Gość: poeta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 23:18 co o nich myślicie i jak ich unikać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Micard Re: WAŁKI W BARACH IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 26.09.01, 23:22 Najlepiej unikać towarzystwa wałkogenicznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: WAŁKI W BARACH 26.09.01, 23:29 Gość portalu: Micard napisał(a): > Najlepiej unikać towarzystwa wałkogenicznego :) Chyba że masz czarny pas... albo czarnego kałacha... albo "Czarnego" za kuzyna... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 18:18 płacić "na bieżąco" :| bo jak nie styknie to zmywacie naczynia nastepnym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: KORKI W BARACH ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 23:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 18:16 JA WAM TEN RACHUNEK... wy wiecie o co mi chodzi poeto i misiu... zaraz mi tu wyśpiewać kto wziął tą kasę za frytki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard Re: WAŁKI W BARACH IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 27.09.01, 19:25 Kto wziął kasę? I TY się putasz? A kto tak akurat 9 blach miał za 2 U-booty i Warkę? Czyżby CZYŻYK :)) ( dane osobowe zmienione! wiadome dla towarzystwa jolkowizytatorów ) ( jak wiadomo Cyżyki mają chude rączki i chude szyjki które można objąć jedną ręką.. Zależy tylko jak mocno ścisnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 20:23 mam do wódy... znaczy się... dowody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard Re: WAŁKI W BARACH IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 27.09.01, 20:39 Ty.. Dowody?? jakie człeczku jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 20:46 oryginalny rachunek, człeku, rachunek! i serwetkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard Re: WAŁKI W BARACH IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 27.09.01, 22:03 Dobra kończmy tę kłutnię. Mam pytanko stricte techniczne... Czy można ustawić tak aby po kliknięciu na dany temat, pokazywał mi się text wszystkich wiadomości a nie tylko pierwszej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: support IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 22:08 nie wiem, zapytaj na GAZETA.PL - O NAS I OD NAS -> Forum Gazeta.pl link : https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=299 to chyba jest dział support Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: WAŁKI W BARACH 27.09.01, 22:50 Gość portalu: Micard napisał(a): > Dobra kończmy tę kłutnię. Mam pytanko stricte techniczne... Czy można ustawić > tak aby po kliknięciu na dany temat, pokazywał mi się text wszystkich > wiadomości a nie tylko pierwszej? tak, kiedy się zalogujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 22:03 to jak, od teraz płacimy od razu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard Re: WAŁKI W BARACH IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 27.09.01, 22:28 Czy od razu... chyba tak... tak się omija wałki :)) ale może rozwinąć ten wątek w nieco inną stronę. Mianowicie jak robić wałki..:) Bo jak się idzie do jakiegośbary raz... to czemu nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 23:38 np. kolega X ma przy sobie dużą kwotę pieniężną - ciężki portfel, słabą głowę towarzystwo wałkarzy wlaśnie skończyło n-tą kolejkę, a to trochę wcześnie jak na koniec imprezy, przychodzi nieświadomy X i jego portfel... albo inaczej towarzystwo kończy już n-tą kolejkę, a dwaj wałkarze mówią że sie spieszą i zapłacą za siebie przy wyjściu... oczywiście natychmiast opuszczają lokal a reszta dziwi się potem, czemu rachunek jest 3-cyfrowy ps: wszystkie powyższe wydarzenia w większym bądź mniejszym stopniu miały miejsce, choć nikt jak dotąd nie nocował ani nie mył naczyć przez tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortyr Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 22:36 Moim zdaniem, dyskusja wydaje się być bezprzedmiotową. Niewątpliwie osoba nietrzeźwa nie powinna, w swoim interesie, wdawać się z obsługą w dyskusję na temat rachunku. Może to bowiem w konsekwencji zapewnić przymusowy nocleg. Co innego, jeżeli się bywa w lokalach, gdzie jest się uznawanym za stałego bywalca o odpowiedniej opinii. Oczywiście mam na myśli lokale o odpowiednim standardzie. A w innych - nie bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard Re: WAŁKI W BARACH IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 27.09.01, 22:42 Dyskusja się tu tocząca dotyczyła konkretnego przypadku, w którym uczestniczyłem z kolegą specem. Zatem niektóre sformułowania mogą zostać opatrznie zrozumiane... A co do lokali to jola jest jak najbardziej "na poziomie" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 23:30 zdarzyło się nawet że kierownik zasugerował nam kiedyś płatność "na krechę", nastepnego dnia, gdy mieliśmy problem z rozbiciem dużych banktonów na małe monety a nie mieli akurat tyle drobnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard Re: WAŁKI W BARACH IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 27.09.01, 23:44 Coprawda mnie przy tm nie było ale chyba nas tam znają i wiedzą że prędzej czy później wrócimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 23:48 echem, tzw. sprawa "kibel" jest na to doskonałym dowodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard Re: WAŁKI W BARACH IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 27.09.01, 23:56 Taa.... Wiesz co specu.. znajdź mnie na gg. to sobie pogadamy.. Odpowiedz Link Zgłoś