Dodaj do ulubionych

WAŁKI W BARACH

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 23:18
co o nich myślicie i jak ich unikać?
Obserwuj wątek
    • Gość: Micard Re: WAŁKI W BARACH IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 26.09.01, 23:22
      Najlepiej unikać towarzystwa wałkogenicznego :)
      • misiu369 Re: WAŁKI W BARACH 26.09.01, 23:29
        Gość portalu: Micard napisał(a):

> Najlepiej unikać towarzystwa wałkogenicznego :)

Chyba że masz czarny pas... albo czarnego kałacha... albo "Czarnego" za kuzyna...
        hehe
      • Gość: spec Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 18:18
        płacić "na bieżąco" :|
        bo jak nie styknie to zmywacie naczynia nastepnym razem
    • meg_s Re: WOŁKI W BORACH ? 26.09.01, 23:49
    • Gość: michał Re: KORKI W BARACH ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 23:51
    • Gość: spec Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 18:16
      JA WAM TEN RACHUNEK...

wy wiecie o co mi chodzi poeto i misiu...
      zaraz mi tu wyśpiewać kto wziął tą kasę za frytki!
      • Gość: Micard Re: WAŁKI W BARACH IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 27.09.01, 19:25
        Kto wziął kasę? I TY się putasz? A kto tak akurat 9 blach miał za 2 U-booty i
        Warkę? Czyżby CZYŻYK :)) ( dane osobowe zmienione! wiadome dla towarzystwa
        jolkowizytatorów ) ( jak wiadomo Cyżyki mają chude rączki i chude szyjki które
        można objąć jedną ręką.. Zależy tylko jak mocno ścisnąć :)
        • Gość: spec Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 20:23
          mam do wódy... znaczy się... dowody
          • Gość: Micard Re: WAŁKI W BARACH IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 27.09.01, 20:39
            Ty.. Dowody?? jakie człeczku jakie?
            • Gość: spec Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 20:46
              oryginalny rachunek, człeku, rachunek!
              i serwetkę
              • Gość: Micard Re: WAŁKI W BARACH IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 27.09.01, 22:03
                Dobra kończmy tę kłutnię. Mam pytanko stricte techniczne... Czy można ustawić
                tak aby po kliknięciu na dany temat, pokazywał mi się text wszystkich
                wiadomości a nie tylko pierwszej?
                • Gość: spec Re: support IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 22:08
                  nie wiem, zapytaj na
                  GAZETA.PL - O NAS I OD NAS -> Forum Gazeta.pl
                  link : https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=299

to chyba jest dział support
                • meg_s Re: WAŁKI W BARACH 27.09.01, 22:50
                  Gość portalu: Micard napisał(a):

> Dobra kończmy tę kłutnię. Mam pytanko stricte techniczne... Czy można ustawić
                  > tak aby po kliknięciu na dany temat, pokazywał mi się text wszystkich
                  > wiadomości a nie tylko pierwszej?

tak, kiedy się zalogujesz

• Gość: spec Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 22:03
      to jak, od teraz płacimy od razu?
      • Gość: Micard Re: WAŁKI W BARACH IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 27.09.01, 22:28
        Czy od razu... chyba tak... tak się omija wałki :))
        ale może rozwinąć ten wątek w nieco inną stronę. Mianowicie jak robić wałki..:)
        Bo jak się idzie do jakiegośbary raz... to czemu nie :)
        • Gość: spec Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 23:38
          np. kolega X ma przy sobie dużą kwotę pieniężną - ciężki portfel, słabą głowę
          towarzystwo wałkarzy wlaśnie skończyło n-tą kolejkę, a to trochę wcześnie jak
          na koniec imprezy, przychodzi nieświadomy X i jego portfel...

albo inaczej

towarzystwo kończy już n-tą kolejkę, a dwaj wałkarze mówią że sie spieszą i
          zapłacą za siebie przy wyjściu... oczywiście natychmiast opuszczają lokal a
          reszta dziwi się potem, czemu rachunek jest 3-cyfrowy

ps: wszystkie powyższe wydarzenia w większym bądź mniejszym stopniu miały
          miejsce, choć nikt jak dotąd nie nocował ani nie mył naczyć przez tydzień
    • Gość: mortyr Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 22:36
      Moim zdaniem, dyskusja wydaje się być bezprzedmiotową. Niewątpliwie osoba
      nietrzeźwa nie powinna, w swoim interesie, wdawać się z obsługą w dyskusję na
      temat rachunku. Może to bowiem w konsekwencji zapewnić przymusowy nocleg. Co
      innego, jeżeli się bywa w lokalach, gdzie jest się uznawanym za stałego bywalca
      o odpowiedniej opinii. Oczywiście mam na myśli lokale o odpowiednim
      standardzie. A w innych - nie bywam.
      • Gość: Micard Re: WAŁKI W BARACH IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 27.09.01, 22:42
        Dyskusja się tu tocząca dotyczyła konkretnego przypadku, w którym
        uczestniczyłem z kolegą specem. Zatem niektóre sformułowania mogą zostać
        opatrznie zrozumiane... A co do lokali to jola jest jak najbardziej "na
        poziomie" :))
        • Gość: spec Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 23:30
          zdarzyło się nawet że kierownik zasugerował nam kiedyś płatność "na krechę",
          nastepnego dnia, gdy mieliśmy problem z rozbiciem dużych banktonów na małe
          monety a nie mieli akurat tyle drobnych
          • Gość: Micard Re: WAŁKI W BARACH IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 27.09.01, 23:44
            Coprawda mnie przy tm nie było ale chyba nas tam znają i wiedzą że prędzej czy
            później wrócimy :)
            • Gość: spec Re: WAŁKI W BARACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 23:48
              echem, tzw. sprawa "kibel" jest na to doskonałym dowodem
              • Gość: Micard Re: WAŁKI W BARACH IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 27.09.01, 23:56
                Taa.... Wiesz co specu.. znajdź mnie na gg. to sobie pogadamy..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka