Gość: roberto IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 14:52 jak do zrobić, żeby nią zostać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: Janek - forumowa PYTA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 15:05 Żeś tchórzliwy to wiem, żeś głupi to prawda, ale jak Cię z g.... sklonowano tego naprawdę nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola :-) Re: Janek - forumowa PYTA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 20:02 Gość portalu: Janek napisał(a): > Żeś tchórzliwy to wiem, żeś głupi to prawda, ale jak Cię z g.... sklonowano > tego naprawdę nie wiem. cóż za cham, że też go admin toleruje Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Janek - forumowa PYTA 26.09.01, 20:22 Gość portalu: Janek napisał(a): > Żeś tchórzliwy to wiem, żeś głupi to prawda, ale jak Cię z g.... sklonowano > tego naprawdę nie wiem. Witaj Janku ! Nie ma sensu polemizować z tym pajacem, pajacami, widzisz jak dobrze, ze się zalogowałem i zarezerwowałem sobie nicka...między innymi by tacy pajace jak Olo i jemu podobni nie mogli bawić się kosztem mojego nicka... Pozdro Janku i stosujmy metodę całkowitego "niezauważania" an forum wpisów oszołomów takich jak Olo czy innych... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allan Re: Janek - forumowa PYTA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 21:13 dzielny z niego chłop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Abiogeneza klonów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 22:47 Gość portalu: allan napisał(a): > dzielny z niego chłop A z Ciebie cielny klon. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Abiogeneza klonów 26.09.01, 22:51 Te wszystkie klony to chyba efekt tego, że klimat na świecie z roku na rok się zmienia...idzie ku ociepleniu i nawet lodowce na Antarktydzie zaczynajaą szię szybciej niż dotychczas topić... Pozdrawki Janku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: Abiogeneza klonów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 19:22 Panowie , nie czs na "lizanie się po fiutkach kiedy Forum w niebezpieczeństwie. Nakład Gazety spada. Co to będzie. Trzeba gędzie wrócić do prasy (nie tej jedynie słusznej) i do książek. Szczególne pozdrowionka bo widać, ze nie trzymacie ciśnienia .Wulgaryzmy , tony grożby.Fe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Abiogeneza klonów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 19:40 Nie wiedziałem, że do smorodnych też się zaliczasz. Jedno tylko nieporozumienie wyjaśnię. Noblesse oblige - szlachectwo zobowiązuje do szlachetnego postępowania Jaśnie Pana Hrabiego. A, że tylko w służbie u niego jestem to do niczego mnie ono nie zobowiązuje. Cham był moim protoplastą. Ale klony ils nont rien appris ni rien oublie. A tak z życzliwości poradzę, że nawet przy samorództwie podogonie podmywać trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birbant Re: Abiogeneza klonów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 19:58 Nie wiem gdzie są nasi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margas Re: Abiogeneza klonów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 20:14 Gość portalu: Birbant napisał(a): > Nie wiem gdzie są nasi jak to gdzie ? pod górą synaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortyr Re: Janek - forumowa PYTA IP: 213.76.92.* 27.09.01, 21:38 Gość portalu: roberto napisał(a): > jak do zrobić, żeby nią zostać ? Kto to jest janek ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Janek - forumowa PYTA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 22:49 A kto PYTA? Pozdrawiam i wyjaśniam - jak dotychczas wierny służący Pana Hrabiego. W chwilach wolnych od posługi u Jaśniepana - body guard steranego w bojach na forum Roberto. Nieustraszony badacz abiogenezy klonów /osobników używających wielu nicków i podszywających się pod cudze nicki, a więc genetycznie pozbawionych twarzy/. Pierwszy kandydat do usunięcia z forum za podanie źle przyprawionego i bez smaku mięsa. Przedstawiciel typowej cywil bandy z przedmieścia. Dojazd do Rynku gdzie oświeceni urzędują godzinę z miejsca zamieszkania zajmuje. Stąd rzadka możliwość bywania w ich towarzystwie i poznania dogłębnego savoir vivre i bon mot-ów osób oświeconych oraz stosujących savoir-faire. Odpowiedz Link Zgłoś
aana Re: Janek - forumowa PYTA 27.09.01, 22:56 lubie Cie, Janku ;)) pzdr Ana /od teraz aana/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortyr Re: Janek - forumowa PYTA IP: 213.76.92.* 27.09.01, 22:56 Wybacz Janku, jeżeli Cię uraziłem. Nieczęsto tu bywam i sądziłem, że to lokalny żart. Jeżeli chodzi o Twojego kolegę Roberto, to przeczytałem dzisiaj kilka interesujących wypowiedzi. I z ciekawości, dzisiaj ktoś sugerował mi, że jestem niejakim "hrabią", o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Janek - forumowa PYTA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 23:14 Jaśnie Pan Hrabia jest moim chlebodawcą i legalnie wybranym na forum prezydentem miasta Wrocławia, którego to stanowiska przez konszachty jakieś bezecne w nielegalny sposób na ratuszu go pozbawiono. Pozdrawiam. Radzę częściej na forum zaglądać. Nie tylko klonowanie tu sie odbywa. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Janek - forumowa PYTA 27.09.01, 23:21 Gość portalu: Janek napisał(a): > Jaśnie Pan Hrabia jest moim chlebodawcą i legalnie wybranym na forum > prezydentem miasta Wrocławia, którego to stanowiska przez konszachty jakieś > bezecne w nielegalny sposób na ratuszu go pozbawiono. Pozdrawiam. Radzę > częściej na forum zaglądać. Nie tylko klonowanie tu sie odbywa. Janku , Janku wszak nasz Hrabia już od niedzieli może nazywać się Premierem. Jak to wspaniale mieć Premiera z Wrocławia. A Miller precz od Pana Premiera Hrabiego. Janku jak myślisz, na jakie nowe stanowiska, my wierni słudzy Hrabiego, po jego wyborze na Premiera możemy liczyć ??? Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Kto pyta nie błądzi. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 23:37 Roberto pochwalić się muszę. Za badanie samorództwa beztwarzowych klonów Pytą forumowym zostałem i zobacz wyzej jakby mi się fan klub u płci nadobnej zaczął tworzyć. Natomiast z awansami u Jaśnie Pana Hrabiego wielka niewiadoma być może. Jaśnie Pan tajemniczy się zrobił. Może w LPR kontakty wyrabia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack Re: Janek - forumowa PYTA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.01, 13:26 bardzo interesująca gadka - szmatka robrto z jankiem. to rzeczywiście sztuka tak stukać o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Elegia Tuwima beztwarzowym klonom poświęcona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.01, 14:12 Płakała nad nim matka klon I płakał ojciec klon stroskany: -Ach nie opuszczajże nas, Kloniku nasz kochany! Załamywali ogony, Płakali trzy godziny: -Podporo naszej starości, Kloniku nasz jedyny! A klonik bredził strasznie O forum z Robertami, A ci błagali, szlochali: Ach zlituj się nad nami! Ale nic nie pomogło, Wciąż bredził strasznie i nudnie, Aż umarł klonik maleńki, Umarł w samo południe. Ps. Do wiersza Tuwima pozwoliłem sobie dodać słowo forum i kilka razy słowo klon. Nie wiem czy akurat oddaje on klimat pogrzebowy przy samorództwie klonów /nicków/ beztwarzowców ale chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Elegia Tuwima beztwarzowym klonom poświęcona IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 20:14 pierdu, pierdu, FUJARO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaNEK Re: Elegia Tuwima beztwarzowym klonom poświęcona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.01, 20:21 Podogonie umyj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Elegia Tuwima beztwarzowym klonom poświęcona IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 10:40 Wara od Janka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: formoza Re: Elegia Tuwima beztwarzowym klonom poświęcona IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 20:36 ooo, przybył następny mały fiutek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:Jean Arthur Rimbaud oabiogenezie beztwarzowców IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 21:58 Wczoraj Tuwim nad klonami beztwarzowymi rozpaczał. Dzis Rimbaud w swodnym tłumaczeniu o abiogenezie beztwarzowców w wierszu "Klonus poczęty z piany": "Jak z trumny zielonawo śmierdziejącej, ogon Beztwarzowca w g.......wysmarowany Niemrawo się wynurza ze stuletniej wanny, Bezmyślny, ze spapraną cerą antałkową; Potem kark tłusty, szary, sterczące łopatki, Kibic szeroka, która jeszcze raz przysiadła, Nim wreszcie ukazała wszystkie zwały sadła; Potem okrąglejące zaborczo pośladki.... Grzbiet czerwonawy, cała zas dziwnie misterna Rzeżba fałd zdradza straszne wprost upodobania: Jak bez lupy w kurioza te wejrzec źrenicy? Na biodrach napis k l o n u s sie wyłania: A wruch ten ogrom ciała wprawia sempiterna Zdobna ohydnie pięknym wrzodem odbytnicy." Ps. Jaśnie Pana Hrabiego informuję, że oleum et operam perdidi, jednak nie żałuję bo dzięki badaniom nad żyworództwem klonów miałem okazję sięgnąć do co nieco zapomnianej poezji. A tego nigdy nie za wiele. Serdeczne pozdrowienia Jaśniepanu przesyłam. Jak zawsze wierny Jan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: formalin Re: Elegia Tuwima beztwarzowym klonom poświęcona IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 07:29 Gość portalu: formoza napisał(a): > ooo, przybył następny mały fiutek ? Gdyby zapytać cię o wynik dodawania 2+1, dałbyś sobie radę? Odpowiedz Link Zgłoś