Dodaj do ulubionych

Program "Pierwsza Praca Dla Rafisa"

01.11.05, 09:29
Ludzie gwałtu rety! Tyle wspaniałych firm
w naszym najlepszym mieście w Polsce
a żadna nie chce zatrudnić Rafisa!
Rodzina zmęczona ciągłym utrzymywaniem
założyła fundację PPPDR.
Wysyłajcie mejle i dajcie mu pierwszę pracę!
Obserwuj wątek
    • Gość: dechowka wakat w orkiestrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 11:41
      w orkiestrze dętej jest wakat tuby ( praktyka propagandowa mile widziana),
      czy kandydat muzykalny i POprawny?
      • Gość: Lech i Mirosław Niestety się nie nada, nie kwacze pod dyktando. IP: *.visp.energis.pl 01.11.05, 12:57
        Ale ten wątek dowodem, że nasz program walki z bezrobociem już realizujemy.
        Jest tu jeszcze jakiś bezrobotny, he he?
        • Gość: burmistrz Re: Niestety się nie nada, nie kwacze pod dyktand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:43
          Rządzę najgłupszą, najbiedniejszą
          i najbardziej zacofaną gminą w Polsce.
          Potrzebuję fachowca, który przekona
          świat, że to najmądrzejsza, najbogatsza
          i najbardziej rozwinięta gmina w Polsce.
          Nada się chłopak?
          • Gość: Łoś_bimbacz jest job!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:59
            w międzynarodowym dynamicznym koncernie są stanowiska: cukiernika, ochroniarza
            i kasjera do obsadzenia.
            Cukiernik - znakomite referencje, nikt w okolicy tak nie lukruje i nie słodzi,
            ochroniarz - złego słowa i niePOprawnej myśli o dynamicznym rozwoju nie
            przepuści i nie wybaczy,
            kasjer - no nie wiem, powierzyć POmpatykowi własne pieniądze?
            kontakt - tesco - centrum handlowe Ciemnogród
            • pppdr Re: jest job!!! 02.11.05, 09:14
              Dziękujemy za oferty, prosimy o więcej.
              Centrum handlowe Ciemnogród odpada,
              bo Rafis powiedział, że prędzej trupem
              padnie niż się zada kimś bez
              wyższego wykształcenia i POparcia
              POrządnych POlaków.
              • Gość: JKM Król Zanzibaru Szukam rzecznika prasowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 09:34
                • Gość: bus144 Re: Szukam rzecznika prasowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:39
                  Jest pracowity więc się nada. Ma tylko taki komputer po.......dolony.
                  Komputerek powiedz przecie kto jest najpiękniejszy w świecie przed wyborami i po
                  wyborach.
    • Gość: erni Re: Program "Pierwsza Praca Dla Rafisa" IP: *.ok.ae.wroc.pl 02.11.05, 10:54
      Czesc. Chlopaki proponuje zebyscie zalozyli podforum "Zakompleksiony",
      bedziecie mogli sie tam realizowac.
      :)
      • Gość: complex Re: Program "Pierwsza Praca Dla Rafisa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 14:36
        Kompleksy można mieć w stosunku do kogoś,
        kto już coś w życiu osiągnął.
        Co osiągnął Rafis? Ma pracę? Płaci podatki?
        Napisał jakąś ważną książkę? Wynalazał coś?
        Na razie to ja muszę płacić na niego
        ze swoich podatków, więc mi tu nie wyjeżdżaj
        z kompleksami.
        Na ciebie zresztą erni też.
    • Gość: Woj Re: Program "Pierwsza Praca Dla Rafisa" IP: 62.87.160.* 02.11.05, 11:52
      Swieta ida, bedzie mogl sie zatrudnic jako Swiety Dziadek Mikolaj Mroz i
      rozdawac prezenty (opakowania bez tresci).

Moze dzieci go zrozumieja, bo my jakos nie potrafimy :oP
    • map4 Re: Program "Pierwsza Praca Dla Rafisa" 02.11.05, 13:33
      Dajcież chłopakowi już spokój.

Rzuciliście się na niego akurat wtedy, kiedy mu się jego wspaniały, POukładany
      świat kompletnie na głowę zawalił. Miał być premier z Krakowa i prezydent z
      komina - a zamiast tego mamy pierzastego w pałacu, bliźniaka od wydawania
      poleceń i nowe wcielenie Buzka od ich nocą przez telefon wykonywania, z
      Andrzejem L. w roli misia - przytulanki.

To nie tak miało być.
      Już był w ogródku, już witał się z gąską ...

Gdyby wybory wygrali ci, którzy mieli je wygrać, Rafis z Ernim i Wędzonką dziś
      przygotowywaliby się do objęcia stołków po Morasie & Co w magistracie. Ekipa
      Morasa miała robić desant na warszafkę, a magistracką pustkę zagospodarować
      mieli nowi młodzi - gniewni.

I co ? I dupa blada. A wszystko przez przypadkowe jego mać społeczeństwo.
      Pozwólcie im, proszę, opłakiwać stracone marzenia w samotności.

Podniosą się z kolan, zobaczycie. Nie wątpię, że ich zdolności nie uszły uwagi
      nowemu szefowi działu propagandy w nowej fabryce telewizorów.

Na razie wyglądacie bowiem wy wszyscy, szydzący z naszego biednego Rafisa, jak
      stado hien rzucające się hurmem na wiatr niosący pierwszy lepszy smród.

Trochę mniej "Schadenfreude", proponuję.
      Ja mu tam współczuję.
      O chrześcijańskie współczucie apeluję.
      • Gość: bbb Re: Program "Pierwsza Praca Dla Rafisa" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.05, 15:07
        map4 czy to prawda, że teraz robisz za zbieracza padłych zwierzątek z ulicy?
        Uważaj, żebyś nie załapał kolejnego choróbska.
        • Gość: obserwator kompleksy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.05, 15:52
          Nie interesuje sie tymi dziecinnymi przepychankami ale trzeba miec potezne
          kompleksy wobec drugiej osoby(w tym przypadku rafis) zeby zakladac taki watek i
          w nim aktywnie uczestniczyc.
    • Gość: oszołom Re: Program "Pierwsza Praca Dla Rafisa" IP: *.os.kn.pl 02.11.05, 16:03
      Ja się tylko boję żeby to się nie skończyło transformacją Rafisa w jakiegoś
      straszliwego forumowego trolla-lewaka rodem z sennych koszmarów.
    • Gość: Wojtek Re: Program "Pierwsza Praca Dla Rafisa"- do lopaty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.05, 21:09
      Rafis, bierz lopate i do kopania rowow!!!

Breslau uber alles
    • pppdr Re: Program "Pierwsza Praca Dla Rafisa" 02.11.05, 22:32
      Nasza fundacja dziękuje za odzew wszystkim
      ludziom dobrej woli! Najnowsze zgłoszenie
      pochodzi od Towarzystwa Tępicieli Trolli (TTT),
      które chce Rafisa na członka. Rady Nadzorczej
      członka.
      Kto da więcej?
      • neti13 Re: Program "Pierwsza Praca Dla Rafisa" 02.11.05, 22:36
        Niech sobie Rafis sam roboty szuka ;) Patrzac na wasze oferty , to nic
        ciekawego ;) Same nedzne posady :P Jak juz sie bawicie w posrednictwo pracy ,
        robcie to profesjonalnie ;)
        • Gość: Łoś_bimbacz Re: Program "Pierwsza Praca Dla Rafisa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 22:48
          Nieraz na forum narzekania na zapomogo-zarobki w nowych wspaniałych
          inwestycjach były kwitowane przez POmpatyków, że lepsze 600 pln niż pić wino
          owocowe lub skubać babcie z emerytury. To prawda, czas przetestować mądre rady
          w realu, uzupełniamy rady wskazówką, że mało płatna robota w
          międzynarodowym koncernie może być wstępem do kariery np. zaczynając na
          stoisku ryby można awansować do działu wieloryby:)))
          • Gość: wrobiony w koncern Nietylko dla Rafisa, konkret. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 23:38
            Bo wieloryb fajny, ale mało do tematu wnosi.
            Jeśli ktoś potrzebuje podjąć decyzję to służę przykładem z życia: początek za
            sześć stówek, przez 6 lat dorosło do 7 tys netto. Nie jestem zadowolony, ale
            jakoś wiążę koniec z końcem. Firma globalna, polski rzadko używany, ale sporo
            kontaktów na każdym kontynencie tę stratę jakoś osładza. PS. Stanowisko
            techniczne, zero podwładnych :-]
            • Gość: Rafis lol IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 03.11.05, 00:09
              Widze, że moi miłośnicy uważnie śledza forum skyscrapercity gdzie piszę czasem
              różne rzeczy i potem ci ludzie powtarzaja to na forum GW :)
              Musze was zmartwić, mam pracę a o pierwszej to już nawet nie pamiętam(tak dawno
              to było). Oczywiscie manny na razie nie ma ale jak widzicie nie skomle na forum
              o zasiłek czy rente ale moze dlatego, że na PIS nie głosowałem :)
              Rafis sobie poradzi! nie martwcie się. Zarobie na siebie i na wasze zasiłki :)

P.S. Nad poważnymi ofertami mogę sie zastanowić więc piszcie na
              wroclawczyk@gazeta.pl

pozdrawiam wszystkie trolle i lewaków nierobów :)
              • no.logo Żenada 03.11.05, 09:09
                Pomijając beznadzieję tego wątku, pozwolę sobie wtrącić się w pewnej sprawie:

Gość portalu: Rafis napisał(a):

> nie skomle na forum
                > o zasiłek czy rente

O rentę się nie skomle. Rentę dostaje człowiek, który stracił zdrowie. Na przykład pracując. Nie życzę Ci utraty zdrowia, ale proponuję więcej szacunku dla tych osób (oczywiście pomijając chamskich wyłudzaczy rent...). Nigdy nie wiesz, czy jutro w pracy nie spadni Ci na łeb szafa - wtedy możemy podyskutować o ludziach "skomlących o renty".
                • Gość: Breslauer Re: Żenada IP: 62.87.160.* 03.11.05, 13:03
                  Rafis ma gleboko w d... ludzi uposledzonych i slabych.
                  Przeczytal ostatnio chyba Mein Kampf pana A.H.

Czy podpada pod ustawy norymberskie?
                • Gość: Rafis Re: Żenada IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 03.11.05, 14:02
                  no.logo napisał:

> O rentę się nie skomle. Rentę dostaje człowiek, który stracił zdrowie. Na
                  przyk
                  > ład pracując. Nie życzę Ci utraty zdrowia, ale proponuję więcej szacunku dla
                  ty
                  > ch osób (oczywiście pomijając chamskich wyłudzaczy rent...). Nigdy nie wiesz,
                  c
                  > zy jutro w pracy nie spadni Ci na łeb szafa - wtedy możemy podyskutować o
                  ludzi
                  > ach "skomlących o renty".

Radze zajac sie sobą i np podszkolic z warsztatu dziennikarskiego( a czytajac
                  panskie artykuły widac ze jest zw czym sie szkolic) a nie wtrącac się kto gdzie
                  pracuje i jaki ma pogląd na świat.
                  No chyba ze nie ma pan własnego zycia i musi żyć moim np ciągłe śledzenie co
                  napisałem na forum skyscrapercity i potem pisanie tego na forum(np to ze
                  studiami). Zawsze myślałem ze tylko ludzie niedowartościowani zajmuja sie
                  zyciem innych a pan uważa sie za bardzo inteligentnego i światłego człowieka.
                  Bardzxo prosze o przemyślenie tych spraw bo to jest rzeczywiscie żenada.

pzdr.
    • Gość: TVP "Płonące kosztorysy" Wrocław Szukamy lektora do czytania bajek dla dzieci na dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 00:41
      Musi mieć dobrą dykcję, uśmiech przylepiony do twarzy i czytać bez zająknięcia
      najbardziej fantastyczne bajki.
      • Gość: Bajkopisarz Re: Szukamy lektora do czytania bajek dla dzieci IP: 62.87.160.* 03.11.05, 08:52
        I najlepiej by inteligencja nie przewyzszal nogi stolowej!!!
      • Gość: Wojciech Piaszczyk Re: Szukamy lektora do czytania bajek dla dzieci IP: *.superkabel.de 06.05.14, 18:08
        Dzien dobry posiadam 4 dzieci i dwoje wnuczat czytam im przy kazdej okazji wszyscy znajomi i rodzina mowia ze mam usypiajacy glos w sam raz do czytania bajek....chcialbym sprobowac...moze sie komus spodoba Moje dzieciaki te duze i te male uwielbiaja jak im czytam....co musial bym zrobic i jak.....pozdrawiam
      • ilon-a85 Re: Szukamy lektora do czytania bajek dla dzieci 09.08.15, 21:33
        Witam serdecznie,
        Szanowni Państwo,
        Nazywam się Ilona Chylewska. Jestem lektorką oraz konferansjerką. Znalazłam Państwa ogłoszenie,dlatego też postanowiłam napisać.
        Doświadczenie zawodowe zdobyłam pracując między innymi w Radiu Bajka,czytałam dzieciom bajki.Ponadto prowadzę programy oraz wydarzenia dla dzieci, dlatego będzie mi bardzo miło za możliwość podjęcia współpracy.
        Mogę przesłać na podany adres ofertę oraz nagrania demo.
        Proszę się ze mną skontaktować na adres: artofcreationn@gmail.com
        Łącze pozdrowienia,
        Ilona Chylewska
        • corgan1 Re: Szukamy lektora do czytania bajek dla dzieci 11.08.15, 02:38
          Pani sobie zdaje sprawę, że odpowiada na ogłoszenie, które o ile nie jest żartem ukazało się w... 2005 roku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka