:51 Jak to nie ma komentarzy? Chyba nie było śmieszne :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 11:59 doskonałe!!!!!, jesteś większy niż Wielki Gonzo. Daj jeszcze link do zdjęcia cmentarza i napisz np. "to elektorat Pis za 10 lat" buhahanhaa....Ty jesteś taki genialny naturalnie, a może po mutacji genetycznej ? Czy Pis ci płaci za kompromitowanie POmpatyków:::)))????, mimo wszystko POmpatycy tak poszkodowani na umyśle jeszcze nie są:)))), jak usiłujesz ich przedstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek to nie jest elektorat PiS tylko LPR IP: 212.160.147.* 28.10.05, 12:01 rozumiem, że czujesz się mądrzejszy i w ogóle lepszy od osób na tym zdjęciu? Odpowiedz Link Zgłoś
pluto10 Re: to nie jest elektorat PiS tylko LPR 28.10.05, 13:33 Gość portalu: maciek napisał(a): Tym wymarciem to wy już straszycie 14 lat i jakoś nie wymarło (tj.od powstania RM). No popatrzcie jak to jest... 14 lat i wymrzeć nie mogą..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: to nie jest elektorat PiS tylko LPR IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 28.10.05, 13:39 Ostatnio jakis dziadek z babcia wysmiewał sie w MPK ze wie dlaczego im młodzi miejsca nie ustępują: bo nam zazdroszczą-my dostajemy kase za nic(emerytury) a młodzi musza na to zapieprzac całymi dniami i jeszcze nie mogą znaleźc tej pracy. Poza tym wyborcy PIS i innych populistów łączy jedno-niskie wykształcenie. W Polsce niestety jest bardzo mało ludzi z wyzszym wykształceniem a ci nie daja juz soba tak manipulowac jak babcie po zawodówkach czy nawet podstawówkach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: to nie jest elektorat PiS tylko LPR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.05, 17:02 Nie wiedzialem, ze pan marszalek Plazynski jest po zawodowce czy nawet po podstawowce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie....... IP: *.magma-net.pl 28.10.05, 17:15 ......wykształcenie, a też nie daję sobą manipulować kaczym populistom!!! Nie wykształcenie czyni człowieka rozumnym, choć niewątpliwie walnie się do tego przyczynia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 28.10.05, 22:41 Mówiłem ogólnie, to ze kilka osób z wyzszym zagłosowało na PIS to tylko ich pech :) Dane wyraźnie wskazuja ze na PIS głosowali masowo ludzie z podstawowym i zawodowym wykształceniem. Natomiast te 10-15% z wyzszym chyba uwierzylło w banialuki o prawie i sprawiedliwosci a teraz przyglądaja sie jak PIS wybrał Leppera na wicemarszałka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 22:51 ...no przepraszam bardzo. PiS chciał i chce koalicji z PO. Ale jeżeli rozkapryszeni gwiazdorzy z PO, obrażeni na naród za to, że ich nie wybrał na pierwszą pozycję, stroją fochy, przedkładając własne ambicyjki i pazerność na stołki nad interesem narodu, to PiS szuka możliwości budowania z innymi. I to jest bardzo odpowiedzialna postaw, bo Polacy mają w nosie polityczne pojedynki i chcą rządzenia przez duże "R", tzn. rzemieślniczej pracy rządu, która przyniesie wszystkim nam korzyści. Politycy, których szanowałem- m.in. pan Rokita, zbłaźnili się. (PO)rażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks Ty naprawdę tak sądzisz czy się nabijasz? IP: *.magma-net.pl 28.10.05, 22:55 Bo jeśli żartujesz, to mnie nabrałeś, jeśli nie, to współczuję ci braku zdolności logicznego postrzegania faktów i trzeźwej oceny sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 28.10.05, 22:56 Gość portalu: NDwór napisał(a): > ...no przepraszam bardzo. PiS chciał i chce koalicji z PO. Ale jeżeli > rozkapryszeni gwiazdorzy z PO, obrażeni na naród za to, że ich nie wybrał na > pierwszą pozycję, stroją fochy, przedkładając własne ambicyjki i pazerność na > stołki nad interesem narodu, to PiS szuka możliwości budowania z innymi. I to > jest bardzo odpowiedzialna postaw, bo Polacy mają w nosie polityczne pojedynki > i > chcą rządzenia przez duże "R", tzn. rzemieślniczej pracy rządu, która przyniesi > e > wszystkim nam korzyści. Politycy, których szanowałem- m.in. pan Rokita, > zbłaźnili się. (PO)rażka. Kampania wyborcza sie juz skonczyła. Kazdy widzi ze powstała koalicja PIS- samoobrona-LPR-PSL. Juz sie nie da mydlic oczu. Nadszedł czas zbiorów. Zobaczymy teraz jak Populizm i Socjalizm sprawdza sie w rzadzeniu hehe Wyborcy was rozliczą :)i to wyborcy Leppera, Giertycha, Rydzyka a oni nie lubią czekac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amar| Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wroclaw.mm.pl 28.10.05, 23:00 Rafis ja sie tylko jednego obawiam, ze za te 4 latka tej smiesznej koalicji UE sie wku...i mniej bedzie dotacji przyznawanych i instytut moze ominac wrock... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:06 Rafis czy my żyjemy w dwu różnych krajach? Czy wiesz na czym polega koalicja rządowa? Nie zawarto dotąd ŻADNEJ koalicji. Poza tym zobacz jaki obciach robią wybrani przez nas przedstawiciele z PO. Masz jeszcze wątpliwości czy oni interesują się Tobą, mną? Ja widzę tylko urażone ambicje i jedyny cel tych panów- stołki. Efektem są już spadające indeksy ekonomiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 28.10.05, 23:14 Koalicja PIS-LPR-Samoobrona-PSL stała sie faktem! Nie słowa sie licza tylko czyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:30 To nie jest koalicja. Nie ma koalicji, więc będzie rząd mniejszościowy i jest normalny wolny nabór do struktur parlamentarnych. W przypadku dezercji PO z pola bitwy (karane sądem wojskowym) zaciąga się wszystkich, którzy mogą działać dla dobra ojczyzny. Okazuje się, że Lepper ma mocniejszy kręgosłup moralny, niż pieniacze z PO. P.S. Za kilka dni chłopakom-rozrabiakom z PO opadną emocje i będą żałować, że tak postąpili. To co robią to ich cywilna śmierć i tak jak wcześniej UW mogą w ogóle nie wejść do kolejnego parlamentu. PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.10.05, 23:25 a Ty wiesz na czym polega koalicja? Widać, że nie masz pojęcia. Niejeden chciałby takiego frajera do spółki który opłaca 48 % kapitału a potem nie może być we władzach spólki bo wspólnik mówi że go nie lubi a w zwiazku z tym że ma 4 % więcej udziałów to może wszystko. Ty udajesz, czy faktycznie nie widzisz tej hipokryzji i uknutej strategii PIS-u który na garbie koalicji z PO wygrał wybory. Potrafisz sobie wyobrazić jakby część wyborców PIS głosowała jakby wiedziała, że PIS będzie kryminalistów zapraszał do prezydium sejmu. Prawo i Sprawiedliwość jak to brzmi a jak wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:43 Wiem na czym polega, bo czytam ze zrozumieniem. K. rządowa — porozumienie partii polit. w celu powołania wspólnego rządu; rząd koalicyjny jest tworzony z reguły wtedy, gdy żadna partia nie ma w parlamencie bezwzględnej większości. Fakt jest taki, że do dziś nie zawarto żadnego porozumienia. Brak jakiegokolwiek dokumentu. Więc kolega Rafis mija się z prawdą. A Ty drogi wuju Tomie niesłusznie zarzucasz mi niekompetencję. Dlatego proszę bez taniego populizmu, jaki znamy z wystąpień Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amar| Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wroclaw.mm.pl 28.10.05, 23:48 Sluchaj panie dr tys tepy czy o droge pytasz? Popolizm owszem u Tuska byl ale trzeba byc skonczonym idiota zeby pisac o populizmie u Tuska w sytuacji gdy Kaczus sypal takim populizmem ohoho eh... 3miliony mieszkan socjalka itp. A wlasnie PiS juz chyba jest do tylu z pare tysiecy mieszkan bo chyba ponad 2tys dziennie musi budowac zeby zdazyc z planem 4 letnim:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:58 To nie PiS będzie budował, tylko developerzy, którym rząd stworzy odpowiednie warunki/zachęty. Ech Ty niezorientowany dyletancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.10.05, 00:02 Jeśli jesteś zorientowany i nie jesteś dyletantem to wskaż jakimi mechanizmami rząd powinien wesprzeć dewloperów aby udało się wybudować te 3 mln mieszkań. Może jakaś kalkulacja do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amar| Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wroclaw.mm.pl 29.10.05, 00:05 Komuno wroc co?? Developerzy beda budowac a niby k.. panie dr(powinni ci go odebrac) rzad ich zmusi bo tak to zabrzmialo "beda budowac" myslalem ze to raczej koniktura na pedza ten sektor gospodarki zreszta jak kazdy a tak a'propo co do budowy mieszkan chlopcze jestem bardziej zorientowany niz ty chyba moge sie mylic... wiec bez takich tekstow a nastepnym razem pomysl zanim cos napiszesz a nie zwracac uwage na pisownie orto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 00:11 Nie barany. W każdym cywilizowanym państwie europejskim istnieją planowe systemy budownictwa mieszkaniowego. Atrakcyjne kredyty dla firm developerskich, partycypacja budżetu państwa, ugli podatkowe etc. Skąd wy się wzieliście- z buszu? Potraficie czytać? Bardzo proszę skończcie z tym pseudoekonomicznym bełkotem. Pytania o kalkulacje określają ciebie człowieku. Demagogia to wszystko, co potrafisz spłodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... 29.10.05, 00:16 Gość portalu: NDwór napisał(a): > Nie barany. W każdym cywilizowanym państwie europejskim istnieją planowe system > y > budownictwa mieszkaniowego. Atrakcyjne kredyty dla firm developerskich, > partycypacja budżetu państwa, ugli podatkowe etc. Skąd wy się wzieliście- z > buszu? Potraficie czytać? Bardzo proszę skończcie z tym pseudoekonomicznym > bełkotem. Pytania o kalkulacje określają ciebie człowieku. Demagogia to > wszystko, co potrafisz spłodzić. Jak juz deweloperzy wybuduja nam te mieszkanka , to czy Kaczorek dolozy troche kasy abysmy mogli je nabywac ? Po co te chalupy , jak ludzi na to nie stac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 00:19 Zarób sobie na to mieszkanie neti13. Masz ręce, nogi i własną głowę. Pracuj. Czas aby Polacy skończyli z tym roszczeniowym stosunkiem i zabrali się do myślenia i pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amar| Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wroclaw.mm.pl 29.10.05, 00:23 czleku i ty glosowales na PiS ktory chce zwiekszyc swiadczenia?? Ty chyba masz rozdwojenie jazni... A co do dacia szansy ludziom na dorobienie sie to niech panstwo sie od..wali od gospodarki najlepiej a nie trzyma je w szponach i to co nowe ekipy tylko sie przescigaja w tym jak dokopac ludziom... a powiem ci cos w tajemnicy ja charuje na to mieszkanie i mnie wkurza jak musze placic podatki panstwu ktore mi nie pomaga tylko przeszkadza w kazdej chwili a gdyby nie balcerowicz to nie wiem czy w ogole bym mial nadzieje jaka kolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... 29.10.05, 00:36 Gość portalu: NDwór napisał(a): > Zarób sobie na to mieszkanie neti13. Masz ręce, nogi i własną głowę. Pracuj. > Czas aby Polacy skończyli z tym roszczeniowym stosunkiem i zabrali się do > myślenia i pracy. Mam juz swoje mieszkanie .Nie pisalam o sobie , tylko o tej duzej grupie naszego spoleczenstwa , ktore zarabia jakies 600 pare zlotych na reke. Tylko nie mow , ze to z powodu niskich kwalifikacji i braku wyksztalcenia. Ludzie pracuja w roznych zawodach , takich ktorych Ty bys sie napewno nie podjal.Ale czy mozesz sie obejsc bez np. sprzedawcy w piekarni ? Napewno nie . A czy wiesz ile taka osoba jest w stanie zarobic? Jej nie stac na zakup mieszkanka. Ekonomia. Fajna rzecz. Tylko dla tych , ktorzy lubia sie wymadrzac . Mysle , ze za uczciwa prace nalezy sie godna placa . A moze ja komunistka jestem ;) Musze sie powaznie nad tym zastanowic :P Pozdrawiam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.10.05, 00:19 jak zwykle nie potrafisz nic konkretnego odpowiedzić tylko używasz słów "demagogia", "pseudoekonomiczny bełkot" A tak swoją drogą skąd wiesz co jest psudoekonomiczne skoro jak sam napisałeś tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=31161494&a=31166403 cytat "Nie zamierzam też zabierać głosu w sprawach ekonomii, bo nie jestem ekonomistą" Co to jest? Chwilowe zaniki pamięci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 00:25 Używam takich słów, na jakie twoje bezprzedmiotowe wypociny zasługują. Co ty chcesz na mnie zrobić wrażenie kilkoma pytaniami. Skupiasz się na jakiś wyrwanych z kontekstu kwestiach dot. polityki monetarnej, nie mając prawdopodobnie bledego pojęcia o zarządzaniu systemem ekonomicznym kraju. Gdyby było inaczej, dawno byśmy o tobie słyszeli. Niestety tylko forum internetowe jest na tyle cierpliwa materią by znosić wypociny beztalencia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amar| Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wroclaw.mm.pl 29.10.05, 00:29 I na to czekalem... Dziekuje za dyskusje... I oto wylonil sie obraz wyborcy PiS Staralem sie nie obrazac ciebie coz nie wyszlo... gratuluje panie dr... Wiesz chyba jednak nie jestes na moim poziome intelektualnym a tym bardziej tego dr to aa nie wazne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.10.05, 00:38 co? nerwy poniosły? Myślałes że zareklamujesz te wyborcze wypociny PIS a tu nie mamy pojęcia o czym mówimy. Prostymi pytaniami można Cię wykończyć. Doktorku za cieńki jesteś w uszach żeby podyskutować tutaj. Jedyną odpowiedź to parę obelg. Jesteś żywym przykładem klakiera PIS który nie wie o czym pisze. Niestety większość z was nie potrafi odpowiedzieć na żadne pytanie. Nie znajdę na tym forum pytań do zwolenników PO tylko obelgi oraz objawienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amar| Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wroclaw.mm.pl 29.10.05, 00:41 coz Tom musimy sie przyzwyczajac jeszcze 4 lata a z lechem 5:( pozniej znajac zycie wygra lewica bo babcia sie odwidzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 00:44 >zycie wygra lewica bo babcia sie odwidzi... nie babci się odwidzi, tylko nam się odwidzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... 29.10.05, 00:57 Gość portalu: Łoś_bimbacz napisał(a): > >zycie wygra lewica bo babcia sie odwidzi... > > nie babci się odwidzi, tylko nam się odwidzi..... Wlasnie . A ja chyba pierwsza pobiegne za cztery lata do urny , by zaglosowac na SLD :P hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amar| Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wroclaw.mm.pl 29.10.05, 00:20 Wiesz mam nadzieje ze sie myle!! Ze ty masz racje, bo inaczej trzeba bedzie znowu wyjechac, ale na koniec czlowieku skoro niby masz dr to moze jestes inteligetny i mi napiszesz kto ma te mieszkania kupowac kurcze czlowieku nie traktuj mnie jak idiote, co z tego ze developerzy beda jak juz budowac (w co watpie bo PiS raczej nie ma programu nastawionego na jakie kolwiek udogodnienia dla gospodarki) jak spoleczenstwo jest za biedne na te 3 miliony mieszkac nawet z bardzo korzystnimi kredytami, duza czesc polski zyje w ubustwie i zanim belkotac o 3 milonach mieszkan by tak moze zajac sie bezrobotnymi, a PiS dupa a nie ma dobrego planu na to jak na i na NFZ, i nie porownuj polski do innych panstw europy zachodniej bo jestesmy daleko za nimi, i to nie tylko w kwesti finansowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NDwór Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 00:27 Na mieszkanie Amar trzeba sobie zarobić pracą własnych rąk lub głową. Tak jak jest w całym cywilizowanym świecie. Komunizm i rozdawnictwo skończyły się bezpowrotnie. Ja zarabiam i nie narzekam. Jak ktoś chce, to będzie miał nie tylko mieszkanie, ale i dom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amar| Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... IP: *.wroclaw.mm.pl 29.10.05, 00:30 i ty glosowales na PiS buehhehehee wiesz ja rowniez tak mysle... Odpowiedz Link Zgłoś
brody Re: Rafis! Protestuję!!! Mam na razie średnie... 29.10.05, 15:59 a zcy ty wiesz co to jest koalicja parlamentarna. To taka z rzadem mniejszosciowym popieranym przez partie bedace w sejmie, ale bez ludzi w rzadzie (tzn. w rzadzie sa ludzie jednej partii PiS (AWS), a na izbie popieraja go inne ugrupowania LPR, PSL, Samoobrona (UW)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: to nie jest elektorat PiS tylko LPR IP: *.os.kn.pl 29.10.05, 14:26 Ty pluto, moze bys tu nie agitowal i nie namawial do sekciarstwa co??? Spotykajcie sie dewianci gdzie chcecie, ale nie musza wszyscy o tym wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NDwór Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 17:57 Macie rację Katolicy. Zorganizujmy w kraju akcję Blitz-eutanasia. Nie będzie trzeba pracować na emerytury dla tych nierobów staruszków. Wreszcie będziemy rozwiniętym, nowoczesnym krajem bez starości. Hurrrraaaa! Niewykształcony zwolennik PiS (mam tylko doktorat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: *.biskupin.wroc.pl 28.10.05, 18:01 Gospodarka, głupcze.Mimo, ze z doktoratem to i tak głupcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 22:02 "wykształcony" głupku, zwolenniku PO! Żałość po przegraniu wszystkiego co sie dało przez Twoich faworytów Cię zaślepiła. Tutaj nikt nie wypowiada się o gospodarce. Nie uczono Cię czytania ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: 156.17.97.* 28.10.05, 18:06 Decentralizacja glópcze. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto10 Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI 28.10.05, 21:46 14 lat Rodzina Radia Maryja wymiera i wymrzeć nie może..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: ELEKTORAT PO IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.10.05, 22:50 To w tym kraju wolno głosować tylko na PO - trzeba było tak od razu, a nie kluczyć i manipulować - okazuje się, że żyjemy w państwie totalitarnym:(. A co do zdjęcia to rzeczywiście śmieszne - tym starym ludziom każe głosować Rydzyk, a tobie PO-wcy czyli wychodzi że jesteście biedakami o małych rozumkach, którymi można manipulować, z tym że tych starszych ludzi jeszcze można zrozumieć bo mają sporo lat na karku, miażdżycę, ale ty to masz poważny problem jesteś młodym podporządkowanym fanatykiem, bez osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amar| Re: pluto10 IP: *.wroclaw.mm.pl 28.10.05, 22:56 nie martw sie wymrze wymrze RM to nie uchrone z taka srednia wieku:) Pozatym musi pare pokolen przeminac aby w tym kraju bylo narmalnie, Jestem mlody mam czas poczekam:), A co do PiS powiem jedno ze mnie tak ostatnio flustracja tymi kurduplami (kaczusiami) dopadla ze mi sie zygac chce... ale coz demokracja trzeba placic za ciemnote innych, a co do doktorow i innych profesorow to tytul jeszcze nic nie mowi, znam takich co sie doktoryzowalo tzw. plagiatem i innymi metodami, malo ich jest bo malo znam dr ale sa.. pozatym na falach RM tez jest pare oszolomow ale coz, wyjatki potwierdzaja regula... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NDwór Re: pluto10 IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:07 Tak drogi Amarze, ale doktor wie, że pisze się "frustracja" a nie "flustracja". Pozdrowienia z "ciemnogrodu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amar| Re: pluto10 IP: *.wroclaw.mm.pl 28.10.05, 23:28 A mam w dupie jak sie cos pisze na necie siedze tu juz dobre ponad hmm 8 lat i nikt mi nie zwrocil uwagi a ze jestem dysortografikiem to czlowieku wiecej pokory... A nie moja wina ze zyjesz w ciemnogrodzie.. pozdrowienia :) p.s. mamusia nie nauczyla ze to nie mile wytykac bledy, A skad ta pewnosc ze ja nie mam dr?? he?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NDwór Re: pluto10 IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 00:01 ...no może masz dr przed nazwiskiem, ja tego nie neguję. Mamusia bardzo dobrze mnie wychowała. Efekt jest taki, że w trosce o nasza ojczyznę nie głosowałem na kłamczuszka Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: pluto10 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.05, 12:57 jeżeli Tusk to kłamca - to jak nazwać drugą stronę w perspektywie powyborczej? "wiecznie mijający się z prawdą" Ekipa PIS zachowuje sie tak jakby zdobyła monopol na władze, do czego na szczęście im sporo zabrakło... Ale chyba tego nie widzą, oskarżając o wszystko co bee drugą stronę, Chyba ze jest to taktyka na przedterminowe wybory, ale one nie przyniosą nic dobrego ani PO ani PIS... Sytuacja w parlamencie przypomina troche tę z podwórka z małymi chlopcami: Leszek i Donald mają swoje grupki chlopaków i nawet im po drodze żeby "rządzic" swoim podwórkiem - chociac jedni by chcieli duze boiska do kosza a drudzy do nogi,. Jakoś by sie dogadali bo wiekszośc chłopaków była za nimi - nie licząc kilku dresiarzy którzy chcieli by miec wszystko - chociac niekoniecznie by cos porobić - lepiej zwędzić z podwórka obok (analogia do zaciąganych - niespłacanych kredytów przez niektórych posłów i posłanek)/ Leszek i Donald powiedzieli sobie ze nie beda z nimi gadac - w koncu są fe i niszczą to co wspólnie chcą zrobić. Ale poniewaz zaden z nich nie miał wiekszości podwórka za sobą, to Leszek za plecami chłopaków od Donalda cichcem dogadał sie z dresiarzem Andrzejem, że za ciche poparcie (które sie przyda jak chłopaki Donalda zaczną podskakiwać) da mu na lizaka czy piwo to i owo. Sprawa sie rypnęła, chłopaki sie poobrażali, wszyscy idą w zaparte, a podwórko z boiskiem szlag trafił, a.. rządzić chcą dresiarze chociaż ich mało... Jakby któś nie zaważył - tak naprawde chłopakami Leszka rządzi Jarek - ale on jak zwykle stoi w cieniu, co się bedzie na krytykę narażał, ma swoich chłopców do bicia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: ELEKTORAT PO IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.10.05, 23:11 a Ty jaki masz rozumek. Grunt to dobre samopoczucie. Pewnie jesteś dumna ze swojego rozumku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz instrukcja głosowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:20 Ostatnie wydarzenia pokazały katastrofalne skutki ordynacji wyborczej, która zakłada, że każdy obwatel RP dysponuje głosem, o tej samej sile. W celu ratowania kraju i przywrócenia POwszechnej POmyślności konieczne jest wprowadzenie wag do głosów obywateli róznych kategorii. Poniżej propozycja takiego skalowania mocy głosów. 1. obywatel, wiek pow. 65, emeryt, wierzący : wsp. 1 2. obywatel , wiek pow. 65, emeryt, niewierzący : wsp 2. 3. emeryt służb mundurowych :wsp. 5 4. pracownik najemny, wierzący: wsp. 2 5. działalność godpodarcza : wsp. 5 6. student: wsp. 6 7. student WNS lub AE : wsp. 7 8. płatny licencjat, aktywista forumomy słusznej sprawy : wsp. 8 Współczynniki powinny być modyfikowane przez dodatkowe multiplikatory: dla członka PIS, LPR, SO : k = 0,05 dla członka PO: K=5 dla mniejszości seksualnych, etnicznych itp.: k= 2 Ewentualne modyfikacje i propozycje mile oczekiwane, w kolejnych postach przykłady liczbowe dla studentów WNS i innych mniemanologów:))) Powyższa propozysja skalowania głosów wyborców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks Hehehe, dobre Łosiu, obyś tylko nie był prorokiem IP: *.magma-net.pl 28.10.05, 23:26 ... w temacie tych katastrofalnych skutków..... A nie za niski współczynnik przy przedsiębiorcach? Ja proponuję 6,5! A, i fani Radia Rydzyk tylko 0,5. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: instrukcja głosowania IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.10.05, 23:30 Ty pewnie sobie dajesz przynajmniej wp. 10. Pewnie myślisz "jaki to ja mądry jestem" Szkoda, że padło mase konkretnych pytań do wyborców PIS np nt. poparcia kryminalistów przez PIS i nikt od kilku dni nie chcę odpowiedzieć. No to słucham jak jest twoja opinia na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NDwór Re: instrukcja głosowania IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:48 ...a jacy to kryminaliści zostali poparci przez PiS. Może ci, za których wystawiał poręczenia sądowe Tusk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: instrukcja głosowania IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.10.05, 23:54 Pewnie Lepper dla Ciebie to bojownik a nie gość który ma kilka wyroków i kilka spraw. Nie wspominając o jego współpracownikach z wyrokami. Rozumiem, że wg Ciebie są równi i równiejsi wobec prawa. TKM wiecznie żywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NDwór Re: instrukcja głosowania IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 00:06 Napisałeś o KRYMINALISTACH. Lepper ma kilka wyroków owszem. Ale to nie były sprawy kryminalne. Trzymajmy się faktów i ogólnie przyjętego nazewnictwa. Prowadzimy chyba rzeczową dyskusję, co? I jeszcze jedno, nie imputuj mi, że rozdzielam ludzi na równych i równiejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: instrukcja głosowania IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.10.05, 00:29 Wszystko jasne dla PIS deklaracja, że nie ma miejsca w polityce dla ludzi łamiących prawo znaczyła że chodzi o ludzi z PO a nie Samoobrony czy też PIS Już teraz rozumiem dlaczego to PO chce znieść immunitet a PIS nie w pełnym wymiarze. Będzie taka mała gwiazdka w ustawie *nie dotyczy PIS i Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amar| Re: instrukcja głosowania IP: *.wroclaw.mm.pl 28.10.05, 23:37 Ja proponuje wydrukowac to i rozlepiac przy okazji wszytskich wyoborow:) choc paru dr bym dal 0,5:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: instrukcja głosowania cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:49 wcięło ostatnie zdanie: Powyższa propozycja skalowania głosów wyborców przywróci właściwe relacje w parlamencie. Liczne kategorie obywateli pominięto w gorączce twórczej np. rolnicy - multiplikator k= 0,10?? W celu przechwycenia posady prezydenta należałoby wykupić radio Rydzyk S.A.. Chwilowo niewykonalne:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bicz_łosiant Re: instrukcja głosowania IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 29.10.05, 01:19 Gość portalu: Łoś_bimbacz napisał(a): > Ostatnie wydarzenia pokazały katastrofalne skutki ordynacji wyborczej, która > zakłada, że każdy obwatel RP dysponuje głosem, o tej samej sile. W celu > ratowania kraju i przywrócenia POwszechnej POmyślności konieczne jest > wprowadzenie wag do głosów obywateli róznych kategorii. Poniżej > propozycja takiego skalowania mocy głosów. > > 1. obywatel, wiek pow. 65, emeryt, wierzący : wsp. 1 > 2. obywatel , wiek pow. 65, emeryt, niewierzący : wsp 2. > 3. emeryt służb mundurowych :wsp. 5 > 4. pracownik najemny, wierzący: wsp. 2 > 5. działalność godpodarcza : wsp. 5 > 6. student: wsp. 6 > 7. student WNS lub AE : wsp. 7 > 8. płatny licencjat, aktywista forumomy słusznej sprawy : wsp. 8 9. Łoś_bimbacz: wsp. 1000 ! Odpowiedz Link Zgłoś
toka95 Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI 28.10.05, 23:51 Do kandydata na następcę Aleksandra K. przyszła z petycją staruszka w moherowym berecie, a kandydat do niej: "ty ciemnogrodzianinko, ty niewykształcona, roszczeniowo nastawiona stara babo ze ściany wschodniej, ty dewotko, ty pomiocie rydzykowy, ty kuzynko Leppera, ...". A staruszka na to - "i dlatego drogi Donaldzie nie zostaniesz prezydentem". wg pomysłu Łosia_bimbacza PS. może i Tusk tego nie zwerbalizował, ale za to jego forumowi zwolennicy bez przerwy. Chłopcy wybory zakończone, dajcie se na wstrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amar| Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: *.wroclaw.mm.pl 28.10.05, 23:57 i?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
toka95 Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI 29.10.05, 00:04 I nie został prezydentem. Każdemu wyborcy należy się szacunek, nawet takiemu z wyższym wykształceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amar| Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: *.wroclaw.mm.pl 29.10.05, 00:07 I sie zle stalo ale taka byla wola wiekszosci ale ze wiekszosc podjela zla decyzje to inna bajka.. choc i Tusk zbyt dobrym by ni byl ale wiesz braca rzadzacy krajem... to z definicji zle brzmi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI 29.10.05, 00:29 Niestety, niestety... Tusk nie werbalizował, ale mówił coś w tym stylu. Okazuje się, że by zostać Politykiem trzeba handlować, kręcić, oszukiwać i takie tam.. A szkoda, że po wyborach, chociaż kto wie? 15 stycznia.. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: ELEKTORAT PiS ZNOWU W AKCJI IP: *.os.kn.pl 29.10.05, 14:24 Buahahaha. Dobre. Naprawde dobre. Tak dawno juz sie ni usmialem. A najgorsze jest to ze to niestety prawda. Takie cos co tam siedzi wybralo dla nas przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: To nie jest takie mieszne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.05, 16:58 Piszesz " takie cos co tam siedzi wybralo dla nas przyszlosc. Wolalbys, zeby prszlosc wybralo takie cos co sie POlozylo ? Mieli podana wladze na talerzu i spaprali robote. I oni mieliby rzadzic? Robienie kasy to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: To nie jest takie mieszne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.05, 18:18 A co jeszcze można robić, emerycie? Co jeszcze robią twoi faworyci? Masz jakieś pomysły poza kalamburkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: To nie jest takie smieszne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.05, 18:55 To pytanie nie do mnie. KPEiR nie weszla do parlamentu. I cale szczescie. Dwa partnerskie ugrupowania w cuglach wygraly wybory i nie wiedza co robic. To po co startowali? Zeby pana Leppera rozjemca zrobic? A na to w tej chwili wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: To nie jest takie smieszne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.05, 07:28 Nie martw się emerycie. Może Kwaśniewski jednak ogłosi nowe wybory i emeryci z rencistami wezmą sprawy w swoje ręce. A swoją drogą dziwię się, że dotąd tego nie zrobili - procentowo biorąc mamy przecież najwięcej w Europie (a może i na świecie) emerytów i rencistów. To potężna masa krytyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: To nie jest takie smieszne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.05, 16:06 Masz racje, ze ta grupa spoleczna nawet na kraj z G-7 jest ciut przyduza. Tylko jak do tego doszlo. W czasach transformacji zeby wyprzedac, pardon zrekturyzowac majatek panstwowy czyli niczyj, cos trzeba bylo trobic z tzw. zasobem ludzkim. No i zrobiono. Lipne renty, lipne wczesniejsze emerytury, lipne zasilki przedemerytalne itp. Pastwo przejelo na siebie ciezar utrzymania ludzi, a cwaniacy przejeli za becen "zrekturyzowany' majatek. No i trobila sie masa krytyczna ale dla budzetu. Wydaje mi sie, e cwaniacy na gorze woleli miec problemy z budzetem niz oglosic, ze bezrobocie przekroczylo 50%. Przy takich wskaznikach kolejna rewolucja pazdiernikowa mialaby szanse realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: To nie jest takie smieszne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.05, 19:42 Nadreprezentacja emerytów w społeczeństwie polskim ma tradycję znacznie dłuższą niż wyprzedaż" majątku państwowego i nie w każdym wypadku emerytury czy renty z nią koreluje.Mieszkańcom wsi staż pracy liczy się od 16 roku życia - koło pięćdziesiątki wszyscy zostają emerytami, choć nigdy nie płacili składek (albo tylko symboliczne). Górnicy wymusili absurdalne przywileje emerytalne i pewno inne grupy zawodowe pójdą w ich ślady. Od niepamiętnych czasów renty "załatwiało się" z różnymi komisjami i lekarzami za większe lub mniejsze łapówki. Wystarczy przejść się do południa ulicami polskich miast, miasteczek i opłotkami wsi, żeby zobaczyć stada uszczęśliwionych piwkiem emerytowanych wałkoni i cieszacych się życiem, tryskających zdrowiem, młodzieńczych rencistów. Najlepiej oczywiście powiedzieć, że lenistwu, pijaństwu, wyuczonej bezradności połączonej z cwaniactwem winni są zawsze jacyś "oni" - i zagłosować na Kaczorów, którzy "onych" rozliczą, zaborą bogatym i dadzą biednym. Cwaniacy są nie tylko "na górze" - wierz mi, emerycie, że "na dole" też ich nie brakuje. Kolejnej rewolucji październikowej nie będzie - cwaniakom na dole jest za dobrze, by podejmować jakiekolwiek ryzyko. Lepiej zaufać Kaczorom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: To nie jest takie smieszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 21:11 Wystarczy przejść się do południa ulicami polskich miast, miasteczek i > > opłotkami wsi, żeby zobaczyć stada uszczęśliwionych piwkiem emerytowanych > wałkoni i cieszacych się życiem, tryskających zdrowiem, młodzieńczych rencistów. Wczoraj Belgowie strajkowali przeciwko skrajnemu liberalizmowi - zmianie wieku emerytalnemu z 58 do 60 lat. Koparka opada, wciąż słucham o polskim nieróbstwie itp. itp. My mamy wiosłować do 65 roku życia. Polski mężczyzna pracuje np. 45 lat, a świadczenia emerytalne pobiera średnio 5 lat, Belg pracuje 38 lat, korzysta z emerytury 18 lat, niezłe. Młodzi renciści korzystający z uroków życia nie są głupi, odbierają tylko składkę, która wcześniej wpłacili, świadczenia są niskie, więc spożywają marne trunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: To nie jest takie smieszne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.05, 22:02 Co ty pleciesz łosiu. Połowa emerytów i rencistów to wieśniacy, a oni nigdy nie płacili żadnych składek, więc nie mają czego odbierać. A poza tym - Polska to nie Belgia, gdzie składki skrupulatnie odkłada sie na indywidualne konta a kraj jest na tyle zamożny, że ludzie nie musza się szczególnie eksploatować. Pieniądze z naszych ubezpieczeń emerytalnych przeminęły wraz z komuną, która wliczała je do aktualnych budżetów. Obecnych emerytów i rencistów - i tych, którym świadczenia słusznie się należą, ale również młodych, zdrowych wałkoni i oszustów - utrzymuja ludzie aktualnie pracujący ze swoich bieżących składek. Młodzi, zdrowi renciści i emeryci rzeczywiście nie są głupi - głupi jesteśmy my, którzy to towarzycho utrzymujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: To nie jest takie smieszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 22:38 Co ty pleciesz łosiu. Połowa emerytów i rencistów to wieśniacy, a oni nigdy nie > > płacili żadnych składek, więc nie mają czego odbierać. Może jakaś statystyka?, w Polsce od dawna 50 % ludności nie pracowało w rolnictwie, dlaczego połowa świadczeniobiorców, to ex-rolnicy? >a kraj jest na tyle zamożny, że ludzie nie musza się szczególnie eksploatować. Prawda, pracują krócej by osiągnąć świadczenia, w rocznym zestawieniu czasu pracy są też daleko za nami, często nazywani są wieśniakami Europy. Pieniądze z naszych ubezpieczeń emerytalnych przeminęły wraz z komuną, która > wliczała je do aktualnych budżetów. Obecnych emerytów i rencistów - i tych, > którym świadczenia słusznie się należą, ale również młodych, zdrowych wałkoni i Komuny nie do 15 lat, a pracownik, który pracuje 15 lat, płaci w tym czasie: przyjmijmy 30000 składki rentowej i 63000 emerytalnej ( przyjęto 200 rentowa/ miesiąc, 350 emerytalna/miesiąc, składki relatywnie niskie, obliczenia w cenach stałych, bez kapitalizacji) czyli zgromadził kapitał prawie 100000 pln. Jeśli ktoś pracował w sumie 30 lat: 15 lat w komunie i 15 lat po komunie, to jako świadczeniobiorca nie jest oszustem. Miał przymusową lokatę w banku ZUS, a teraz korzysta ze zgromadzonych oszczędności. Nikt go nie utrzymuje. Inny problem, to fakt, że aktualne składki powinny być inwestowane, a nie natychmiast wydawane na bieżące świadczenia, ale to nie jest problem świadczeniobiorcy, który swój udział wnosił regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: To nie jest takie smieszne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.05, 07:22 Nie prześlizguj się po tematach. Ja nie twierdzę, że w Polsce połowa ludności do niedawna pracowała w rolnictwie - twierdzę, ze niemal połowa emerytów i rencistów pobiera świadczenia nigdy przedtem nie płacaciwszy składek. I nie pytaj mnie dlaczego tak się dzieje ani nie dyskutuj z powszechnie znanymi faktami. A swoją drogą, ciekaw jestem jaki procent młodocianych emertów i rencistów (bo tylko o nich mi chodzi) wpłacił przez ostatnie 15 lat składki w wyliczonej przez ciebie wysokości. I czy 100000 wystarczy na pobieranie świadczeń przez kilkanascie lat (nie mówię o mężczyznach, którzy poszli na emeryturę po 65 roku życia). Ja wiem, że każde państwo jest złe, a obywatelom się należy, ale czsem jednak wkurzam się na rodaków, którzy żyją na koszt ciężko w Polsce pracujących ludzi. Nie jestem jeszcze taki stary a należę do ostatnich w swoim pokoleniu i roczniku pracujących Mohikanów - reszta od dawna ma emerytury rolnicze, wojskowe, policyjne, klawiszowskie bądź - najczęściej - w taki czy inny sposób załatwiane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: ELEKTORAT PLATFORMY ZNOWU W AKCJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 07:34 o właśnie nie wiem o co chodzi autorowi ale mniemam ze przedstawił ludzi gorzych,nagannych,II kategorii dlatego głosowałem na PiS by juz nigdy nie dzielono ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: ELEKTORAT PLATFORMY ZNOWU W AKCJI IP: *.chello.pl 30.10.05, 13:38 on po prostu przedstawił starsze panie, które oddały swój głos z bardzo dużym prawdopodobieństwem na PiS, nie napisał że w czymś są gorsze itp, to już twoje kompleksy w tym miejscu wychodzą. co do dzielenia ludzi, to dzielić ich nie trzeba; ludzie są różni w naturalny sposób- są zróżnicowani biologicznie i antropologicznie, inaczej się ubierają, posiadają inne cechy psychiczne, mają rózne obyczaje, wykształcenie, aspiracje itp. itd. I ludzie czasami chcą sie dzielić, bo to co inni robią im się nie podoba, czego najlepszym przykładem jest partia braci K. tak więc nie pisz głupot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: ELEKTORAT PLATFORMY ZNOWU W AKCJI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.05, 14:45 To ty, robercie, zobaczyłeś te panie jako "ludzi gorszych, nagannych, II kategorii". To ty z jakichś powodów imputujesz takie intencje autorowi wątku. A jeśli uważasz, że PiS sprawi, ze ludzie już nigdy nie będą dzieleni, to przypisujesz Kaczyńskim sprawstwo największej w dziejach świata rewolucji moralnej i politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira O. Rydzyk to katolik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 21:31 Dlaczego urządza sabaty wiedźm? Odpowiedz Link Zgłoś