Gość: hrabiaa IP: 213.77.64.* 28.09.02, 20:48 Sam temu nie wierzę, zostałem wczoraj dziadkiem. By zapewnić swej wnuczce przyszłość, ruszam na Ratusz, ku władzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re:GRATULACJE!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.02, 20:58 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Sam temu nie wierzę, zostałem wczoraj dziadkiem. By zapewnić swej wnuczce > przyszłość, ruszam na Ratusz, ku władzy. JWP Hrabio. SZczere gratulacje. A, żeby Dziadka za bardzo nie zmęczyć na Ratusz na rękach wniesiemy. Jaśniepan niech żyje nam. Jak zwykle szczerze oddany Jan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketom Re: Ale numer, zostałem dziadkiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.02, 21:10 Gratulować czy współczuć? sam nie wiem ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Ale numer, zostałem dziadkiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.02, 21:17 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Sam temu nie wierzę, zostałem wczoraj dziadkiem. By zapewnić swej wnuczce > przyszłość, ruszam na Ratusz, ku władzy. kto Ci wykręcił ten numer? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Ale numer, zostałem dziadkiem IP: 213.77.64.* 28.09.02, 21:49 "Numer" wykręcił mi mój pierworodny z mą synową w szpitalu na Brochowie. Janku ! W ten sposób zostałem seniorem na Forum. To też się liczy. Janku ! Tyś jest moja krew i mój wierny człek. Przy okazji, za Twą dobroć i pociwość zaproszę Cię na Wściełe Psy. Niech żyją dziadkowie !!! W Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: Ale numer, zostałem dziadkiem 28.09.02, 22:55 Carpent tue poma nepotes ... Gratulacje mosci hraabio ! Bzzz serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yetta Re: Ale numer, zostałem dziadkiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.02, 23:05 Gratulacje JW Panie Dziadku ! Wnuczka - to będzie sama przyjemnośc (bez obowiązków) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Ale numer, zostałem dziadkiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.02, 23:42 o nie!... skoro masz wnuczkę, to nie jesteś dziadek, ale babcia ;-) a jak już się upierasz, to powiedzmy, że zostałeś członkiem Towarzystwa Świadomego Dziadostwa :-))) gratuluję :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Ale numer, zostałem dziadkiem 29.09.02, 09:41 Gratuluję:) Ale ty już jesteś stary;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegdoń Re: Ale numer, zostałem dziadkiem IP: 10.40.66.* 29.09.02, 10:39 gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: Ale numer, zostałem dziadkiem IP: *.koof.com.pl 29.09.02, 11:10 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Sam temu nie wierzę, zostałem wczoraj dziadkiem. By zapewnić swej wnuczce > przyszłość, ruszam na Ratusz, ku władzy. I dopiero teraz sie o tym dowiedziales? :] Odpowiedz Link Zgłoś
lumumba1 Re: Ale numer, zostałem dziadkiem 29.09.02, 11:35 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Sam temu nie wierzę, zostałem wczoraj dziadkiem. By zapewnić swej wnuczce > przyszłość, ruszam na Ratusz, ku władzy. panie samozwańczy hrabioo - coś pan taki narcyz, pański wnuk to pańska sprawa, nie epatuj pan wnukiem, bo po co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: body Re: Ale numer, zostałem dziadkiem IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.09.02, 12:22 he he przez chwile pomyślałam że twoim pierworodnym jest leon z wątku'jestem tatą'ale chyba byście o tym gdzieś napomknęli;)kongratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva21 Re: Ale numer, zostałem dziadkiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.02, 17:07 Cudnie! Młoda kobieta zapewne będzie rozpieszczana - wszak od tego jest dziadek!!! Niech sobie rodzice wychowują, Ty możesz bezkarnie uczyć ją cieszyć się z życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: Ale numer, zostałem dziadkiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.02, 18:56 To super! Przede wszystkim gratuluję Twojemu pierworodnemu, bo, jak wiadomo, "tylko zuchy mają dziewuchy". Po drugie cieszę się razem z Tobą, bo dziewczynki są słodkie. Po trzecie - zazdroszczę. Ja też już chciałabym mieć wnuczkę, by móc ją kochać w sposób absolutnie nieodpowiedzialny i niepedagogiczny. Jako matce tego mi nie wolno. Hrabio, a więc do kochania marsz! (Olej ratusz, nie jest tego wart). Pozdrawiam gorąco Lidia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Ale numer, zostałem dziadkiem IP: 213.77.64.* 29.09.02, 20:50 Jakaż to przyjemność znależć tyle ciepłych wpisów do pamiętnika. Z drugiej strony bycie dziadkiem oznacza bycia starym. Życzę Wam też tej radości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Ale numer, zostałem dziadkiem IP: *.magma-net.pl 29.09.02, 21:46 gratuluje , i zycze wiecej potomstwa w lini meskiej teraz , sam jestem dziadkiem od dwoch lat pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Ale numer, zostałem dziadkiem 30.09.02, 16:52 Gość portalu: kirkol napisał(a): > sam jestem dziadkiem od dwoch lat ??????? Kirkol? Ty? Nie wierzę! Musiałeś chyba zacząć w przedszkolu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graża Re: Ale numer, zostałem dziadkiem IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.02, 20:36 O!!!! coś nowego o Tobie się dowiedziałam:-)))) Gratuluję i pozdrawiam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Ale numer, zostałem dziadkiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.02, 23:11 czemu od razu stary?? w kwiecie wieku:) moje gratulacje i zeby sie Maleńka zdrowo chowala pod troskliwym okiem Dziadka! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ale numer, zostałem dziadkiem 30.09.02, 16:47 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Jakaż to przyjemność znależć tyle ciepłych wpisów do pamiętnika. Z drugiej > strony bycie dziadkiem oznacza bycia starym. Życzę Wam też tej radości. Dolaczam sie do gratulacji. Jednak bycie dziadkiem nie oznacza bycia starym. Znany mi jest przypadek "zdziadkowania" w wieku 32!! Takoz zbabcienia ... :-<<< Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: Ale numer, zostałem dziadkiem 29.09.02, 22:25 Drogi Hrabio!! bardzo ale to bardzo Ci gratuluję,i życzę w przyszłości gromadki uroczych wnucząt:))pozdrawiam.diabełek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: Ale numer, zostałem dziadkiem IP: *.txucom.net 30.09.02, 05:50 Dolaczam sie do tlumu gratulantow. Z "pojsciem na ratusz" to nie takie glupie,bo przyszlosc pokoleniom trzeba zapewnic a kto mato robic jak nie dziadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMW Re: Pozdrowienia dla Ojców i Dziadków IP: 212.127.78.* 30.09.02, 07:15 Dołączam gratulacje. Jednocześnie informuję zainteresowanych, że jeszcze liczę na siebie i sam pracuję nad tym by było nas więcej. Spodziewam się 4 dziecka. Trójka starszych jest super. Pozdrowienia dla innych Ojców i Dziadków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: zostałem dziadkiem - a nie wyglądasz IP: 62.8.156.* 30.09.02, 16:22 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Sam temu nie wierzę, zostałem wczoraj dziadkiem. By zapewnić swej wnuczce > przyszłość, ruszam na Ratusz, ku władzy. Gratuluję! Kiedy chrzciny? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: zostałem dziadkiem - a nie wyglądasz IP: 213.77.64.* 30.09.02, 20:30 Ot cały Jureek ! Wazelina. Mogę sobie na to pozwolić, gdyż znamy się z Jurkiem. Dzięki Ci wiesbadeńczyku. O chrzcinach powiem Ci przy okazji spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś