Gość: kajsko IP: 212.244.254.* 30.09.02, 09:14 witam, no co sie dzieje? nikogo nie widać:( jestem pierwsza. haa! coś nieprawdopodobnego! jak po łykendzie? kajsko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciej-007 Re: jest tu kto? 30.09.02, 10:39 Witanko, Kajsko!:) Okolicznosci obiektwnie istniejace pozwalaja mi dopiero teraz wpisac sie na liste obecnosci... I tak nie jestem ostatni:) Co sie dzieje z JFK? Po łykendzie boli mnie troche glowa i ogolne oslabienie organizmu mnie toczy:) Ale warto bylo:) over Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 01.10.02, 09:11 cześć wszystkim! hm, nie wiem czy ktoś tu w ogóle zajrzy:( prezes żyje, FGK- nie wiadomo, Mistle zajęta czynnościami przystosowawczymi. ...no i już październik, a (...) jak nie było, tak nie ma:( kajsko Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest tu kto? 01.10.02, 09:24 Tak, prezes zyje i wita obecnych (obecna?)! Chyba pozostalismy sami na placu boju... Miss - widomo - nieobecna z przyczyn wyzszych, ale JFK? A Ty, Kajsko, rowniez nie przejawiasz zbytnich checi do kowersacji:) Wczoraj tylko jedna poranna emalia, a pozniej juz nic... over Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 01.10.02, 09:42 > A Ty, Kajsko, rowniez nie przejawiasz zbytnich checi do kowersacji:) > Wczoraj tylko jedna poranna emalia, a pozniej juz nic... > over a bo wczoraj tak jakoś zeszło, a poza tym moja praca w końcówce i w początku miesiąca polega głównie na załatwianiu spraw w terenie, od czasu do czasu wpadam do bazy sprawdzić czy wszystko sie kreci jak należy:) hmm, dziś też przewiduję jakieś wyjście:( no, ale prezes za to jeszcze nigdy nie nawalił:) frekwencja stu procentowa! jednak nie na darmo jast tym prezesem! kajsko Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest tu kto? 01.10.02, 09:50 Milo widziec, ze ktos docenia prezesa:) W miare moznosci dzis rowniez na posterunku. A swoja droga jak tak dalej pojdzie, to nasz czworglos przeksztalci sie chyba w dialog:) over Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 01.10.02, 10:05 no tak, najwyraźniej na to sie zanosi! miejmy jednak nadzieje, ze to tylko chwilowa niedyspozycja ze strony Mistle i FGK! hmm, jestem ciekawa jak wrażenia Mistle? pozostaje cierpliwie czekać na jakiś głos z KK! ale dziś pogoda! o, jak fajowo, ze ruszam na powietrze:) a prezes to pewnie skazany na siedzenie w 4 ścianach od gwizdka do gwizdka! kajsko Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest tu kto? 01.10.02, 10:16 Prezes tez ma, faktycznie, b. fajna pogode za oknem... Ale jak slusznie zauwazylas - od switu do zmroku przypiety na stale do najukochanszego kompa... Nadzieja jedynie, ze dzis nie bedzie to tak dlugo jak wczoraj... Jakos nie bawi mnie codzienne wracanie o wpol do dziewiatej do doma... A Ciebie, Kajsko, energia tradycyjnie rozpiera:) Frun na powietrze, przynajmniej Ty sie dotlenisz:) over Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 01.10.02, 10:25 > Frun na powietrze, przynajmniej Ty sie dotlenisz:) > over > Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest tu kto? 01.10.02, 10:34 W sprawie festynu, to niby te zapowiadane szumnie Mikolajki?:) Dobrze masz... Prezes tez troche degustowal w piatek i sobote:) Za to niedziela byla letko przygnebiajaca:) A do KK, jak juz chyba wczesniej pisalem, dopiero na Helloween... Ale za to na cale 3 dni:) Robota zaczyna mnie przygniatac, ale jeszcze sie trzymam, wiec pisz, Kajsko!:) over Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest tu kto? 01.10.02, 11:36 Hello everybody!!! :))) Tu wasza ulubiona Mistle vel Nestle - stuka z KK zziębniętymi paluszkami, bo chłodno tu niezmiernie. Dzisiaj rano były nawet przymrozki! :) U mnie od dzisiaj też praca wre jak w kociołku :) Cóż za miła odmiana po niedawnym zastoju... Muszę na razie zmykać - robotka czeka. Szczegółowe wrażenia - w osobnym mailiku do ogółu - ale nie wiem, kiedy uda mi się wygospodarować wolną chwilkę, więc proszę o cierpliwość :) Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest tu kto? 01.10.02, 11:39 Cze, Zziebnieta:) W jaki sposob mozemy pomoc w rozgrzaniu?:) Wlasciwie to nie wiem, dlaczego pisze w liczbie mnogiej, skoro jestem tu sam jak paluch... W mojej Bazie slonko grzeje, kaloryfer grzeje, brak podstaw do marzniecia:) Czasami wrecz musze sie starac sprawiac pozory ozieblosci:) over Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 01.10.02, 12:42 ufff, jestem już spokojna o naszą Nestle:) tylko szkoda mi biedaczki, ze tak marznie:( to są uroki przebywania wyżej n. p. m.! Mistle! zaserwuj sobie grzańca! a prezes dziś niezwykle skutecznie nadzoruje pracę na forum:) dobrze, dobrze! może załapie sie na następną kadencję! a co do festynu piwnego, to odbył sie tu, w stolycy, w ogromnym namiocie. Mikolajki były wcześniej, ale też było piwnie [ i nie tylko]! kajsko Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest tu kto? 01.10.02, 14:19 Od tego jest prezes, zeby skutecznie nadzorowac:) A poza tym to prezes pierwsze slyszy o jakiejs kadencyjnosci swojego urzedu... Prezes cierpi na "syndrom urzednika administracji panstwowej" - jest na stale przyspawany do stolka:) Praca czasami popuszcza swoj zelazny uscisk, wiec prezes sie udziela... Mowie Wam, jaka u mnie pikna pogoda sie zrobila; pierwszy raz od dobrych paru dniu jest mi za cieplo:) over Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 01.10.02, 15:03 > A poza tym to prezes pierwsze slyszy o jakiejs kadencyjnosci swojego urzedu... aha, wiec to urzad dożywotni? prawie jak papież:) > Mowie Wam, jaka u mnie pikna pogoda sie zrobila; pierwszy raz od dobrych paru d > niu jest mi za cieplo:) > over > Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest tu kto? 01.10.02, 15:07 Akurat zajrzalem i widze, ze jakis wpis jest... To moze i ja sie wpisze? Slonce swieci coraz mocniej, pracy rowniez przybywa ku koncowi dnia... Kiedy to sie skonczy? Kajsko juz popracowalo w terenie? over Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 01.10.02, 15:28 > Kajsko juz popracowalo w terenie? > over > Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest tu kto? 01.10.02, 15:36 Kaja, dziergasz co popadnie? :) To może podrzucisz mi kilka wzorów - bo już się zastanawiałam, co ja będę robiła w długie, ciemne, zimowe i samotne wieczory... Dzierganie to jakieś rozwiązanie ;) U mnie też wyszło słoneczko, humorek się poprawił od razu! :) I do tego zaraz 16:00 - koniec pracy, ruszam "w miasto" na zakupy niezbędnych do przetrwania artykułów gospodarstwa domowego :) Buziaczki dla Was :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest tu kto? 02.10.02, 08:55 Dzis to chyba prezes bedzie przodownikiem:) WItam wszystkich, ktorzy beda mieli ochote sie pojawic Dzis dzien zapowiada sie piekny, choc na razie slonko walczy z mgla... Ale z kazda chwila jest coraz lepiej:) over Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest tu kto? 02.10.02, 09:12 Dzień dobry! :) U mnie też piękne słoneczko, poranne mgły już opadły i teraz nic już nie stoi na przeszkodzie, żeby podziwiać z okna złotą, polską jesień... Pozdrownienia z KK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 02.10.02, 09:12 > Dzis dzien zapowiada sie piekny, choc na razie slonko walczy z mgla... > Ale z kazda chwila jest coraz lepiej:) > over > Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest tu kto? 02.10.02, 12:37 Aktywni jestesmy, aktywni... nie powiem... W tym tempie to kolejny tysiac zrobimy moze przed gwiazdka:) Jesli bedzie komu jeszcze go robic... Prezes dochodzi do wniosku, ze aktywnosci forumowej szkodza: 1. Zla pogoda (kto by pomyslal?) 2. Przeprowadzka na zapadla wies, chocby i najladniejsza (to juz bardziej zroumiale - w koncu nie wiadomo, czy tam w ogole rozwieszono jakies lacza, bo o zakopywanych nie ma co marzyc:) 3. Nagle znikniecie z niewiadomych przyczyn (w okolicach stolycy musi sie znajdowac jakis nie wykryty dotad trojkat bermudzki...) Tylko prezes czuwa... niesmiale over:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 02.10.02, 12:51 ...a czyj był ostatni wpis, he? prezes też zaniemówił, dopiero drugi raz od rana dał dłos. a u mnie pogoda coraz lepsza, nie powiem:) na spacerze było całkiem, całkiem:) no właśnie, może jakieś halne pozrywały Mistle kabelki i bidula nie ma kontaktu ze światem:( a z JFK sprawa dziwna! chociaż nie słyszałam aby ostatnimi czasy grasował po stolicy jaiś gazownik, łomiarz lub tp. kajsko Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest tu kto? 02.10.02, 13:13 Jedyna niezawodna Kajsko!:) Kiedys ta jedyna niezawodna byla Nestle, ale ona teraz woli towarzystwo spiewajacych ptakow i dziewiczej natury:) Prezes byl skupiony na robocie przez dosyc dlugi czas. Slowem: prezes rzezbi na tyle, na ile mu materii staje. Tez poszedlbym sobie na spacer... I chyba tak zrobie - dzis musowo wyjscie o czasie! Zeby to slonce jeszcze dostrzec.... I ostatni raz rzucic okiem na umierajace kasztanowce...:( Dobra, koniec roztkliwiania sie. Kto bedzie na Helloween w wiadomym miejscu? over Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 02.10.02, 13:31 > Kto bedzie na Helloween w wiadomym miejscu? > over > Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest tu kto? 02.10.02, 13:36 Kajuś Droga! Kiedy to dokładnie planujesz zawitać do KK? Dawaj zaraz cynk - skoczymy na grzańca! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest tu kto? 02.10.02, 13:40 To moze i ja jaki cynk skombinuje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest tu kto? 02.10.02, 14:02 Ależ zapraszamy również Prezesa! :))) Grzańca starczy dla wszystkich :) Posłałam Wam gołąbki pocztowe, sprawdźcie skrzynki gazetowe. Nie wiem, czy jeszcze dzisiaj tu zajrzę - w razie czego do jutra, mam nadzieję! :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest tu kto? 02.10.02, 14:38 Dzieki za korespondencje:) Zawsze to milo poczytac o jakichs nowosciach:) Mam nadzieje, ze przyzwyczaisz sie do klimatu i w ogole nowego otoczenia, Nestle; do wyrostkow niekoniecznie:) Moze sie przydarzyc jakims cudem, ze Ci ten czas urozmaice swoja obecnoscia:) Co Ty na to, Nestle? Poza tym u prezesa pogoda nadal ok, praca nadal nie ok (sporo), forma fiz. - b. daleko od ok.:) Chyba zaczyna sie jesiennne deprecha; na razie glownie oslabiajaca organizm, a nie glowe... To na razie tyle over Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest tu kto? 03.10.02, 07:14 Hej! :) Dzisiaj pobiłam wszelkie swoje (i nie tylko) wcześniejsze rekordy i wpisuję się o 7:12 :)) Siedzę sobie już od 7:00 w cieplutkim biurze i korzystam z faktu, że szefowa zjawi się dopiero o 8:00... :) A do pracy mam 10 minutek pieszo - wyobrażacie sobie? :) Do tej pory dojazdy zajmowały mi ponad godzinę... Wpisujcie się szybciutko, Kochani, bo ja teraz mam sporo czasu na pogaduszki (wprawdzie nie liczę, że o tej godzinie będzie tutaj duży ruch, ale może przybłąka się jakaś zaspana duszyczka:) Miłego czwartku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest tu kto? 03.10.02, 07:36 mistle_ napisała: > Hej! :) Hej!:) > Dzisiaj pobiłam wszelkie swoje (i nie tylko) wcześniejsze rekordy i wpisuję się o 7:12 :)) A ja dzis wyjatkowo w pracy od 6:30:))))) > Wpisujcie się szybciutko, Kochani, bo ja teraz mam sporo czasu na pogaduszki > (wprawdzie nie liczę, że o tej godzinie będzie tutaj duży ruch, ale może > przybłąka się jakaś zaspana duszyczka:) No i prosze, wykrakalas:) Bardzo zaspana duszyczka sie melduje:) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest tu kto? 03.10.02, 07:57 FGK, miło Cię widzieć! :) Już się wszyscy troszkę martwiliśmy Twoim nagłym zniknięciem... Nikomu nic nie mówiąc, nagle przestałeś pisać - tak się nie godzi! :) Zmykam na razie - praca czeka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 03.10.02, 09:17 melduje sie i kajsko! jak zwykle po 9! oj, podziwiam tych, co to o świcie już na wysokich obrotach! Mistle, dzieki za wieści! do Ciebie też mały liścik poleciał:) FGK żywy! uff! ale pogoda! niesamowite! coraz cieplej sie robi! troche posiedze dla pozorów i ruszam, jak zwykle, na przechadzkę po stolycznych ulicach! kajsko Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest tu kto? 03.10.02, 09:30 Niemozliwe! Prezes ostatni...:) Taki cud nie mial jeszcze dotad miejsca. Mimo wszystko seredeczne witanko dla wszystkich, takze tych zmartwychwstalych:) W zwiazku ze zblizajacym sie helloween chcialem juz dac na wypominki za JFK, ale widac sie pospieszylem:) W Polsce centralno-zachodniej piekna jesien: slonce walczy jeszcze co prawda z mgla, ale ogolnie ok. Powietrze rzeskie, zeby nie powiedziec lekko mrozne. A tak w ogole, to jutro juz piatek! I to nie 13.:) over Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 03.10.02, 09:41 no jest i prezes! witanko! wiec dzis wszyscy w komplecie! co za ulga! noooo, jutro piąteczek! rewelacja! kajsko Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest tu kto? 03.10.02, 09:50 Czesc wszystkim! FGK sie melduje:) Wszyscy w komplecie, ale nie na dlugo! Za chwilke sie odlaczam, wszak od kilku dni jestem na urlopie!!! Jutro znow jade do KK pooddychac swiezym powietrzem!!!! Wracam w poniedzialek wieczorem. Milej pracy, Pracusie! I udanego, slonecznego, satysfakcjonujacego i wolnoplynacego weekendu!:))) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest tu kto? 03.10.02, 11:33 Witam przedpołudniowo! :)) Widzę, że ten komplecik klubowy nie na długo zagościł na forum - niektórzy mają weekend już od dzisiaj... :) Pozazdrościć. A w KK piękne słońce i drzewa takie kolorowe... Pięknie jest :) Kaja, dziękuję za emalię! buźka! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest tu kto? 03.10.02, 11:58 Moze jeszcze zdaze, zeby sie zarejestrowac przedpoludniowo?:) Slonce OK. Drzewa OK. (tylko jakby ich mniej niz w Bazie:) Praca tez OK., czyli pod dostatkiem:( A poza tym dzis mam pay-day:) (szkoda tylko, ze to nie mi placa, tylko ja...) over Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest tu kto? 03.10.02, 14:25 Słońce grzeje, drzewa się złocą, pay-day u mnie dopiero za tydzień... :( Ale kto by się przejmował takimi przyziemnymi sprawami, skoro jutro piątek i weekendzik w perspektywie! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest tu kto? 03.10.02, 16:43 Prezes chcialby juz zaczac łykend, a tu go w czwartek jeszcze molestuja... Czy ktos tu jeszcze pracuje oprocz prezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Weekendowe dzień dobry! :) 04.10.02, 07:48 Witam Cię, Kajuśka - dzisiaj my same sobie pogadamy, bo Panowie, z tego co mi wiadomo, rozpierzchli się po świecie. :) Mamy więc niepowtarzalną okazję do babskich ploteczek ;) Jakie plany na weekend? Ja swój zaczynam już o 14:00 - urywam się wcześniej z pracy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Weekendowe dzień dobry! :) 04.10.02, 12:59 Hmmmm...... Dzisiaj, jak widzę, sobie śpiewam, a muzom... Szkoda, bo mam chwilkę czasu, a tu nie ma z kimporozmawiać :( Cóż, miłego weekendu! Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest tu kto? 02.10.02, 13:33 No, no, Prezesie, nie skreślaj mnie tak zaraz! To, że odzywam się teraz rzadziej, nie oznacza, że Klubowe towarzystwo mnie już nie pociąga :) Cóż, "przyszła kryska na Matyska", jak mawia moja Babcia - pracy u mnie pod dostatkiem, Cerber pod postacią szefowej czuwa nad mą biedną główką i trudno dorwać się choć na momencik do sieci (kabelki wiszą w spokoju, a jakże:) Co do 1.11 - nic pewnego, jeśli o mnie chodzi, bo może będę musiała udać się na północny wschód, tam, gdzie Bliscy moi... Ale to jeszcze sprawa otwarta. Kaja, jak idzie dzierganie? :) Odpowiedz Link Zgłoś