Gość: Jajaccek IP: *.chicago-36-37rs.il.dial-access.att.net 27.09.01, 06:40 24godziny dziela mnie od wyjazdu do NYC.A od dzisiaj nie wpuszczaja na Manhattan aut prywatnych z jednym pasazerem.Jedziemy w czworke.Pozdrowienia dla Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wędzonka Re: 24h!! IP: 156.24.231.* 27.09.01, 11:48 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > 24godziny dziela mnie od wyjazdu do NYC.A od dzisiaj nie wpuszczaja na > Manhattan aut prywatnych z jednym pasazerem.Jedziemy w czworke.Pozdrowienia dla > > Wszystkich. A dlaczego wlasnie od dzis? Slyszalem ze taki zakaz obowiazuje w szczycie od dawna, przynajmniej na niektorych mostach. Czy to na pewno bedzie obowiazywalo o kazdej porze i kazdego dnia tygodnia? Jesli tak to co mialby zrobic ktos kto przyjezdza z sam daleka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: 24h!! IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 27.09.01, 13:40 Przeprawa przez most trwala ponad trzy godz.Tunel zamknieto wczesniej.Trzeba przyjechac po polnocy .Wtedy ruch jest mniejszy.Pojedynczych kirowcow nie wpuszczaja, ze wzgldu na obawe ataku przez bomberow-samobojcow.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: 24h!! IP: 156.24.231.* 27.09.01, 15:42 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Przeprawa przez most trwala ponad trzy godz.Tunel zamknieto wczesniej.Trzeba > przyjechac po polnocy .Wtedy ruch jest mniejszy.Pojedynczych kirowcow nie > wpuszczaja, ze wzgldu na obawe ataku przez bomberow-samobojcow.Pozdr. Juz znalazlem o tym artykul. Nie jest az tak strasznie, glownie chodzi o sztuczne ograniczenie korkow narastajacych lawinowo z powodu wzmozonej kontroli aut. Zakaz wjazdu w pojedynke na Manhattan obowiazuje na przeprawach do wysokosci 63 ulicy, i to w dni powszednie od 6:00 do poludnia, a na samym Manhattanie nie ma juz takich ograniczen. http://www.msnbc.com/news/634341.asp Baw sie dobrze! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: 24h!! IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 27.09.01, 15:55 Dzieki za linka:))Radio podaje komunikaty z mostu na 59th St.Zawracaja pojedynczych kierowcow.Jedziemy w towarzstwie nowojorczyka.Mam podobne doswiadczenia z Irlandii(kontrole i trzepanie bagaznikow).Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: 24h!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.01, 20:30 Nigdy tam nie byłam, rozumiem sytuację i życzę Ci powodzenia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: 24h!! IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 27.09.01, 22:29 Dziekuje.Tez nie bylem.Ponoc troszki smierdzi,spalenizna i nie tylko??. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: 24h!! juz 12h. IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 28.09.01, 01:10 Juz kuferek stoi zrychtowany.Za 12 godz. na wschod "marsz". Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: 24h!! juz 12h. 28.09.01, 01:15 Heh Jajacku, teraz już wiem gdzie to sie wybierasz... Uważaj na siebie i pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: 24h!! juz 12h. IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 28.09.01, 01:27 Przy okazji.Widzialem dzisiaj Busha i jego Force One.Probowal uspokoic namowic ludzi do powrotu do normalnosci.Linie lotnicze zwalniaja ok. 100tys. ludzi duzo Polakow.Dwoch kolegow pracowalo u Boeninga.Niby nic, ale posylali swoim rodzinom $$$, na studia, mieszkania, zycie.Takich jest wiecej.I teraz to sie skoczy.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: 24h!! juz 12h. IP: 156.24.231.* 28.09.01, 01:36 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Przy okazji.Widzialem dzisiaj Busha i jego Force One.Probowal uspokoic namowic > ludzi do powrotu do normalnosci.Linie lotnicze zwalniaja ok. 100tys. ludzi duzo > > Polakow.Dwoch kolegow pracowalo u Boeninga.Niby nic, ale posylali swoim > rodzinom $$$, na studia, mieszkania, zycie.Takich jest wiecej.I teraz to sie > skoczy.pozdr. Zmieni sie, ale do konca to jeszcze daleko. Jak to mawia MKK: jesli nie zabije to wzmocni! Stany to silny organizm, mimo skali tej tragedii mysle ze zadziala ona raczej jak szczepionka a nie trucizna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: 24h!! juz 12h. IP: 156.24.231.* 28.09.01, 01:28 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Juz kuferek stoi zrychtowany.Za 12 godz. na wschod "marsz". Podobno w NYC jest od poltora roku piekne planetarium... Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: 24h!! juz 12h. IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 28.09.01, 01:54 Nie bylem jeszcze w tutejszym.Narazie zwiedzilismy z dzieckiem Dwa najwyzsze drapale.:John Hancock z restauracja(nie Krawczyka) na szczycie i Sears Tower- 105 pietro dla publiki.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: 24h!! juz 12h. IP: *.chicago-08-09rs.il.dial-access.att.net 28.09.01, 12:40 Jeszce 24 mnin.i juz mnie nie ma!!Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: 24h!! juz 12h. 30.09.01, 21:26 Czy Ty czasem nie robisz w FBI ? Widzieć Busha mogli ci z obstawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: 24h!! juz 12h. IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 02.10.01, 22:49 Nietylko z obstawy.Wybrani pracownicy obslugi naziemnej, piloci, szczegolnie linii-United i American-co dalo gre slow American United(Ameryka zjednoczona).Teren byl obstawiony sluzbami.A jest co obstawiac.Przed zwolnieniami lotnisko zatrudnialo 32.000ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: 24h!! juz 12h. IP: 156.24.231.* 02.10.01, 22:57 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Nietylko z obstawy.Wybrani pracownicy obslugi naziemnej, piloci, szczegolnie > linii-United i American-co dalo gre slow American United(Ameryka > zjednoczona).Teren byl obstawiony sluzbami.A jest co obstawiac.Przed > zwolnieniami lotnisko zatrudnialo 32.000ludzi. No ale my tu gadu gadu a wiesci z NYC wciaz nie opowiedziane pozostaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: 24h!! juz 12h. IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 02.10.01, 23:48 Nie chcialem sie narzucac.Jestes, Wedzonko, pierwszy, ktory podjal temat. Caly czas mi przrywaja telefony znajomych i opowiadam o tym co moglem przezyc.Bylem bardzo blisko katastrofy.I zrobilo to na mnie wrazenie.Przegladalem wlasnie tasmy.Jutro odbieram foty.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś