Dodaj do ulubionych

jest tu kto?

IP: 212.244.254.* 30.09.02, 09:14
witam,
no co sie dzieje?
nikogo nie widać:(
jestem pierwsza. haa! coś nieprawdopodobnego!

jak po łykendzie?

kajsko
Obserwuj wątek
    • maciej-007 Re: jest tu kto? 30.09.02, 10:39
      Witanko, Kajsko!:)
      Okolicznosci obiektwnie istniejace pozwalaja mi dopiero teraz wpisac sie na liste obecnosci...
      I tak nie jestem ostatni:)
      Co sie dzieje z JFK?
      Po łykendzie boli mnie troche glowa i ogolne oslabienie organizmu mnie toczy:)
      Ale warto bylo:)
      over
      • Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 01.10.02, 09:11
        cześć wszystkim! hm, nie wiem czy ktoś tu w ogóle zajrzy:(

prezes żyje,
        FGK- nie wiadomo,
        Mistle zajęta czynnościami przystosowawczymi.

...no i już październik, a (...) jak nie było, tak nie ma:(

kajsko
        • maciej-007 Re: jest tu kto? 01.10.02, 09:24
          Tak, prezes zyje i wita obecnych (obecna?)!
          Chyba pozostalismy sami na placu boju...
          Miss - widomo - nieobecna z przyczyn wyzszych, ale JFK?
          A Ty, Kajsko, rowniez nie przejawiasz zbytnich checi do kowersacji:)
          Wczoraj tylko jedna poranna emalia, a pozniej juz nic...
          over
          • Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 01.10.02, 09:42
            > A Ty, Kajsko, rowniez nie przejawiasz zbytnich checi do kowersacji:)
            > Wczoraj tylko jedna poranna emalia, a pozniej juz nic...
            > over

a bo wczoraj tak jakoś zeszło,
            a poza tym moja praca w końcówce i w początku miesiąca polega głównie na załatwianiu spraw w terenie, od czasu do czasu wpadam do bazy sprawdzić czy wszystko sie kreci jak należy:)

hmm, dziś też przewiduję jakieś wyjście:(

no, ale prezes za to jeszcze nigdy nie nawalił:)
            frekwencja stu procentowa!
            jednak nie na darmo jast tym prezesem!

kajsko
            • maciej-007 Re: jest tu kto? 01.10.02, 09:50
              Milo widziec, ze ktos docenia prezesa:)
              W miare moznosci dzis rowniez na posterunku.
              A swoja droga jak tak dalej pojdzie, to nasz czworglos przeksztalci sie chyba w dialog:)
              over
              • Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 01.10.02, 10:05
                no tak, najwyraźniej na to sie zanosi!
                miejmy jednak nadzieje, ze to tylko chwilowa niedyspozycja ze strony Mistle i FGK!
                hmm, jestem ciekawa jak wrażenia Mistle?
                pozostaje cierpliwie czekać na jakiś głos z KK!

ale dziś pogoda! o, jak fajowo, ze ruszam na powietrze:)

a prezes to pewnie skazany na siedzenie w 4 ścianach od gwizdka do gwizdka!

kajsko
                • maciej-007 Re: jest tu kto? 01.10.02, 10:16
                  Prezes tez ma, faktycznie, b. fajna pogode za oknem...
                  Ale jak slusznie zauwazylas - od switu do zmroku przypiety na stale do najukochanszego kompa...
                  Nadzieja jedynie, ze dzis nie bedzie to tak dlugo jak wczoraj...
                  Jakos nie bawi mnie codzienne wracanie o wpol do dziewiatej do doma...
                  A Ciebie, Kajsko, energia tradycyjnie rozpiera:)
                  Frun na powietrze, przynajmniej Ty sie dotlenisz:)
                  over
                  • Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 01.10.02, 10:25
                    > Frun na powietrze, przynajmniej Ty sie dotlenisz:)
                    > over
                    >
                    • maciej-007 Re: jest tu kto? 01.10.02, 10:34
                      W sprawie festynu, to niby te zapowiadane szumnie Mikolajki?:)
                      Dobrze masz... Prezes tez troche degustowal w piatek i sobote:) Za to niedziela byla letko przygnebiajaca:)
                      A do KK, jak juz chyba wczesniej pisalem, dopiero na Helloween... Ale za to na cale 3 dni:)
                      Robota zaczyna mnie przygniatac, ale jeszcze sie trzymam, wiec pisz, Kajsko!:)
                      over
                      • mistle_ Re: jest tu kto? 01.10.02, 11:36
                        Hello everybody!!! :)))

Tu wasza ulubiona Mistle vel Nestle - stuka z KK zziębniętymi paluszkami, bo
                        chłodno tu niezmiernie. Dzisiaj rano były nawet przymrozki! :)
                        U mnie od dzisiaj też praca wre jak w kociołku :) Cóż za miła odmiana po
                        niedawnym zastoju...
                        Muszę na razie zmykać - robotka czeka. Szczegółowe wrażenia - w osobnym mailiku
                        do ogółu - ale nie wiem, kiedy uda mi się wygospodarować wolną chwilkę, więc
                        proszę o cierpliwość :)
                        Pozdrawiam cieplutko
                        • maciej-007 Re: jest tu kto? 01.10.02, 11:39
                          Cze, Zziebnieta:)
                          W jaki sposob mozemy pomoc w rozgrzaniu?:)
                          Wlasciwie to nie wiem, dlaczego pisze w liczbie mnogiej, skoro jestem tu sam jak paluch...
                          W mojej Bazie slonko grzeje, kaloryfer grzeje, brak podstaw do marzniecia:)
                          Czasami wrecz musze sie starac sprawiac pozory ozieblosci:)
                          over
                          • Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 01.10.02, 12:42
                            ufff, jestem już spokojna o naszą Nestle:)
                            tylko szkoda mi biedaczki, ze tak marznie:(
                            to są uroki przebywania wyżej n. p. m.!
                            Mistle! zaserwuj sobie grzańca!

a prezes dziś niezwykle skutecznie nadzoruje pracę na forum:)
                            dobrze, dobrze! może załapie sie na następną kadencję!

a co do festynu piwnego, to odbył sie tu, w stolycy, w ogromnym namiocie.
                            Mikolajki były wcześniej, ale też było piwnie [ i nie tylko]!

kajsko
                            • maciej-007 Re: jest tu kto? 01.10.02, 14:19
                              Od tego jest prezes, zeby skutecznie nadzorowac:)
                              A poza tym to prezes pierwsze slyszy o jakiejs kadencyjnosci swojego urzedu...
                              Prezes cierpi na "syndrom urzednika administracji panstwowej" - jest na stale przyspawany do stolka:)
                              Praca czasami popuszcza swoj zelazny uscisk, wiec prezes sie udziela...
                              Mowie Wam, jaka u mnie pikna pogoda sie zrobila; pierwszy raz od dobrych paru dniu jest mi za cieplo:)
                              over
                              • Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 01.10.02, 15:03

> A poza tym to prezes pierwsze slyszy o jakiejs kadencyjnosci swojego urzedu...

aha, wiec to urzad dożywotni?
                                prawie jak papież:)

> Mowie Wam, jaka u mnie pikna pogoda sie zrobila; pierwszy raz od dobrych paru d
                                > niu jest mi za cieplo:)
                                > over
                                >
                                • maciej-007 Re: jest tu kto? 01.10.02, 15:07
                                  Akurat zajrzalem i widze, ze jakis wpis jest...
                                  To moze i ja sie wpisze? Slonce swieci coraz mocniej, pracy rowniez przybywa ku koncowi dnia...
                                  Kiedy to sie skonczy?
                                  Kajsko juz popracowalo w terenie?
                                  over
                                  • Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 01.10.02, 15:28
                                    > Kajsko juz popracowalo w terenie?
                                    > over
                                    >
                                    • mistle_ Re: jest tu kto? 01.10.02, 15:36
                                      Kaja, dziergasz co popadnie? :)
                                      To może podrzucisz mi kilka wzorów - bo już się zastanawiałam, co ja będę
                                      robiła w długie, ciemne, zimowe i samotne wieczory... Dzierganie to jakieś
                                      rozwiązanie ;)
                                      U mnie też wyszło słoneczko, humorek się poprawił od razu! :)
                                      I do tego zaraz 16:00 - koniec pracy, ruszam "w miasto" na zakupy niezbędnych
                                      do przetrwania artykułów gospodarstwa domowego :)
                                      Buziaczki dla Was :)
                                      • maciej-007 Re: jest tu kto? 02.10.02, 08:55
                                        Dzis to chyba prezes bedzie przodownikiem:)
                                        WItam wszystkich, ktorzy beda mieli ochote sie pojawic
                                        Dzis dzien zapowiada sie piekny, choc na razie slonko walczy z mgla...
                                        Ale z kazda chwila jest coraz lepiej:)
                                        over
                                        • mistle_ Re: jest tu kto? 02.10.02, 09:12
                                          Dzień dobry! :)
                                          U mnie też piękne słoneczko, poranne mgły już opadły i teraz nic już nie stoi
                                          na przeszkodzie, żeby podziwiać z okna złotą, polską jesień...
                                          Pozdrownienia z KK
                                        • Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 02.10.02, 09:12
                                          > Dzis dzien zapowiada sie piekny, choc na razie slonko walczy z mgla...
                                          > Ale z kazda chwila jest coraz lepiej:)
                                          > over
                                          >
                                          • maciej-007 Re: jest tu kto? 02.10.02, 12:37
                                            Aktywni jestesmy, aktywni... nie powiem...
                                            W tym tempie to kolejny tysiac zrobimy moze przed gwiazdka:)
                                            Jesli bedzie komu jeszcze go robic...
                                            Prezes dochodzi do wniosku, ze aktywnosci forumowej szkodza:
                                            1. Zla pogoda (kto by pomyslal?)
                                            2. Przeprowadzka na zapadla wies, chocby i najladniejsza (to juz bardziej zroumiale - w koncu nie wiadomo, czy tam
                                            w ogole rozwieszono jakies lacza, bo o zakopywanych nie ma co marzyc:)
                                            3. Nagle znikniecie z niewiadomych przyczyn (w okolicach stolycy musi sie znajdowac jakis nie wykryty dotad trojkat
                                            bermudzki...)
                                            Tylko prezes czuwa...
                                            niesmiale over:)
                                            • Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 02.10.02, 12:51
                                              ...a czyj był ostatni wpis, he?
                                              prezes też zaniemówił, dopiero drugi raz od rana dał dłos.

a u mnie pogoda coraz lepsza, nie powiem:)
                                              na spacerze było całkiem, całkiem:)

no właśnie, może jakieś halne pozrywały Mistle kabelki i bidula nie ma kontaktu ze światem:(

a z JFK sprawa dziwna! chociaż nie słyszałam aby ostatnimi czasy grasował po stolicy jaiś gazownik, łomiarz lub tp.

kajsko
                                              • maciej-007 Re: jest tu kto? 02.10.02, 13:13
                                                Jedyna niezawodna Kajsko!:)
                                                Kiedys ta jedyna niezawodna byla Nestle, ale ona teraz woli towarzystwo spiewajacych ptakow i dziewiczej natury:)
                                                Prezes byl skupiony na robocie przez dosyc dlugi czas.
                                                Slowem: prezes rzezbi na tyle, na ile mu materii staje.
                                                Tez poszedlbym sobie na spacer... I chyba tak zrobie - dzis musowo wyjscie o czasie!
                                                Zeby to slonce jeszcze dostrzec.... I ostatni raz rzucic okiem na umierajace kasztanowce...:(
                                                Dobra, koniec roztkliwiania sie.
                                                Kto bedzie na Helloween w wiadomym miejscu?
                                                over
                                                • Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 02.10.02, 13:31
                                                  > Kto bedzie na Helloween w wiadomym miejscu?
                                                  > over
                                                  >
                                                  • mistle_ Re: jest tu kto? 02.10.02, 13:36
                                                    Kajuś Droga! Kiedy to dokładnie planujesz zawitać do KK? Dawaj zaraz cynk -
                                                    skoczymy na grzańca! :)))
                                                  • maciej-007 Re: jest tu kto? 02.10.02, 13:40
                                                    To moze i ja jaki cynk skombinuje?:)
                                                  • mistle_ Re: jest tu kto? 02.10.02, 14:02
                                                    Ależ zapraszamy również Prezesa! :)))
                                                    Grzańca starczy dla wszystkich :)

Posłałam Wam gołąbki pocztowe, sprawdźcie skrzynki gazetowe.
                                                    Nie wiem, czy jeszcze dzisiaj tu zajrzę - w razie czego do jutra, mam
                                                    nadzieję! :)
                                                  • maciej-007 Re: jest tu kto? 02.10.02, 14:38
                                                    Dzieki za korespondencje:)
                                                    Zawsze to milo poczytac o jakichs nowosciach:)
                                                    Mam nadzieje, ze przyzwyczaisz sie do klimatu i w ogole nowego otoczenia, Nestle; do wyrostkow niekoniecznie:)
                                                    Moze sie przydarzyc jakims cudem, ze Ci ten czas urozmaice swoja obecnoscia:) Co Ty na to, Nestle?
                                                    Poza tym u prezesa pogoda nadal ok, praca nadal nie ok (sporo), forma fiz. - b. daleko od ok.:)
                                                    Chyba zaczyna sie jesiennne deprecha; na razie glownie oslabiajaca organizm, a nie glowe...
                                                    To na razie tyle
                                                    over
                                                  • mistle_ Re: jest tu kto? 03.10.02, 07:14
                                                    Hej! :)
                                                    Dzisiaj pobiłam wszelkie swoje (i nie tylko) wcześniejsze rekordy i wpisuję się
                                                    o 7:12 :))
                                                    Siedzę sobie już od 7:00 w cieplutkim biurze i korzystam z faktu, że szefowa
                                                    zjawi się dopiero o 8:00... :)
                                                    A do pracy mam 10 minutek pieszo - wyobrażacie sobie? :) Do tej pory dojazdy
                                                    zajmowały mi ponad godzinę...
                                                    Wpisujcie się szybciutko, Kochani, bo ja teraz mam sporo czasu na pogaduszki
                                                    (wprawdzie nie liczę, że o tej godzinie będzie tutaj duży ruch, ale może
                                                    przybłąka się jakaś zaspana duszyczka:)
                                                    Miłego czwartku! :)
                                                  • fgk Re: jest tu kto? 03.10.02, 07:36
                                                    mistle_ napisała:

> Hej! :)

Hej!:)

> Dzisiaj pobiłam wszelkie swoje (i nie tylko) wcześniejsze rekordy i wpisuję
                                                    się o 7:12 :))

A ja dzis wyjatkowo w pracy od 6:30:)))))

> Wpisujcie się szybciutko, Kochani, bo ja teraz mam sporo czasu na pogaduszki
                                                    > (wprawdzie nie liczę, że o tej godzinie będzie tutaj duży ruch, ale może
                                                    > przybłąka się jakaś zaspana duszyczka:)

No i prosze, wykrakalas:)
                                                    Bardzo zaspana duszyczka sie melduje:)

FGK
                                                  • mistle_ Re: jest tu kto? 03.10.02, 07:57
                                                    FGK, miło Cię widzieć! :)
                                                    Już się wszyscy troszkę martwiliśmy Twoim nagłym zniknięciem... Nikomu nic nie
                                                    mówiąc, nagle przestałeś pisać - tak się nie godzi! :)
                                                    Zmykam na razie - praca czeka:)
                                                  • Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 03.10.02, 09:17
                                                    melduje sie i kajsko!
                                                    jak zwykle po 9!
                                                    oj, podziwiam tych, co to o świcie już na wysokich obrotach!

Mistle, dzieki za wieści! do Ciebie też mały liścik poleciał:)

FGK żywy! uff!
                                                    ale pogoda! niesamowite! coraz cieplej sie robi!
                                                    troche posiedze dla pozorów i ruszam, jak zwykle, na przechadzkę po stolycznych ulicach!

kajsko
                                                  • maciej-007 Re: jest tu kto? 03.10.02, 09:30
                                                    Niemozliwe! Prezes ostatni...:)
                                                    Taki cud nie mial jeszcze dotad miejsca.
                                                    Mimo wszystko seredeczne witanko dla wszystkich, takze tych zmartwychwstalych:)
                                                    W zwiazku ze zblizajacym sie helloween chcialem juz dac na wypominki za JFK, ale widac sie pospieszylem:)
                                                    W Polsce centralno-zachodniej piekna jesien: slonce walczy jeszcze co prawda z mgla, ale ogolnie ok.
                                                    Powietrze rzeskie, zeby nie powiedziec lekko mrozne.
                                                    A tak w ogole, to jutro juz piatek! I to nie 13.:)
                                                    over
                                                  • Gość: kajsko Re: jest tu kto? IP: 212.244.254.* 03.10.02, 09:41
                                                    no jest i prezes!
                                                    witanko!
                                                    wiec dzis wszyscy w komplecie!
                                                    co za ulga!
                                                    noooo, jutro piąteczek! rewelacja!

kajsko
                                                  • fgk Re: jest tu kto? 03.10.02, 09:50

Czesc wszystkim!
                                                    FGK sie melduje:)
                                                    Wszyscy w komplecie, ale nie na dlugo!
                                                    Za chwilke sie odlaczam, wszak od kilku dni jestem na urlopie!!!
                                                    Jutro znow jade do KK pooddychac swiezym powietrzem!!!!
                                                    Wracam w poniedzialek wieczorem.

Milej pracy, Pracusie!
                                                    I udanego, slonecznego, satysfakcjonujacego i wolnoplynacego weekendu!:)))

FGK
                                                  • mistle_ Re: jest tu kto? 03.10.02, 11:33
                                                    Witam przedpołudniowo! :))
                                                    Widzę, że ten komplecik klubowy nie na długo zagościł na forum - niektórzy mają
                                                    weekend już od dzisiaj... :) Pozazdrościć.
                                                    A w KK piękne słońce i drzewa takie kolorowe... Pięknie jest :)
                                                    Kaja, dziękuję za emalię!
                                                    buźka! :))
                                                  • maciej-007 Re: jest tu kto? 03.10.02, 11:58
                                                    Moze jeszcze zdaze, zeby sie zarejestrowac przedpoludniowo?:)
                                                    Slonce OK.
                                                    Drzewa OK. (tylko jakby ich mniej niz w Bazie:)
                                                    Praca tez OK., czyli pod dostatkiem:(
                                                    A poza tym dzis mam pay-day:) (szkoda tylko, ze to nie mi placa, tylko ja...)
                                                    over
                                                  • mistle_ Re: jest tu kto? 03.10.02, 14:25
                                                    Słońce grzeje, drzewa się złocą, pay-day u mnie dopiero za tydzień... :(
                                                    Ale kto by się przejmował takimi przyziemnymi sprawami, skoro jutro piątek i
                                                    weekendzik w perspektywie! :)))
                                                  • maciej-007 Re: jest tu kto? 03.10.02, 16:43
                                                    Prezes chcialby juz zaczac łykend, a tu go w czwartek jeszcze molestuja...
                                                    Czy ktos tu jeszcze pracuje oprocz prezesa?
                                                  • mistle_ Weekendowe dzień dobry! :) 04.10.02, 07:48
                                                    Witam Cię, Kajuśka - dzisiaj my same sobie pogadamy, bo Panowie, z tego co mi
                                                    wiadomo, rozpierzchli się po świecie. :)
                                                    Mamy więc niepowtarzalną okazję do babskich ploteczek ;)
                                                    Jakie plany na weekend? Ja swój zaczynam już o 14:00 - urywam się wcześniej z
                                                    pracy. :)
                                                  • mistle_ Re: Weekendowe dzień dobry! :) 04.10.02, 12:59
                                                    Hmmmm......
                                                    Dzisiaj, jak widzę, sobie śpiewam, a muzom...
                                                    Szkoda, bo mam chwilkę czasu, a tu nie ma z kimporozmawiać :(
                                                    Cóż, miłego weekendu!
                                                • mistle_ Re: jest tu kto? 02.10.02, 13:33
                                                  No, no, Prezesie, nie skreślaj mnie tak zaraz! To, że odzywam się teraz
                                                  rzadziej, nie oznacza, że Klubowe towarzystwo mnie już nie pociąga :)
                                                  Cóż, "przyszła kryska na Matyska", jak mawia moja Babcia - pracy u mnie pod
                                                  dostatkiem, Cerber pod postacią szefowej czuwa nad mą biedną główką i trudno
                                                  dorwać się choć na momencik do sieci (kabelki wiszą w spokoju, a jakże:)
                                                  Co do 1.11 - nic pewnego, jeśli o mnie chodzi, bo może będę musiała udać się na
                                                  północny wschód, tam, gdzie Bliscy moi... Ale to jeszcze sprawa otwarta.
                                                  Kaja, jak idzie dzierganie? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka