plincia1 23.09.13, 08:39 Skończyłam w tym roku magistra i zastanawiam się czy warto iść na podyplomówkę jeszcze? Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mwieczorek81 Re: Studia podyplomowe 23.09.13, 09:21 Studia podyplomowe to inwestycja w siebie, więc jak najbardziej warto kontynuować naukę. To szansa na zdobycie konkretnej wiedzy w wąskim kierunku kształcenia, a to w dobie dzisiejszej powszechności studiów magisterskich otwiera nowe możliwości na rynku pracy. Dlatego też serdecznie zapraszam do zapoznania się z ofertą Wyższych Szkół Bankowych. Tutaj na pewno znajdziesz odpowiedni kierunek studiów dla siebie. www.wsb.pl/kandydaci/studia-podyplomowe Pozdrawiam, Małgorzata Wieczorek ___________________________ Online Ekspert WSB Odpowiedz Link Zgłoś
klau23 Re: Studia podyplomowe 24.09.13, 10:49 plincia1 napisał(a): > Skończyłam w tym roku magistra i zastanawiam się czy warto iść na podyplomówkę > jeszcze? Jak myślicie? Sama się nad tym zastanawiam. :) Lada moment idę na 5 rok zarządzania, ale coś czuję, że tytuł magistra niewiele mi da. Już na samych studiach próbowałam szukać pracy, no ale wiadomo jak to jest, jak się ma marne doświadczenie i poza stażami nie bardzo jest co wpisać w CV. Osobiście pójdę chyba na jakąś podyplomówkę z konkretniejszą specjalizacją np. taką, a dokładniej audytora wewnętrznego. Niestety nie mam danych, czy taki zawód jest popularny, aczkolwiek z drugiej strony - w większości dużych firm, takie osoby są potrzebne. Poczekamy, zobaczymy. Tak czy siak, uważam, że zawsze lepiej jest się dokształcić niż spocząć na laurach. :) Pozdrawiam, Klaudia. Odpowiedz Link Zgłoś